2013. október 30., szerda

Tudod miért forgatod mindig ugyanazt a lemezt?Mert nem mered elengedni

Hagyd abba a kifogásokat
Neked kell elengedni
Egy bizonytalan ö
Önértékelésű ember, aki kétkedik önmagában és a saját fontosságában, hencegni és panaszkodni fog.
ÁLDOZAT VAGYOK

Van amikor áldozatként tekintünk magunkra amikor  egy probléma  felüti a fejét szerepjátékok kezdődnek el, azt nem véletlenül tesszük: mi mindenképp  ártatlanságunkról teszünk le bizonylatot Úgy tűnik, attól félünk, hogy ha feladjuk a megerősített áldozati szerepünket , veszélybe kerül az ártatlanságunk. Mintha a ártatlanságunk beállítása  megóvna, az ellenkezője pedig veszélybe sodorna bennünket. De kitől akarjuk megvédeni magunkat? Ha konfliktusról van szó, természetesen a másik féltől, azoktól, akiket vádolunk, és akiktől cselekvést várunk. Ez része az emberi játszmáknak  azt hisszük, hogy nem szabad elengednünk áldozatként való beállításunkat, mert akkor elveszünk.
De ez  mögött rejtőzik valami mélyebb,aki előtt felelnünk kell,valahol mélyen belül rejtőzködik a felsőbb Énünk,aki előtt színt kell vallani.,ÉS ADDIG SOHA NEM LESZÜNK SZABADOK ,AMEDDIG NEM INDULUNK EL EGY BELSŐ UTAZÁSRA ,ÉS KEZDÜNK EL A HIBÁINKAL SZEMBE NÉZNI.
Az áldozati szerep egy hárítás.
Első feladatként kezd el szeretni magadat.
Hárítások amik mind azt tükrözik nem nézünk szembe saját magunkkal:
Fogalmam sincs mit kellene tennem ebben a helyzetben,
Én nem vagyok ilyen,te vagy a hibás
Én mindent megtettem bezzeg te..
Ami a legrosszabb hogy befogjuk a fülünket amikor egy probléma van és nem azt látjuk meg benne hogy ez egy
új dolognak lehetne  a kezdete ,hanem a fentiekbe beleringatjuk magunkat,sajnálgatjunk magunkat,és ez így megy egyfolytában.
Mindegy hogy ki miatt vagy szomorú. Minden ember csak eszköz hogy tanítson téged az Univerzum. Addig lesz pozitív vagy negatív érzés- kötödés bennünk az ember iránt ameddig azzal dolgunk van. Ha kiengeded a kezedből az irányítást az nagyon könnyű, áldozat vagy és kész,pedig ha elindulnál a befele,megtalálnád és rájönnél belül kell keresned a megoldást Mindenki tükröt tart nekünk. Ami másban zavar azzá dolgom van,az bennem is bennem van. Most jön a képbe a következő ,azt mondjátok magatokban,bennem?na nem bennem ez meg az nincs. És a lezáró Joly Joker mondat "Egyszerűen nem tehetek mást .Te választottad,vonzottad be az életedbe az ami most van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése