2013. június 10., hétfő

Atlantiszi Számmisztikai Elemzés

Atlantiszi Számmisztikai Elemzés

Az Atlantiszi Számmisztikával megkapjuk azt a lehetőséget, aminek segítségével el tudunk indulni életünk megváltoztatásának első lépése felé. Lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjük személyiségünket, és pozitív változásokat indíthassunk el. Segít rávilágítani életfeladatainkra, így fordítani tudunk sorsunkon, aminek kedvező hatását érezhetjük az élet bármely területén: hivatásunkban, párkapcsolatainkban, egészségi állapotunkban, önbizalmunk növekedésében, ismerőseink, családtagjaink elfogadásában,...

Részletes jellemrajzot ad, feltárja a blokkoló, gátló energiákat és a jelen lévő segítő, támogató impulzusokat is. Választ kapunk az életutunkkal kapcsolatos megoldandó alapkérdésekre.

Az Atlantiszi Számmisztika a Test - Lélek - Szellem egészséges egyensúlyának elérésére törekszik.

SZEMÉLYES ÉV

Ha kiváncsiak vagyunk arra, fejlődésünk folyamatában éppen hol járunk kiszámíthatjuk saját személyes évünket. Ez pedig nem január elsejével, az év első napjával kezdődik, hanem mindenkinek a születés hónapjával és napjával. Pl.: az illető május 8 - án született és a 2007 - es évére kiváncsi.

2007 + 05 + 08 = 22 = 4

Tehát a 2007 - es személyes éve 2007. 05. 08 - 2008. 05. 08 -ig tart. Erre az időszakra a 4 -es szám és annak energiája lesz jellemző.

1. személyes év

Új energia elindításának a megjelenése, megtartása. Jó lehetőségek, támogat a sors. Ekkor elindított új dolog, akár párkapcsolat, vagy új munkahely, vállalkozás... is tartós. Pozitív energiák és lehetőségek.

2. személyes év

Még mindig pozitív, de már kisebb problémák megjelenhetnek. Meg kell tanulni az együttműködést, befogadást, a női intuitív energiákat. Meg kell tanulnom segítséget kérni. Ezt nem a sorstól kapom, hanem másik embertől. Kisebb nézeteltéréseket kapok, miket meg kell oldanom.

3. személyes év

Ez az időszak a kapcsolatokról szól, nagyon gyors, pörgős időszak, sok az impulzus és információ.Sok ismeretségre lehet szert tenni, ezek azonban nem igazán tartósak, de ezeknek a bejövő kapcsolatoknak mindig oka van. A tanulás, és az alkotás ideje.

4. személyes év

Nehézségekkel terhelt év, legnehezebben éljük meg. Tanulásra, alapozásra viszont nagyon jó, bármit megalapozni. Ha ebben az évben indítjuk a tartósságára bátran számíthatunk (párkapcsolat, házasság, házépítés, vállalkozás...). Tanulnunk kell a türelmet, és a szeretteinkre fordítsunk elég időt.

5. személyes év

Rugalmas, szerencsés év, de szeszélyes és változékony. Negatív - pozitív dolgok váltakozása. A nem tartós, rövid távú dolgokat kell megoldani. Az egész év a rugalmasságról szól. Nyitottság, utazás, szabadság éve.

6. személyes év

Ez a legszerencsésebb átmenet. Harmónia, család, kapcsolatok. Az ember kisugárzása ekkor a legnagyobb. Könnyebben megyünk bele szeretői kapcsolatba. Nyitottak vagyunk mindenre, csinosítgatunk. Nem csak magunkat, hanem a házunkat, udvarunkat, szobánkat, berendezési tárgyakat vásárolunk. Többet költünk, ezért anyagilag megterhelő lehet ez az év.

7. személyes év

Megnő az igény a befeléfordulásra. Ez az időszak az önelemzés, önértékelés, a belső útkeresés ideje. Ha megtehetjük, néha vonuljunk el és figyeljünk gondolatainkra. Nyitottak vagyunk a szellemiekre, spirituálisan fogékonyabbak vagyunk. Erősebbek a sorsszerű történések.

8. személyes év

Ez az önmegvalósítás éve. Ebben az időszakban nagy igényt érez arra, hogy megvalósítsa álmait, céljait. Szintén pörgős, gyors időszak. Vagy nagyon fönt, vagy nagyon lent. Előző évek hozadékát kapom meg. Nagy karmikus találkozások (barátság, szerelem...). fennáll a balesetveszély lehetősége is.

9. személyes év

Minden megmutatkozik, amit az előző években csinált, tett. Minden felszínre kerül, amit el kell engednie, ami már nem szolgálja fejlődését, mert nincs rá szüksége. nagy csalódásokat tud hozni. Érzelmileg nagyon viharos időszak. Meg kell tanulni lezárni és elengedni a dolgokat. Mindent ki kell takarítani érzelmileg és fizikailag is. Csak akkor tudnak az egyes személyes évben bejönni a pozitív, új dolgok, ha a kilences évben jól kitisztítottunk mindent.

http://users.atw.hu/lelkiterapia/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése