2013. július 18., csütörtök

Bőségvonzó és teremtést akadályozó blokkok oldása

Minden rólad szól az Én-ről! Mert ez a gyökere Mindennek, ami még észlelhető. Nap asztrológiai jele egy kör közepén egy ponttal. A megnyilvánult, és középen a Forrás, amiből minden ered. Az Om amiből minden van! A dolgokat vizsgálhatod az Én-ből kiindulva, vagy mint megnyilvánult világot, és onnan haladhatsz a Pont felé, de figyelheted az esszenciát is, amiből minden áll! Minden rólad szól! Ha éled az Életet, akkor a mindennapokban ezt a Fényt sugárzod szét! Ez az ÉnNapOm!
Szeretettel várlak, ha úgy látod, hogy van mit fejlődnöd a teremtés, önmegvalósítás terén életedben.
Ha nem érted, látod, hogy mi akadályoz a terveid, céljaid megvalósításában. Ha szeretnéd, könnyen egyszerűen realizálni azt, amire vágysz, és a teremtéssel kapcsolatos elméleteidet, mindennapjaid gyakorlatává tenni, akkor itt a helyed!

Az Élet három legfontosabb pillére a fizikai síkon: az egészség, a bőség, és a szerelem. Természetes, hogyha arra vágyunk, hogy ez mind a miénk legyen!

A kurzus segítségével megérted, hogy minek a következménye, ami eddig történt az életedben. Meggyógyíthatod, és elengedheted mindazt, ami egy torz valóság megteremtésében eddig veled volt, és belekezdhetsz annak az életnek a megteremtésébe, amire valóban vágysz. Magadba gyűjtheted azt a belső erőt, ami ahhoz kell, hogy valóban változtatni tudj az általad kívánt valóság irányába. Megérkezhetsz a szeretetbe, ami a bőség és gazdagság alapja is.

kurzus elvezet új valóságod megteremtéséig, mindezt úgy, hogy végre valóban változtatsz, még akkor is, ha már sokat foglalkoztál a témával.

Tematika:

Van: Amit át szeretnél élni, meg szeretnél tapasztalni, az már mind benned van. Megkeressük, és ezzel elkezdjük teremteni.

Nem viszem tovább: jelenlegi helyzeted tisztázása; mi az, amit már nem akarsz.

Gyógyítom és elengedem: minden olyan mélyen gyökerező történést meggyógyítunk és elengedünk, amelyek segítségével létrehoztad azt a valóságot, amit már többé nem akarsz. Egyszer és mindenkorra.

Összegyűjtöm: támogató energiák összegyűjtése és összekapcsolódás velük. Minden olyan energiát beazonosítasz, segítségül hívsz és beépítesz mindennapi valóságodba, amivel megteremted új pénzügyi helyzeted, bőségedet és jólétedet.

Voltam: önkorlátozó hiedelmek összegyűjtése és átalakítása.

Vagyok: új gondolatok, vizualizáció, magnetizálás és teremtés.

Elfogadom: olyan napi gyakorlatokat tanulsz meg, amelyek segítségével átölelheted az életedbe érkező bőséget.

Az idei év a szerelem éve, s a nagy változások éve éve, az igaz társak egymásra találásának sorsdöntő éve, valamint a férfi és női energia összehangolásáé, s a közös teremtésé. Átlagon felüli teremtő erő van éppen ebben az évben! Bármit meg lehet teremteni, ami szívből és szentségből születik! Bármit. Az oldás tartalmaz egy kötetlen beszélgetést, melyben megosztom a “teremtés titkait”, s egy közös gyakorláson keresztül elsajátítjuk ezt. Azonban előtte következik egy beavatás, melyen keresztül egy új teremtő ciklus kezdődhet, melyben az életünket már a magasabb dimenziós rendezőelvek és Isteni minőségek szerint rajzolhatjuk bele a jövő kontúrjába .Egy különleges elragadtatás vár és egy olyan misztikus szellemi birodalom titka hív, amelyet csak ritkán adatik megpillantani, és amelyet igen nagy kiváltság megismerni! S természetesen minden felmerülő kérdést átbeszélünk.

Áramoltatom: adni és kapni. A gyarapodást segítő törvények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése