2014. január 21., kedd

Január 22. szerda – Leszámolás a múlttal

Január 22. szerda – Leszámolás a múlttal – Új idők kezdete – A szerda reggelre virradó álmaink üzeneteit egyenesen a Turul madár repíti hozzánk, a Tejút csillagspiráljáról. A Nap és az Al Tair éjjeli együttállása a sötét órákban még a révülés és szárnyalás üzenetével jön, a Hold nappali járása pedig napközben a nagy megújulás kirobbanó lehetőségével kecsegtet.
A Nap a Vízöntő Zodiákus jegyében jár, az égbolton pedig ma éri el a Bak csillagképet. A Bak Tejútra néző feje alá érkezve, a visszatekintés világosságában láthatók meg a magasabb létezést, életvitelt jelentő szintek. Álmaink is ezt az üzenetet hozzák.
A Hold ma a Mérlegben jár, a Szűz csillagkép alatt, a lelki rend és egyensúly ideje ez. (Az érzékelést aprólékosan megfigyelő fénykereső társak jó, ha tudják, hogy 10:45 és 23:30 között halad el a Hold a Holló csillagkép felett – értelmezését lásd a régebbi írásokban.)
A Hold a nap végére egyre jobban együttállásba kerül a Marssal (ez már csütörtökre virradó álmainkban jelenik meg), ezzel a lelkiség erejével aktiválja az égbolton látható nagy négyszöget.
Erős lelki-érzelmi impulzusok, élmények hozzák működésbe a most zajló átalakító, megújító, sorsemelő folyamatokat. Ez a délután folyamán különös erővel érzékelhető.
Minden történés, amely most erőteljes, kellemetlen, az eddigi működésünkbe, életünkbe nem belesimuló érzést, élményt vált ki, gyakorlatilag egy magasabb szintre, egy még jobb, még teljesebb létezésbe akar emelni. Az égi négyszög egy új és emberibb korszak megnyitását, égi rendeltetés szerinti megvalósulását mutatja.
A négy sarkalatos pontja ennek – az érintett csillagképek üzenete által – így is leírható:
- megkapjuk a felsőbb segítséget, egy magasabb szintú tudást, útmutatást a változásokhoz
- elengedhetjük eddigi szorító, visszatartó kötelékeinket, szabaddá válhatunk
- elhagyva a racionális-anyagias gondolkodást, elindulhatunk szívünk igazi vágyai felé
- nagy lépést tehetünk egy szebb és boldogabb jövőért.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése