2014. szeptember 19., péntek

Szeptember 20. szombat – 21. vasárnap – Szeretettel búcsúzni - ..valamitől, ami eddig sem működött.

Szeptember 20. szombat – 21. vasárnap – Szeretettel búcsúzni - ..valamitől, ami eddig sem működött. Vagy épp azzal vitt félre, hogy működött. Szeretettel, mert így is lehet. Nem zsarnokoskodva és nem uralni akarva a másikat. Most itt az idő, különösen szombaton, hogy önmagunkkal szembenézzünk és elengedjük magunkból azt, ami a teljességük ellen volt eddig.
A Hold és a Jupiter szombat délelőtti együttállása az érzelmek erősségét, gyengédséget, megbocsátást, bölcs és szeretetteljes odafordulást ígér. Mögöttük a Rák csillagkép harmadik ága, a szeretettel való elengedést, az Acubens csillag az egyértelmű levágást mutatja. A Nap ugyanakkor együttáll a Szűz béta csillagával, az Alaraph csillaggal, ami a múlttól ellépő láb feje – itt az ideje végleg búcsúzni attól, akik voltunk, hogy életünk egyértelműen jól működhessen! Bármi, ami most kellemetlenül érint, felszínre kerül, szintén ezt szolgálja – belső és külső fejlődésünket, rávilágítást arra, hol és miben érdemes megerősödnünk, javítanunk, rendet tennünk.
A Merkúr a Spica csillaggal áll együtt, ez az Angyalok Birodalmát nyitó kapu, így most igen aktív a kommunikáció az angyalainkkal. A beszélgetésekben, emberi kapcsolatokban a fényaratás ideje jött el – amilyen szellemi magokat elvetettünk, most leszüretelhetjük őket. Tegyük ezt továbbra is ezen működés tudásának fejében: ha fényt akarunk aratni, fényt is kell vessünk.
Szombaton a hirtelen és szokatlan élmények is az elengedésre inspirálnak – a szeretetteljes elengedés pedig közelebb emel a karma megtisztításához, a szabad létezéshez. A változtatás jellemző lehet abban is, hogy mit tartunk értékesnek, fontosnak az életünkhöz és mit nem – akiben még ott a kapaszkodás az anyag, a pénz, a hatalom felé, az szembesülhet a mindezek felett álló igazi, belső értékekkel. Aki érzelmileg még nem mert megnyílni eléggé, annak komoly munka (elhatározás) árán lehetősége van. Az igazság, helyesség kérdéseiben most is az érzések a döntők!!!
Vasárnap a Hold tovább halad az Oroszlán csillagképben és a Regulus-szal együttállva a feltétlen szeretet áramlásának idejét hozza el. Bármi történjen is...
Az életképes érzelmi kapcsolatok még stabilabbá válhatnak. A belső tartalom és a külső anyagban való megjelenés viszonya most kristályosodhat ki bennünk (bármely területen). Hétfőn egzakt egy racionalizáló erő, amely igen energikusan és igen mélyre hat, tisztítva igyekezvén minket megannyi terhes minőségtől. Erőink kézben tartása, gyógyítás és tisztulás, a jövő tisztázása, az önmagunkért való nyílt, egyenes kiállás most mind aktuális. Ha valami nehezen érint, menjünk még mélyebbre és még mélyebbre – csodás összefüggéseket és válaszokat kaphatunk és rájöhetünk, hogy csakis örülni van okunk.
Bármilyen zavaros helyzetben a csend is válasz és megoldás lehet.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése