2014. március 30., vasárnap

Március 31. és a 14. hét üzenetei- MERJ! - Mindegy, hogy miről van szó, hogy milyen területen, mivel kapcsolatban – csak merj lépni, tenni, dönteni, kezdeni, élni!

Március 31. és a 14. hét üzenetei- MERJ! - Mindegy, hogy miről van szó, hogy milyen területen, mivel kapcsolatban – csak merj lépni, tenni, dönteni, kezdeni, élni! Bármilyen kérdés van benned, a lényegi válasz most az, hogy ideje elhagyni a kételkedést, a panaszkodást, az aggodalmaskodást, kilépni az eddigi, önmagadat lehúzó, lealázó szerepekből és elhinni, hogy IGEN, az életed lehet jobb, szebb, boldogabb, szabadabb, biztosabb – az életed csodálatos! Ha azt hiszed, nyugalmasabb az életed akkor, ha az eddigi helyzetben maradsz – akkor tévedsz, hiszen csak a félelmeid tartanak még benn a régiben, pedig te is másra vágysz. Csak annyi kell, hogy elhagyd az ésszerű magyarázatokat, kilépj a látszatok illúziójából és merd a szívedet követni!
HÉTFŐN a Hold a Kos jegyében megadja a kellő erőt, elszántságot, akaratot és hitet a változtatáshoz, újításhoz. Mögötte a Halak csillagkép ragyog, így szellemi szinten az új elindulásokért megtörténhet a régi elengedése és feladataink elvégzése által a kiemelkedés. A hétfői álmok a megújulást, a gyógyulást segítik, sorsemelő varázserőket hoznak el. Napközben hol az érzésekre és hangulatokra, hol az energikus tettekre helyeződik a hangsúly – legyünk jelen annak, ami Itt és Most zajlik! Bármilyen lépésben hallgassunk inkább érzéseinkre és ösztöneinkre, ne kapkodjunk el semmit! Az este harmóniát és érzelmi tisztulást, megértést hozhat – érdemes tanulni eddigi döntéseinkből és előre nézni.
KEDDEN eljön a továbblépés és az új kezdet ideje, a Természet és a növények ébredésével az ember is a Fény felé törés állapotában van már. Ez a nap egyszerre hozza a múlt megértését és a cselekvő újítás idejét. A feltételek nélküliség, az önzetlen adás ma fontos szerepet kaphat és sok helyzetet megoldhat. Eljön a rálátás ideje – a múlt igazságai világossá válnak. 
SZERDÁN a Nap és az Uránusz eddig közeledő együttállása beteljesedik, ez most kifejezetten a cselekvő tisztítás ideje! Kulcsszavak: tiszta, önzetlen szeretet, rálátó megértés általi szabaddá válás, terhek letétele, tisztítás és függetlenség. Bátran szabadjára lehet engedni a gondolatokat, hiszen szellemi szinten valóságos forradalmi meglátások érkeznek, ezek alapján pedig magasabb életminőséget teremthetünk – mindennek lényege, hogy a külső hatásokról leváljunk és saját utunkat magunk határozzuk meg, hiszen minden egyes embernek egyéni útja van, melyet csak ő maga érzékel, szíve súgásán keresztül.
CSÜTÖRTÖKÖN a Hold 12 és 14 óra között halad el a Fiastyúk csillaghalmaz alatt, ez a hónap egyik legtermékenyebb napja.
SZOMBATON este a Vénusz jegyet vált és a Vízöntőből a Halakba lép. Eddig fokozottan működik az érzelmi tisztulás, innen pedig az érzelmi, testi-lelki egység, azonosságok élménye élhető meg. Érzelmek, kapcsolatok és művészetek terén is egy mélyebb, gyakran mámorosabb időszak vár. Május 3-ig tart mindez, eddig van lehetőségünk, hogy érzelmi-párkapcsolati értelemben letegyük, ami már idejétmúlt, alacsony szintű, kilépjünk a félelmekből és azokból a kapcsolatokból, amelyek nem a szívünk döntése alapján születtek, vagy nem az Igaz Társsal köttettek. A hétköznapok harmóniája most mély lelki összegzésekből és felismerésekből születik.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése