2014. március 4., kedd

Március 05. szerda – Érzelmi kapcsolatokban egyre könnyebb és megnyugtatóbb lehet a helyzet.

Március 05. szerda – Érzelmi kapcsolatokban egyre könnyebb és megnyugtatóbb lehet a helyzet. Az utóbbi időben konkrétan eldőlt, merre tovább, még akkor is, ha ez gyakorlati szinten kevésbé mutatkozik meg – de belül már érezhető. Továbbra is érvényes a lassú fejlődés.
A mai nap újabb lelkesítő inspirációkat ad ahhoz, hogy merjük csinálni, amit igazán szeretünk és segítsük csak a most zajló változásokat! Mindebben segíthet a múlt megértése, a lelki és a családban tapasztalt működések megismerése. Kedvező az idő gyógyításra, gyógyulásra, jogi ügyek és anyagiak intézésére, a családi múlt (családi karma) mélyebb megismerésére, és bármely téren komolyabb döntésekre és újításokra.
A Hold a Bika jegyében a lelki stabilitás idejét, az otthon nyugalmát, harmóniáját érzékelteti. Lelki és intuitív termékenység ideje ez, ugyanakkor ideje anyagba ültetni és élővé tenni elképzeléseinket. Az égbolton a Kos és a Triangulum csillagképek alatt halad a Hold, így ma világosan és elszántan figyelhetünk lelki szemeink előtt lebegő, magasabb célokra, nagy erőket koncentrálhatunk egy új kezdetre. Ne feledjük: minden új dolog, minden vágy elérése valamilyen áldozattal jár. Bármit teremtünk, bármivel foglalkozunk, gondoljunk mind a három szintre: a test, a lélek és a szellem együtt, egységben él és működik.
A Vénusz a késő esti órákban (22:05-kor) a Bakból a Vízöntő jegyébe lép, a csillagos égbolton ugyanakkor a Nyilas és a Bak között jár még, a Tejúton felszárnyaló Sas (Turul) csillagai alatt. Az álmok és meditációk során érkező, égi üzenetet hozó ragadozó madarak is általa válnak közvetítővé. A Vízöntőbe lépve a Vénusz a tiszta, szabad, önzetlenül adakozó nőiség erejét ébreszti fel. A befogadó és egyben önmagából adó, tápláló Nőét, aki szabadon száll és szeret, gyógyítva ezzel nem csak a Férfi szívét, de az egész Világot. Érzelmi kapcsolatokban eljön a terhek letételének ideje, a szabaddá válás, a kitárulkozás, az új és más minőségekre való megnyílás. Az eddigi visszafogottság beérést is hozott, rámutatott igazi női-párkapcsolati értékekre, most ideje már ezek tudatában tovább alakítani a mindennapokat. Minden olyan téren, ahol a külsőség, a szépség fontos, jót tehet a megújítás, egy új ruha, egy új függöny, egy új szín, stb. A termékenység és a szabadság párosul, tiszta szívvel való adakozás ideje indul el. Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése