2014. május 15., csütörtök

Május 16. Péntek – A szabadság szele – Már Csütörtökön megérintett minket a szabadság szele, nem véletlen, hogy a Természetben is ez zajlik. Föld-Anyával összehangolódva

Május 16. péntek – A szabadság szele – Már csütörtökön megérintett minket a szabadság szele, nem véletlen, hogy a Természetben is ez zajlik. Föld-Anyával összehangolódva, bennünk is nagy energiák mozgolódnak és ez az áramlat most kifúj mindent, ami eddig kötés, függés, fojtogató teher volt, teret adva egy szebb és szabadabb állapotnak. Ám míg csütörtökön titkon és csendesen, netán nehezítve tettük a dolgunkat, úgy pénteken ezt egy lelkesebb, inspiráltabb, reményteljesebb, őszintébb és örömtelibb módon végezhetjük.
Az érzelmek, a lélek kap tüzet, sőt, tisztító tüzet és emelő késztetéseket. A Hold mindeközben a Tejútra lép, gyógyító energiákkal és beavató álmokkal lát el bennünket.
A nagy égi négyszögbe bekapcsolódó Vénusz a nagy átalakulások folyamatában most folyamatosan a női minőség kibontakoztatását és az érzelmeket segít felszabadítani, a régit magunk mögött hagyva, új utakon segít elindulni, amelyek magasabb szintűek az eddig jártnál. A Nők felismerhetik, mi akadályozta – és mennyire! - őket eddig a nőiesség megélésében, érdemben tudnak tenni azért, hogy elfoglalják az őket megillető, méltó helyet és szerepet. A Férfiak az érzelmek felé nyithatnak, felismerve ennek jelentőségét az életben. Azok, akik művészi területen tevékenykednek, vagy foglalkozásukban kap teret a szépség, az esztétika, most előhívhatják eredetiségüket, ötletességüket és azt, amiben különleges és egyedi művet tudnak alkotni, adni társaiknak.
Évek, évszázadok karmikus érzelmi terheit tehetjük le ezekben a napokban és azok a domináns energiák, melyek most működnek, ütős segítségként vannak jelen a szintemelkedésben!
Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése