2013. október 4., péntek

Ha az nem a lelkedből jön, abban nem lesz energia


Védheted bármilyen erősen is az igazadat, ha az nem a lelkedből jön, abban nem lesz energia, senki nem fogja azt meghallani, mert az egó nem érintheti a lelket, eképp fognak a hazugságaink kipukkanni, mint amikor egy lufi felszállás közben közel kerül a naphoz, és tehetetlenül de kénytelen kidurranni.
A tudatosságod fényénél is ez van, vagyis bármi is kerül a közelébe azt megvilágítja, és egyből kiderül mi igaz, és mi nem. A valóság mindig megmarad annak ami, azt nem lehet se szavakkal se más eszközökkel megmásítani.
Vagyis almából nem lesz körte, az mindig alma marad. Meg próbálhatod késsel körte alakúvá formálni, vagy az ízét megváltoztatni ilyen-olyan anyagokkal, az akkor is csak alma marad, minden egyes molekulájában ott lesz igazi önvalója. Eképp belőled sem lehet mást csinálni mint aki vagy, bárki is próbált meg annó mondjuk megváltoztatni, láthatod hogy ez nem sikerült neki, és soha nem is fog.
 Csak élvezd azt a számtalan csodát ami körülvesz minden pillanatban, és leld maximális örömöd abban aki vagy. Isten soha nem kérne arra hogy más légy, csak azt, hogy végre fejezd ki totálisan önmagadat szabadon. Nincs mitől tartanod amíg hű vagy önmagadhoz. És ekkor mennyországgá válik ez a hely számodra, és fényed immár nem fog süket fülekre találni, hanem minden szívet megfog érinteni .ikerlélektársalgó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése