2014. január 20., hétfő

Január 21. kedd – Szárnyakat adó felismerések

Január 21. kedd – Szárnyakat adó felismerések – Ma érdemes jól kihegyezni a „füleket” - szemeket, szíveket és intuíciót is – mert akár villámcsapásként is belénk nyilallhatnak olyan felismerések, amelyek által tisztábban látjuk kapcsolatainkat és jövőnket.
A Nap és a Hold mai kapcsolata szellemi inspirációt mutat, de lelkünk is tűzbe jöhet. A Nap a Sas csillagkép alatt már együttáll annak legfényesebb csillagával, az Al Tairral (Turul, ez szerdán lesz egzakt), felette a Nyíl csillagkép, mely többek között Herkules fegyvere is a mitológiában. Az élet küzdelmeiben erős fegyver lehet most számunkra a meditáció és az álom, maga a révülés állapota, aminek során olyan égi üzeneteket kapunk, amelyek előre segítenek, biztos tudást, tiszta rálátást adnak. Megértve, átlátva a magsabb összefüggéseket és rendeltetést, már nincs kétség és bizonytalanság.
A Hold ma a Szűz jegyéből a Mérlegbe lép, a csillagos égbolton pedig egész nap a Szűz csillagai alatt halad. A múlttól való elrugaszkodást, az elindulást, a lelki munkákat és rendet segíti. A délutáni időszakban zajló beszélgetések különös módon rávilágítanak arra, hogyan tegyük még teljesebbé életünket, kapcsolatainkat, vagy hogyan teremtsünk egyensúlyt. 18 óra környékén a társainkkal való tisztázó beszélgetéseknek és önmagunk őszinte kifejezésének különösen ideje van (ezen a héten ez minden napra igaz).
A Nyilas és a Kígyó Farka csillagképek alatt látható a Vénusz és a Plútó együttállása – a Vénusz immár visszatért a Tejút hasadéka alá, a misztikus barlangba, amely tudást rejt, őserőt, beavatást. Ez a domináns együttállás e mágikus helyszínen teszi lehetővé, hogy most, önmagunk és saját sorsunk feletti hatalomnál fogva, átvarázsoljuk egész életünket, radikálisan átalakítsuk érzelmi kapcsolatainkat, a női minőséget, a teremtő-alkotó képességünket! Mindaz, amit most, ezekben a hetekben teszünk, a későbbiekben megszülető, új és magasabb életminőségben, párkapcsolati harmóniában érkezik majd meg.Zentai Anna

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése