2013. június 10., hétfő

Aranyfény meditáció az angyaloktól

Lélegezz mélyet, szívd be a levegőt. A beszívott levegővel nyugalom és béke áramlik testedbe. Most lassan fújd ki, és az eltávozó levegővel engedj el minden nyugtalanító érzést, gondolatot. Ismételd meg a folyamatot még kétszer. Lélegezd be a békességet, engedd el a nyugtalanságot. Szívd be lassan, fújd ki nyugodtan.
Most kösd össze magad Anyaföldeddel, Gaia-val. Szíved szeretetfonalát engedd le szent szívébe, és földeld le vele tested. Érezd a szeretet áramlását... Érezd a szeretet áramlását.... Érezd a szeretet áramlását.....Most emeld fel szíved szeretetét az isteni fénybe. Kösd össze vele lelked. Érezd a szeretet áramlását... Érezd a szeretet áramlását.... Érezd a szeretet áramlását....
Most lásd, hogy a fejed felett, nem messze, egy aranyló, naphoz hasonló, szikrázó fénygömb jelenik meg. Ez a fénygömb milliónyi aranysugár fonalat áraszt szét. Lásd, ahogy az egyik aranyló fényfonál éppen feléd tart, és összekapcsolódik koronacsakrádon át szíveddel. Nyisd meg előtte magad. Tárd fel lényed, és fogadd be szeretettel. Lásd, ahogy e fényfonál összekapcsol a fény forrásával, melyből áramlik beléd az aranyfény! Ezzel az áramló aranyfénnyel vedd körbe szívedet. Vedd körbe és vetítsd bele szíved közepébe, hogy ott létrejöjjön az áradó aranygömb egy kis mása. Most egy apró aranyló fénygömb szikrázik szívedben. Érezd ezt a ragyogást sugárzón, melengetőn, aranylón. Engedd ezt a folyékony arany ragyogást szétáradni szívedben, majd lásd, ahogy szíved ereidbe pumpálja a fényt. Aranyfény folyik apadatlanul ereidbe, főereiden át, tovább, egészen az apró hajszálerekig. Megtisztítja őket, átmossa arany ragyogásával. Már az egész érrendszered arany csillogású hálóként járja át tested. Most az erek sejtjeidbe, majd onnan az egész testedbe pumpálják ezt a folyékony aranyfényt. Lásd, ahogy terjed szerveidre, csontjaidra, izmaidra, bőrödre. Már egész tested aranyló fényben sugárzik. Áramoltasd magadban, lásd ahogy kavarog, fénylik benned. Élvezd, hogy megfürödhetsz benne, ahogy melengető ereje, védelme átjár. Lásd magad kívülről, amint tested aranyfényben tündököl, rezgései átjárnak, és vibrálsz a fényben. Most engedd ezt az arany ragyogást továbbterjedni, s vetítsd ki azt aurádra. Tisztítsd meg vele színeit! Mosd át ezzel a fényes aranyló szeretettel. Lásd, figyeld meg, milyen színek tűnnek fel az aurádban. Milyen az uralkodó színe, mely árnyalatok azok, mik kavarognak benne. Az aranyló kavargó fény most megtisztítja és felélénkíti aurád színeit. Figyeld meg, gyönyörködj bennük (öltözködésedet is igazíthatod aurád megfigyelt színeihez, így még sugárzóbbá teheted lényedet). Most terjeszd még tovább az aranyfényt, és vond be magad, vond be aurádat kívülről egy aranyfényű burokba. Lásd, ahogy ez a burok körbeölel, átsugároz és védelmez téged. Most terjeszd ki szeretetedet, túl ezen a burkon, s küldd utána aranyfényedet. Légy sugárzója e fénylő arany ragyogásnak. Sugározz mindenkire, kivel találkozol, örömmel és szeretettel. Sugározz! Sugározz! Sugározz!
Most lassan helyezkedj vissza szívedbe. Lásd ahogy az apró aranygömb apadatlanul ragyog szíved közepéből. Köszönd meg ezt az áldást Istennek és az angyaloknak, és tudatosítsd tested, és környezeted itt és most. A saját tempódban nyugodt szívvel és szeretettel térj vissza, s nyisd ki a szemed. Köszöntünk téged.



blog.xfree.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése