2014. április 14., hétfő

Kozmikus Kvantum Fényportál RENDHAGYÓ IDŐSZAK – FELSZABADULÁS ÉS MEGÚJULÁS A VÁLTOZÁSOK FÉNYKAPUJÁBAN

Kozmikus Kvantum Fényportál
RENDHAGYÓ IDŐSZAK – FELSZABADULÁS ÉS MEGÚJULÁS A VÁLTOZÁSOK FÉNYKAPUJÁBAN
- Drága szeretet Testvéreink! Az áprilisi hónap erőteljes energiái, amelyek a Földre érkeznek, lényetek legmélyéből hozzák felszínre, mindazon régi érzelmi poggyászotokat, lelki szinten megkötő energetikai mintákat és emlék lenyomatokat, amelyeket lehetőségetek lesz végleg feloldani és elengedni. Ahhoz, hogy megújulhassatok, és boldogabb életet élhessetek, az „Új Föld” létvalóságában, fel kell szabadulnotok a régi megkötő energiáktól és érzelmi állapotokból. A Fénybe kell emelnetek önvalótok mindazon részét, amelyek fájdalom és szenvedés létköreiben tartanak benneteket, hogy harmonikus és szeretetteljes valóságot teremthessetek. Minél tudatosabban dolgoztok a régi elengedésén, annál könnyebben fogtok tudni túljutni a mostani energetikai váltáson, amely egy új paradigmába emel fel benneteket. -
Április 15.-től 29.-ig Felszabadító Kozmikus Kvantum Fényportál nyílik. Ez a kozmikus időszak holdfogyatkozással kezdődik és napfogyatkozással végződik, és egy sorsfordító égi Kozmikus Kereszt csillagkonstellációban zajlik, amely Jupiter-Mars-Plútó-Uránusz nagy négyszöge. A nagy égi négyszög csúcsain álló bolygók egymással összekötve keresztet alkotnak, melynek közepén a Föld áll.
Kozmikus Kvantum Fényportálon keresztül érkező fénykódok és égi erők hatalmas áradata, globális és egyéni szintű fény általi tisztítást, minőségi váltást, felszabadítást és megújulást hoz számotokra.
Az erőteljes fényerő beáramlás, az emberi szinteken káoszt hozhat, mivel égi rendeltetése az, hogy felszínre hozza, és átalakítsa a már nem működő, fénytelen és szeretet nélküli állapotokat és kapcsolatokat.
Ezen időszak alatt fokozottan kell ügyelni a gondolatok általi teremtésre, és az érzelmi egyensúly fenntartására. Nem szabad beengedni a személyes világotokba a baljós erőre jelzések apokaliptikus, félelemkeltő hírközléseit, hisz ezáltal hozzájárultok azok megteremtéséhez.
Nem lesz világvége, csak radikális változások indulnak el, mert a jelen világ társadalmi struktúrája tarthatatlan. Ne felejtsd el, amit valóságnak hiszel, az is lesz a világodban, aminek figyelmet adsz, amiről beszélsz, azt energiáddal táplálod, azaz teremtő erőddel fenntartod és teremted.
Kozmikus Kvantum Fényportál felgyorsítja a világotokba végbemenő változásokat egyéni és globális szinteken. Új energiákkal kódolt isteni fényrészecskék/kvantumok fognak beáramlani a Földre. Erőteljes tisztító fényhullámai végigsöpörnek számtalan szinten, felkorbácsolják a stagnáló folyamatokat és változásokat indítanak el.
A nagy energetikai átalakító fénybeáramlásban, a legfontosabb az hogy engedd el ami már a múlté, engedd be a megújító fényerőt, tartsd a tudatodat a lehető legmagasabb szinten, és légy a szeretet állapotában.
Rendezd el harmonikusan a kapcsolataidat, bármennyire is provokáljanak, ne menj bele konfliktusokba, tartsd fenn a harmóniát és maradj a középpontodban.
Bölcsen használd fel és élj a feléd áradó lehetőségekkel és energiákkal, ha bármi a felszínre emelkedik lelked vagy tudattalanod mélységeiből, engedd el, hagyd hogy kioldódjon.
Plejádi Arkangyali Fénytanács – Közvetítette: Samel Ryszarda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése