2014. augusztus 3., vasárnap

FÉNYTEST,- A FÉNYTEST KIALAKULÁSÁNAK 12 FOKOZATA----Kérdés: Milyen tünetek léphetnek még fel a mutáció során?

Válasz: Előfordulhat, hogy a tápláléknak nem lesz táplálék íze. Vagy az, hogy éhes vagy, a tested nem veszi észre, hogy már kapott enni. Ez azért van, mert a tested annyira aktivált, hogy szükséged van a fényre, mint táplálékra. Az ilyenfajta éhségérzet ellen van egy egyszerű trükk. Kicsit furcsán hangzik, de kitűnően működik. Emeld fel a kezedet, tenyeredet nyújtsd a Nap felé. A hüvelyk- és mutatóujjaddal képezz egy háromszöget. A két hüvelykujjad alkotja a háromszög alapját, a mutató-ujjaid az oldalát. Ez a háromszög a fény mögötti fény antennájaként és prizmájaként működik. Csináld ezt kb. tizenöt percig, és érezni fogod, hogy tested felissza a fényt, és éhséged eltűnik.
Kérlek egyél mindig, amikor tested megköveteli. Dobj el minden táplálkozási szakkönyvet. Azért vagy itt, hogy a szellemedet kövesd, nem pedig spirituális szabályokat. Ha vegetáriánus vagy, de tested körömpörköltet kíván, akkor kérlek edd azt. Ha utálod a csíranövényeket, de tested búzacsí-rára áhítozik, akkor edd meg, kérlek. Előfordulhat, hogy félrevezetve érzed magad, mert sört kívánsz. Ez azért van, mert a sörben olyan alkotórészek vannak, amelyek támogathatják a test mutációját. A táplálkozással kapcsolatban felejts el minden korlátozó szabályt, mert rá fogsz jönni, hogy nagyon furcsa dolgokat kívánsz meg, mint pl. spenótot fahéjjal.
Azt is észre fogd venni, hogy alvási ritmusod szabálytalanná válik. Egyszer elég két óra alvás, máskor azonban tizenkettő sem elég, mert fáradtan ébredsz. Emlékezz arra, hogy hatalmas, több dimenziós lény vagy, aki álmában keményen dolgozik. Ha elkezdesz egyre tudatosabbá válni más síkokon is, akkor fizikai tested olyan fáradt lesz, mintha alvás közben dolgozott volna. Ha ez törté-nik, akkor mondd azt: „kérlek, engedjétek le egy kicsit a fátyolt, szeretném kipihenni magamat éjszaka”.
Gondolj arra, hogy te határozod meg fénytested kialakulásának gyorsaságát. Minél több fényt lélegzel be, annál gyorsabban haladsz előre. Az egyesült csakrák gyakorlata nagyon egyszerű és alapvető technika, amely segít a fénytest felépítésében. Ennek segítségével a csakrák úgy tudnak működni, mintha már létrejött volna az egész fénytested, és energiatesteidet is finoman segíti az ösz-szeolvadásban. Azt ajánljuk, hogy ezt a technikát naponta többször is alkalmazzátok, amíg hozzá-szoktok. Aztán eljön egy pont, ahol csak azt kell mondanotok: „egyesüljetek!”, és ez azonnal meg-történik. Hozzá fogtok szokni ahhoz a különleges érzéshez, amit az egyesült csakrák állapotában észleltek. Amikor úgy érzitek, hogy, környezetetek zavarodott, akkor csak azt kell mondanotok: „egyesüljetek!”. Amikor ugyanis azt veszitek észre, hogy túl sok energiát vesztek fel kívülről, akkor ennek az az oka, hogy energiatesteitek nincsenek egyesülve.
A kegyelem energiáit is hívhatjátok életetekbe. Az isteni kegyelem energiája a legnagyobb erő, ami ezen a bolygón létezik! Körbeveszi a Földet, ezért mindig hozzáférhető. A kegyelein-Elohim egy na-gyon személyes lény, akit mindig hívhattok. A kegyelem az ezüst sugár Elohimje, akinek az energiá-ja úgy néz ki, mint a csillogó, áttetsző hó, vagy a tündérpor. Ha ezt látjátok az energiamezőitekben, akkor tudjátok, hogy veletek van az isteni kegyelem.
A kegyelem az az isteni erő, amely lehetővé teszi számotokra, hogy minden MOST-pillanatban tökéletesen szakíthassatok a múlttal. Nyomatékosan szeretnék kérni benneteket, hogy ne akarjátok a „batyutokat” feldolgozni, vagy megjavítani. Az univerzum a realitásról alkotott belső képeitekkel abszolút és személytelenül összhangban alakul. Ha tehát olyan realitásképet hordoztok magatok-ban, hogy veletek valami nem stimmel, és titeket rendbe kell hozni, akkor az univerzum folyamato-san ennek megfelelően alakul körülöttetek. Tegyük fel, hogy fel akarod dolgozni az ebben az élet-ben létrehozott „batyudat” (vagyis karmádat - a ford.). De azután jönnek az előző életekből szárma-zóak. Azután pedig a más bolygókon összegyűjtött batyuid. Végül pedig a Föld karmája. Kérlek, hagyd ezt abba! A kegyelem ereje jelen van ezen a Földön, ezért ez felesleges erőfeszítés. Kérlek, fogadd el, és be, hiszen ez a te legnagyobb erőforrásod.
Használd a kegyelmet életed minden területén. Ha leáll az autód az út közepén, akkor mondd azt: „Kegyelem, kérlek, indítsd be a motort!”
Mi kegyelemnek nevezzük az isteni kenőanyagot. Ezt meg is tudjuk indokolni. Emlékszel az energiamezőidben lévő tetraéderekre, amelyeket a karmikus minták blokkolnak? Ha valakivel problémád van, és a kegyelmet hívod, akkor energiája úgy hullik a tetraéderekre, mint a szikrázó hó, és azonnal feloldja a blokkokat. A kegyelmet valóban minden helyzetben használhatod, és ő örül, hogy segíthet - hiszen végül is ő a ti isteni kifejeződésetek. Ha tehát azon kapod magadat, hogy valamit fel akarsz dolgozni, akkor hagyd abba, és hívd a kegyel-met.
Bolygótokon nagyon gyakran előforduló minta a „ha nem tettem volna ezt vagy azt, akkor most én is felemelkedhetnék a fénybe”. Itt újdonsággal szolgálhatunk nektek. Amíg megpróbáljátok rendbe hozni magatokat, addig sehová sem mentek. Úgy vagy tökéletes, ahogyan vagy: egy hatal-mas, több dimenziós mester vagy az ébredés különböző stádiumaiban. Nincs mit rendbe hoznod. Ennek a folyamatnak a kinyíláshoz, az ébredéshez, az emlékezéshez és a kifejezéshez van köze. Ez volt Ariel előadása.
Arról vagyunk „híresek”, hogy könyörgünk az embereknek, hogy hagyják abba a „feldolgozáso-kat”. Nagyon sok fényközvetítőt látunk különböző helyzetekben, ahogyan teljes erejükből, és rette-netesen harcolnak. Ez azonban teljesen felesleges. Ezenkívül időtök sincs rá. A bolygó olyan gyorsan fejlődik, hogy képtelenek vagytok feldolgozni karmátokat és korlátaitokat. A karma csak a karma játszma illúziója. És ezt most magatok mögött hagyjátok.
Különbség van a problémák kegyelem általi megoldása és a tagadás között. Semmi esetre sem arra szólítunk fel benneteket, hogy realitásotok bármely részét is le- vagy megtagadjátok. Amikor kapcsolatba kerültök testi tudatotok, vagy humángenetikai tudatotok különböző részeivel, akkor sok mindennek kell kifolynia fizikai testetekből (szégyen, bűntudat, félelem, kétség). Tisztáznunk kell a humángenetikus tudatot. Egy örökkévalóságig tartana, ha ezt fel akarnátok dolgozni, mert minden életet külön kellene kezelnetek. Az emberi kollektív tudatban külön van elraktározva min-den emberi tapasztalat, ezért örökké a múltban kellene élnetek.
A kegyelem mindig MOST van. Ha szellemeddel mindig a MOST-ban vagy, és a szellemed a humángenetikus tudatba vezet, akkor a fizikai test realitásából fogod kifejezni magadat. Ez mindig megtörténik, hála a kegyelemnek, mert ez teszi lehetővé, hogy egyszerűen csak elengedd ezeket a dolgokat. Fejezd ki, és menj tovább. Ha valamit fel akarsz dolgozni, helyre akarsz hozni, az mindig a múltban tart, és mindig elemeztet veled valamit, amit aztán a jövőbe hurcolsz magaddal.
Akkor sohasem vagy a MOST-ban. Hívd a kegyelmet.
Úgy beszélünk hozzátok, mintha a fénytest kialakulásának folyamata lineáris lenne. De nem az. Mindegyikötöknek egészen egyedi hangjelzése van. A fénytest olyan, mint egy húr. Például éppen a fénytest hetedik síkján vagy, és kapcsolatban állsz pl. a harmadik síkú önvalóddal. Ettől egy influen-zaszerű tüneted lesz. De kapcsolatban lehetnél akár a kilencedik síkkal is, és hallhatnál hangokat, láthatnál geometriai alakzatokat. A fénytest kialakulásának megvan ugyan a maga mintája, de még-is egy kísérlet, amit mindenki a maga módján hajt végre, és fejezi ki vele isteni mivoltát. Ezt nagyon izgalmasnak tartjuk, és azt mondjuk: „Ez nagyon szép fordulat, milyen érdekes ezt beindítani!”
Erősen érezzük, hogy a bolygó fénybe való emelkedése sok vidámsággal jár. Ezért részt veszünk benne. Mindnyájan több ezerszer végigcsináltátok már ezt a folyamatot, és most megint megteszi-tek, hogy megint élvezzétek. Az egyetlen irány megtalálása is örömöt jelent. A benned játszódó fénytest-melódia nagyon ősi. Minden alkalommal, amikor egy testtípus a fénybe emelkedik, ez egy teljesen új tapasztalat. A bolygó sűrűségétől, kollektív tudatától és a rajta élőktől függ, hogy mi tör-ténik, amikor a bolygó a fénybe emelkedik. Egy bolygó nem emelkedik mindig a fénybe, amikor a lakói felemelkednek. Ez alkalommal azonban a Föld is felemelkedik. És ez az oka annak, hogy miért összpontosul oly sok minden a Földre: hogy segítsenek neki az átmenetben. A Föld úgy egyezett bele a karma játszmába, hogy ígéretet kapott arra, hogy a végén ő is felemelkedhet. Az ígéret most beteljesül.
Pillanatnyilag a Föld egyik fő mintája tisztul: az, amit „ellenség mintának” nevezünk. 1989 szept-emberében a Föld elengedte az emberiségről alkotott ellenségképét. Ez azt jelenti, hogy már nem bosszúálló vagy neheztelő az emberiséggel szemben. Ez a tény természetesen nem enged megvaló-sulni sok, megjövendölt katasztrófát. Ha természeti katasztrófák is történnek, mint pl. árvizek, föld-rengések vagy vulkánkitörések, minimális számú ember fogja életét veszteni. Ennek ellenére az anyagi pusztulás jelentős lesz - annak jeléül, hogy sok mindentől meg kell ettől szabadulni.
Vannak még más dolgok is, amivel dolgozhatsz. A fénytest kialakulásában van egy pont, ahol az agyi funkciók megváltoznak, és fájni fog a fejed. Úgy tudod csillapítani ezt a fájdalmat, hogy előse-gíted hipofízised és tobozmirigyed kinyílását. Ez a kinyílás természetes folyamat, aminek meg kell történnie. Merülj meditatív állapotba, és összpontosíts a szemöldökeid közti pontra. Lehet, hogy kissé megfájdul tőle a fejed. Előfordulhat, hogy többször kell megpróbálnod. Végül lesz egy pont, ahol egy villanó fényt fogsz látni. Ezzel a tobozmirigy elkezdte új működését. A hipofízishez addig fókuszáld pillantásodat és figyelmedet fejed hátsó részére (ez általában az öreglyuk környéke - a ford.), amíg egy villanó fényt nem látsz. Ez a villanás azt jelzi, hogy a hipofízis átállt. Ez általában csillapítja a fejfájást, és elősegíti a hipofízis és a tobozmirigy növekedését.
Fénytested aktiválásának szintje egy szín-hang szekvenciában mutatkozik meg. Az egész fény-test folyamat kifejeződhet hangokban, színekben és geometriai formákban is. Ezeket esetleg medi-tációban láthatod, ha szellemeddel energiatesteiden dolgozol. Ha odafigyelsz a hangokra, akkor néhány közülük nagyon jól fog esni. Ezek a tiéid. Más hangok esetleg kellemetlenek lehetnek, akkor ezek nem a tiéid.

Kérdés: A párhuzamos világok is fel fognak emelkedni?

Válasz: A karma játszmában a szabad akarat birtoklása azt jelenti, hogy lehet olyan döntésed is, ami nincs összhangban szellemed akaratával. Amikor ez történik, akkor megnyílik egy párhuzamos lét, ami a szellem akaratát követi.
Minél inkább felébredsz, és a szellemedet követed, annál kevesebb párhuzamos lét fog megnyíl-ni. Azok pedig, amelyek korábbi döntéseidből származnak, összehúzódnak, és összeolvadnak.
A párhuzamos világok állandó, mindennapos összeolvadásában élsz ezen a bolygón. Ha a párhuzamos világok összeolvadnak, akkor csak az a realitás marad meg, amely a szellem útját tükrözi a teremtés hajnalától. Ezért soha többé nem lesz karma játszma.
A mi perspektívánkból nézve az „anyag” térből és időből, MOST- pontokból van teremtve. Látjuk azokat az erővonalakat, amelyek belefutnak minden MOST-pontba, minden párhuzamos valóság-ban. Ugyanilyen „horgonyokkal” fogják felemelni a harmadik dimenziót egy magasabba.
Érezni fogod magadat az időn felül, ugyanakkor azonban az idővonal MOST-pontjában. Ha az emberek többsége a fénytest tizenegyedik síkján lesz, akkor a bolygó már nem a lineáris időben fog létezni. Szimultán fogtok létezni, és meg fogjátok végre érteni az „előző életek” illúzióját. A téren és időn kívül életeid rezonanciában állnak egymással. Ha az egyik személyiséged ezek közül a fény mellett dönt, akkor ez kihat az összes többire, függetlenül attól, hogy melyik időben és valóságban létezik. Ez pedig minden emberre hat, akik ezekkel a személyiségekkel kapcsolatba kerülnek. Ha tehát csak egyetlen ember is a fény mellett dönt, az kihat az egész bolygó történetére.
Ebben a párhuzamos világban jelenleg hét-nyolc millió fényközvetítő él. Gondold meg, mi mindent tudnak tenni! Mindent! Ameddig a szellemet követitek, mindent meg tudtok tenni.
Kérdés: Miben különbözik ennek a bolygónak a felemelkedése a többiétől?
Válasz: 1989. április 16-án aktiválódott bolygótok fénytestének harmadik síkja. 1993 januárjában a Föld a hetedik síkra, 1994. május 30-án a nyolcadik síkra, és 1994. október 15-én a kilencedik síkra lépett be. Amint látod, drámaian felgyorsult az egész isteni terv végrehajtása. A Föld lerázza magá-ról a realitás-képeket. „Nem tűnt fel az a sok tévéműsor, amely pl. a második világháborúval foglal-kozik? Ez a bolygószintű elengedéssel, és az általános realitás régi képeinek megtisztításával függ össze. A Föld ledobja magáról azokat a tapasztalatokat, amelyet a karma játszma során „kalapáltak bele”. A másik dolog, amit érzékelhetsz, a várakozás. Állandóan az az érzésed, hogy történni fog valami. Szellemi beállítottságod szerint ez lehet idegtépő, vagy nagyon megnyugtató: „minden a maga útján megy”. A polarizáció felerősödik. Az egész bolygónak klasszikus spirituális mániás de-pressziója van: „óh, csillaggá válok!”, és „jaj, biztos, hogy felrobbanok!”.
A bolygó sorsa függ attól, hogy az emberek hogyan engedik el ellenség-képeiket. Európában hir-telen feltámadt az antiszemitizmus. Nem fog sokáig tartani, mivel nincsenek már olyan ellenségké-pek, amelyek fenn tudnák tartani. Ez inkább egy kifejeződés, mint cselekvés. Háborút indítani, és fenntartani, az cselekvés. A gyűlölet kifejezése nem cselekvés. Amint kifejezik a gyűlöletet, meg is hal, mivel nincsen olyan éteri másolat, amely táplálhatná. Minden ellenségkép kioldódik a bolygó struktúrájából és minden emberből. Minden „mi és azok” minta kioldódik az energiamezőkből.
Új eszmék kerülnek a köztudatba. És fényközvetítők vannak mindenhol. Sokan láttátok az Alien Nation (az Alienation szónak magyarul két jelentése van: 1. elidegenítés 2. elmezavar - a ford.) c. filmet. Ez sok előkészítő munkát végzett el. Sok olyan új dolog került a köztudatba, amely az újfajta életet, gondolkodást és hivatkozást segíti elő. Nagyon tetszik nekünk az a computerszöveg, hogy: „szüleitek a világnak adtak benneteket, ti az univerzumnak adjátok gyermekeiteket”. A Star Trek: A következő generáció és a Deep Space Nine részei is sokat segítettek abban, hogy az emberek köze-lebb kerüljenek a többszörös realitás természetéhez, és megtanulják, milyen kapcsolatban van a tér és az idő a tudattal. Ez nagyon értékes munka volt. A First Contact c. film például a finom diplomácia szükségességéről szólt, amivel egy bolygót be lehet vonni a galaktikus közösségbe. A Transfiguration c. filmben egy lény fénytestet ölt, miközben egy vállalkozást menedzsel.
A zenében rejlő kódok is fel fognak tűnni. Az „örömzenéknek” nagy erejük van. Lehetővé teszik, hogy egy csoport tudata összekapcsolódjon, és energia teremtődjön a bolygó számára: ez ünnep a testeteknek. Ugyanakkor vannak olyan zenék is, amelyek a gyűlöletet terjesztik.
A polarizáció tovább fokozódik.
A bolygón ma a leggyakoribb érzés: „Az ördögbe is, mi folyik itt?”
Ezért kérünk benneteket, maradjatok barátságosak. Nagyon félelmetes lehet, amikor a régi képek kioldódnak. És magából a bolygóból is sok félelem szabadul ki. Arra is szeretnénk megkérni titeket, hogy inkább egy kicsit magasabban földeljétek le magatokat, mint bele a Földbe. A Föld egy mutációs folyamat kellős közepén tart, és ha belé földeled magadat, akkor nem teszel jót neki. Nem tud jól stabilizálni téged sem, mivel ő is stabilizálásra szorul. Mégis segíthetsz neki a stabilizálásban úgy, hogy saját stabilitásodat lényed nagyságában találod meg, majd ezen energia pólusaként működsz. Ezzel a Föld is segítséget kap saját szellemétől.
Kérdés: Mi a leereszkedés?

Válasz: A leereszkedés akkor következik be, amikor szellemed egy magasabb aspektusa belép a testedbe, hogy ott lakjon. Általában először közvetítője vagy ennek a magasabb aspektusnak úgy, hogy „megcsapolod” saját nagyságod egy részét. Leereszkedés a mutáció minden síkján történik. Lehet olyan finom is, mint egy kinyilatkoztatási élmény, amitől néhány napig lebegsz. De össze is zavarhat teljesen. Lehet, hogy megkérdezed magadtól, hogy ki is vagy valójában, miért vagy itt, és mit veszítettél el itt.
A leereszkedéssel beköszöntő teljes identitásodat el is űzheted.
Minél merevebb elképzeléseid vannak magadról, annál nehezebb lehet a leereszkedés. De ha rendszereid nyitottak, akkor így tör-ténik: „Tehát, ki is vagyok ma?”, és „A realitásom ma...”.
Minél könnyedebben történik a leereszkedés, annál kevésbé megrázó. Mindnyájan megéltetek már legalább egy leereszkedést, mivel ez a folyamat természetes része. Leereszkedés általában a fénytest harmadik, hatodik és kilencedik síkján történik. Ezek azonban nem egyformák. Néhányan azt hiszik például, hogy testcsere történt.* De nem így van. Egy leereszkedés lehet olyan drámai is, hogy testcserének tűnik. Egyre gyakrabban élnek át az emberek ilyen intenzív leereszkedést.
Kérdés: Befolyásoljuk a Föld mutációját?

Válasz: Természetesen! Emlékezz csak arra, hogy az univerzumot saját realitásod képei alapján alakítod. Ha az a kép él benned, hogy a Föld szennyezett és hamarosan tönkremegy, akkor kitalál-hatod, mi fog történni: egy tönkretett Földön fogsz élni. Ha az a kép él benned, hogy a Föld meg tudja tisztítani és gyógyítani magát, és életben hagyja lakóit, akkor ezt fogod megtapasztalni. Ezért arra kérünk: csak a szép és pozitív dolgokra koncentráljatok. Semmit sem segít, ha aggódtok az ózonlyuk miatt. Ennek a lyuknak létre kellett jönnie, hogy az isteni erők és sugárzások jobban elérjék a Földet.
Sok mindent tehettek, amivel segíthetitek a bolygót. Szedjétek össze a szemetet, ültessetek fákat - félelem és bűntudat nélkül. A félelem megbéníthat. Alakítsátok át ezeket az érzéseket, és szolgáljátok ezzel a Földet. Tanuljátok meg, hogyan lehettek Isten kertészei. Legyetek a szeretet magjai, gondoskodjatok az igazság magjairól, és szüreteljétek le az isteni akarat megnyilvánult gyümölcseit.
Kérdés: Történt valami az angyalok birodalmában, amikor a kegyelmi energia teljesen megnyilvá-nult?

Válasz: 
Sok minden történt. 1989 szeptemberében jött a kegyelmi energia a bolygóra, hogy a rács-háló-struktúra részévé váljon. Minden hónapban újabb kapuk nyílnak meg, és ezt hamarosan meg fogod szokni. Egyre több lehetőséget, új energiákat, technológiákat, információkat és szellemed újabb aspektusait fogod megtapasztalni. Minden emberre és a bolygóra is érvényes: minden most végrehajtott összekapcsolódás azzal a részeddel kapcsol össze, amely már a fénytestben van.
Ha nem zárod le magadat egy kapu előtt, és annak energiája át tud járni, akkor csodálatos élmé-nyed lesz. Ha bezárulsz a változás előtt, akkor elakadnak energiáid. Már most feltűnt nekünk, hogy vannak olyan emberek, akik hajlamosak a jövőben élni, és csak várják az eseményeket. Az a problé-ma, hogy bizonyos csoportoknál azt látjuk, hogy valamilyen kapu kinyílására várnak. Mi azt monda-nánk, hogy folyamatosan nyílnak meg a kapuk, és sokkal erőteljesebben lehet a MOST-ban és a szellem jelenében élni. Azok, akik egy jövőbeni kapunyitásra összpontosítanak, elmulasztják a MOST csodáját.

* Testcserének hívják azt a jelenséget, amikor egy lélek elhagyja a testét, hogy egy nagyobb feladattal érkező másik léleknek adja át, és annak ne kelljen végigmennie a fizikai növekedés folyamatán.
Kérdés: Milyen hatása van a fénytest kialakulásának az állatokra?

Válasz: Sok egyed dönt most úgy, hogy elhagyja a Földet, mivel a déva* tudat nem szeretné magá-val vinni a fénybe a jelenlegi fizikai testet. Valami mást szeretne. Természetesen helyes más egye-dekről gondoskodni, de legyetek tisztában azzal, hogy minden tudatos lény tudja, hogy mi történik.
A legtöbb egyed teste nem tapasztal mutációs tüneteket. Ők teljesen természetesen mutálnak. Nekik nem kell egyesíteniük energiamezőiket, mivel az soha nem esett szét. Az egyetlen faj, amely-nek problémái lehetnek, a háziasított kutya. A macskák jól vannak, mivel az ő feladatuk az, hogy támogassák a folyamatot. Ők kitűnő közvetítők, és csoportlelkük beleegyezett, hogy segítse az emberek felemelkedését. Ezért jó, ha macskákkal veszitek körbe magatokat. Engedjétek, hogy ve-letek aludjanak, ha akarnak.
A kutyák és a macskák polarizálódtak, hogy megtartsák a régi és az új világ pólusait. A kutyák sok olyan régi energiát vesznek fel, amelyek elengedésre várnak, a macskák pedig hozzák az új energiát. A kutyáknak több gondjuk van az élősködőkkel, ezért több figyelmet igényelnek. Mondjátok el a Víz invokálását etető és itató táluk felett.
Kérdés: A tengely-tonális vonalak természetes részét képezik a kiegyensúlyozott energiamezőnek. Hogyan segítenek ezek a vonalak a (szellem) megnyilvánulás(á)ban?

Válasz:
 A szellem nyilvánítja ki őket. Ezek a vonalak összekapcsolódnak a magasabb rácsstruktú-rákkal. A tengely-tonális vonalak testetek forgáspontjain keresztül csatlakoznak a kristály rácsstruk-túrákhoz, amelyek minden dimenzióban léteznek. Ha a szellem ki akar nyilvánítani valamit, akkor a dimenziókban világítanak ezek a vonalak.
A nyolcadik csakra sablonjaiban ezeknek a vonalaknak egzakt kell a kristálystruktúrához igazod-niuk. A tengely-tonális vonalak a nyolcadik csakrán keresztül csatlakoznak a különböző csillagrend-szerek rácsstruktúráihoz ebben az univerzumban és más forrásrendszerben. A szellem aktiválja eze-ket a vonalakat, hogy a testen keresztül többet tudjon kinyilvánítani nagyságából. Ez megint több vonalat aktivál, s így ismét több szellem tud átjönni, és így tovább.
Ha megteremtetted ezt a rácsrendszert, akkor aktiválódni kezd a tizenegyedik csakrád, a VA-GYOK-jelenlét kapuja. Amint a sablonok a rácsstruktúrákhoz igazodtak és kapcsolódtak, ki tudod nyilvánítani az isteni sík minden képességét. Előbb azonban át kell jutnod a krisztusi felettes lelke-den, különben elég a tested.
Ha végigmégy a fénytest nyolcadik síkján, megnyílsz a fénynyelveknek, és elkezded megérteni őket. Ha mégse értenéd, akkor egyszerűen nyílj meg a szellemednek, és engedd meg a testednek, hogy hangokat képezzen. A hangok a magasabb dimenziókból jönnek, tested pedig ezek hangszere. Semmit sem kell tenned, a szellemed mindent elintéz.
Kérdés: Mit jelent, ha egy magas, sípoló hangot hallok a fülemben?

Válasz:
 Valószínűleg egy magasabb dimenzióból származó lényről van szó, aki megpróbál kapcso-latba lépni veled. Teremts magadban csendet, és mondd: „nyitott vagyok a befogadásra”, és engedd, hogy átjöjjön. Lehet, hogy hangokat, szavakat, vagy melódiákat fogsz érzékelni.
Az Ain Soph zsinat a következő technikát adta át, hogy meggyorsítsa a mutáció során fellépő tisztá-zási folyamatot. Ez eltávolít minden éteri kristályt. Kérlek, add át barátaidnak is ezt a technikát.

* A déva az igen fejlett elementárok csoportjába tartozik, és általában növényekre szokták érteni. Ez a fogalom növénycsoportok, vagy -fajok tudatát jelöli, aminek olyan finom és magas energiája van, hogy az emberek könnyen összetévesztik az angyali energiákkal. - (a ford.)

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése