2013. szeptember 21., szombat

Spirituális Teszt


1. Hisz Ön Istenben?

a., - Isten a vallásos képzelet szüleménye, az életet az evolúció alakította ki, az anyag magasan fejlett állapotában.

b., - Istent egy magasabb rendező elvként látom, amit a létezésben megnyilvánuló gondviselésnek is nevezhetünk.

c., - Igen hiszek, vallásos vagyok, és rendszeresen járok templomba is.2. Hogyan látja az anyagi helyzetét?

a., - Nincsenek nagy igényeim, a munka és a pénz hajszolásánál fontosabbnak tartom az emberekre fordított időt.

b., - Szeretnék minél több pénzt keresni, hogy magamnak és a családomnak mindent meg tudjak adni, ami az életben jár.

c., - A mai világban a pénz az egyetlen igazi hatalom, ezért mindenek előtt erre koncentrálom az energiáimat.3. A legtöbb ember Ön szerint:

a., - A legjobb szándéka szerint cselekszik, csak nem mindig tudja, mi is valójában a jó.

b., - Csak magára gondol, és mindenki arra törekszik, hogy a maga hasznát keresse.

c. - Egy magasabb rendező elv szerint él, még ha ennek nincs is tudatában; cselekedetei szükségszerűen ehhez igazodnak.4. Milyen ember az Ön ideális társa?

a., - Úgy hiszem, hogy az ideális párommal sorsszerűen kell találkozzak. Valószínűleg sem nem külső, sem nem benső tulajdonságok alapján választanék, egyszerűen tudom, hogy „Ő:- Az”.

b., - Fontos számomra, hogy párom jó megjelenésű, és jól szituált legyen, figyeljenek fel rá mások is.

c., - Páromban elsősorban a belső értékeket keresem, a humorérzéket, egyediséget, műveltséget, kreativitást fontosabbnak tartom, mint, hogy hogyan néz ki.5. Milyennek látja Ön a munkáját?

a., - A munkámat alapvetően pénzkeresési lehetőségnek tartom, miután vége a munkaidőmnek nem nagyon foglalkoztat.

b., - Sorsszerű, hogy éppen itt és ezt dolgozom. Érdekes, hogy bármit is és bárhol is csináltam eddig, mindig volt ott valami fontos tanulni valóm.

c., - Tudatosan választottam a hivatást és a munkát, amit most végzek, számomra fontos, hogy szeressem a munkámat, nem is tudnék mást tenni.6. Magabiztosnak érzem magam, amikor egy idegennel találkozom, ha…

a., - Csinosan öltözködöm, jó a sminkem, és érzem, hogy tetszem a környezetemnek.

b., - Tudom, miért és kikkel találkozom. Előre eltervezem, mit fogok mondani, és hogy mivel nyerem meg magamnak a másikat.

c., - Elsősorban arra figyelek hogy a másik mit vár a találkozástól, és hagyom hogy az történjen, ami a lehető legjobb az adott helyzetben.7. Mikor fásultnak érzi magát és fel akar töltődni…

a., - Filmet nézek vagy olvasok, igyekszem magamra figyelni. Gyakran jógázom, vagy meditálok, relaxációs zenéket hallgatok.

b., - Elmegyek a barátaimmal egy nagy beszélgetésre vagy bulizunk egyet, jól kirúgunk a hámból.

c., - Hagyom, hogy belső iránytűm vezessen: - azt teszem, amit abban a pillanatban legjobbnak érzek, akár társaságban, akár egyedül.8. Az életemet úgy igyekszem tartalmassá tenni, hogy:

a., - Figyelek arra, ami körülöttem zajlik. Törekszem arra, hogy teljesen átadottan legyek jelen mindig ott, ahol vagyok, és abban, ami történik.

b., - Megválogatom az időtöltéseim, szellemi értékeket keresek: előadásokra járok, könyveket olvasok, jó filmeket nézek. Kevés, de közelálló barátom van.

c., - Kihasználom az időmet, mindig csinálok valamit. Célom, hogy minél többet hozzak ki az életből, ezért rengeteg barátom és ismerősöm van.9. Törődöm magammal, mert…

a., - Az egészséges életmód mellett, pszichés önfejlesztő gyakorlatokat is végzek, és tájékozódok az ezoterikus programok terén.

b., - A lelkiismeretem és legjobb meggyőződésem alapján igyekszem élni, magam és mások számára is a boldogságot keresve.

c., - Rendszeresen végzek testmozgást, diétázom, odafigyelek az alakomra, testsúlyomra és hogy naprakész legyek a napi hírekkel, történésekkel.10. Szerintem egy spirituális ember…

a., - Őszinte és szeretetteli, tanító és segítő módon figyelembe veszi mások igényeit. Derűs, alázatos, a hangsúlyt a belső értékekre helyezi.

b., - Egészséges, ápolt, jó megjelenésű, és kitűnik a tömegből, mert azt mondják, hogy olyan misztikus kisugárzása van.

c., - Átlagon felül művelt, ismeri az ezoterikus irodalmat, vegetáriánus, rendszeresen meditál és spirituális rendezvényekre jár.AZ ELÉRT PONTSZÁMOK KISZÁMÍTÁSA

1-es kérdés
a: 1 pont, b: 3 pont, c: 2 pont elért pont:…

2-es kérdés
a: 3 pont, b: 2 pont, c: 1 pont elért pont:…

3-as kérdés
a: 2 pont, b: 1 pont, c: 3 pont elért pont:…

4-es kérdés
a: 3 pont, b: 1 pont, c: 2 pont elért pont:…

5-ös kérdés
a: 1 pont, b: 3 pont, c: 2 pont elért pont:…

6-os kérdés
a: 1 pont, b: 2 pont, c: 3 pont elért pont:…

7-es kérdés
a: 2 pont, b: 1 pont, c: 3 pont elért pont:…

8-as kérdés
a: 3 pont, b: 2 pont, c: 1 pont elért pont:…

9-es kérdés
a: 2 pont, b: 3 pont, c: 1 pont elért pont:…

10-es kérdés
a: 3 pont, b: 1 pont, c: 2 pont elért pont:…

Ide írja az összesített pontszámát! össz pont:…ÉRTÉKELÉS AZ ELÉRT PONTSZÁMOK ALAPJÁN

10 és 15 pont között:

- Ön jóval inkább materialista, mint a többség, életét leginkább az anyagi lét örömei töltik ki, kapcsolataiban fontosabb Önnek a külső, mint a belső tartalom. Érdemes lenne megpróbálnia kicsit mélyebben látni a világot.

15 és 25 pont között:

- Ön sok tekintetben spirituális érzületű, ám még sokat jelentenek Önnek a kevésbé fontos dolgok is. A múló értékek közt vegye észre a múlhatatlant, befelé figyelve találja meg azokat az értékeket, amik egy teljesebb élet útravalói.

25 és 30 pont között:

- Ön egy igazi spirituális ember! Életét magasabb szempontok vezérlik, képes észrevenni a másokban és a dolgokban rejlő mélyebb tartalmat is. Tartsa meg ezt a szép szokását, éljen mindig boldogabban maga és mások örömére is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése