2013. július 18., csütörtök

Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika

„Előző életek megtapasztalása és oldása” Kommunikációs technika
Az egyik különleges lehetőség a lelkünk oldására, tisztítására az Előző életek megtapasztalása és oldása kommunikációs technika, ami lenyúl a probléma gyökeréig, onnan indítja az oldást, oldódást, testi/lelki gyógyulást. Nevezhetjük úgy is, az adott egyén Akasha-krónikájából, vagy a Lélek mélyéről, vagy a tudatalatti szintjéről hozza elő az információkat „időutazás” formájában.A lélek, a tudat természete alapvetően tiszta, csak néha ki kell mosni a rárakódott szennyeződésektől a körülvevő ruhákat. Így működik ez a technika.A technika azon alapszik, hogy a testünket, lelkünket körülvevő energiarétegekben vannak az előző életeink megtapasztalásai, karmikus terhei, ezek okai, amik az elkövetkező és a jelen életben okozhatnak nehézséget.

Segítségével előző életekből, vagy a jelen élet korábbi szakaszaiból (akár a gyerekkorból, a magzati létből, vagy a születéstől) hozott problémákat, fájdalmakat, fóbiákat, félelemeket stb. tudunk feloldani. Az emlékeket hozza át, hogy jobban megértse a jelent, a jelenbeli helyzetété, érzéseit, körülményeit az érintett „utazó”.Sok emberben vannak ugyanakkor kételyek és félelmek az utazás előtt: félnek a halál átélésétől, félnek, elbírják-e majd a megutazott élményt. Remélem, a következő sorok lenyugtatják az aggodalmakat.Relaxált állapotban dolgozunk, folyamatos kommunikáció mellett. Szimbólumos, energiával megtámogatott módszer. (A szimbólumok nem mások, mint az Univerzum hatalmas energiájának speciális szeletei.)

A szimbólum energetikailag is támogatja a páciens lelkét, hogy amennyit lehet, engedjen meg magának az oldásból. Védelmet ad az utazás alatt a teste-lelke-energiarétegei számára.Végig éber marad ebben a meditatív állapotban a páciens: tudja és emlékszik utána is, mi történik vele utazás közben. Szabad akaratán múlik, mikkel tud/mer szembenézni az utazás alatt, és ha úgy érzi, elegendő élményhez, tapasztaláshoz jutott, akkor befejeződik az utazás.

Az utaztató által történő irányítása csak addig tart, amíg leérkezik előző életébe (vagy természetesen a jelen élet korábbi szakaszába) a páciens. Onnantól a páciens meséli, mi történik vele, mit lát, hall, érzékel, mit él át újra.A szimbólum arra is védelmet ad, hogy csak annyi és olyan mélységű emlék jöjjön elő, amit képes feldolgozni a páciens, így nem sérül mentálisan sem (még ha közvetlenül az utazás után soknak is érzi, de kiderül hamar, hogy elbírja, meg tudja emészteni).

Ezért a legrosszabb ami történhet, hogy nem történik semmi, visszajön a páciens a meditatív állapotból és pihent egy jót (bár az energiák már ilyenkor is hatnak a karmikus terhek , a lenyomatok oldására, elindítanak oldódási folyamatokat).Kíváncsiságból nem szoktunk „utazni”, ez a módszer nem arra való, annál sokkal komolyabb. Csak kérdésre, témára, amiben elakadást érez a páciens a jelen életében, vagy magyarázatot szeretne rá találni.

Volt már rá példa, hogy ha nincs alkalmas állapotban a páciens, el sem indul az emlékezése. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy akár néhány nap múlva ne lehetne sikeres utazásban, emlékezésben része.

Nagyon szeretem ezt a technikát, mert nem másvalaki old kívülről, nem más mondja meg kívülről az „okosat”, hanem a páciens saját magának hozza tudatos felszínre azokat az emlékeket, élményeket, amikre szüksége van a jelen helyzet problémáinak megoldásához. Átéli, átérzi – mélyen hat az érzéseire és a gondolataira, amellett, hogy elindul a megutazott karmikus teher, adósság, lenyomatok, visszahúzó tapasztalások energetikai oldása az energiarétegeiből. Ezért tud tartós lenni az utaztatás oldása, hatása.Eredmények vannak szép számmal. Minden utaztatás eredményes, hiszen megmozgatja, letisztítja a karmikus szálakat. Lehet, néha látszólag megbonyolódik ettől valakinek az élete, de aztán rövid időn belül kiderül, hogy mi volt az oka a felkavarodásnak (illetve ahhoz, hogy valami oldódjon, előbb felszínre kell kerülnie, fel kell kavarodnia kissé).

Ahhoz lehetne hasonlítani, mint egy szőnyeg alá söpört szemét, amiben folyton botladozunk. És amikor egyszer végre felemeljük róla a szőnyeget, hogy kitakarítsuk, először megdöbbenünk, elszörnyedünk a látványon, ami elénk tárul. Viszont a takarítás után a szőnyeg sima lesz a lábaink alatt, nem fogunk már botladozni rajta.Vannak konkrét fizikai gyógyulások is (bár nem a hagyományos értelemben vett gyógyító technika, inkább a lelket és a tudatot tisztítja, ezáltal gyógyítja): volt, akinek a dereka, feje fájt, orvosi indok nélkül. Megutazták az érintettek, hogy vágták őket szét az érintett testrészen, és mivel az utazás során tudatosodik a lélekben, hogy ez egy másik élet, és az utazás alatt jogot kapnak az utazók a karma oldására, elmúltak a fájdalmaik.Az utazáskor elinduló tapasztalások révén nagyobb életbölcsességre tehetünk szert, sok mindent megértünk a jelen életünkben is, ezáltal növekszik bennünk az együttérzés és a szeretet önmagunk és a környezetünk, a világ iránt is.Fontos, hogy vannak kizáró tényezők: csak tiszta tudatállapotú személy utaztatható, avatható!! (alkohol, kábítószer, erős, tudatbefolyásoló gyógyszer, …..) És van néhány olyan állapot, amikor sok lenne az illetőnek ez az energia: várandós anyukák 6. hónap után, pacemaker, epilepsziás, asztmás rohamok stb....Sokan utazás után is kételkednek, hogy nemcsak kitaláció, fantázia az egész. Nos, erre nagyon egyszerű a válasz: nézzen mindenki magába, az érzéseibe, gondolataiba, és figyelje meg, hogy amikor tényleg csak fantáziál, vajon az is ugyanennyire megérinti-e a lelkét, érzelmeit, gondolatait, mint amikor ezzel a módszerrel előjönnek az emlékei, élményei.Első olvasásra úgy tűnhet, csak másoknak tudunk vele segíteni.

Legalább annyira önismereti út, mint amennyire másoknak is lehet vele segíteni. Aki elmélyed a tanfolyamon tanultakban, és végzi saját magára is a speciális gyakorlatokat, a speciális meditációkat, meg tud ismerkedni saját belső lényével, tudja saját magát is mélyen oldani, erősíteni, könnyebben el tudja fogadni saját magát is.

Sőt, még mások utaztatása is az önismeret része, hiszen amellett, hogy egy bizalmi dolog, egy páciens kinél vállalja az utazást, a megutazott élet néhány élménye, tapasztalása, konzekvenciája szól az utaztatónak is. Mondhatnánk úgy is, amivel az utaztató nem néz szembe saját magával kapcsolatban, azt megüzenik neki a hozzá kerülő páciensen keresztül.Megtanítja az utaztatót is a türelemre, elfogadásra, szeretetre, erősíti a dolgok mögé látást, az illúzióvilág mögé tekintést, hogyan is vannak a dolgok valójában.Az utaztatás, utazás alatt beinduló folyamatok, oldódások, felismerések megmaradnak életünk további napjaira, éveire, szebbé, boldogabbá, szeretet-telibbé téve a mindennapjainkat.És a legfőbb megtanulandónk: nem az számít, kik voltunk a múltban, kiket „mintázunk”, hanem mit tudunk a jelenünkben megélni, megvalósítani a feladatainkból, leckéinkből, a tiszta lelkünkből.
A karma maga az "ok-okozat" törvénye. Semmi nem történik világunkban véletlenül. Mindennek meghatározott oka van. A dualitások világában eddig úgy éltünk, ha bármi történt, ami boldogságra adott okot, életünk egy másik területe szinte rögtön látványosan darabokra hullott. A duális világban így volt meg az egyensúly. Tudta az ember, hogy tökéletesen boldog sosem lehet. Bár hiszem, hogy eddig is a hozzáállás volt, ami igazán számított. A jó hír az, hogy ez most megváltozhat. Az évszázadok, évezredek alatt összegyűjtött sok szemetet, blokkot, gátat most levetheti magáról az igazságra éhes ember...Az, aki úgy érzi, itt az ideje, hogy élvezhesse az életet ezen a csodás bolygón. Hogy megélhesse végre azt a csodát, aki Ő. Hogy tisztában lehessen vele, mit is keres itt. S hogy megérthesse Isteniségét.Régóta dolgozom különböző blokkoldó módszerekkel, de magasan a leggyorsabb és legnagyobb hatékonyságú. Az oldások közben tanítást is kapunk, hiszen egy karma akkor tud feloldódni, ha megértetted, miért volt jelen az életedben. "Csupán" energiamunkával nem lehet megoldani. Meg kell értened az életed eseményeit, különben teljesen értelmetlenek voltak. Külön segítő angyalokkal dolgozunk, akik az egész folyamat alatt végigkísérnek bennünket. Ha esetleg az oldás alatt nem történik meg az összes felismerés, akkor a segítők velünk maradnak akár hetekig, míg kapunk az életben olyan helyzeteket, szituációkat, amikből megtörténhetnek a felismerések. Ezért érzi mindenki azt, hogy az oldások hatására nagyon begyorsulnak a dolgok körülötte. Egészen gyorsan elkezdünk tisztulni. Ez természetesen a fizikai testen keresztül is történik. A karmaoldás különböző témakörökre van szedve, és a tapasztalataim azt mutatják, hogy érdemes az összes részt elvégezi, mert sosem tudhatod, melyik témakör kapcsán jön fel olyan emlékkép, olyan blokk, aminek oldódnia kell. Ezenkívül megtanulunk meditálni, kikapcsolni. 2013-ban már sokkal finomabb energiákkal dolgozunk, nagyobb hangsúlyt fektetünk a teremtésre, megtanulunk létezni és boldogulni az új energiában. A legjobb hír pedig az, hogy az oldás folyamata alatt az egyenes ági rokonok is tisztulnak. Ami azt jelenti, hogy a szülők, a gyermekek, a testvérek és a pár. Rengeteg beszámolót kezdenek úgy, hogy a legjobb az egészben az, hogy óriási változáson mennek át a szeretteik. Valljuk be, ez óriási dolog, mert nem mindenki tart a fejlődése azon szintjén, hogy felismerje az oldások és a változás fontosságát, s ezzel bizony rajtuk is tudunk segíteni. Engem ez megnyugvással tölt el. Így a végén csak annyit tanácsolok, ha érzed a változás fontosságát, ne habozz! A dolgok maguktól nem változnak, a döntést Neked kell meghoznodAmennyiben felkeltette az érdeklődésedet ez a módszer, további részletekért a tanfolyamhoz, vagy egyéni utaztatásért keress bátran.

Az időpontokról, helyszínről, árakról bővebben a Időpontok, témák és jelentkezés emailban: forditsdmegasorsod@gmail.com.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése