2013. július 27., szombat

Mától új életet kezdhetsz az új energiában 07.25.


Olyan energiák érkeznek a Földre, melyek egyre közelebb visznek bennünket az ötödik dimenzió rezgéseihez




Mától új életet kezdhetsz az új energiában


2013. 07.25: A mai egy különleges nap. Olyan energiák érkeznek a Földre, melyek egyre közelebb visznek bennünket az ötödik dimenzió rezgéseihez. Legyünk nyitottak a rendkívül magas rezgésű arany fény tisztító energiáira. Érdemes ma kicsit befelé fordulni, ezzel is segítve a tisztulást.

Ha valaki az elmúlt időszakot jól használta fel, vagyis tudatosan dolgozott rezgésszintje emelésén (meditált, tisztította a múltját, megértések születtek benne, böjtölt, natúran táplálkozott, megszabadult függőségektől vagy káros szenvedélyektől), az észre fogja venni, hogy teremtő ereje megsokszorozódik. Még könnyebben és gyorsabban fog manifesztálódni a fizikai világban bármi, amit szándékozik megteremteni. Minél tisztább valaki lélek- és fizikai szinten, annál gyorsabban valósulnak meg vágyai. Az új energiában, amik ma érkeznek, pillanatok alatt megtörténhet bármi. Az anyagot is könnyű szerrel lehet megváltoztatni.

A folyamatot azzal segíthetjük, ha tudatosan éljük életünket. Sokan érzik, hogy eljött az idő, amikor testünket is magas rezgésű élelemmel kell táplálni. Igényli a szervezet. Minél natúrabban, tisztábban táplálkozik az ember (tehát ha mellőzi az adalékanyagokat, vegyszereket, húsokat, készételeket, finomított szénhidrátot), annál magasabb rezgésszintet tapasztalhat önmagán. Sokkal könnyebben, gyorsabban gyógyíthatja ki ÖNMAGÁT az ember bármilyen testi tünetből, ugyanakkor ugyanilyen gyorsan építheti le az önpusztító életmóddal. Aki dohányzik, alkoholt, drogokat fogyaszt, vagy akár gyorsételeken él, ne várjon túl sok pozitív változást. Ezek mind-mind elhomályosítják a látást, az érzékelést, és rendkívül alacsony rezgésen tartják az embert.

Azonban belülről is változnunk kell. Itt az idő, hogy elengedjük a múlt terheit. Itt az idő, hogy szembenézzünk mindazzal, amit cipelünk magunkon évezredek óta. Amíg ezt nem tesszük meg, ne várjunk megváltást. Egyet ne felejtsünk: csak az a karma, nehézség tud feloldódni, melyet megértettünk. Így tud megtörténni az elengedés, mely szabaddá teszi a lelket.

Ha pedig testünk, lelkünk is felszabadult a számtalan teher alól, mint a madár, ki először hagyja el fészkét, elkezdhetünk szárnyalni. Megérezhetjük a szabadság csodáját, mely a lélek valódi természete. Itt az idő, hogy azt az életet éljük, melyre mindig is vágytunk. A karma törvénye átalakult. Megkaptuk azt a kegyelmet és kiváltságot, hogy letehetjük a múlt terheit, nem kell tovább cipelnünk. Adjunk hálát, hogy ebben a korban élünk, melyben ez megtapasztalható. Adjunk hálát minden nehézségért, fájdalomért és sérelemért, ami van az életünkben, mert megmutatják, mely területen kell még dolgozni magunkon. Most minden nehézség megmutatja magát, de csupán azért, hogy tudd, mit kell lepakolnod. Ezek a fájdalmak hozzák a felszabadulást.

Ma van az ikerlángok összekapcsolásának valódi kezdete. A lélek mindkét fele óriási lelki gyógyuláson ment keresztül, hogy létrejöhessen ez a kapcsolódás. Az elmúlt évek erről szóltak. Ezen találkozások sokkal fontosabbak, mint valaha is hittük. Az ikerlángok fénye, eggyé olvadásuk emelkedett rezgése okozza a bolygó felemelkedését. Megérett az emberiség erre a csodára. Légy boldog, hogy részese lehetsz mindennek. Légy boldog, hogy idáig eljutottál. Légy boldog ott, ahol vagy... azzal, aki vagy. Hiszen egy tökéletes csoda vagy, Isten része. Teremtő erőd Neked is határtalan, és itt az ideje, hogy ezt megtapasztald.
NAMASTÉmohácsi viktoria

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése