2014. szeptember 30., kedd

Horoszkóp--Október 1. szerda – Nagy dolgokat indíthatunk el most az életünkben, ha merünk belevágni!



Október 1. szerda – Nagy dolgokat indíthatunk el most az életünkben, ha merünk belevágni! Az égbolton felállt már egy tüzes, nagy háromszög, e mellé csatlakozik ma egy kisebb, fejlesztő hatású másik is. A Hold ugyanakkor a Nyilas csillagkép íja alatt vonul, az esti órákra egyre nagyobb erőket ébresztve a lélekben. Bármely problémás, kétséges, vagy feszítő helyzetet megoldhat most az önfelvállalás, az igaz szenvedélyeink és vágyaink felvállalása, a valódi feladataink végzése. Valódi feladat ugye, mindig az, amit a szív diktál és nem az, amit mások akarnak kívülről ránk kényszeríteni, vagy amiről azt hisszük, hogy kényszerűek vagyunk elvégezni (ez is egy tévhit).
Ma érdemes engedni az érzéseknek, a lélek megnyitásának, akár a teljes átfordulásnak is, mert most ez oldja meg a kérdéses ügyeket. Illetve, nem az „így is – úgy is egy kicsit”, hanem az egyértelmű, céltudatos, nagy átfordulás. A merés, az eddigi tudati korlátokon való átbucskázás. Mert nincs olyan, hogy valamit nem lehet, csak olyan van, hogy elhitette velünk valami külső, hamis hatalom, hogy nem vagyunk képesek arra, ami egyébként szent küldetésünk.
A Mars, a Jupiter és az Uránusz nagy Tűz-trigonja a kezdés inspirációját adja most nekünk! Bármilyen tervet, vágyat dédelgettünk eddig, bármi elől tartottuk távol magunkat, most itt az ideje a nagy elindulásnak, a kezdésnek! Még ha nem is rögtön a megvalósítás, de a tervek kigondolása, az újdonságokkal, új eszmékkel, nézetekkel való ismerkedés, a régi lezárása, a konkrét tervezés, előkészület és indulás ideje most van.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése