2014. március 15., szombat

A négy Arkangyal ereje, égtája és eleme -napok angyalai

A négy Arkangyal ereje

MICHAEL: nevének jelentése ISTENHEZ HASONLATOS vagy OLYAN MINT ISTEN
Dél angyala és TŰZ elem helytartója

Michael a gonosz erők elleni harc hatalmas angyala, az égi seregek vezére.
Felügyeli és támogatja a fénymunkásokat, legfontosabb feladata megszabadítani az embereket és a földet a félelem ártó energiáitól és békét teremteni. Segít életcélunk felkutatásában, állásfoglalásban, a hit felvállalásában. Megvéd minket a negatív energiáktól, oldja a félelmet. Bátorságot, életerőt, motivációt és védelmet ad.
Michael útba igazítja és vezeti a veszteséggel küszködöket, és azokat, akik szemelőt tévesztették életcéljukat vagy elakadtak tervezet karrierjük építésében.
Amennyiben Michaelt húztuk valószínűleg szükségünk van biztonságérzésre, védelemre és önbecsülés fokozására. Segítségével megtaláljuk önmagunkban isteni tervünket, adottságainkat és felébreszti rejtett erőtartalékainkat. Védelmére bármely élethelyzetben számíthatunk.

Szeretett Michael, helytartója a tűz elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a tűzzel,
hogy hatalmas energiáinak segítségével
tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön.
Szeretetben és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében
a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN


GÁBRIEL: nevének jelentése ISTEN AZ ÉN ERŐM vagy A FÉNY KORMÁNYZÓJA
Nyugat angyala és VÍZ elem helytartója
Gábriel a történelem során sokszor az isteni híreket hozza, és szellemi üzeneteket közvetít. Ihletet hoz, ösztönöz, pártfogolja a művészeket és minden kommunikációval kapcsolatos tevékenységet. A cselekvőképesség és cselekvés arkangyala. Szívén viseli az anyák és gyermekek sorsát. Segíti és ösztönzi az írást. Ő a feltámadás, a kegyelem, a születés, az átalakulás, a béketeremtés és a felfedett titkok angyala. Gábriel szélesre tárja előtted a lehetőségek kapuit, hogy nagyszerűen fejezhesd ki magad minden téren ösztönöz és ihleted ad. Segíti az eredményes szívből jövő önkifejezést és szellemi közléseket, segíti leküzdeni a halogató taktikát, lámpalázat, alkotói szorongást. Nagyhatalmú erőteljes angyal.
Ha segítséget kérünk tőle energikusabbá, eredményesebbé bátrabbá tesz minket és kilendít a tétlenség szorításából, segítségével a legjobbat hozhatunk ki magunkból.

Szeretett Gábriel, helytartója a víz elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
Minden teremtmény a tengerből származik, a víz minden élet anyja
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy arra kérjelek, adj nekem égi erődből, hogy életem szeretetben és derűs békében teljen, mint a nyugodt tenger
Ezt kérem tőled a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN



RÁFÁEL: nevének jelentése ISTEN GYÓGYÍTÓJA vagy ISTEN MEGGYÓGYÍT
Kelet angyala és LEVEGŐ elem helytartója
Rafáel az emberek és állatok eredményes gyógyítója. Magunk vagy mások érdekébe hívhatjuk gyógyító energiákért, jelenléte vigasztaló és megnyugtató.
Segíti feléleszteni az öngyógyító erőinket, megszünteti a szorongást és levertséget.
Ereje áthatja és támogatja a gyógyítókat és orvosokat. Útmutatást adhat a legjobb gyógymód felkutatásában. A belső, azaz spirituális utazáson részt, vevőket lelki útmutatással támogatja, segíti megkeresni az igazságot és felnyitni a harmadik szemünket. Segít leküzdeni szenvedély betegségeket és beteges vágyakat is.


Szeretett Rafáel, helytartója a levegő elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy arra kérjelek, adj nekem égi erődből, hogy isteni elemed, a levegő táplálhassa,
és új életre kelthesse testünket, elménket és szellemünket.
Ezt kérem tőled, a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN



URIEL: nevének jelentése ISTEN FÉNYE vagy ISTEN TÜZE
Észak angyala és FÖLD elem helytartója
Uriel adta a csodák és mágia értelmezését az embereknek.
Rávilágít a helyzetünk lényegére, előrejelzést ad és felhívja a figyelmet a veszélyekre.
Olyan, mint egy öreg bölcs, akihez szellemi vagy gyakorlati tanácsért fordulhatunk.
Látomások, álmok vagy jövendölések formájában segíthet vagy hirtelen jött ötleteket ad, megvilágítja elménket. Válasz képen folyamatosan ugyanazok a pozitív, szeretetteljes és építő gondolataink vagy ötleteink támadhatnak. Valahányszor válaszokra vagy szellemi meglátásokra van szükségünk bátran fordulhatunk hozzá, segít tisztázni a homályos helyzeteket és megvilágítja előttünk az utat. Segíti a spirituális megértésben, problémák megoldásában, vizsgáknál és tanulmányokban.
Gyógyítja a neheztelést és segíti a megbocsátást.

Szeretett Uriel, helytartója a föld elemnek, segítségül hívlak ebben a szent pillanatban,
A világegyetem teremtője nevében hívlak segítségül, hogy az élet megpróbáltatásaitól megterhelt lelkemet hatalmas mennyei valódnak önthessem ki.
Kérjelek, adj nekem égi erődből. Ahogy a fa magvából erős törzs nő,
hogy hatalmas erdővé legyen, úgy szellemem is nyugalomba,
békében, egészségben és jólétbe szülessen újjá a te angyali befolyásod által
Ezt kérem tőled, a vagyok aki vagyok nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN

Az angyalok és a planetáris napok, hónapok, évszakok mágikus összefüggései

Az évszakok mágiája a harmóniát és a jólét megteremtésében segít. Az évszak első napján kell megidézni az angyal a jólét érdekében, az évszak közben, pedig a dolgaid megsegítésére.




Tavasz: Március 21 -e körül van a tavaszi napéjegyenlőség. A tavasz megújulás, újjászületést, megfiatalodást, új ötletek megfogantatását, barátságokat, szerelmi egyesülést, szórakozást, alkotókedvet, kommunikációt hoz magával. A mágiát a gyógyításra, megtisztításra, a lelki élet dolgaira, a számlák kifizetésére, teremtésre, az energiáink megújítására, a termékenységre használhatjuk. A tavasz és minden évszak kialakulásához szükséges energia uralkodó angyala: MILKIEL
SPUGLIGUEL a tavasz vezetője, a tavasz kezdetén mind kettőt hívjuk
Őrző angyalok: AMATIEL, CARACASSA, CORE, COMMISSOROS


Nyár: Június 21 -e körül van a nyári napforduló. A nyár a gyors növekedés, a mély szerelmi egyesülés, az erő és a világegyetem jólétének szétosztása. A mágiát az igaz szerelem megtalálására, védelemért, bátorságért, szépségért, fizikai-, lelki-, szellemi-, mágikus energiákét végezhetjük. Fő angyala TUBIEL őrző angyalok GAVIEL, TARIEL, GARGATEL Napforduló főnöke: ORANIT (szemmel verés ellen is hívhatjuk)


Ősz: Szeptember 21 -e körül van az őszi napéjegyenlőség.. Az ősz az aratás és a beteljesülés időszaka, a dolgok befejezése és a téli időszak felkészítése. A mágiát a munkával kapcsolatos dolgok, a vagyontárgyak megszerzése, gyógyítás, tanulmányok, valaminek a lezárása, bőség megteremtése érdekében alkalmazhatjuk. Vezető angyala TORQUARET őrző angyalok GUABAREL és TARQUAM.


Tél: December 21-e körül van a téli napforduló. Ez a pihenés az eredmények felmérésének az időszaka és hosszú távú tervek készítésének időszaka.
A mágiát a betegségek kiűzésére a test, lélek és szellem megújítására, meggyógyítására használhatjuk, valamint függőségek és negatív minták, rossz szokások elengedésére.
A vezetője ATTARIS, őrző angyalai AMABAEL, CETARARI.

A hónapok angyalai:
Január-Gábriel, Kambiel,
Február-Barchiel,
Március-Machidiel, Malahidael (91 napon keresztül uralkodik és segíti a szerelmi kapcsolatokat)
Április-Asmodel vagy Rafael,
Május-Ambriel (gonosz erők elhárításában is segít)
Június-Muriel, Július-Verchiel,
Augusztus-Hamaliel és Mihael, Szeptember-Uriel vagy Zuriel,
Október-Barbiel(segít kapcsolatba lépni halott őseiddel is),
November- Advachiel, December- Anael-Haniel /Isten dicsősége/ az imákat, kéréseket felviszi az Istenhez, védelmez a gonosszal szemben)



A napok összefüggései:
Hétfő: Hold uralma alá tartozik. Hétfőn az erők segítik a lelki élet dolgait, álmokat, női energiákat, egészséget, spirituális törekvések sikerét, párkapcsolatokat, házasságot, családi élet dolgait, vízzel kapcsolatos mágiákat, továbbá az álom fejtést, tudatos álmodást, látomásokat és a telepátiát. Továbbá ihlet, szuggesztív képességek, látomásos és segítő lelki energiák, rugalmasság, szeretet, alkotókészség, képzelőerő, családi boldogság.
Vezetője Gábriel társ angyalai Missabu, Arkan, Abuzaha.

Kedd: Mars uralma alá tartozik. A keddi napon végzet mágikus munka segíti az üzleti életet, tanulmányok megkezdését, szexuális élet fellendítését, tűzzel kapcsolatos mágiákat, ellenségek megfékezése legyőzése függetlenség, erő, vágy, energia, elhatározás, önállóság, bátorság. Angyalai Camael, Samael, Satael, Amabiel, Hyniel.

Szerda: Merkúr uralma alá tartozik. A szerdai mágiák leghatásosabbak a kommunikációban, gyors tevékenységekben, pl. versenyzésben, tulajdon gyarapítására, információszerzésre, jövendölésre, távolbalátásra, baráti kapcsolatok rendezésére. Alkalmazkodó képesség, lelki tevékenység, kifejezőkészség, egyidejű tevékenységek, gyors tanulás, találékonyság, éleselméjűség, ékesszólás, kézügyesség, tudatosság angyalai: Rafáel, Miel, Szeráfiel

Csütörtök: Jupiter uralma alá tartozik. A csütörtöki napon végzet mágikus munka segíti a
sikert, becsvágyat, méltósságot, jólétet, ihletet, tiszteletet, derűlátást, önbizalmat, becsületességet, pénzügyeket, önismeretet, egészség megőrző varázslatokat, vágyok kielégítésére, hatalom kiterjesztésére, mágikus vagyonszerzés, barátságok megerősítése..
Angyalai: Sachiel, Zadkiel, Aszariel

Péntek: Vénusz uralma alá tartozik A pénteki napon végzet mágikus munka segíti a szeretetet, szerelmet, érzékiséget, szelídséget, szépséget, barátságosságot, vonzerőt, kifinomultságot, figyelmességet, ihletet, alkotókészséget, kecses mozgást, jó kapcsolatok kialakítását, családi béke helyreállítását. Angyalai: Anael, Ariel, Uriel, Rahiel, Sachiel

Szombat: Szaturnusz uralma alá tartozik. A szombati napon végzet mágikus munka segíti a
állandóságot, önfegyelmet, bölcsességet, takarékosságot, türelmet, kitartást, alázatot, őszinteséget, hagyományokat, józanságot, komolyságot, titkos tudás megszerzését, nyilvánossággal kapcsolatos dolgokat, jogi ügyeket, családi karma oldására, hiteleket, bírósági ügyeket, pénzügyeket, társas viszonyok pénzügyeit, idős emberekkel kapcsolatos dolgokat, negatívvitás elűzésére, megkötés rossz szokások megszüntetésére. Angyalai: Uriel, Kassziel, Machatan, Orifiel

Vasárnap? Nap uralma alá tartozik. A vasárnapi napon végzet mágikus munka segíti a becsvágyat, önbizalmat, erőt, vezetést, elismerést, egyéniséget, nagylelkűséget, akaraterőt, hűséget, tisztességet, becsületet, pénzszerzést, vagyonnövelést, befolyásos emberek támogatásának megszerzését, szövetség létrehozását, ellenségeskedés megszüntetését, béke megteremtését, tisztánlátás képességének megszerzésére. Angyala: Michael



Ha mágikus munkát végzünk a legjobb ha a megfelelő napon tesszük azt.
Ha pl sikert szeretnénk elérni vasárnap végezzünk a szertartást
a nap órájában.

Az órák uralkodói

Értelemszerűen a napfelkelte és napnyugta, folytatva a következő napfelkeltéig, 12 nappali és 12 éjszakai órát jelent. Ezek nem természetes a megszokott időbeosztással azonosak, hanem a két napfelkelte közötti idő, az az 24 óra egyenlő részekre van elosztva. Így kapjuk meg az órák uralkodóinak idejét. Az órák uralkodó bolygói a táblázatban lefelé haladva az évek uralkodó bolygóival azonosak.


A kaldeusi naptár fontossága, alkalmazása

A kaldeusi naptár használata azoknak lehet fontos, akik konkrét tevékenységeikhez tudni szeretnék, hogy tevékenységük, programjuk várható időszaka milyen bolygó befolyása alatt van. Tehát érdemes-e belekezdeni valamibe, vagy inkább elhalasztani.


A Hold angyalai

A Hold ősidők óta a legnagyobb szerepet játszó égitest





A HOLD ANGYALAI
A Hold ősidők óta a legnagyobb szerepet játszó égitest, nagy hatással van a földünk minden teremtményére. A Hold energiáit felhasználhatjuk angyali szertartások során, amikor azért munkálkodunk, hogy jobbá tegyük életünket.
A Hold angyalai: Ofaniel, Gábriel, Yahriel, Elimiel, Iachadiel, Zachariel, Tsafiel.



A hold angyalai az érzelemmel, az érzékenységgel és az érzékiséggel állnak szoros kapcsolatban. Segíthetnek, megszabadulni rossz szokásainktól vagy negatív érzelmektől. Nagy hatással vannak a tudatalattinkra és az asztrális világra. Az elengedést legjobb teliholdkor gyakorolni, de ha szeretnénk bevonzani valamit az életünkbe, akkor újholdkor munkálkodjunk érte.
28 HOLD CIKLUS ANGYALAI
1. GENIEL 2. ENEDIEL 3. ANIXIEL 4. AZARIEL 5. GÁBRIEL 6. DIRACHIEL 7. SCHLIEL 8. AMNEDIEL 9. BARBIEL 10. ARDIFIEL 11. NECIEL 12. ABDIZUEL 13. JAZERIEL 14. ERGEDIEL 15. ATLIEL 16. AZERUEL 17. ADRIEL 18. EGIBIEL 19. AMUTIEL 20. KYRIEL 21. BETHNAEL 22. GELIEL 23. REQUIEL 24. ABRINAEL 25. AZIEL 26. TAGRIEL 27. ATHENIEL 28. AMNIXIEL


Michael Arkangyal tisztító tüze

Michael Arkangyal tisztító tüzének mágikus alkalmazása


Tégy magad köré egy mágikus kört. Emeld kezed a magasban és mond:
Michael Arkangyal hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám most, lépj be a kör belsejébe és szent tűz erejével, hass át, kérve kérlek Isten szeretetének izzó lángja, hasson át most. Istennek szent tisztító tüze áradjon a kör egészére Isten szeretetének izzó tisztító lángja egész testemet, lelkemet és szellememet most átjárja és mi rossz és gonosz a körben mind fénnyé váltja. Amen
Most fogad be Mihály tisztító tűzét, amely most belép a korona csakrádon, fejtetődön keresztül, és elkezdi tisztítani sejtjeiddel kezdve, szerveidet, testedet, lelkedet, minden térben és időben. Kiégeti a félelmeket, bármik legyenek is azok, a dühöt, haragot, a gyűlöletet, a feszültséget, az ego jászmákat, a neheztelést, bánatot, a magányt, mindent, ami téged negatív energiával, töltött eddig. Engedj el magadtól minden negatív érzést, gondolatot.
Ne ragaszkodj semmilyen negativításodhoz .Lásd és érezd a tűz színét, energiáját, ami most betölti egész lényedet. Érezd a melegséget, a lüktetést, amit a tisztítás okoz, érezd a bizsergést minden porcikádban. Mihály Arkangyal és csapata, folyamatosan tisztít most téged, felperzselnek mindent, amire már, nincs szükséged.
Engedd felszínre tudatalattidban szunnyadó összes félelmedet, fájdalmadat. Engedd, hogy a tűz energiája, minden hova eljusson. Most már az egész tested, Mihály tisztító tűzében ég.
Kérd Mihály Arkangyalt, hogy töltsön fel téged, minden térben és időben, aktivizálva téged, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, és megtapasztalhasd mind azt, amit a teremtő neked szánt.
Érezd, hogy tested egyre könnyebbé, felszabadultabbá válik. Engedd, hogy megtapasztald Mihály arkangyal fényét és szeretetét.
Melegséget, feltételnélküli szeretetet és csodálatos, fényeket tapasztalhatsz, ha kinyílsz felé teljes szívvel és lélekkel. Most pedig mielőtt elköszönnél Mihály arkangyaltól, kérj tőle egy ajándékot, ami segít téged a további utadon, a haladásban, amit bármikor használhatsz, annak érdekében, hogy felvedd vele újra a kapcsolatot. Lassan búcsúzz el Mihály arkangyaltól, köszönd meg a segítségét, szeretetét, energiáját. Légy hálás minden tapasztalásért, amit átéltél most. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése