2014. március 7., péntek

MÁRCIUSI ASZTROLÓGIAI ÁTTEKINTÉS

Végre előrefelé indul a Jupiter, a Nagy Jótevő bolygó, mely november óta hátrafelé haladt, visszafogva ezzel a Hit, Remény, Jóság, Haladás értékeit az életünkből; Március 6-ától viszont energiáit ismét segítő, támogató jelleggel bocsátja ki számunkra! 

Március minden szempontból nagyon intenzív, pörgős hónap lesz. Számos fényszög lesz aktív minden egyes nap a hónap során, így a decemberben, januárban tapasztalt állóvizet felejtsük el; beindulnak majd nagy mértékben az események. Több hónap után végre előrefelé indul a Jupiter bolygó a Rák csillagjegyben, ami az Anyaság, Otthon, Házasság, Együttélés, Haza témáiért felelős. Akit március 6 mellettünk talál, azzal már sokkal harmonikusabban tud működni a kapcsolatunk innentől, kisimulhat viszonyunk családtagjainkkal is, Édesanyánkkal különösen. Akik emigrálni szeretnének, hosszú téli dokkolás után innentől szabad pályát kapnak.
Március 6, csütörtök és 29, szombat között átívelve a teljes hónapon, mindezt támogatva és kihangsúlyozva egy nagyon erőteljes fényszög fogja begyógyítani lelkünket, az elmúlt 2-3 hónapban begyűjtött ráncainkat, és érzelmi sérüléseinket.

Úgy is mondhatnám, hogy most amit szeretnénk, azt meg is kapjuk!

Március 6, csütörtökön a Jupiter bolygó előreindul a Rák csillagjegyben. Ez hihetetlen módon előrelendíti majd életünket. Amit kérünk majd, azt jó Anyaként egyből meg is adja majd az élet! Minél tisztábbak a szándékaink, belső világunk (ezért mondtam november óta, hogy dolgozz, dolgozz, dolgozz magadon), annál könnyebben jönnek ezek a dolgok, és annál tisztább lesz az eredményük, végkimenetelük is. Ha olyat kapsz, ami nem tetszik, vagy nem tudod élvezni, nem panaszkodhatsz senkinek: itt most tényleg Rajtad múlt-múlik, munkádon, eredményeiden, szorgalmadon, hogy mit adnak Neked.

Március 6, csütörtökön a Vénusz bolygó átlép a Bakból a Vízöntőbe. A Vénusz a Párkapcsolatokat, Barátságokat, életünk élvezetét jelenti, a Bak pedig valaminek hiányát, elvételét. Amíg a Vénusz ott volt, novembertől, nagyban hozzájárult a sok szakításhoz, stresszhez, barátságok felbomlásához, és hogy a párkapcsolat nélküliek nem tudtak társat találni. Ettől a naptól kezdve átlép a Célok, Jövő, Perspektívák csillagjegyébe, szóval ez is nagyon nagy mértékben enyhíti majd a komfortérzetünket ért csapásokat. 

Március 6, csütörtök és március 29, szombat között, átívelve a teljes hónapon, mindezt támogatva és kihangsúlyozva egy nagyon erőteljes fényszög fogja begyógyítani lelkünket, az elmúlt 2-3 hónapban begyűjtött érzelmi sérüléseinket és ráncainkat. (Neptunusz Halakban trigonba lép Jupiterrel Rákban)

Március 8, szombat és március 18, kedd között egy újraformáló, újratervező, kereteket, stabil alapokat adó fényszög fog segíteni bennünket. 6-án kilövik a puskagolyót, ez pedig magának a csőnek tekinthető, ami vezeti ezt az energiát, és formába önti. (Szaturnusz Skorpióban trigonban Nappal Halakban)

Mindezek mellett itt még némileg magányosnak érezhetjük magunkat, igényünk lehet az egyedüllétre, visszahúzódásra is Március 8, szombat és március 12, szerda között. Jó is itt nekünk egy kicsit ha egyedül vagyunk, erőt gyűjtünk, és felszívjuk magunkat erővel. (Vénusz fényszögkapcsolat nélkül Vízöntőben)

Március 9, vasárnap kioldódik egy újabb fényszög, ami sok csalódást, fájdalmat okozott az emberi kapcsolatainkban. Férfiak-Nők, emberek egymás között ismét visszatalálhatnak egy emberibb, érzőbb mivoltukhoz. (Mars Mérlegben kvadrátja kioldódik Vénusszal Vízöntőben)

Március 10, hétfő és március 18, kedd között gondolataink, tetteink találkozhatnak vágyainkkal, céljainkkal. Itt már tisztábban látjuk mit, miért, hogyan és kivel akarunk, érezzük majd az erőt az ezzel kapcsolatos aktivitás megélésére is. (Mars Mérlegben trigonban Merkúrral Vízöntőben-Halakban)

Március 12, szerda és március 23, vasárnap között újabb fényszög aktiválódik, ami segít Párt találni, kialakítani életünket olyan módokon, amiket akár addig nem is gondoltuk volna, de hatékonyabbak, örömtelibbek tudunk lenni általa. Sok külső, váratlan segítséget is kaphatunk ez alatt az időszak alatt. (Vénusz Vízöntőben szextilben Uránusszal Kosban)

Március 17, hétfő mindezen folyamat mellett, közepette nagyon intenzív nap lehet, negatív értelemben. Ez is egy olyan 'szakítós és összeveszős' nap, melyeket januárban és februárban megszokhattunk többször is. Húzzuk be a fejünket, foglalkozzunk a magunk dolgaival, és menjünk át békében ezen a napon. (Jupiter-Uránusz-Pluto-Hold négyszög)

Március 18, kedden a Merkúr belép a Vízöntőből a Halakba. Ez arra hívja fel a figyelmünket, hogy ne agyaljuk túl a dolgainkat, az életünket és a céljainkat, terveinket. Itt fontos igazán az a mondás, hogy "Bízz a Létben". Bejön azért itt az is egyúttal, amit egyszer Balázs barátom mondott, hogy "Ezt azért nem bíznám a Létre", fordítsuk ugyanis energiánkat gondolatainkkal, cselekedeteinkkel önmagunk gyógyítására. Lazuljunk el, egyfajta Taoista nyugalommal figyeljük az életünk áramlását kívül, lassan, de kitartóan és állhatatosan dolgozzunk magunkon továbbra is, belül.

Március 18, kedd és március 25, kedd között remek egy hét lesz régi dolgok elengedésére, régi, nem működő dolgok finom, harmonikus letisztázására, feltöltődésre. Enyhén bágyadtnak, aluszékonynak, akár nyomottnak, és melankolikusnak is érezhetjük magunkat. Az év első fele az Elengedésről, és a Régi Értékek megtalálásáról fog szólni, fontos tehát, hogy gyakoroljunk egy jó értelemben vett passzivitást.

Március 19, szerdán egy kiváló nap lesz a gyereknemzésre. Akiknek ilyen szándékaik vannak, érdemes kiaknázni a napban rejlő energiákat, akik nem szeretnének, pedig figyeljenek oda nagyon. (Mars-Felszálló Holdcsomópont-Hold – Neptunusz-Merkúr – Jupiter háromszög)

Március 21, pénteken a Nap belép a Kos csillagjegybe. Minden valamirevaló kultúrában, ami figyelembe veszi a természeti törvényeket, ez volt az Újév napja. Itt érdemes fogadalmakat tenni, új projektekbe kezdeni, és régi, nem működő dolgokat leválasztani magunkról.
Ugyanezen napon kioldódik egy újabb fényszögkapcsolat, ami önössé, élvhajhásszá, agresszívvá, zavarodottá tett bennünket egy ideje. (Mars és a Felszálló Holdcsomópont együttállása kioldódik a Mérleg és Skorpió határán)

Március 22, szombat szintén nagyon jelentőségteljes nap lesz. Az a mély terápiázó időszak, melynek során 2012 októbere óta úgy érezhettük, nem halad semerre az életünk, és mintha grillcsirkék lennénk, akiről mindent húznak le egészen a csontig, nagyfokú enyhülést kap. Figyeljünk oda arra, hogy ez a fajta kis szabadság, amit innentől kapunk, járjon együtt továbbra is egy alázattal, szellemiséggel, most, hogy már nem 'figyelnek' oda ránk annyira. Ellenkező esetben hedonistává, egoisztikussá tudunk válni ettől a naptól kezdve.
Segíteni fog még az Igazi megtalálásában, ettől a naptól kezdve érdemes ismerkedni nagyobb erőkkel is. (Leszálló Holdcsomópont belép Kosba, Felszálló Holdcsomópont Mérlegbe)

Március 24, hétfő szintén egy olyan nap lehet, amikor összeakadhatunk másokkal, lehetnek kívül-belül problémáink, szóval a 'radar alatt' stratégiát alkalmazzuk itt is. (Jupiter – Uránusz-Nap – Hold-Pluto derékszögű háromszög)

Március 24, hétfő és március 31, hétfő között kiváló hét Szüleinkkel való találkozásra, akár élnek még, akár már nem, belső, Gyermeki részeinkkel ismerkedésre, gyógyításukra. Babaprojektre szintén nagyon-nagyon erőtejes egy hét lesz ez. (Pluto Bakban szextilben Merkúrral Halakban, közben Jupiter trigonja Rákban)

Március 25, kedd és Április 3, csütörtök között frissen indult Párkapcsolatok elvérezhetnek, és azon is kaphatjuk magunkat, hogy már annyira hozzászoktunk egy villogószemű készenléti állapothoz 2012 októbere, szűkebben december óta, hogy titokban, tudatalatt a saját boldogságunkat szabotáljuk, szavakkal, gondolatokkal, érzésekkel és tettekkel. (Szaturnusz Skorpióban hátrafelé kvadrátban Vénusszal Vízöntőben)

Március 25, kedd és Április 2, szerda között ezzel gyakorlatilag egy időben visszavágyhatunk régi Párkapcsolatokba, felvehetjük a kapcsolatot rég nem látott barátokkal is. Használjuk a múltat tanulságképpen, tapasztalataira támaszkodva, ne pedig visszamenekülésre; ezt még nagyon sokszor fogom hangsúlyozni, mert a 2014-es év első fele teljes mértékben erről szól. Ha már kértünk valamit, akkor vállaljuk is, ne meneküljünk vissza régi, és nem működő mintákba! 

Március 28, péntek és Április 7, hétfő között egy Újjászületési metamorfózison megyünk keresztül. Ami elmúlt, elmúlt, előre kell néznünk, mint a diák, aki elballagott a harmadik osztályból, de már a negyedikben van. Emlékei, tudásanyaga még oda kötik, de már az új színtéren kell helytállnia. Ne nézzünk hátra, csak amennyit muszáj; innentől előre, előre, előre!! (Nap együtt Uránusszal Kosban)

Március 28 és 29, péntek és szombat ismét két kiváló nap szülőkkel, gyerekkorral rendeződésre, költözésre, és gyereknemzésre is. (Neptunusz-Merkúr-Hold együtt Halakban)

Március 30, vasárnap újabb intenzív nap lesz, amikor jobb egyedül, nyugalomban és békében maradni, és hagyni a világot rohanni a saját útján. Ne nyúljunk bele dolgokba, inkább sétáljunk, intézzük a saját ügyeinket. (Uránusz-Nap-Hol együtt Kosban – Pluto – Jupiter derékszögű háromszög)

Március 31, hétfőn további gyógyító fényszög lesz aktív, ami elsősorban a gyermeki részeinket rendezi, és a gyermekvállalás folyamatában segít bennünket. (Merkúr Halakban trigonban Szaturnusszal Skorpióban)

A hónap során már megindulnak az energiák. Arra érdemes figyelemmel lenni, hogy olyan lesz, mint amikor nyomunk, nyomunk, nyomunk egy téglafalat, és hirtelen elveszik azt az utunkból. A hajó elindul, meglódulnak az események, és ezért fontos, hogy amit el kell engednünk, az engedjük is el. Ez az emberek legtöbb részénél akár életük 80-90 százalékát is jelentheti, mert annyi mindent halmoztunk már fel. Ha valami még működik, az ott lesz, továbbra is, ha pedig nem, ne tartóztassuk! Húzzák a kötelet egy tankhajóval, és ha túl szorosan fogjuk, a mi tenyerünk bánja. Aki a téli hónapokat önmunkával töltötte, annak az így keletkezett űrbe belép minden jelentősebb tartalom. Aki pedig nem, annak is!  Csak mivel nincs az újnak helye, ez nagyfokú feszültséggel fog együttjárni, és ennek egyedüli okozója és változtatója egy valaki: Te magad! Tegyél tehát rendet, szabadítsd fel a terepet az Újnak, és legyél hálás bármiért, amit kapsz!zoldkor.blog.huNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése