2013. július 18., csütörtök

Most már Életfeladat megtalálásának és felvállalásának itt az ídeje

Meghatározott céllal és feladattal születtél a Földre.

Beteljesülést csak akkor érhetsz el, ha életfel­adatodat felismered, elfogadod, és eleget teszel neki.

A boldog élet titka, hogy igaz lényünket szívből éljük, és Istennel együtt teremtsünk

Életfeladatunk megtalálása és felvállalása kétségkívül a legnehezebb feladat az életünkben. Mély önismeretet kíván, valódi vágyaink és ambícióink ismeretét, őszinteséget magunkkal szemben, és egy jó adag bátorságot, hogy merjünk önmagunk szíve szerint cselekedni, s beteljesíteni leghűbb vágyainkat.

Életünk nagy részében azon vagyunk, hogy megfeleljünk a környezetnek, megismerjük a földi „játékszabályokat”, életesemények mókuskerekében keressük önmagunkat. Kik is vagyunk valójában? Miért születtünk le? Mi az igazi feladatunk

Lassan megtanuljuk felismerni képességeinket, adottságainkat, hajlamunkat, s egyre jobban vágyunk arra, hogy önmagunk legyünk. A vágy megszüli a szándékot, a szándék az akaratot, s lényünk láthatatlanul változni kezd, s aztán arra ébredünk, hogy minden felborult körülöttünk, mert a külvilág igazodott a belső átalakulásunkhoz. Sok külső és belső ellenállással kell megküzdenünk, hogy valódi igaz lényünkből éljünk, és kiteljesedjünk az életünkben, de kétségkívül megéri, mert életfeladatunk megtalálásához vezető út legalább olyan fontos, mint maga az életcél.

A karmaoldás  által gyakorlati segítséget szeretnénk adni, mindazoknak, akik életében ez a témakör jelenti a legnagyobb kihívást, a médiumi közvetítések pedig égi csatornán keresztül, segítő energiákkal támogatják az életfeladat megtalálását és felvállalását.

Értsd meg mit akarsz alkotni az életben. Találj rá saját életedre!
 Mered-e azt mondani a sorsnak, hogy “Gyerünk, megcsinálom!”? Hidd el, az indulás a legnehezebb. Ami mozgásban van, azt már csak fent kell tartani. Ez a nap segíthet Neked az indulásban és abban, hogy felvállald tetteid következményeit.

Itt az idő, hogy azt az életet éld, amit mindig is szerettél volna. Az új energiában könnyű szerrel teremtheted meg vágyaid, ha feloldod azon blokkjaid, melyek megakadályozzák ezt.

Ha pedig felvállalod és éled azt a feladatod, melyet ezen életedre választottál, akkor a bőség természetes része lesz életednek.

Tanítások és közvetítések témái:- Életfeladatunk megtalálását, felvállalását és beteljesítését segítő angyalok és felemelkedett mesterek megismerése és segítségül hívása


- Saját árnyékaink és gyengeségeink felismerése és átlényegítése, az Ego negatív programjainak feloldása


- Hamis vágyak, korlátozó erők (belső-külső) oldása


- Önszabotázs programok oldása


- Ego által teremtett destruktív programok oldása


- Életfeladat felvállalását akadályozó blokkok oldása


- Eggyéválás a belső bölcs mesteri Én-nel


- Kapcsolat felvétel a szellemi vezetővel


- Tudatosság áthangolása a felsőbb önvaló fényvalóságához


- Inspiráció, motiváció, önbizalom, célkitűzés, önmegvalósítás adottságok, képességek feltárása


- Belső hallás fejlesztése – Igaz és hamis vezettetés felismerése


- Társteremtés a felsőbb önvalónkkal és IstennelA tanfolyamhoz a témához kapcsolódó könyvet csatolok elektronikus formábanSzellemi segítőink:Kuthumi, Saint Germain, Vywamus,


Chamuel, Uriel, Michael Arkangyal
Sok szeretettel várom mindazokat, akiket az isteni gondviselés angyalai hozzám vezetnek


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése