2014. augusztus 16., szombat

Augusztus 16. szombat – 17. vasárnap - 18. hétfő – Termékeny, boldog idők – A béke, a harmónia, az igazság fényének megszületésére készülünk ezen a hétvégén, amely hétfőn reggel fog megtörténni

Augusztus 16. szombat – 17. vasárnap - 18. hétfő – Termékeny, boldog idők – A béke, a harmónia, az igazság fényének megszületésére készülünk ezen a hétvégén, amely hétfőn reggel fog megtörténni. A Vénusz és a Jupiter együtállása a Rák csillagkép közepén, éppen a Jászol csillaghalmazban lesz, a Megváltó Fény Születésének helyszínén! Az az igazság, amely most megszületik, szép és kellemes. Az érzelmi kapcsolatok, párkapcsolatok megújulásának és gyarapodásának is ideje van. Most érdemes házasságot kötni, kézfogót tartani, bármely formában szentesíteni az Igaz Érzelmeket!
A világosságot és meleget adó Nap egész hétvégén az Oroszlán lehajlő feje alatt jár, így a múltba való visszatekintés, az ősiségre emlékezés, az önmagunkra való rálátás és az ösztönök uralása továbbra is hangsúlyosan érvényes.
A Hold hétvégén a Bika jegyében jár, így érdemes még kihasználni a nyár adta földi örömöket és élvezeteket – a Természet, a föld, a virágok szépsége, a fagyi íze, a szabad tűzön sült ételek zamata, az érintések forrósága mind emlékeztet arra, miért is vagyunk e földön. Hétfőn a Hold már az Ikrek jegyébe lép és ezen átmenet alatt, vasárnapról hétfőre virradóan zajlik a Hold-ciklus legtermékenyebb időszaka, amelynek során az újra megszületni vágyó kis lelkek is testet ölthetnek.
Ezt az áldást segíti most az Igaz Szerelemben való egyesülés ideje is.
Most ráérzékelhetünk arra, milyen tanításokat hoznak el, mutatnak meg számunkra az égiek, az érzelmeken keresztül. A nőies, alkotó, művészi erők is fokozottan működnek, az égivel, a magasabb rendűvel kapcsolódnak. Ha kicsit eltávolodunk a hétköznapi gondoktól és merjük kívülről, felülről nézni a helyzetet, megláthatjuk a magasabb rendű igazságokat, amelyekre ráeszmélve, a megváltás élményét tapasztalhatjuk.
Szombaton a külső, anyagi és a belső, lelki stabilitás felfedezése egyszerre aktuális. Bármi történik, a megoldás a tiszta érzelem, a vágyak őszinte kifejezése és megélése, a szeretettel való táplálás és az önérzet, önbizalom emelése a megoldás. Vasárnap a feltétlen szeretet hozza el az érzelmi stabilitást, tartsuk szem előtt, hogy az igaz szeretet nem követel, hanem ad! A múltban tanultakat most anyagi formába ültethetjük. Hétfőn a lelki-szellemi rendrakás ideje jön, mély lelki-érzelmi dolgokat tudunk tisztázni – a megoldások pedig most abban rejlenek, hogy őszintén, egyenesen beszélünk érzéseinkről, megértjük a másik oldalt is. A tiszta női minőség élésének, az igaz társsal való kapcsolódásnak, az érzelmekre való tiszta rálátásnak ideje is van. Érdemes most figyelni a belső vágyakra, igényekre, késztetésekre, mert ha igaz és őszinte a vágy, akkor igaz utat is mutat.
Aki Belső Templomába hazatalál, azt kívülről érkező széllökések már nem tudják eltéríteni.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése