2014. január 7., kedd

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás

     Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út...


                Február havi  Aktuális programjaink                                             





2014 es év egy új lépcsőfok ,egy új élet kezdéséhez.
2012-2013-ban bár már megkezdődött egy új korszak,fejlődés,a régi beidegződések elhagyásával,ezt a leveleitekből tudom,mostanára mindenki észrevette a változásokat.Néha nagyon nagy nehézségeken mentetek át.
A 2014-es Év a tűz Ló éve Ez az Év lehetőséget ad nekünk arra  hogy meghalad korlátaidat mert a 2013-as ÉV NEHÉZSÉGEI ERRE KÉSZÍTETTEK FEL BENNÜNKET
Az asztrológia szerint az a bolygó, 
amely a hetes számmal leginkább összefüggésbe hozható, a Szaturnusz, amelyet „sorsbolygónak" vagy
a „végzet bolygójának" is neveznek. Amikor megjelenik a horoszkópunkban, mindig valami nagy, jelentőségteljes változást hoz. A Szaturnusz körülbelül huszonnyolc év alatt tesz meg egy teljes kört pályáján, ekkor visszatér, és a többi bolygóval
együtt ugyanolyan pozícióba rendeződik, mint
amilyen felállásban a születésük pillanatában volt
megfigyelhető. Megjelenése mindig valamilyen újdonságot, változást hoz, amellyel megbirkózni nagy kihívás és sorsfeladat. Olyan tulajdonságainkat formálja át, amelyek a megjelenéséig nem voltak az erősségeink, és amelyben fejlődnünk kell. Például ha valaki még nem élt együtt senkivel párkapcsolatban, és komolyra fordul a dolog, akkor az összeköltözés egy olyan új helyzet, amit meg kell tanulnia kezelni. Vagy fordítva, van aki szinte alig élt egyedül, és egyszer csak véget ér egy hosszú kapcsolata — ekkor meg kell tanulnia az egyedüllétében is megtalálnia a boldogságot. Tehát komoly akadályokat gördít ekkor elénk az élet, melyek leküzdése nehéz, de ezáltal erősebbek, határozottabbak, bölcsebbek és felnőttebbek leszünk. 

A Szaturnusz hétévente tesz meg negyed kört, ekkor is megjelenik asztrológiai képletünkben. Ezen hétéves periódusok nehézkesebb, problémásabb időszakkal kezdődnek, melynek során sikertelenebbnek érezhetjük magunkat, sok a megoldandó feladat, és túl nagy a megpróbáltatás. Ha végiggondoljuk, hogy fejlődésünk során melyek voltak életünk fő szakaszai, valóban azt láthatjuk, hogy körülbelül hétévente zárul le egy-egy ciklus, és indul egy kezdeti nehézségekkel teli új időszak. Az első hét év a boldog gyermekkor időszaka, majd meg kell birkóznunk az iskola adta kihívásokkal. Tizennégy éves korunk környékén a kamaszodás problémáit kell leküzdenünk, huszonegy évesen pedig a felnőtté válás gondjaival szembesülünk. Majd eljön a kritikus huszonnyolcadik év, a nagy feladatok és sorsfordító döntések ideje. 
                                            Karmaoldás értelméről bővebben::


http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/07/elozo-eletek-megtapasztalasa-es-oldasa.html


       

    

      Telefonszám: +3630 215 5836    ,
emailon lehet bejelentkezni: és érdeklődni    :
 forditsdmegasorsod@gmail.com
                          
      Örömmel veszem, ha eljössz  hozzám és lelked emelkedéséhez igénybe veszed a segítségemet. Bármelyik módszert választod is, bizonyos, hogy az nem véletlen lesz ,számodra a legjobb. 
Túl messze laksz és nem tudsz felkeresni? Ez nem lehet akadály, vannak programok ,módszerek akkor is működnek, ha csak skype-on tudunk beszélgetni. Többen is érdeklődtök, és szeretnétek, ha személyesen látogatnék el hozzátok? Nagyon szívesen utazom, a részleteket pedig emailben tudjuk egyeztetni!

Családi szálak ,párkapcsolat és előző életekből hozott blokkotok oldása


Boldogságra vágysz és meghitt, bensőséges kapcsolatra?
Ez számodra is elérhető, és megélhető.
Szeretnél, a társaddal
boldog, és bensőséges kapcsolatban élni?
Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem!
Nem számít hány éves vagy, és az sem, hogy van e társad vagy nincs. De ha, boldog, meghitt kapcsolatot szeretnél - most megtudhatod, hogyan érd ezt el.
Hogyan érd el, hogy boldog, bensőséges kapcsolatban élj!
Bizonyára már Te is tapasztaltad, hogy néha a dolgok könnyen, mennek, mégis sokszor szembetalálkozol ismétlődő élethelyzetekkel. Olyan szituációkkal, számodra kellemetlen eseményekkel amelyekből szívesen kilépnél már. Sőt ha lehetne akkor soha többé nem szeretnéd már átélni.
Ezért kérdezem most tőled:
"Mit tennél meg azért, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess?"
Tipp:
1. Ismerd fel a jelenlegi helyzeted gyökér okait.
2. Találd meg azokat a trükköket, amelyeket segítségével nagyobb harmóniát tudsz teremteni önmagad és kedvesed számára.
3. Változtasd meg rezgéseidet, hogy a számodra ideális társsal együtt lehess.
4. Ha ez egyedül még nem megy: Fogadd el a segítségem, és jelentkezz a Párkapcsolati tréningre.
Család:
Mikor véget ér egy „földi út”, s a lélek végleg kilép a fizikai testéből (ezt ma halálnak nevezik), akkor énünk nem anyagi része átlép a „túlsó oldalra”. Ez az oldal azonban nem idegen a számára, hiszen a „földi életében” is minden elalvást követően ide érkezett. Újra találkozik a családjának a tagjaival. Találkozik olyan társakkal is, akikkel ebben az életében nem is találkozott. Egészen csodás élmények ezek, igen gyorsan átminősül ezeknek a hatására az élet egészéhez (evilági, és túlvilági) való hozzáállása. Lassan hozzászokik ahhoz, hogy már nincs fizikai teste. Lassan lekopik róla a hatalom, a birtoklás, a szexualitás, a dominancia, vágya, mert ezek a fizikai testhez kötődnek! Mindazok a célok, és értékek, amelyek a földi élet fő motivációi voltak, lényegtelen csacskasággá válnak. Aztán eljön a számvetés ideje. Bele kell nézni az utolsó élet „valódi valóságába”.
Ekkor átnézi a maga mögött hagyott életet. Ez persze nem csak egy szimpla áttekintés! Újra átéli az életét, de már nem a saját szemszögéből, önnön vágyaiból, céljaiból kiindulva, ahogyan ezt a testben töltött évtizedekben tette, hanem úgy, hogy a tetteinek, a gondolatainak, a szavainak a következményeit éli át. Tehát, ha valaki felé szeretettel, odafigyeléssel viseltetett, akkor az ebből adódó hála, és szeretet élményét éli meg, ám amikor valakit pofon ütött, akkor most nem a benne felsistergő, pofont szülő indulatot éli újra át, hanem annak a pofonnak a fájdalmával ismerkedik meg, amelyet ő adott.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal?
Lényegében itt tudatosodik bennünk az, hogy valójában miket is tettünk, miket okoztunk, és miről is szólt a magunk mögött hagyott élet! Az emberi létezés talán legfontosabb stációja ez.
Még egyszer fontos megjegyezni azt, hogy itt nincs fizikai testünk. A birtoklás, a hatalom, a szexualitás vágya, fizikai test nélkül nem működnek, így ebben a létformában ezek nem motiválják az embert. Itt az „Isteni harmónia” elérése a cél, hogy a „Fény teljességébe”, a Teremtőjéhez érkezhessen végre vissza a lélek. Ennek fényében teszi dolgait a lélek.
Tehát végignézi, végigéli újra a lélek az utolsó életét. Számot vet azzal, hogy megtette-e, és ha igen, milyen szinten azt, amiért leszületett a Földre. Hagyott-e maga után tartozást, okozott-e diszharmóniát cselekedettel, szavakkal, avagy gondolatokkal? Ha igen, akkor még olyan „rezgések”, olyan harmóniátlanság van benne, amellyel még nem tud kapcsolódni a „magasabb régiókhoz”. Újra harmóniába kerülni, kiegyenlíteni a sorsunk mérlegét, csak a testi létezésben, a Földön lehet. Megszületik újra az a vágy a lélekben, hogy visszatérjen a Földre, hogy legyen új teste, mellyel, mint eszközzel megadhassa a tartozásait, s visszaállíthassa a harmóniát.
A lélek elkezdi eltervezni, majd felépíteni a „következő életét”. Ebben a tervezésben segítségére vannak azok az emberi lelkek, akiknek már nincs dolguk a Földön”, akik már túl vannak az „emberi testben töltött iskolai tanulmányokon”. Ők már tudják, hogyan vezet ki az út a sorsok láncolatából (karma), így lélektestvéreik segítségére sietnek, hogy ők is sikerrel léphessenek magasabb dimenziókba. Ezeket a lelkeket nevezik a „sors angyalainak”.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet. (Vajon miért van az, hogy néhány ember az életünkben egyből szimpatikus, vagy éppen ellenszenves?) Felépít, kidolgoz egy életutat, amelyben vannak sikerek, és kudarcok is, de lényeges az, hogy mindegyik élmény, mindegyik tapasztalás tudást, bölcsességet érlel majd a földi megélés során. Az előző életekben megszerzett képességeket felhasználhatjuk, s „beletehetjük” az új életünkbe, aztán majd, mikor eljön az idejük, tehetségként, zsenialitásként jelennek meg. Az új tanulmányok, amelyek még hiányoznak az eszköztárunkból, belső, de akár külső inspirációként sarkallnak majd minket új földi életünkben a fejlődésre.
A leszületés mellett döntő lélek kiválasztja azt a történelmi időt, melyek keretei a legalkalmasabb az ő fejlődéséhez. Kiválasztja a szüleit, a testvéreit, a barátait, a szerelmeit, a gyermekeit, különböző típusú kapcsolatait úgy, hogy a „sors-játszótársak” lelkével előzetesen egyeztet.
A szülőket gyakran „odafentről” a leszületésre váró lélek hozza össze. Sugallatokat, gondolatokat képes elültetni az eljövendő apja, és az anyja tudatában, s ezeket követve apa, és anya „véletlenül” végre egymásra talál. Sok esetben egy igen különös mágikus állapotba kerülnek, melyet szerelemnek nevezünk. Ebben az állapotban (sajnos nem mindig) érkezünk el egy igen fontos pillanathoz, s ez a fogantatás pillanata! Ekkor három lélek fonódik egységbe, a nő, a férfi, és a gyermek lelke. Ettől a pillanattól válik anyává a nő, apává a férfi, bár ekkor ők még nem tudatosak erre. A gyermek azonban igen! Végre elkezd kialakulni az új ruhája, az új eszköze, vagyis az új teste. (Igen fontos lenne napjainkban az, hogy minél több gyermeket váró pár tudatában legyen annak, hogy a szexuális együttlétben itt a varázslat lehetőségét adja a sors. Legyen ez a szertartás méltó egy új szent szövetség, a család megszületéséhez, vagy ha már van gyermek, akkor a gyarapodásához!)
Alakul, formálódik az új test. Minél kifejlettebb a leszületés előtt álló lélek új teste, annál több időt tölt benne. Próbálja új ruháját a lélek. Szoktatja magát fokozatosan ahhoz, hogy hamarosan újra a földi világ lakója lesz, fizikai testtel. Amikor azonban anya, apa, egy testvér, vagy egy családtag szól a pocaklakónak, ő abban a pillanatban ott terem, és boldogan issza régi-új társának a szavait. Ezek a kapcsolatok, és beszélgetések rendkívül sokat segítenek a léleknek! Ebből merít plusz erőt a magzat.
Aztán eljön az a pillanat, amikor a kozmikus idő minősége, és az ő új földi küldetésének a minősége egybecseng, s ekkor történik meg a születés. A születés angyalai mindig gondoskodnak arról, hogy a kellő időben történjék meg ez a pillanat. Egy kívülálló ítélheti úgy, hogy idő előtt, vagy idő után született, ítélheti úgy, hogy „nem természetes módon” született és így tovább. A lényeg spirituális szempontból az, hogy a születés mindig pont akkor, és úgy történik, ahogyan azt előre eltervezte odaát a lélekcsalád, mert a születés módja, és élménye is kozmikus tanításokat hordoz mind az anyának, mind az apának, mind a gyermeknek! A többi csupán vélekedés, vagy ítélkezés kérdése.
A gyermek pici teste elválik az anya testétől, először vesz újra önállóan lélegzetet, s a köldökzsinórt is elvágják. Elkezdődött egy új élet, beindult a program, amelyért visszatért a Földre a lélek. A születés pillanata mágikus pillanat. A születés pillanatában egy kozmikus minőségekkel, és energiákkal rendelkező Isteni teremtmény, az Ember kezd új utat. A születés pillanatának bolygó, és csillagállásai tükrözik, ragyogják vissza a leszületőre az előtte álló élet minden feladatát, és lehetőségét. A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak, így a kozmoszba helyezve, a csillagokat figyelembe véve érthető meg minden testet öltött ember élete, és küldetése.
A sors titkait a csillagfejtők, a régi korok asztrológusai, és a mai korok asztrozófusai ismerik a legpontosabban, hiszen az asztrozófia, magyarul a csillagbölcselet tudományának az az alaptétele, hogy minden ember elválaszthatatlan része az Univerzumnak.
És ez a legnagyobb titok! Ebben van a legnagyobb lehetőség! Belepillantani a születésünk idejébe. Látni azt, hogy milyen küldetéssel, milyen inspirációkkal, milyen képességekkel születtünk. Megérteni azt, hogy miért ők lettek a szüleim, miért őt/őket választottam a társa(i)mnak, barátaimnak, miért ők lettek a gyermekeim, s majd az unokáim. Egyáltalán felismerni azt, hogy merre is van az előre, merre, és hogyan lehet emelkedni az életben a teljesség, az egészség, és a boldogság felé.
Ha nagyon sokszor érzed hogy olyan terhet cipelsza válladon ami nem is a tiéd,van benned mindog egy megmagyarázhatatlan kérdés,lehet hogy nem is a te "csomagod ez"hanem a felmenőid batyuját cipeled,vagy a berögzött családi karmát ismétled újra.
Ezen blokkok is oldásra kerülnek ezen a napon.
Mindenkinek megvan a saját feladata egy családon belül. Minden családtaggal oldjuk a karmikus terheket (szülők, testvére, nagyszülők, gyermekek). Tisztítjuk a családi mintákat, melyek megakadályoznak Bennünket abban, hogy azt az életet éljük, amit szeretnénk.
Karma oldásra kerülnek azon múltbéli kapcsolataink, melyek blokkolják boldogságunkat (akár az elengedés hiánya, akár a meg nem bocsátás miatt). Ide tartoznak a múltban (akár előző életekben) kötetett szerződések (akár házassági szerződések), mágiák, átkok is.
És a párkapcsolatodban lévő problémák blokkok oldása.
            

Szerelem teremtő nap karmaoldással


  Találd meg magadban a szerelmet, hogy megtalálhasd másban is
A jól működik párkapcsolat mindenki számára elérhető
A szerelem beteljesülése abban rejlik mennyire vagyunk felkészülve hogy szívünket ujra kinyissuk.Az élet rövid arra hogy nem egy beteljesedett párkapcsolatban éljünk.
Mi abban segíthetünk, hogy elérhető légy a szerelem számára... Hogy felismerjük a belső akadályokat és feloldjuk őket. Sugározzuk magunkból: "Készen állok!"
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben. Egy egy rossz párkapcsolatban akár előző életeinkben sok blokkokat gyüjtünk és ezek a blokkok nem engednek el minket az igazi szerelem megtalálására
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.Nem számít, milyen körülmények között élünk, egy jól működő párkapcsolat mindenki számára elérhető, hiszen az erő bennünk rejlik, nem a környezetünkben.
Itt az idő, hogy Te is megtaláld elveszett másik feled. Talán már csak arra vár, hogy megtedd az utolsó lépést a fejlődésben.
A találkozásra csak akkor kerülhet sor, ha a lélek megtisztult és magában készen áll rá.
Milyen esetben lehet Számodra hasznos az oldás?
-Ha egyedülálló vagy és társra vágysz
-Ha úgy érzed, Te senkinek nem kellesz
-Ha a meglévő párkapcsolatodban nem érzed jól magad
-Ha nem tudtál feldolgozni egy szakítást
-Ha nem tudsz választani
"Ez az év energetikailag elég megterhelő az ember számára. Olyan átalakulások zajlanak, melyek előkészítenek a változásokra és tudatszintünknek megfelelő megéléseken át ébresztenek rá igaz önvalónkra és feladatainkra.A felesleges ragaszkodások kioldása már évek óta zajlik, az elengedés szükségességét már mindenki érzi magában.
Az elvárások és megfelelni vágyások hamis képet adnak magunkról önmagunknak. Mindenkinek szánnia kell időt arra, hogy Önmagát megismerje, hogy őszintén gondolkodjon és érezzen önmagával kapcsolatban.Nagyon fontos, hogy a bennünket felépítő elemi energiák harmóniában és egységben legyenek bennünk. E rendszer tökéletes működése nélkül nem vagyunk képesek lehozni és megélni lelki feladatainkat és teremtő erőink is korlátozottak."
Tudjuk, hogy a tudatosodás nem megy egyik pillanatról a másikra. Ehhez egy folyamatra van szükség. Meg kell elkezdeni a tudatos munkát. A világ azt akarja, hogy bizonyíts! Így saját magad ura leszel, aki hajlandó arra, hogy megtalálja önazonosságát!
Ha esetleg ez az időpont ,nap nem felel meg írj emailt és megbeszéljük.
Továbbá a következő teremtő napokra is jelentkezhetsz egész héten

                  

Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika Karmaoldás

Időpontok, témák és jelentkezés
A meditáció a gondolatok vége, a szeretet eszköze és útja, mely nem ismeri a szétválasztottság illúzióját. Benne tökéletes béke honol és a mindennapi élet talaján fejlődik ki. Ellazít, megnyugtat, segít megérkezni a mostba, hogy jelen legyünk az életünkben, hogy figyelni tudjunk önmagunkra. Hisz hogyan is tudnánk odafigyelni másokra, ha magunkra nem tudunk?
Megnyitja szívünket, gyógyítja a lélek sebeit, megmutatja az utat egy egészséges, harmonikus élet felé.
Mindenki érzi, hogy manapság nagyon felgyorsult az élet. Romokban hevernek az emberi kapcsolatok, soha nem volt a világunkban ennyi depressziós, pánikbeteg ember. A pénztelenség pedig teljesen megnyomorítja az embereket. A saját blokkjaik akadályozzák meg őket abban, hogy rájöjjenek, mit keresnek ebben a világban. Nem értik, nem tudják, merre, hogyan tovább. Ha úgy érzed, életed bármely területe nem működik, ha nem látsz kiutat, ha már mindent megpróbáltál, akkor tudnod kell, nem az utadat járod. Nem a vállalt életfeladatodat éled, azért vagy boldogtalan. A párkapcsolatok széthullanak, sokan nem találják a párjukat. Az igazi szerelmet, a boldogságot nem tudjuk megélni, amíg a régi energiák működnek bennünk. Le kell zárni őket, hogy a kapcsolatok új energiából újra épülhessenek. Erre ad megoldást a Karmaoldás.
Tulajdonképpen mi az a karma?
A karma maga az "ok-okozat" törvénye. Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van. Eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. A jó hír az, hogy ez most megváltozik. Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok blokkot, gátat most levetheti magáról az ember.
Mi az a karmaoldás? Hogyan zajlik?
Maga a karmaoldás egy folyamat. Nem törlést jelent, hanem az energiák átrendeződését. Hogy kinél meddig tart, az egyénfüggő. A sorozat több részből áll, blokkoldó meditációk sorozata. Régóta dolgozunk különböző módszerekkel, de ez, véleményünk szerint az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb. Ha valaki végigcsinálja a sorozatot, annak az egész eddigi élete ki lesz tisztítva, s így hibái már nem lesznek hatással a jelenre és jövőre. Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértettük, miért volt jelen az életünkben. "Csupán" energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értenünk az életünk eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak.
Milyen területeken nyújthat segítséget a karmaoldás? Segítünk ebben:
Sokan küzdenek párkapcsolati, családon belüli problémákkal. A párkapcsolat, család nagyon fontos az emberiség jövője szempontjából. Ez az egyik olyan témakör, ami nagy előrelépést illetve nagy visszahúzó erőt képvisel az emberek fejlődésében. Itt tudunk a legtöbbet és leggyorsabban fejlődni, azonnali és gyors tükröt mutat számunkra partnerünk. Megmutatja, melyek azok a területek, ahol fontos még dolgoznunk magunkon. Az emberi kapcsolaton keresztül is közelítünk, de az élet minden területére kihat. Több embernek pl. az életfeladata aktiválódott tőle, megtalálták azt a munkát, feladatot, ami nekik való. A karmaoldással oldjuk azokat a blokkokat is, melyek megakadályozzák azt, hogy eljuss a feladatodig. Hogy észrevegyük, felismerjük, mit kell csinálnunk.
Mit érzünk az oldások után?
Az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülöttünk. Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni. Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik. A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatjuk, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell. Nem épülnek egymásra a témák, így teljesen mindegy, ki melyikkel kezd.
Miket tudunk oldani, tisztítani?
Kitisztítjuk az emberi kapcsolatokat, elvágjuk a régi kötődéseket, a függőségeket, feloldjuk a kötéseket. Leromboljuk a kisebbségi érzést, érzelmi stabiliást teremtünk. Felébresztjük a saját lélekerőnket, és dolgozunk azon, hogy meg tudjuk élni a szeretetet, a szerelmet. Oldjuk a féltékenységet, megszüntetjük az áldozatszerepet. Elérjük a teljes megbocsátást, visszaállítjuk a bizalmat. A gyermekek és a gyermekkor okozta blokkokat oldjuk, tisztítjuk a családi kapcsolatokat. A végére felismerjük valódi énünket, meg merjük élni az érzelmeket. Feloldjuk a szexuális blokkokat, megszüntetünk minden elfojtást. Végül felfedezzük saját értékességünket a másik ember képében. Kaphatunk beavatást az életfeladatra, az emberek megsegítésére.
A legjobb hír pedig az, hogy a karmaoldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak. A szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár. Rengetegen tapasztalták, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik. Valljuk be, ez óriási dolog, mert ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznod!

Életeken át gyűjtött blokkok és szívcsakra blokkjainak oldása hogy boldog ember legyél

TEREMTSD MEG A SZERELMET AZ ÉLETEDBE.
VONZD BE AZT AKIT ELKÉPZELTÉL MAGADNAK ÁLMAIDBAN.
Szív csakra
Magányosnak érzem magam. Nehezemre esik másokkal kapcsolatot teremteni
Talán 1 vagy 2 ember van, akit tiszta szívből szeretek
Párkapcsolati problémáim vannak. Éppen egy szakítás után vagyok
Alkalmazkodom, mert félek a visszautasítástól és a magánytól
Szeretnék magamnak és másoknak is több szeretetet átadni
A barátaimmal való találkozások után kimerültnek érzem magam
Szívproblémáim vannak. Vérkeringési zavarokkal küzdök
Légzési panaszaim, asztma rohamaim vannak. Gyakran kapok légúti megfázást
Ennek a csakrának az alulműködése esetén képtelenek vagyunk viszonozni a szeretetet, félünk feltárni legbensőbb gondolatainkat, érzéseinket.
A csakra túlműködése során szeretetünkkel rátelepszünk másokra, valójában azonban zsarnokokká válunk, és birtokolni akarjuk szeretteinket. Szükségszerűen csalódunk az emberekben, mert túl sokat adunk magunkból, az energiánkból, szeretetünkből azoknak, akik nem ezen a túláradó szinten képesek érzéseinket viszonozni. Az is előfordulhat, hogy mi nem vagyunk fogadóképesek e másfajta szeretetre.
A Szív csakra irányítja a szeretetet, együttérzést, önbizalmat, önmagunk elfogadását, inspirációt, reményt, nagylelkűséget valamint árnyoldalai a kétségbeesés, gyűlölet, irigység, félelem, féltékenység és harag.
A csakra kiegyensúlyozatlanságát mutatják pl. önfegyelem hiánya, kapcsolati nehézségek, saját boldogságunkat másoktól függővé tenni, mások életét átélni, kizárólag másokért élni, miközben nincsenek saját céljaink.
AMIKOR NEM HALLOD MEG A SZÍVED HANGJÁT,NEM IS LÉTEZEL.
EGY KÖZTES LÉTBEN VAGY. ENERGETIKAI BLOKKOKAT HOZOL LÉTRE,ÉS LEZÁROD AZ ENERGIAÁRAMLÁST A SZÍVCSAKRÁDNÁL,AMI ELTARTHAT EGY ÉLETEN ÁT.
ÉS CSAK AZ AZ ÉRZÉS VAN BENNED EGYFOLYTÁBAN HOGY EZ SEM JÖN ÖSSZE ,ENGEM AZ ÁG IS HÚZ,NEKEM SEMMI NEM SIKERÜL STB....ITT AZ ÍDŐ HOGY KÉZBE VEDD A SORSOD ÉS A SZERELMI ÉLETED RENDBERAKÁSÁT.ÉS MEGTANULD MAGAD SZERETNI ,ÉS ELHINNI AZT HOGY MINDEN FÖLDI JÓT MEGKAPHATSZ
MERT BOLDOGSÁGRA VAGYUNK TEREMTVE.
A gátlás érkezhet előző ÉLETEINKBŐL is, vagy családi karmából örökül hagyva ránk,amikor valamelyik előző életünkben megtagadtuk a szív hangját szíve vágyát, s ezt a blokkot aztán örökül hagyta inkarnációkon át.
A fel nem dolgozott érzések, sérelmek, fájdalmak a szívcsakra körül blokkokat alkotnak. Azonosítjuk és tudatosítjuk ezeket a blokkokat annak érdekében, hogy Szívcsakrád újra kiegyensúlyozottan tudjon működni, s képes legyél felvállalni újra önmagad!

                                                 

 ÉLET AKTIVÁLÓ PONTOK BÁROK KEZELÉSE A FEJEN: 

                                     

A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Hogy mi is a "BARS"?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”



  






Út az ikerlélek megtalálásához tréning, blokkok oldása ,a találkozásotokhoz.
  
Te is részese lehetsz a belső  utazásnak, amelynek során képessé
válhatsz magadhoz vonzani, megteremteni, magtalálni lelkitársadat.

A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. A párkeresés kényszere és kiapadhatatlan hajtóereje mögött a teljesség ígérete lángol. Az a sziklaszilárd emlékezet, hogy van boldog egység, hogy a részekre bomló emberi világ mögött vagy felett van egész-ség és kiegészülés.
Az analízis és terápia módszerének lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának (szamápatti) a terapeuta által irányított elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés” a tudat egyre finomabb meditációs tárgyra való TEREMTÉSE által. A meditáció szintje a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.

Éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
Kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
A kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
Döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
Se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
Felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Elengedés, az előző kapcsolatok energetikai lezárása.
Félelmekkel való szembenézés, megbékélés.
Őrangyalunk segítségül hívása.

Magas szintű párkapcsolati teremtés.
Ha észrevetted már, hogy mindig ugyanabba a hibába esel a kapcsolataidban. Mindig minden ismétlődik.
Ha megtalálod a probléma okát, meg is tudod oldani azt.
A blokkok törlődnek és tiszta lappal kezdhetsz egy meghitt párkapcsolat bevonzásához.

visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
szerető kapcsolatok
a szexualitás nehézségei
a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
feleség-anyós gondok
rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
bűntudat
a szexualitás egyéb nehézségei
tipikus női /férfi betegségek.



Találj rá ismét önmagadra




ÖNMUNKA TRÉNING



„Rájöttem, hogy amikor elhittem a gondolataimat, szenvedtem, és amikor nem hittem el őket, nem

szenvedtem többé. És ez minden emberre ugyanúgy igaz! A szabadság ennyire egyszerű! Rájöttem, hogy a szenvedés szabadon választható. Boldogságra találtam magamban, ami azóta sem tűnt el, egyetlen pillanatra sem!”



Önvizsgálati módszeréről, Byron Katie azt mondja, hogy szavakban testesíti meg azokat a szavak nélküli kérdéseket, amik megjelentek benne azon a bizonyos reggelen. Azok, akiket az önvizsgálat egyszerű és erőteljes folyamatán keresztülvezet, úgy találják, hogy az életről, az emberekről, és önmagukról alkotott, feszültséggel teli gondolataik eltűnnek, és hitrendszerük radikálisan megváltozik.
Minden szenvedésünk okozója az a meggyőződésünk, hogy a dolgoknak máshogy kellene lenniük, mint ahogy vannak 



Pl. „A gyerekeimnek hálásnak kellene lennie azért, amit értük teszek.” Amíg elhisszük ezt a gondolatot, addig ellenállásban vagyunk azzal kapcsolatban, ami van. Ha a gyerekeim nem hálásak, akkor pont erre van szükségem ahhoz, hogy észrevegyem, megvizsgáljam ezt a hitemet, és megnézzem milyen ezzel a gondolattal együtt élni, illetve milyen érzés nélküle – ha teljesen és tökéletesen elfogadom, ami éppen van. AMI VAN, AZ VAN. Amikor szembeszállok a valósággal, mindig vesztes maradok. AMIM VAN, ARRA SZÜKSÉGEM VAN. AMIM NINCS, ARRA NINCS SZÜKSÉGEM.
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: amikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme teljesen tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen éppen az adott pillanatban, az olyan, mintha egy macskát szeretnél megtanítani ugatni. Próbálkozhatsz, és még tovább próbálkozhatsz, a macska pedig újra meg újra azt fogja mondani neked, hogy „miaú”. Azt akarni, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen az adott pillanatban, reménytelen.
Ha elkezded figyelni a gondolataidat, észreveszed, hogy naponta rengetegszer jelennek meg ilyesmik a fejedben: „Unom ezt az esőt, ki kéne már sütnie a napnak végre.” „Karcsúbbnak és fiatalabbnak kéne lennem.” „A férjemnek nem kellene annyit dolgoznia, aztán este innia és tévéznie.” Ez pontosan az a gondolkodási mód, amikor azt akarjuk, hogy a valóság más legyen, mint amilyen. Minden stressz és lelki fájdalom abból fakad, hogy harcba szállunk azzal, ami van, a pillanatnyi valósággal.
Sokan félnek attól, hogy ha elfogadják, ami van, akkor passzívvá válnak, nem éreznek késztetést a cselekvésre, gyengék lesznek. Az elfogadás mindig a pillanatnyi valóság elfogadására vonatkozik, nem azt jelenti, hogy a helyzet most már mindig így fog maradni. Sőt! Nézd csak meg milyen energetikai különbség van a két hozzáállás között: 1.) „Bárcsak ne veszítettem volna el a munkámat, sosem fogok újat találni.” 2.) „Elveszítettem a munkámat. Rendben. Mit tehetek most?”
Ha elkezded a gondolataidon való önmunkálkodást, hamar rá fogsz jönni, hogy amiről eddig azt hitted, hogy nem kellett volna megtörténnie, pont annak kellett megtörténnie. Meg kellett, hogy történjen, mert megtörtént, és ezt semmilyen ellenkezés, szenvedés, gondolkodás sem tudja meg nem történtté tenni. Ez nem azt jelenti, hogy helyeseld vagy ünnepeld. Ez csak azt jelenti, hogy képes vagy a dolgokat belső harcod zavarodott gondolkodása nélkül látni. Senki nem akarja, hogy betegek legyenek a gyerekei, senki nem szeretne autóbaleset részese lenni, de ha egyszer már megtörténnek ezek a dolgok, mily módon támogathat és erősíthet minket az, ha mentális harcba fogunk ellenük?
Onnan tudhatjuk, hogy a valóság úgy van jól, ahogy van, hogy ha gondolatban harcra kelünk vele, az fáj. Feszültek, frusztráltak leszünk, nem érezzük természetesnek és kiegyensúlyozottnak magunkat. Ha megállítjuk a valósággal való küzdelmünket, egyszerűen, áramlóan, kedvesen és félelem nélkül tudunk cselekedni..

A másik embernek pont az a dolga, hogy megmutasson magamat magamnak. Semmi más nem tud történni, hiszen az elménk úgy működik, mint egy tükör, mindent megfordít. Ezért aztán, amit kívül látok, az kivétel nélkül mindig az én elmém tartalmának a kivetülése, a megvizsgálatlan gondolataimnak a tükröződése. Én vagyok a diavetítő, a másik ember pedig a kivetített kép. Ha nem tetszik a „folt” a kivetített képen, akkor azért, hogy a kép megtisztuljon, egyetlen dolgot tudok tenni: megtisztítom a diavetítőt. A diavetítő pedig a saját elmém, az ő régi, kedvenc, megvizsgálatlan, megemésztetlen programjaival, mely mindig csak a saját igazának bebizonyításán munkálkodik. És épp emiatt, én sosem nyerhetek. Próbálhatom én erőből és küzdésből megváltoztatni a másik embert és a világot, hogy olyan legyen végre, amilyennek a fejemben levő gondolatok szerint lennie kellene – ez nem igazán szokott sikerrel járni.
A Három Dolog – Kinek a Dolgával Foglalkozol Éppen?
Az Univerzumban csak három fajta dolgot tudok találni: az én dolgomat, a te dolgodat, és a Valóság/Isten dolgát. A Valóság az, ami mindent ural. Bármi, ami az én, a te és bárki más befolyásán kívül esik, a Valóság/Isten dolga.
Az átélt stressz nagy része abból származik, hogy mentálisan a saját dolgainkon kívül élünk. Amikor olyasmiken jár az eszem, hogy „azt szeretném, ha boldog lennél; jobban kéne vigyáznod magadra; pontosnak kéne lenned; figyelmesebbnek kéne lenned; abba kéne hagynod az ivást”, akkor a te dolgaiddal foglalkozom. Ha aggódom földrengés, háború, árvíz miatt, vagy ha meg akarok halni, akkor Isten dolgaiba avatkozom. Ha gondolatban a te dolgaiddal, vagy Isten dolgaival foglalkozom, akkor kirekesztem, elszigetelem magam magamtól, és tőled, illetve a többi embertől és a jelentől is. Figyeld meg az érzést, amikor azt gondolod pl., hogy „Apámnak meg kellene értenie engem.” Fájdalom és magány jár együtt ezzel a gondolattal. Valahányszor, amikor lelki fájdalmat és magányt élsz át, mindig valaki más dolgával foglalkozol (vagy a Valósággal harcolsz).
És ha én gondolatban a Te életedet élem, ki marad itt, hogy az én életemet élje? Mindketten ott vagyunk nálad. Gondolatilag a te ügyeidben, dolgaidban lenni, távol tart engem attól, hogy jelen lehessek a saját életemben. Elválasztom magam saját magamtól, aztán pedig csodálkozom, hogy miért is nem működik az életem.
Azt gondolni, hinni, hogy én tudnám, mi lenne a legjobb bárkinek is, azt jelenti, hogy nem a saját dolgaimmal foglalkozom. Még, ha a szeretet nevében teszem is, akkor is ez tiszta önteltség, aminek az eredménye: feszültség, nyugtalanság és félelem. Tisztában vagyok azzal, hogy mi jó nekem? Ez az egyetlen dolgom van. A legjobb, ha először ezzel foglalkozom, mielőtt megoldanám a te problémáidat.
Amikor eljutsz oda, hogy a „kinek a dolga” kérdését elég mélyen megérted, és a saját dolgaiddal kapcsolódsz össze, elképzelhetetlen érzelmi felszabadulást élhetsz át az életedben. Amikor csak stresszt vagy kellemetlenséget érzel, állj meg és tedd fel magadnak a kérdést: „Kinek a dolgával foglalkozom gondolatban?” Ez a kérdés vissza tud téged vezetni önmagadhoz. És lehet, hogy rádöbbensz, hogy soha nem tudtál jelen lenni a saját életedben, mert gondolatban mások dolgaival foglalkoztál, az ő életüket élted. Ha csak egyszerűen észreveszed, hogy valaki másnak a dolgába merültél bele, máris visszatérhetsz saját csodálatos önmagadhoz.
És ha ezt egy ideig csinálod, szép lassan azt is megláthatod, hogy valójában a te saját dolgod, mint olyan, sem létezik. Hogy az élet önmagától is tökéletesen zajlik.
Hogyan tekints megértéssel a gondolataidra
A gondolat ártalmatlan, míg csak nem hiszünk neki. Nem a gondolataink, hanem a hozzájuk való ragaszkodásunk okozza a szenvedést. A gondolathoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy elhisszük, hogy a gondolat igaz, anélkül, hogy ezt megvizsgáltuk volna. A hiedelem egy olyan gondolatot jelent, amelyhez régóta ragaszkodunk, fenntartás nélkül elhisszük, sőt legtöbbször nem is vagyunk tudatában.
A legtöbben azonosulunk azzal a valakivel, akiről a gondolataink azt állítják, hogy „ez vagyok én”. Figyeld csak meg, hogyan is működik a lélegzésed! Észreveheted, hogy nem is te lélegzel – lélegeztetve vagy. A gondolkodással, a gondolatokkal ugyanez a helyzet. A gondolatok csak úgy megjelennek. Kilépnek a semmiből és visszamennek a semmibe, mint ahogy a felhők mozognak az üres égbolton. Azért jönnek, hogy áthaladjanak, nem pedig azért, hogy maradjanak. Nincs bennük semmi „káros”, míg igaznak nem hisszük őket, és nem kezdünk el hozzájuk ragaszkodni.
Soha még senki nem volt képes arra, hogy kontrollálja a gondolatait, még akkor sem, ha vannak emberek, akik történeteket mesélnek róla, hogyan sikerült ez nekik. Ha nem megszabadulni próbálsz a gondolataidtól, hanem megértéssel és kíváncsisággal fordulsz feléjük, akkor ők hagynak el téged.
A gondolatok olyanok, mint a szellő, mint a levelek a fákon, mint az esőcseppek hullása. Feltűnnek, megjelennek – és ha megvizsgáljuk őket, megbarátkozhatunk velük. Veszekednél egy esőcseppel? Egy esőcseppben nincs semmi személyes, és ugyanígy, nincs semmi személyes a gondolatokban sem. Ha újra felbukkan egy egykor fájdalmas elképzelés a fejedben, melyet már megértéssel megvizsgáltál, akkor már legfeljebb érdekesnek fogod találni. Ami korábban rémálom volt, most már csak érdekes. A legközelebbi alkalommal, ha felbukkan, lehet, hogy már inkább mulatságosnak találod. Végül tán észre sem fogod venni. Ez az ereje annak, ha szereted, ami van.”
Amiben segítení tudunk A MUNKA MÓDSZERÉVEL DOLGOZNI TUDSZ SAJÁT MAGADON ,ÉS HA RÁJÖTTÉL ARRA AMIKOR KÉRDEZÜNK AMI A VALÓSÁG A PROBLÉMA MINT EGY LUFI AMIKOR KIDURRAN ELTŰNIK BELŐLED KÉRDÉS ÉS A MEGFORDÍTÁSOK tréningre emailcímünkön jelentkezhetsz



Életfeladat megtalálása és felvállalása





Életfeladatunk megtalálása és felvállalása kétségkívül a legnehezebb feladat az életünkben. Mély önismeretet kíván, valódi vágyaink és ambícióink ismeretét, őszinteséget magunkkal szemben, és egy jó adag bátorságot, hogy merjünk önmagunk szíve szerint cselekedni, s beteljesíteni leghőbb vágyainkat.
Életünk nagy részében azon vagyunk, hogy megfeleljünk a hétköznapi kihívásoknak, megismerjük a földi „játékszabályokat”, életesemények mókuskerekében keressük önmagunkat. Kik is vagyunk valójában? Miért születtünk le? Mi az igazi feladatunk?
Számos külső és belső ellenállással kell megküzdenünk, hogy valódi igaz lényünkből éljünk, és kiteljesedjünk az életünkben, de kétségkívül megéri, mert életfeladatunk megtalálásához vezető út legalább olyan fontos, mint maga az életcél.
Lassan megtanuljuk felismerni képességeinket, adottságainkat, tehetségünket, s egyre jobban vágyunk arra, hogy önmagunk legyünk. A vágy megszüli a szándékot, a szándék az akaratot, s lényünk láthatatlanul változni kezd.
A boldog élet titka, hogy igaz lényünket szívből éljük, s Istennel együtt teremtsünk.
- Sorskorrekció és karma oldás a Karma Uraival
- Téves vágyak, korlátozó erők (belső-külső) oldása
- Saját árnyékaink és gyengeségeink felismerése és átlényegítése
- Az ego önszabotázs programjainak a legyőzése
- Négy alsó test megtisztítása és összehangolása
- A felsőbb Énnel való egység megteremtése
- Kiüresedés állapotának megteremtése
- Belső béke és csend megteremtése és a jelenre való összpontosítás
- Életfeladatunk megtalálását, felvállalását és beteljesítését segítő angyalok, és felemelkedett mesterek megismerése, és segítségül hívásának lehetőségei
- Belső hallás fejlesztése, igaz és hamis vezettetés megkülönböztetése
- Spirituális kommunikációs fénycsatorna megnyitása és lehorgonyzása
- Inspiráció, motiváció, önbizalom, célkitűzés és önmegvalósítás
- Adottságok és képességek feltárása
- Szellemi utazás az égi otthonba és találkozás az égi családdal



Teremtő-bőség bevonzó tréning



Meg tudod teremteni, amire vágysz!

Lehet, hogy vannak beteljesületlen álmaid.
Több pénzre vágysz, mégis mindig pénzszűkében élsz.
Szeretnél olyan munkát, ahol kiteljesedhetsz, de nem tudsz tenni érte.
Elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, de az ideális társ még nem talált rád.

Ilyenkor saját teremtő erőd akadt el benned. Lehet hogy pénzt szeretnél teremteni, de van egy rakás ellenállásod a gazdagsággal szemben.
Lehet, hogy egy jó állás kéne, de valójában szüleid mintáját követve, önmagad szabotálod a sikereidet.
Vágysz a megértő társra, de belül nem vagy benne biztos, hogy méltó vagy rá.
Nem a sors fordult ellened, hanem valójában a múlt blokkjai nem engednek a továbblépésben.

Amikor rendben van a belső egyensúlyod képes vagy megteremteni magad körül azokat a dolgokat, amire vágysz.
Amikor jól érzed magad, telve vagy erővel, tettvággyal és tudsz is tenni magadért.
Azért születtünk erre a világra, hogy megtapasztaljuk saját teremtő erőnket.
Azok a vágyak, amelyek most is ott vannak benned, azért vannak ott, mert képes vagy rá, hogy megteremtsd őket.

Ha már vágyként jelen van valami az életedben, az azt jelenti, hogy foglalkoztat. Ha foglakoztat, akkor pedig dolgod van vele. Próbáld ki!
Ha első lépésként el mered hinni, hogy megkaphatod…, csupán ez a változás, új lehetőségek tucatját hozza majd eléd.
 Rajtad múlik, tudsz-e lépni érte,amennyire komolyan végigcsinálod a feladatokat, és komolyan veszed önmagad, saját lelki igényeidet, amennyire mélyen hajlandó vagy belenézni az általunk tartott tükörbe, annyira gyorsan fogsz fejlődni.
- Egész más szemmel fogsz a világra nézni.
- Szabadabb leszel a másoknak való megfelelés alól.
- Nő az önbizalmad!
- Rengeteg új ötleted lesz.
 - Másképp nézel majd a körülötted élőkre, szeretteidre. Többet kapsz tőlük és nem érzed majd nehéznek, hogy te is adj nekik.



LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS


Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ 2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk. Elmeséled nekem a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük. Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el, hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése