2013. november 25., hétfő

Csillagjegyünk örangyalai

Kosok Őrangyala: Mivel a Kosok heves és lobbanékony természetűek, igazán jól jön nekik sok esetben az Őrangyaluk, aki segít nekik először gondolkodni és körülnézni, mielőtt nagyon nagy lépésre szánnák el magukat. Ha szeretnéd, hogy képes legyél felismerni az angyalodat, akkor egy kicsit vissza kell tartanod az erőszakosságodat. A Kosok Őrangyala Malchidiel. Nevének jelentése: Isten teljessége. Malchidielnek meg van a hatalma ahhoz, elhozza Neked azt az embert, akit szeretni fogsz és akivel együtt  akarsz majd lenni-ha a megfelelő módon kéred ezt tőle.



Bikák Őrangyala: A Vénusz a Bikák uralkodó bolygója, ezért ha a helyzet úgy kívánja, a zodiákus egyik legbájosabb és legvarázsosabb lakója tudsz lenni. A többi csillagjegy szülötteinél sokkal könnyebben el tudod képzelni hogyan néz ki az angyalod. Az angyalod neve: Aszmodel, aki egykoron a kerubok vezetője volt. Segíthet Neked elérni a célodat, de tisztán kell látnod magad előtt a célt, amit el szeretnél érni, mert az angyalodnak van sötét oldala is!

Ikrek Őrangyala:Elképzelhető, hogy két Őrangyalod is van, mivel az Ikrek kettős jegy. Talán azért is, mert annyi minden érdekel Téged. Azonban Neked is, mint mindenki másnak egy angyalod van: Ambriel. Ennek ellenére számos lélekangyal és üzenethozó angyal hozható még kapcsolatba a csillagjegyeddel. Ambriel a trónusok rendjének a hercege, aki segít távol tartani a gonosz befolyást. Ő uralja az éjszaka tizenkettedik házát is.

A Rák Őrangyala:A Rákok természetüknél fogva intuitívak, nagyon jók a megérzéseik, és sokan arról beszélnek, hogy gyerekkorukban találkoztak az angyalukkal. Sajnos felnőttként már kételkednek abban, amit látnak, vagy csak éreznek. Azonban mivel nagyon erős energiáid vannak, viszonylag könnyen kapcsolatba tudsz lépni az angyaloddal. Őrangyalod Muriel, a dél egyik uralkodó angyala, aki állítólag varázsszőnyeget tud keríteni annak, aki segítséget kér tőle és magához hívja a hatalmát.


Az Oroszlán Őrangyala:Az Oroszlánoknak elég erős az egojuk, ami nagyon hasznos lehet, amikor választott hivatásuk élére szeretnének kerülni. Viszont ha nem tartod ellenőrzésed alatt az egodat a magánéletedben, akkor ez problémákat okozhat. Talán Verchiel, aki a hatalmak rendjét uralja, segíthet Neked ebben, különösen azért, mert ez az angyal a Nap intelligenciájával áll kapcsolatban. A megfelelő intelligenciamennyiséggel bármekkora egót egyensúlyba lehet hozni.

A Szűz Őrangyala:Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját Őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet. A Szüzeket gyakran hozzák kapcsolatba az angyalokkal, mivel nagyon erős nőies energiáik vannak. Szeret a háttérben maradni és ott várni a megfelelő alkalomra. Fél az elutasításoktól, ezért gyakran megesik, hogy nem próbálkozik elég erősen. Hamaliel, a szertartási mágia angyala a Szűzek Őrangyala. A közbeavatkozása segíthet abban, hogy kevesebbet spekuláljon és jobban higgyen a láthatatlan dolgokban. Ha ez összekapcsolódik a gondolkodásmóddal, akkor csodálatos kombinációt fog alkotni!

A Mérleg Őrangyala:A Mérlegek nagyon erősen próbálják egyensúlyban tartani az életük minden apró részét, hogy az életüket a belső egység megnyugtató érzésével élhessék. Ha Mérleg vagy, akkor belső békét kell érezned ahhoz, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni magadból. Őrangyalod Zuriel, akit gyerekek születésekor szoktak magukhoz hívni az emberek, hogy segítsen megvédeni az újszülöttet; azonban a hatlama többi oldala még ennél is hasznosabb lehet. Segít meggyógyítani az emberiség ostobaságát -ezt minden csillagjegy szülötte hasznosnak találhatja az életben.

A Skorpió Őrangyala:A misztikus Skorpió mélyről jövő vonzódást érez a látnoki világhoz, amely megnyitja a kaput az olyan élmények felé, mint amilyen például az angyalokkal való beszélgetés. Szeret bepillantani az élet fátyla alá és meglátni, hogy mit tartogat számára valójában az élet. Barbiel, az Őrangyalod egyike azon 28 angyalnak, melyek a Hold 28 udvarát őrzik. Ezek az udvarok jelentősen nagy szerepet töltenek be a kínai asztrológiában. Barbiel megismerése ezért óriási spirituális előnyökkel járhat.

A Nyilas Őrangyala:A Nyilast gyakran a hittel és a szervezett vallással hozzák kapcsolatba. Sok Nyilasnak volt már kiemelkedő spirituális élménye, amely talán már kapcsolatba is hozta őket az angyali hírvivőjükkel. Őrangyaluk Adnachiel, aki egyike a teljes angyali rend felett uralkodó angyaloknak. Mágikus hatalma is van, ezért ha olyan kívánságod van, melynek megvalósulását látni szeretnéd, akkor Adnachiel segíthet Neked kiválasztani a legjobb utat ahhoz, hogy valóra válthasd a kívánságodat.

A Bak Őrangyala:A Bakok rendkívül gyakorlatias emberek, ezért annak a gondolata, hogy angyali látomása legyen, meghaladhatja a képzelőerejét. De mindannyiunknak vannak spirituális kapcsolataink, akár figyelünk rájuk, akár figyelmen kívül hagyjuk őket. A Bakok Őrangyala Hanael, a nagy kaliberű angyal. Neve jelentése: "Aki látja Istent" . Véd a nehezen látható és észrevehető gonosz dolgok ellen és segít a léleknek meg találni az útját a fénybe, miután a földi életük véget ért.

A Vízöntő Őrangyala:A Vízöntők általában szkeptikusan állnak az angyalokkal kapcsolatos kérdésekhez, mivel nagyon tudományos és elemző a gondolkodásmódjuk. Azonban ha egyszer ráébred arra, hogy sokkal több van a világban annál, mint ami szabad szemmel látható, akkor sokkal könnyebben tudja kezelni az angyalával való találkozás élményét. A Vízöntők angyalának neve Kambiel, akinek a gondolkodás felerősítése és fejlesztése a feladata. Egyes könyvek Gábriel-el, az egyik legismertebb angyallal hozzák kapcsolatba ezt a csillagjegyet. Bárhogy is van, rengeteg angyali erő munkálkodik a Vízöntők mögött.

A Halak Őrangyala:A Halak a zodiákus legmisztikusabb jegyének szülöttei, akik fél lábbal a földi világban, fél lábbal pedig a spirituális világban állnak. Rendkívül nagy képzelőerővel rendelkeznek és nagyon könnyen fel tud idézni angyali látomásokat a fejében. A Halak Őrangyala Barakiel; nevének jelentése: "Isten villáma" . Barakiel az erények rendjébe tartozik. Óriási segítséget tud nyújtani, ha olyan helyzetbe kerül, amikor nagyon nagy kockázatot kell vállalnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése