2013. szeptember 14., szombat

Leküzdted a drámát vagy -Drámát teremtesz?


" Az emberi lényeknek gyakran van szükségük arra, hogy maguk körül olyan energia tevékenységet teremtsenek, amely elvonja a figyelmüket a spiritualitás keresésétől. Némelyek olyan sikeresek ebben, hogy eltérítik magukat egész életükben. Ugyan olyan sokan vannak , akik alkalmazzák a drámát,, mint akik nem, és ez teszi az életet olyan érdekessé.

Sokan közületek már túlléptek ezen, és próbálják kiküszöbölni a drámát az életükből, rájöttek arra, hogy ellenőrizni tudják saját helyzetüket, de állandó ostrom alatt állnak a körülöttük lévők által, akik teremtik a drámát. És nem tudjátok megállítani őket, mert mindenütt ott vannak. Valaki közületek meg is kérdezte: " Mit tegyek azzal az emberrel, aki ettől erősödik?" Nos, hadd áruljak el valamit az ilyen emberrel kapcsolatban. Ez az emberi lény talán olyan fénymunkás, aki most egész idő alatt olyan valamit akar tenni , hogy a többi emberek ne tudják megvizsgálni az ő spiritualitását. Ez része egy védelmi mechanizmusnak és ez számára intuitív. Ezért teremt drámát , és ebben igen jó. Életeken keresztül megtanult érvelni, vitatkozni, szemben állni, és ő ezt szereti. A drámák a barátai. Úgy gondolom, tudjátok, kiről beszélek....Mindenki ismer olyan valakit , akiről tudja, hogy ilyen. .tehát, ha te az a fénymunkás vagy, aki megpróbálsz menekülni ettől, a tanácsom ez: " Soha ne bíkózz a malacokkal. Először is piszkos leszel, másodszor, a malacok ezt élvezik. " Tehát a te választásod, hogy bírkózol- e , vagy sem!. "Mit tegyünk az energiákkal, amelyek ránk szakadnak az ilyen fajta embertől, és azokkal a helyzetekkel,amelyek bekövetkeznek körülöttünk a harag, a gyűlölet, bizalmatlanság, irígysé és haonlók?

Itt egy módszer, amire biztos nem gondoltál azelőtt: Emlékszel a csővezetékre / metafóra/ amely eljuttatja az információt, az isteni bölcességet hozzád? Eszedbe jutna-e megfordítani? Ez egy isteni tulajdonsággal bíró porszívó. Ez fogja elvinni azokat az energiákat és kiszívni őket a te energiádból. Vannak - e dolgok, amiket szeretnél kiszippantani? Semmi mást nem kell tenned, mint rákapcsolódni a csőre! folytatjuk.......Kryon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése