2014. július 29., kedd

Horoszkóp. --Szerda Július 30 az igazságokra való rálátás





Július 30. - A Nap és a Jupiter távolodó együttállása most már a skorpió Marssal áll racionalizáló kapcsolatban. A mérleg Mars idején talán békésebben is élhettük meg az igazságokra való rálátást és a működések felismerését, a skorpió Mars azonban ütősebb és ezt nyugodtan vehetjük a szó legjobb értelmében. Ami a Mérlegnél ugyanis langyos víz volt, a Skorpiónál már egyértelmű, bátor, határozott mozdulás, változás, átalakulás. Az a bizonyos „az igazság fáj” érzés, ami azonban épp a felismerés ereje és beindító lökése miatt törpösen fantasztikus. No és eredményt is hozhat. Érdemes tehát nyitottnak lenni és köszönetet mondani, ha valami túl mélyre szúr és megmozdít – a kívülről érkező szurkálást pedig kiválthatjuk azzal, ha saját magunk megyünk a lelkünk mélyére, a belső felismerések és küzdelmek elébe.
A Hold ma is a Szűz jegyében és az Oroszlán csillagkép testénél jár, a lélek erős, önmaga felett uralmat gyakorló, kreatív, alkotó, szeretettel tápláló minőségét élhetjük most. Álmaink utat mutathatnak, ha nagyobb dobásra készülünk, vagy hathatós változást szeretnénk, ugyanakkor a külső-belső rendről is üzennek. A mai nap egyébként az érzelmi-párkapcsolati-női minőségbeni karmatisztításé és a női-érzelmi sebek begyógyításáé! Figyeljük most meg, mit hiszünk magunkról, miben értékeljük le női oldalunkat, női minőségeinket, a külvilágból, a társadalom átlag elvárásaiból származó téveszmék alapján? Itt az idő a női minőséget a helyére tenni, gyógyítani és rálátni arra, hogy a férfias minőségeket a Férfinak, a női képességeket a Nőnek kell élnie.
Ideje van továbbá az otthonok, lakások felújításának és csinosításának, az otthon melege-érzés megteremtésének, bármely módon és értelemben. Ma kellő lelki erőt kapunk a változtatásokhoz, önnön korlátaink meghaladásához, két különböző érzelmi minőség eggyé olvasztásához, a megértés általi harmóniateremtéshez. Beindultak már érzelmeket, párkapcsolati eszméket, női minőséget és termékeny erőket tisztító, felszabadító energiák, beindult már az emelő erő, amely az érzelmi kapcsolódások életképességét, értékét teszi érzékelhetővé. Pénteken tetőződnek majd, addig is, érdemes levonni eddigi tapasztalatainkat és felkészülni a "hogyan továbbra"!
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése