2013. június 10., hétfő

A fohász angyala felviszi a mennybe a kívánságaidat


Imáid és kívánságaid Sandalphon angyal segítségével jutnak fel az égbe. Ő gyűjti őket össze egy csokorba, és juttatja el a mennybe.

8

Van úgy, hogy egész éjjel imádkozunk valakiért, hogy meggyógyuljon, és másnapra csoda történik és jobban lesz. Imáink meghallgatásra kerültek és gyorsan jött is a válasz. Máskor azonban úgy érezzük, hogy vágyaink, kívánságaink, melyeket már hosszú ideje küldünk az ég felé, valahogy nem jön rá válasz. Mintha nem jutnának el az égbe. Dehogynem! Minden kívánság eljut az Univerzumba, melyet csak kigondolsz. A válaszok is megérkeznek, csak nem mindig veszed észre azokat, vagy nem érted meg a választ. Az angyalok nem szavakkal kommunikálnak velünk, hanem jelekkel, intuíció formájában és látomásokkal. Ha ezekre nem figyelünk oda, akkor hiába várjuk a csodát.

Hívd Sandalphont!

Sandalphon angyal feladata az imák, kívánságok és vágyak összegyűjtése, és ő juttatja el azokat a mennybe. Imádság közben hívd őt, hogy ott legyen melletted! Ne csak azért hívd, hogy eljuttassa üzeneteidet a mennybe, hanem azért is könyörögj hozzá, hogy a válaszokat megértsd. Hiszen mindig jönnek válaszok, csak nem mindig tudjuk azokat értelmezni.
Sandaphon a fohászok angyalának üzenete: Én vezetem lépteidet a saját spirituális fejlődésed tündöklő ezüstútján. Imádság közben hívj engem. Összegyűjtöm a fohászaidat, mihelyt kialakulnak benned – nem is kell kimondanod – és ragyogó virággá változtatom őket, majd a csokrot elviszem a mennyországba a nevedben. A következőképp könyörögj Sandalphonhoz:


„Sandalphon, Sandalphon, Sandalphon, továbbítsd imáimat és mutass utat, hogy teljesen megértsem a rájuk kapott válaszokat, mert szeretnék spirituálisan fejlődni. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”

Ha ezt az imádságot minden alkalommal elmondod, és tudatosan figyelsz a jelekre, akkor biztos észreveszed az angyali válaszokat, és sikerül megértened azokat.

Oriel angyal is segít

Oriel angyalhoz is fordulhatsz, ha a jövővel kapcsolatos vágyaidat szeretnéd megvalósítani. Ő a végzet angyala, aki megvilágosítja előtted a jövőképedet. A jelekre való odafigyelés akkor is fontos, ha Oriel angyallal dolgozol.
Oriel, a végzet angyala megvilágosítja a jövőképedet.

Mondd a következőt: „Oriel, Oriel, Oriel, életem igaz értelmét keresem, és szerető támogatásodra van szükségem a jövőmmel kapcsolatban, mert veled és Isaiellel egy örömtelibb jövő kialakításán fáradozom. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretetés a fény nevében.1 megjegyzés: