2013. június 10., hétfő

7 napos szeretet szertartás

Készülj fel rá a 7 napos szeretet szertartással, mely segítségével szíved melegséggel telik meg, és szeretetet teremthetsz magad körül.

Nincs rosszabb érzés a magánynál, vagy, ha úgy érzed, nem szeretnek. Minden alkalommal, valahányszor megkörnyékez ez az érzés, jusson eszedbe, hogy sosem vagy egyedül. Őrangyalod mindig veled van, és szeret téged. Próbáld ki ezt az egyszerű szeretet mágiát, mely hét napig tart, és mindössze napi öt percet vesz igénybe, hogy szeretetet hozzon számodra.

Előkészületek


Nap: Péntek- Vénusz napja
Angyali óra: Uriel
Holdfázis: Újhold (ne végezd akkor, amikor a Hold üresjáratban van)
Kellélek: Két rózsaszín felfelé keskenyedő gyertya, egy kép magadról és egy színes papírból kivágott piros szív.


Angyalok, akiket hívhatsz


Hahaiah, aki pozitív és szeretetteljes gondolatokat sugalmaz.
Anael, aki a szeretetért, a szenvedélyért és a romantikáért felel.
Hael, aki a művészetet, a kedvességet, a kegyelmet és a szépséget inspirálja.
Mihr, aki hűséges barátot talál számodra, vagy helyreállít egy megszakadt barátságot.

Választhatod a mágiához azt is, hogy angyalneveket kántálsz: Rafael, Rahmiel, Theliel, Anael, Liwet és Mihr nevét.
Alapozás


Mint általában, most is az angyaloltárodnál kezd a munkát. Tisztítsd meg, szenteld meg és töltsd fel a két rózsaszín gyertyát. A karton szív hátoldalára írd fel a kívánságaidat, melyekre vágysz. Fontos, hogy a szeretettel legyenek kapcsolatosak ezek a kívánságok. És, még valami: ne egy bizonyos embert hívj, mert ez a szabad akarat ellen szólna. Az angyalok nem segítenek mások akaratának befolyásolásában. Ehelyett szeretetteljes gondolatokat szólíts magadhoz, mint barátság, társ, szeretet, stb. Legyél egyértelmű, kívánságodat lehetőleg egyértelműen fogalmazd meg.

Ha meg vagy az előkészületekkel, akkor jön az alapozás és a középpont megtalálása. Egy általad tervezett szertartással hívd őrangyalodat, és a választott angyalt is segítségül. Legyél nyílt és őszinte. Célod legyen világos, és csak a világmindenséggel összhangban tevékenykedj, az eddig tanult angyali szabályoknak megfelelően.

A 7 napos szertartás


Állítsd a két rózsaszín gyertyát körülbelül 30 centiméter távolságra egymástól, és tedd a két gyertya közé, középre a fényképedet. Ezt követően, helyezd a színes papírból, vagy kartonból kivágott piros szívet a kép tetejére, majd gyújtsd meg a két gyertyát és hagyd őket égni öt percig. Közben koncentrálj a kívánságodra, és töltsd fel a szívedet melegséggel és mélyről jövő szeretettel. Az öt perc leteltével rakd a két gyertyát, egy picit közelebb egymáshoz, majd oltsd el őket. Köszönd meg az angyaloknak és istenségeknek, hogy segítettek neked.


Másnap este ugyanabban az időpontban ismételd meg a műveletet, majd ezután minden este, a hetedik napig. Napról napra érezd, ahogy egyre több szeretet költözik a szívedbe. Valójában ugyanis, ez fogja meghozni az életedben is a változást. Minden szertartás alkalmával húzd egy kicsit közelebb a képhez és a szívhez a gyertyákat. Így erősödik a szeretet lángja.
A hetedik napon győződj meg arról, hogy mindkét gyertyatartó hozzáér a képedhez és a szívhez. Most már hagyhatod a gyertyákat teljesen elégni.
A hetedik nap elteltével, fogd a képet és a szívet (tartsd őket együtt), és helyezd el őket egy biztonságos, zavartalan helyen. Amikor eljön hozzád, amit hívtál, mindenképp térj vissza az oltárodhoz, és mondj köszönetet mind az istenségeknek, mind az angyaloknak a téged ért szerencséért. A képet és a szívet együtt tarthatod, ameddig csak akarod. Ezt kivételesen nem kell megsemmisíteni, mint a szigillumokat.


noiportal.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése