2014. június 10., kedd

Június 11. szerda – Bevállalós – Mai álmaink a testériségről, a látszat mögötti egységről szólnak, napközben pedig ismét lehetőségünk nyílik levágni, elengedni, megszüntetni azt, amivel visszafogtuk magunkat az emelkedésben

Június 11. szerda – Bevállalós – Mai álmaink a testériségről, a látszat mögötti egységről szólnak, napközben pedig ismét lehetőségünk nyílik levágni, elengedni, megszüntetni azt, amivel visszafogtuk magunkat az emelkedésben, a fejlődésben. Ha szeretnénk egy új életminőséget megteremteni, talán más nem is kell hozzá, csak megszabadulni attól, ami a helyet foglalta. Érdemes szem előtt tartani, hogy ha valami által rossz érzéseket tapasztalunk, akkor nem biztos, hogy azt kell elengedni, ami az érzéseket okozta (amúgy sem okozott semmit, hanem mi magunk reagáltuk le úgy), hanem magát az érzést, az alacsonyabb rezgésű állapotot érdemes megvizsgálni, megszüntetni.
A Hold a Skorpióból ma a Nyilasba lép, a nap első felében még a Mérleg csillagképben jár, így a jövő igazságai, a jövő szempontjából helyes és érdemes dolgok kerülnek terítékre. Nap végére megérkezik a Skorpió és a Kígyótartó átfedéséhez, holnapra virradó álmaink már beavató üzeneteket hoznak. Ideje van a gyógyulásnak is. A Nap Nimród íjat tartó kezénél jár, csütörtökre virradóan éri el a Bellatrix csillagot, a harcos amazont, amely Nimród válla – így a felvállalás ideje jött el ismét, most azonban már nem az elengedés, hanem éppen a megtartás erejével fűszerezve. A jövő érdekében, egy teljesebb élet érdekében való vállalások kapnak szerepet. A bevállalás, a megtartás és egy másik szinten az elengedés együttesen, egymás mellett jelenik meg most – levágható egy betegség, egy rossz szokás, bátorságot kaphatunk egy régóta esedékes változtatáshoz, de a legegyszerűbb dolgokban is erőt és kedvet érezhetünk a változtatásra. Legyen az egy hajvágás, amitől szabadabbnak és szebbnek érezzük magunkat, egy új és természetes gyógymód kipróbálása, egy döntés, hogy nem engedünk többé a befolyásolni kívánó szavaknak, vagy a munkára fordított idő szűkítése, a kikapcsolódás és szeretteinkkel való együttlét javára. Minden megújulás bátorságot kíván, de az eredmények is magukért beszélnek.
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése