2013. október 31., csütörtök

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás

  Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út...


                    NOVEMBER  havi  Aktuális programjaink                                             







                                            Karmaoldás értelméről bővebben::


http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/07/elozo-eletek-megtapasztalasa-es-oldasa.html


       Bővebb programjaink:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-mely.html



     Egy kezelés kb 2 órát vesz igénybe,emailban lehet bejelentkezni:                                             
           forditsdmegasorsod@gmail.com                                         
                                               

                                                 

 ÉLET AKTIVÁLÓ PONTOK BÁROK KEZELÉSE A FEJEN: 

                                     

A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Hogy mi is a "BARS"?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”



  






Út az ikerlélek megtalálásához tréning, blokkok oldása ,a találkozásotokhoz.
  
Te is részese lehetsz a belső  utazásnak, amelynek során képessé
válhatsz magadhoz vonzani, megteremteni, magtalálni lelkitársadat.

A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. A párkeresés kényszere és kiapadhatatlan hajtóereje mögött a teljesség ígérete lángol. Az a sziklaszilárd emlékezet, hogy van boldog egység, hogy a részekre bomló emberi világ mögött vagy felett van egész-ség és kiegészülés.
Az analízis és terápia módszerének lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának (szamápatti) a terapeuta által irányított elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés” a tudat egyre finomabb meditációs tárgyra való TEREMTÉSE által. A meditáció szintje a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.

Éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
Kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
A kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
Döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
Se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
Felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Elengedés, az előző kapcsolatok energetikai lezárása.
Félelmekkel való szembenézés, megbékélés.
Őrangyalunk segítségül hívása.

Magas szintű párkapcsolati teremtés.
Ha észrevetted már, hogy mindig ugyanabba a hibába esel a kapcsolataidban. Mindig minden ismétlődik.
Ha megtalálod a probléma okát, meg is tudod oldani azt.
A blokkok törlődnek és tiszta lappal kezdhetsz egy meghitt párkapcsolat bevonzásához.

visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
szerető kapcsolatok
a szexualitás nehézségei
a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
feleség-anyós gondok
rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
bűntudat
a szexualitás egyéb nehézségei
tipikus női /férfi betegségek.



Találj rá ismét önmagadra




ÖNMUNKA TRÉNING



„Rájöttem, hogy amikor elhittem a gondolataimat, szenvedtem, és amikor nem hittem el őket, nem

szenvedtem többé. És ez minden emberre ugyanúgy igaz! A szabadság ennyire egyszerű! Rájöttem, hogy a szenvedés szabadon választható. Boldogságra találtam magamban, ami azóta sem tűnt el, egyetlen pillanatra sem!”



Önvizsgálati módszeréről, Byron Katie azt mondja, hogy szavakban testesíti meg azokat a szavak nélküli kérdéseket, amik megjelentek benne azon a bizonyos reggelen. Azok, akiket az önvizsgálat egyszerű és erőteljes folyamatán keresztülvezet, úgy találják, hogy az életről, az emberekről, és önmagukról alkotott, feszültséggel teli gondolataik eltűnnek, és hitrendszerük radikálisan megváltozik.
Minden szenvedésünk okozója az a meggyőződésünk, hogy a dolgoknak máshogy kellene lenniük, mint ahogy vannak 



Pl. „A gyerekeimnek hálásnak kellene lennie azért, amit értük teszek.” Amíg elhisszük ezt a gondolatot, addig ellenállásban vagyunk azzal kapcsolatban, ami van. Ha a gyerekeim nem hálásak, akkor pont erre van szükségem ahhoz, hogy észrevegyem, megvizsgáljam ezt a hitemet, és megnézzem milyen ezzel a gondolattal együtt élni, illetve milyen érzés nélküle – ha teljesen és tökéletesen elfogadom, ami éppen van. AMI VAN, AZ VAN. Amikor szembeszállok a valósággal, mindig vesztes maradok. AMIM VAN, ARRA SZÜKSÉGEM VAN. AMIM NINCS, ARRA NINCS SZÜKSÉGEM.
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: amikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme teljesen tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen éppen az adott pillanatban, az olyan, mintha egy macskát szeretnél megtanítani ugatni. Próbálkozhatsz, és még tovább próbálkozhatsz, a macska pedig újra meg újra azt fogja mondani neked, hogy „miaú”. Azt akarni, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen az adott pillanatban, reménytelen.
Ha elkezded figyelni a gondolataidat, észreveszed, hogy naponta rengetegszer jelennek meg ilyesmik a fejedben: „Unom ezt az esőt, ki kéne már sütnie a napnak végre.” „Karcsúbbnak és fiatalabbnak kéne lennem.” „A férjemnek nem kellene annyit dolgoznia, aztán este innia és tévéznie.” Ez pontosan az a gondolkodási mód, amikor azt akarjuk, hogy a valóság más legyen, mint amilyen. Minden stressz és lelki fájdalom abból fakad, hogy harcba szállunk azzal, ami van, a pillanatnyi valósággal.
Sokan félnek attól, hogy ha elfogadják, ami van, akkor passzívvá válnak, nem éreznek késztetést a cselekvésre, gyengék lesznek. Az elfogadás mindig a pillanatnyi valóság elfogadására vonatkozik, nem azt jelenti, hogy a helyzet most már mindig így fog maradni. Sőt! Nézd csak meg milyen energetikai különbség van a két hozzáállás között: 1.) „Bárcsak ne veszítettem volna el a munkámat, sosem fogok újat találni.” 2.) „Elveszítettem a munkámat. Rendben. Mit tehetek most?”
Ha elkezded a gondolataidon való önmunkálkodást, hamar rá fogsz jönni, hogy amiről eddig azt hitted, hogy nem kellett volna megtörténnie, pont annak kellett megtörténnie. Meg kellett, hogy történjen, mert megtörtént, és ezt semmilyen ellenkezés, szenvedés, gondolkodás sem tudja meg nem történtté tenni. Ez nem azt jelenti, hogy helyeseld vagy ünnepeld. Ez csak azt jelenti, hogy képes vagy a dolgokat belső harcod zavarodott gondolkodása nélkül látni. Senki nem akarja, hogy betegek legyenek a gyerekei, senki nem szeretne autóbaleset részese lenni, de ha egyszer már megtörténnek ezek a dolgok, mily módon támogathat és erősíthet minket az, ha mentális harcba fogunk ellenük?
Onnan tudhatjuk, hogy a valóság úgy van jól, ahogy van, hogy ha gondolatban harcra kelünk vele, az fáj. Feszültek, frusztráltak leszünk, nem érezzük természetesnek és kiegyensúlyozottnak magunkat. Ha megállítjuk a valósággal való küzdelmünket, egyszerűen, áramlóan, kedvesen és félelem nélkül tudunk cselekedni..

A másik embernek pont az a dolga, hogy megmutasson magamat magamnak. Semmi más nem tud történni, hiszen az elménk úgy működik, mint egy tükör, mindent megfordít. Ezért aztán, amit kívül látok, az kivétel nélkül mindig az én elmém tartalmának a kivetülése, a megvizsgálatlan gondolataimnak a tükröződése. Én vagyok a diavetítő, a másik ember pedig a kivetített kép. Ha nem tetszik a „folt” a kivetített képen, akkor azért, hogy a kép megtisztuljon, egyetlen dolgot tudok tenni: megtisztítom a diavetítőt. A diavetítő pedig a saját elmém, az ő régi, kedvenc, megvizsgálatlan, megemésztetlen programjaival, mely mindig csak a saját igazának bebizonyításán munkálkodik. És épp emiatt, én sosem nyerhetek. Próbálhatom én erőből és küzdésből megváltoztatni a másik embert és a világot, hogy olyan legyen végre, amilyennek a fejemben levő gondolatok szerint lennie kellene – ez nem igazán szokott sikerrel járni.
A Három Dolog – Kinek a Dolgával Foglalkozol Éppen?
Az Univerzumban csak három fajta dolgot tudok találni: az én dolgomat, a te dolgodat, és a Valóság/Isten dolgát. A Valóság az, ami mindent ural. Bármi, ami az én, a te és bárki más befolyásán kívül esik, a Valóság/Isten dolga.
Az átélt stressz nagy része abból származik, hogy mentálisan a saját dolgainkon kívül élünk. Amikor olyasmiken jár az eszem, hogy „azt szeretném, ha boldog lennél; jobban kéne vigyáznod magadra; pontosnak kéne lenned; figyelmesebbnek kéne lenned; abba kéne hagynod az ivást”, akkor a te dolgaiddal foglalkozom. Ha aggódom földrengés, háború, árvíz miatt, vagy ha meg akarok halni, akkor Isten dolgaiba avatkozom. Ha gondolatban a te dolgaiddal, vagy Isten dolgaival foglalkozom, akkor kirekesztem, elszigetelem magam magamtól, és tőled, illetve a többi embertől és a jelentől is. Figyeld meg az érzést, amikor azt gondolod pl., hogy „Apámnak meg kellene értenie engem.” Fájdalom és magány jár együtt ezzel a gondolattal. Valahányszor, amikor lelki fájdalmat és magányt élsz át, mindig valaki más dolgával foglalkozol (vagy a Valósággal harcolsz).
És ha én gondolatban a Te életedet élem, ki marad itt, hogy az én életemet élje? Mindketten ott vagyunk nálad. Gondolatilag a te ügyeidben, dolgaidban lenni, távol tart engem attól, hogy jelen lehessek a saját életemben. Elválasztom magam saját magamtól, aztán pedig csodálkozom, hogy miért is nem működik az életem.
Azt gondolni, hinni, hogy én tudnám, mi lenne a legjobb bárkinek is, azt jelenti, hogy nem a saját dolgaimmal foglalkozom. Még, ha a szeretet nevében teszem is, akkor is ez tiszta önteltség, aminek az eredménye: feszültség, nyugtalanság és félelem. Tisztában vagyok azzal, hogy mi jó nekem? Ez az egyetlen dolgom van. A legjobb, ha először ezzel foglalkozom, mielőtt megoldanám a te problémáidat.
Amikor eljutsz oda, hogy a „kinek a dolga” kérdését elég mélyen megérted, és a saját dolgaiddal kapcsolódsz össze, elképzelhetetlen érzelmi felszabadulást élhetsz át az életedben. Amikor csak stresszt vagy kellemetlenséget érzel, állj meg és tedd fel magadnak a kérdést: „Kinek a dolgával foglalkozom gondolatban?” Ez a kérdés vissza tud téged vezetni önmagadhoz. És lehet, hogy rádöbbensz, hogy soha nem tudtál jelen lenni a saját életedben, mert gondolatban mások dolgaival foglalkoztál, az ő életüket élted. Ha csak egyszerűen észreveszed, hogy valaki másnak a dolgába merültél bele, máris visszatérhetsz saját csodálatos önmagadhoz.
És ha ezt egy ideig csinálod, szép lassan azt is megláthatod, hogy valójában a te saját dolgod, mint olyan, sem létezik. Hogy az élet önmagától is tökéletesen zajlik.
Hogyan tekints megértéssel a gondolataidra
A gondolat ártalmatlan, míg csak nem hiszünk neki. Nem a gondolataink, hanem a hozzájuk való ragaszkodásunk okozza a szenvedést. A gondolathoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy elhisszük, hogy a gondolat igaz, anélkül, hogy ezt megvizsgáltuk volna. A hiedelem egy olyan gondolatot jelent, amelyhez régóta ragaszkodunk, fenntartás nélkül elhisszük, sőt legtöbbször nem is vagyunk tudatában.
A legtöbben azonosulunk azzal a valakivel, akiről a gondolataink azt állítják, hogy „ez vagyok én”. Figyeld csak meg, hogyan is működik a lélegzésed! Észreveheted, hogy nem is te lélegzel – lélegeztetve vagy. A gondolkodással, a gondolatokkal ugyanez a helyzet. A gondolatok csak úgy megjelennek. Kilépnek a semmiből és visszamennek a semmibe, mint ahogy a felhők mozognak az üres égbolton. Azért jönnek, hogy áthaladjanak, nem pedig azért, hogy maradjanak. Nincs bennük semmi „káros”, míg igaznak nem hisszük őket, és nem kezdünk el hozzájuk ragaszkodni.
Soha még senki nem volt képes arra, hogy kontrollálja a gondolatait, még akkor sem, ha vannak emberek, akik történeteket mesélnek róla, hogyan sikerült ez nekik. Ha nem megszabadulni próbálsz a gondolataidtól, hanem megértéssel és kíváncsisággal fordulsz feléjük, akkor ők hagynak el téged.
A gondolatok olyanok, mint a szellő, mint a levelek a fákon, mint az esőcseppek hullása. Feltűnnek, megjelennek – és ha megvizsgáljuk őket, megbarátkozhatunk velük. Veszekednél egy esőcseppel? Egy esőcseppben nincs semmi személyes, és ugyanígy, nincs semmi személyes a gondolatokban sem. Ha újra felbukkan egy egykor fájdalmas elképzelés a fejedben, melyet már megértéssel megvizsgáltál, akkor már legfeljebb érdekesnek fogod találni. Ami korábban rémálom volt, most már csak érdekes. A legközelebbi alkalommal, ha felbukkan, lehet, hogy már inkább mulatságosnak találod. Végül tán észre sem fogod venni. Ez az ereje annak, ha szereted, ami van.”
Amiben segítení tudunk A MUNKA MÓDSZERÉVEL DOLGOZNI TUDSZ SAJÁT MAGADON ,ÉS HA RÁJÖTTÉL ARRA AMIKOR KÉRDEZÜNK AMI A VALÓSÁG A PROBLÉMA MINT EGY LUFI AMIKOR KIDURRAN ELTŰNIK BELŐLED KÉRDÉS ÉS A MEGFORDÍTÁSOK tréningre emailcímünkön jelentkezhetsz



Életfeladat megtalálása és felvállalása





Életfeladatunk megtalálása és felvállalása kétségkívül a legnehezebb feladat az életünkben. Mély önismeretet kíván, valódi vágyaink és ambícióink ismeretét, őszinteséget magunkkal szemben, és egy jó adag bátorságot, hogy merjünk önmagunk szíve szerint cselekedni, s beteljesíteni leghőbb vágyainkat.
Életünk nagy részében azon vagyunk, hogy megfeleljünk a hétköznapi kihívásoknak, megismerjük a földi „játékszabályokat”, életesemények mókuskerekében keressük önmagunkat. Kik is vagyunk valójában? Miért születtünk le? Mi az igazi feladatunk?
Számos külső és belső ellenállással kell megküzdenünk, hogy valódi igaz lényünkből éljünk, és kiteljesedjünk az életünkben, de kétségkívül megéri, mert életfeladatunk megtalálásához vezető út legalább olyan fontos, mint maga az életcél.
Lassan megtanuljuk felismerni képességeinket, adottságainkat, tehetségünket, s egyre jobban vágyunk arra, hogy önmagunk legyünk. A vágy megszüli a szándékot, a szándék az akaratot, s lényünk láthatatlanul változni kezd.
A boldog élet titka, hogy igaz lényünket szívből éljük, s Istennel együtt teremtsünk.
- Sorskorrekció és karma oldás a Karma Uraival
- Téves vágyak, korlátozó erők (belső-külső) oldása
- Saját árnyékaink és gyengeségeink felismerése és átlényegítése
- Az ego önszabotázs programjainak a legyőzése
- Négy alsó test megtisztítása és összehangolása
- A felsőbb Énnel való egység megteremtése
- Kiüresedés állapotának megteremtése
- Belső béke és csend megteremtése és a jelenre való összpontosítás
- Életfeladatunk megtalálását, felvállalását és beteljesítését segítő angyalok, és felemelkedett mesterek megismerése, és segítségül hívásának lehetőségei
- Belső hallás fejlesztése, igaz és hamis vezettetés megkülönböztetése
- Spirituális kommunikációs fénycsatorna megnyitása és lehorgonyzása
- Inspiráció, motiváció, önbizalom, célkitűzés és önmegvalósítás
- Adottságok és képességek feltárása
- Szellemi utazás az égi otthonba és találkozás az égi családdal



Teremtő-bőség bevonzó tréning



Meg tudod teremteni, amire vágysz!

Lehet, hogy vannak beteljesületlen álmaid.
Több pénzre vágysz, mégis mindig pénzszűkében élsz.
Szeretnél olyan munkát, ahol kiteljesedhetsz, de nem tudsz tenni érte.
Elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, de az ideális társ még nem talált rád.

Ilyenkor saját teremtő erőd akadt el benned. Lehet hogy pénzt szeretnél teremteni, de van egy rakás ellenállásod a gazdagsággal szemben.
Lehet, hogy egy jó állás kéne, de valójában szüleid mintáját követve, önmagad szabotálod a sikereidet.
Vágysz a megértő társra, de belül nem vagy benne biztos, hogy méltó vagy rá.
Nem a sors fordult ellened, hanem valójában a múlt blokkjai nem engednek a továbblépésben.

Amikor rendben van a belső egyensúlyod képes vagy megteremteni magad körül azokat a dolgokat, amire vágysz.
Amikor jól érzed magad, telve vagy erővel, tettvággyal és tudsz is tenni magadért.
Azért születtünk erre a világra, hogy megtapasztaljuk saját teremtő erőnket.
Azok a vágyak, amelyek most is ott vannak benned, azért vannak ott, mert képes vagy rá, hogy megteremtsd őket.

Ha már vágyként jelen van valami az életedben, az azt jelenti, hogy foglalkoztat. Ha foglakoztat, akkor pedig dolgod van vele. Próbáld ki!
Ha első lépésként el mered hinni, hogy megkaphatod…, csupán ez a változás, új lehetőségek tucatját hozza majd eléd.
 Rajtad múlik, tudsz-e lépni érte,amennyire komolyan végigcsinálod a feladatokat, és komolyan veszed önmagad, saját lelki igényeidet, amennyire mélyen hajlandó vagy belenézni az általunk tartott tükörbe, annyira gyorsan fogsz fejlődni.
- Egész más szemmel fogsz a világra nézni.
- Szabadabb leszel a másoknak való megfelelés alól.
- Nő az önbizalmad!
- Rengeteg új ötleted lesz.
 - Másképp nézel majd a körülötted élőkre, szeretteidre. Többet kapsz tőlük és nem érzed majd nehéznek, hogy te is adj nekik.



LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS


Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ 2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk. Elmeséled nekem a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük. Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el, hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése