2013. december 16., hétfő

Minden látszat ellenére a külsődleges természeti körülmények nem vezetnek háborúkhoz, nyomorúsághoz, betegséghez vagy a világban kézzelfogható bármilyen kedvezőtlen körülményhez.

"Minden látszat ellenére a külsődleges természeti körülmények nem vezetnek háborúkhoz, nyomorúsághoz, betegséghez vagy a világban kézzelfogható bármilyen kedvezőtlen körülményhez. A hiedelmeitek teremtik meg a valóságot. A gondolataitok hozzák létre a gyakorlati tapasztalást. Ha ezek megváltoznak, megváltoznak a körülmények is. Ha hozzáadjátok az energiátokat, a fókuszotokat és a figyelmeteket a világ más részein uralkodó szörnyű körülményekhez, az mit sem segít, csak hozzájárul ezekhez a körülményekhez.

Ha tagadólag elfordítjátok róluk a tekinteteteket, ha úgymond mossátok kezeiteket, az ugyanolyan rövidlátó dolog. Ha úgy tesztek, mintha nem léteznének ilyen helyzetek, vagy ha féltek tőlük, az csak közelebb hozza ezt a rettegett valóságot. Sokkal jobb, ha szilárdan a saját valóságotokba helyezitek magatokat, elfogadjátok azt a sajátotoknak, ösztönzitek az erőtöket és a kreativitásotokat, és ebből a kedvező helyzetből veszitek szemügyre a világ vagy a saját társadalmatok azon területeit, ahol építő segítségre van szükség." [Seth]

(Jane Roberts

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése