2013. december 18., szerda

Ikerlángok

Beszélgetés Adamával, Telos városának főpapjával


- Beszélnél nekem, Adama az ikerláng kapcsolatról? Mi még csak találgatunk. Rengeteg információ van a Világban ezzel kapcsolatban, de egyikről sem érzem, hogy igaz lenne. Elmondanád, valójában miről is van szó? 

- Igen, természetesen. A helyzet egyáltalán nem olyan bonyolult, ahogyan ti azt gondoljátok. Gondolataitokkal minden túlbonyolítotok. Az igazság a szíven keresztül nézve közelíthető meg ebben is, mint minden másban az Univerzumban, mert itt minden Isten szeretetéből született. Érzelem - lények vagyunk. Olyan érzelemre vágyunk, amely pozitív rezgéseket hordoz. Mivel test adatott nekünk Isten szeretetének kifejezésére, így tulajdonképpen testtel rendelkező szeretet-organizmusok vagyunk. A szeretet energiáin, frekvenciáin keresztül kommunikálunk egymással. Ami nem ezen a nyelven beszél, az csak háttérzaj, zörej, torzulás a szeretet alaphangjaihoz képest. 

- Igen, ezt eddig értem.

- Férfiak vagyunk és nők. Azért teremtett Isten így bennünket, hogy általunk megélhesse saját szeretetének kifejeződését, és rajtunk keresztül önmagára találhasson bennünk. Nem tudom, érted-e? 

- Igen, értem. A bennünk lévő isteni rész talál egymásra a szerelemben. 

- Nem, nem mindegyik szerelemben, csak ami a szív frekvenciáján tud kommunikálni egymással. Mikor két szív együtt dobban - ti így fogalmaznátok. Mi másként.

- Hogyan? 

- A szív nem a fizikai szívet jelöli, hanem a szívcsakrát, melynek frekvenciatartománya az F (fá) hang. 

- Igen, ezt ismerem, tanultam zenét. 

- Ami az F hang rezgéstartományába tartozik, és a zöld vagy rózsaszín szín fénytartományába, az a Szeretet hangja és színe. 

- Miért ábrázoljuk mi pirossal a szerelmet? 

- Mert lehangoljátok a legalsó csakra szintjére. És ott élitek meg, az alsó 2-3 csakra szintjén, a szívbe nem engeditek fel. 

- De nem is ott lent kell kezdődnie, nem, Adama? Úgy érzem, szívből kell indulnia. 

- Igen, de nem neked kell elindítanod a szívből. Amikor minden egyes rezonanciahullámot egybe tud fogni a szívcsakra, akkor születhet meg az Örök Szerelem. 

- Úgy érted, az alsó csakrák energiáit is, a felsőket is a szív gyűjti egybe? 

- Igen. S ha meg tudja tartani magát ebben az állapotban, akkor te magad a SZÍV leszel. A Valóság középpontjával leszel EGY, Istennel. 

- Hmm...

- És amint ez megszületik bennetek, megtaláljátok majd, akik mellétek rendeltetett. Minden egyes szív ugyanis egy picikét különbözik a többitől. Egyéni szálak, hangok, szimfóniák vannak beleszőve. Isten játékos kedvét bizonyítja, aki mindenféle formában szeretné megélni ezen teremtményei által a szerelmet, az örök egymásra találást. 

- Tehát csak egyvalaki van, ha jól értem, mindenki számára rendelve?

- Igen. 

- És miért hívják ikerlángnak?

- Azért láng, mert mikor egybegyűlik ez a sok erő a csakrákból, mint egy mágneses hullám, felizzik, egymásnak feszül a sok energia. A két pólus (a női és a férfi) egymásba kapaszkodik belül. Ebből a mágneses vonzásból vonzás-taszítás keletkezik. De az összevont energia nem engedi ellökődni őket egymástól. 

- Értem. Mint mikor két egypólusú mágnes közelítünk egymáshoz, és feszültség képződik a két fél között.

- Feszültség áramlik. Szó szerint ÁRAM-má lesz. 

- Akkor ennek a hangját hallhatom magamban? 

- Igen. 

- Ha egyszer létrejött, úgy is marad? 
- Várj még! Mondom tovább: létrejön a feszültség, mágnesesség, áramlás, ÁRAM, és felizzik, kigyullad a FÉNY belül. 


- Mint egy villanykörtében? 

- Hasonlóképpen. 

- Ez a Fény más, mint a belső fény? 

- Nem. Ugyanaz, csak a szívben van; nem az energiacsatornában, hanem a gyűjtőpontban. 

- Értem.

- Felizzik mindkét fél (női, férfi) belül. Két láng születik. Egyformák. 

- Értem. Ikerlángok. 

-Igen. Mikor elkezd működni, automatikusan odavonzza magához azt, akiben ugyanaz ugyanígy ugyanolyan frekvencián, módon, hangon, színben működik. 

- De Adama..., mi úgy tanultuk az iskoláinkban, hogy két ellentétes pólusú mágnes vonzza egymást. Ha egyforma töltésű, akkor hogyan vonzza ugyanazt magához? Azt taszítania kellene, nem? 

- Amint bent, úgy kint. Ugyanaz megy végbe kívül, mint belül. Odavonzod, ami még ellentétes, összekapaszkodsz vele, azonossá leszel, felgyújtod benne a lángot, és nem bírsz többé elszakadni tőle. 

- Ó...így már érthető. 

- Akarattal nem vonzható be. Csak úgy működik, ha hagyod, hogy előbb Isten véghezvigye benned a felizzási folyamatot. 

- Hogyan? 

- Hagyd, hogy építsen benned kedve szerint! Ha eljön az idő, megérzed majd, mikor működésbe lép. 

- Nekem működik valami, de nem tudom, kész van-e már. 


- Minden pillanatban kész lehet. Már odavonzottad az ellentétet, összekapaszkodtál vele, azonossá lettél, összeolvadtál, felgyúlt a szikra, már csak a láng hiányzik. 


- Hú...Fájdalma. Majd szétszakad a testem tőle. 

- Át kell, hogy égesse az anyagodat. 


- És ha megvan, rám talált, mi a dolgunk együtt? 

- Hagyni, hogy Isten mindenféle módon szerethesse magát benned a társad által, s elfogadni, bármi is történik. Nem könnyű az Út, de végtelen, mindenre van idő, csak türelem...


- Köszönöm Adama, nagyon sokat segítettél nekünk. 


- És köszönöm, hogy nyitottak vagytok, és sokkal erősebben, mint hittük...


Forrás: http://ujfold.virtus.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése