2013. december 19., csütörtök

Magányosoknak

"Még soha nem voltam magányos, elképzelni sem tudom, hogy milyen lehet, ezért még soha nem voltam magányos...
Érted, ugye, hogy ez egy körforgás? Ha megteremtetted magadnak a magányt, arra is képes vagy, hogy társat teremts magadnak, akivel igazán boldog lehetsz. Sose érd be kevesebbel az igazi szerelemnél, mert amíg beéred kevesebbel, nem találhat rád az, akire egész életedben vágytál.

Ha te is vágysz rá, hogy legyen valaki a szívedben, végezd el a következő feladatot. (Nem mondom, hogy játékot, mert annál azért nehezebb a dolog.)
Mindennap legalább fél órán keresztül légy teljesen nyugodt körülmények között, egy füzettel és egy tollal a kezedben, és írd össze, hogy mitől lennél te jó társa valakinek. Ne foglalkozz azzal, hogy milyen legyen az a valaki, ne is gondolj senkire, csakis saját magadra, arra, hogy minél több dolgot írj össze magadról, arról az emberről, aki kitűnő társa lesz valakinek. A legapróbb dolgok is számítanak, úgyhogy mindennap tégy hozzá újabb és újabb gondolatokat! (Például: szórakoztató vagyok, bármiről lehet velem beszélgetni, jól főzök, szeretek szerelmeskedni, hűséges típus vagyok...)
A cél az, hogy önmagadat főnyereménynek lásd, olyan csodálatos, fantasztikus társnak, akiért ölre mennek a másik nem képviselői. Amint ez megtörténik, amint őszintén elhiszed, hogy egy boldog pár egyik tagja lehetsz, meg fog érkezni a másik fél is."

Forrás: Vonzó Vera - Ezo tér magazin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése