2014. március 11., kedd

Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika Karmaoldás

Időpontok, témák és jelentkezés
A meditáció a gondolatok vége, a szeretet eszköze és útja, mely nem ismeri a szétválasztottság illúzióját. Benne tökéletes béke honol és a mindennapi élet talaján fejlődik ki. Ellazít, megnyugtat, segít megérkezni a mostba, hogy jelen legyünk az életünkben, hogy figyelni tudjunk önmagunkra. Hisz hogyan is tudnánk odafigyelni másokra, ha magunkra nem tudunk?
Megnyitja szívünket, gyógyítja a lélek sebeit, megmutatja az utat egy egészséges, harmonikus élet felé.
Mindenki érzi, hogy manapság nagyon felgyorsult az élet. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg ember. A pénztelenség pedig teljesen megnyomorítja az embereket. A saját blokkjaik akadályozzák meg őket abban, hogy rájöjjenek, mit keresnek ebben a világban. Nem értik, nem tudják, merre, hogyan tovább. Ha úgy érzed, életed bármely területe nem működik, ha nem látsz kiutat, ha már mindent megpróbáltál, akkor tudnod kell, nem az utadat járod. Nem a vállalt életfeladatodat éled, azért vagy boldogtalan. A párkapcsolatok széthullanak, sokan nem találják a párjukat. Az igazi szerelmet, a boldogságot nem tudjuk megélni, amíg a régi energiák működnek bennünk. Le kell zárni őket, hogy a kapcsolatok új energiából újra épülhessenek. Erre ad megoldást a Karmaoldás.
Tulajdonképpen mi az a karma?
A karma maga az "ok-okozat" törvénye. Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van. Eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. A jó hír az, hogy ez most megváltozik. Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok blokkot, gátat most levetheti magáról az ember.
Mi az a karmaoldás? Hogyan zajlik?
Maga a karmaoldás egy folyamat. Nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését. Hogy kinél meddig tart, az egyénfüggő. A sorozat több részből áll, blokkoldó meditációk sorozata. Régóta dolgozunk különböző módszerekkel, de ez, véleményünk szerint az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb. Ha valaki végigcsinálja a sorozatot, annak az egész eddigi élete ki lesz tisztítva, s így hibái már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre. Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértettük, miért volt jelen az életünkben. "Csupán" energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értenünk az életünk eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak.
Milyen területeken nyújthat segítséget a karmaoldás? Segítünk ebben:
Sokan küzdenek párkapcsolati, családon belüli problémákkal. A párkapcsolat, család nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából. Ez az egyik olyan témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Az emberi kapcsolaton keresztül is közelítünk, de az élet minden területére kihat. Több embernek pl. az életfeladata aktiválódott tőle, megtalálták azt a munkát, feladatot, ami nekik való. A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig. Hogy észrevegyük, felismerjük, mit kell csinálnunk.
Mit érzünk az oldások után?
Az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülöttünk. Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni. Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik. A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatjuk, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell. Nem épülnek egymásra a témák, így teljesen mindegy, ki melyikkel kezd.
Miket tudunk oldani, tisztítani?
Kitisztítjuk az emberi kapcsolatokat, elvágjuk a régi kötődéseket, a függőségeket, feloldjuk a kötéseket. Leromboljuk a kisebbségi érzést, érzelmi stabiliást teremtünk. Felébresztjük a saját lélekerőnket, és dolgozunk azon, hogy meg tudjuk élni a szeretetet, a szerelmet. Oldjuk a féltékenységet, megszüntetjük az áldozatszerepet. Elérjük a teljes megbocsátást, visszaállítjuk a bizalmat. A gyermekek és a gyermekkor okozta blokkokat oldjuk, tisztítjuk a családi kapcsolatokat. A végére felismerjük valódi énünket, meg merjük élni az érzelmeket. Feloldjuk a szexuális blokkokat, megszüntetünk minden elfojtást. Végül felfedezzük saját értékességünket a másik ember képében. Kaphatunk beavatást az életfeladatra, az emberek megsegítésére.
A legjobb hír pedig az, hogy a karmaoldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak. A szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár. Rengetegen tapasztalták, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik. Valljuk be, ez óriási dolog, mert ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!
http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-mely.html
Időpontok, témák és bejelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com
Telefonszám: +3630 215 5836



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése