2014. április 2., szerda

Nem fogtok kudarcot vallani




Nem fogtok kudarcot vallani
Kedveseim, itt vagyok, eljöttem, bár valóban nem úgy, ahogyan szeretném, de jelenleg másképp nem lehetséges. Kedves Szívek tapasztalataitok itt és most attól függnek, mennyire álltok készen a bizalomra és az elengedésre. Hogy mennyire kerülhetek közel hozzátok ezekben a pillanatokban, tőletek függ és attól, mennyire engeditek magatokat bízni, elengedni és azt befogadni, ami itt vár rátok ebben a pillanatban. Vegyetek egy mély lélegzetet Kedvesek és tudjátok veletek vagyok, annak ellenére, hogy ezek a szavak egy követ testén keresztül érkeznek. Tudjátok, hogy én vagyok itt nálatok, Lord Emanuel.

Ezek az üzenetek kódolva vannak, hogy lehetőségetek nyíljon mélyebb szinten fogadni engem, önmagatokon keresztül. Vegyetek egy mély lélegzetet Kedvesek és ott leszek veletek. Lélegezzetek tovább az orron keresztül, inhaláljátok be a Fényt és lélegezzetek ki szájon át, hosszan kilélegezve ennek a napnak kellemetlenségeit és gondolatait.

Kedveseim sokan közületek minden alkalommal így fognak tenni, amikor ezeket a szavakat olvassák és személyes életükben nagy jutalmat [sikereket] aratnak le. Azok közöttetek, akik képesek érzékelni az energiáját és az értelmét annak, amiket ezek a szavak hordoznak magukban, és ezek nem csak lapos szavak egy oldalon, ők még nem mélyednek el ebbe a tapasztalatba, nem merülnek el önmagukba, de mégsem cselekszenek tévesen, hisz tudjátok, minden egyén szuverén szabad akarata szerint így is cselekedhet, tetszés szerint, ez is mind rendben van. 

De ha még tétováznátok a mélyre merüléssel, most szeretettel arra terelgetnélek benneteket, hogy „merítsétek bele orrotokat” ebbe a tapasztalatba [próbáljátok ki], mert amit ott találtok, az a végtelen szeretet. Merüljetek bele a végtelen szeretet óceánjába, ami itt van. Engedjétek meg az energiámnak, hogy felerősíthessem ezt az érzést, hogy ne kételkedjetek abban, mi az, ami minden nap rendelkezésetekre áll, ha ti is akarjátok, és megengeditek, hogy úgy lehessen.

Nemes szívek, sokan folytatjátok utatokat az energiák felszabadításában. Ez a valóságban azt jelenti, hogy számos fájdalmas és nehéz dolog változtatja meg életeteket, azt a látszatot keltve, életetek egyre rosszabb, kaotikusabb, kiszámíthatatlanabb és inkább egy harcra hasonlít. Kedveseim, erősnek kell maradnotok annak tudatában, hogy ez el fog múlni, és annak ellenére, hogy olyan érzés mintha végtelenül folytatódna, bízzatok bennem, amikor azt mondom, ott lesztek a másik oldalon, annak ellenére, hogy ez a fejlődési fázis korábban jön, mint gondolnátok és túl elfoglaltak lesztek a tökéletesség és a csodák mély tiszteletétől, hogy emlékezzetek az egész harcra, amin keresztülmentetek.

És emlékezzetek a pillangó által bemutatott különleges átalakulásra. Ne feledjétek ennek a lénynek látszólagosan lehetetlen harcát, hogy kiszabadítsa magát a bábjából, és ne feledjétek az erőt, amit ez a lény ebből a harcból nyer és mindenek előtt a legfontosabb, ne feledjétek a pompát, amit magára ölt a pillangó, ne feledjétek a szépséget, a tökéletességet, a megkönnyebbülést és a kecsességet, amivel a pillangók első repülésüket viszik véghez, fel a messzi magasba és el a harctól, amiből kiszabadították magukat.
Harcotok egy múló emlék lesz, mely elhalványodik, míg el nem veszik örökre és az örök feledés tengerében fel nem emésztődik, ahol minden hasztalan dolog, minden emlék, szó, tett és cselekedet, melyek elősegítették fejlődéseteket el nem tűnnek benne. Örökre elfeledve.


Kedveseim, emlékezzetek erre, mikor régi energiáitok utolsó kimaradásán mentek keresztül, amik évmilliókon keresztül tartottak fogságban benneteket. És ezt nem megtévesztés céljából mondom nektek, mindent át kell éreznetek, amit lehet, miközben elhagyjátok ezt a szorult helyzetet, különben elzárva marad szervezetetekben. 

Át kell őket éreznetek, mielőtt örökre elhagyja önvalótokat. Ne arra használjátok a közelgő boldogságot, hogy átfessétek vagy elárasszátok vele a valóságot és azt, amivel szembe kell néznetek. Legyetek tudatában annak, hogy közelebb van, mint gondolnátok.

Valójában közületek sokan azért jönnek el, hogy felfogják nincs könnyebbik út, nincs lerövidítés és a valóság szemébe kell néznetek és fel kell vállalnotok a konfrontációt, ami miriádnyi út formájában érkezik. Lélegezzetek és legyetek mégis benne.

Tudjátok azt is, hogy ti vagytok a legerősebbek legerősebbjei. Tudom, hogy ezt most sokan megértik, mert így éreznek. Érzitek a mindenható erőtöket, tudom, hogy érzitek. Mindannyian átéltétek pillanatokat, amikor éreztétek ennek a hatalomnak és erőnek az érintését. Nem véletlenül vagytok itt, és ha tudnátok, mit értetek el, hogy ide jöhessetek, akkor ti is tudnátok, mint én, hogy győzelmetek biztosított.


Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, az erősek legerősebbjei, Isten Anya/Atya nem hibázik, és egy végtelen intelligencia választott benneteket erre a küldetésre, ami soha nem téved [nem hamis].

Folytassátok bátor Kedveseim, folytassátok. Közelebb vagytok, mint gondolnátok. Lélegezzetek most mélyen be és érezzétek ezt Kedvesek. Vegyétek erőmet, ha a tiétek cserben hagy. Győztesek vagytok. 
Ez az én ígéretem számotokra. Lord Emanuel VAGYOK és nem fogunk kudarcot vallani. Isten áldjon benneteket. Nem távozom még. Kérlek benneteket, ha akartok, szánjatok néhány percet, hogy elcsendesedjetek és megkaphassátok áldásomat. Köszönöm nektek. Megtiszteltetés benneteket, Szeretteimet szolgálni.

Csatornázta: Gillian Ruddy
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://lordemanuelingerman.blogspot.hu/2014/03/lord-emanuel-11marz-2014-ihr-werdet.html

http://kristalyhang.wordpress.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése