2014. március 29., szombat

Március 29-30. - Cselekvő-teremtő tisztulás

Március 29-30. - Cselekvő-teremtő tisztulás – Ezen a hétvégén biztosan nem fogunk unatkozni, ráadásul kitűnő az idő, hogy felszabadítsuk azt a rengeteg letapadt energiát, amelyet az elmúlt időszakban felhalmoztunk – ha most állunk neki a tértisztításnak, a kreatív, alkotó, művészi, nőies, érzelmi erők felszabadításának és minden régi csomó kioldásának, akkor igen eredményes és sikeres munkát végezhetünk!
SZOMBATON a Hold a Vízöntő jövőt tisztító hullámaitól a Halak múltba visszaúszó halacskájáig halad – ha sikerült tisztáznunk a jövő kérdéseit, már az egység állapotán dolgozhatunk és visszahívhatjuk a múltban már megszerzett tudást, képességet.
A Vénusz a Bak csillagkép legvégén, halfarkánál halad, a Nashira és Deneb Algedi csillagok felett, a Vízöntő múltat tisztító, éltető erőt adó hullámai alatt. Mivel a Napúton, a Cselekvések Útján jár, így az érzelmi kapcsolatokat, a harmónia megteremtését és a művészi alkotásokat illetően a tevékenység és nem a tétlenség ideje van. Tisztulnak a teremtő erők, növekszik a női a termékenyítő képesség és ez a tisztulás sok más területre is kihat. A Vénusz és a Mars emelő ereje szenvedélyességet és törekvést mutat, a jövőért való előrelépést segíti, a Szaturnusszal alkotott kapcsolat a félelmek és falak meghaladását, lényegre koncentrálást, a női önértékelés próbáját is üzeni. Alkotásainkban és kapcsolatokban is az időtálló értékek mutatkoznak meg!
VASÁRNAP a Vénusz már a Sadalsuud szerencsecsillaggal áll együtt, a Merkúr pedig a Vízöntő jövőt tisztító vizénél a Situla csillagnál halad, ő jeleníti meg a vizet merítő korsót. A tiszta tudásból meríthetünk ma, a beszélgetések is a jövő kérdéseit hívatottak tisztázni.
A Hold tovább halad a visszaúszó hal fonalánál és eléri a Napot (újhold), majd az Uránuszt, így hármas együttállás képződik a nagy égi háromszög csúcsán! A vasárnap este ezzel igen domináns tisztító, oldó erőket mozgat meg! A kos Újhold egy új korszak elindulására ad lehetőséget, a régi függések, fél-tések levágásával, magasabb életminőségbe léphetünk!
Most van ideje minden olyan tettnek és meditációnak, amely a régi elengedéséről és az új, tiszta minőség befogadásáról szól. Ugyanakkor, a magunkkal hozott tehetség működtetése, esetleg – a jelen helyzethez képest – új tevékenység elkezdésése is időszerű! Kifejezetten jó lehetőség adódik munkában, hívatásban, megtalálhatjuk és erősíthetjük azt a tevékenységet, amelyre a lelkünk rezeg, amelyben kiteljesedünk. Mindemellett a cselekvő lelki-érzelmi tisztítás ideje ez!Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése