2015. december 31., csütörtök

2016. a Mars éve lesz---Horoszkópra lebontva----Ebben az évben megerősödhetünk, bátrabbak, elszántabbak és pompásan spontánabbak lehetünk. A 2016-os év a legjobbat hozhatja ki belőlünk.-----
Ebben az évben megerősödhetünk, bátrabbak, elszántabbak és pompásan spontánabbak lehetünk. A 2016-os év a legjobbat hozhatja ki belőlünk.

Ha eddig bizonytalanok voltunk, ha kételkedtünk önmagunkban, most a kezünkbe vehetjük az életünket, és magunk is csodálkozni fogunk, hogy mi minden sikerülhet. Hiszen a Mars uralkodik 2016-ban. A Mars hajt előre bennünket, és tesz bennünket teljesen fitté.

Csak rajtunk áll, hogy a dolgokat halogatjuk, hogy tétovázunk, habozunk, vagy véget vetünk ennek és cselekedni fogunk.

Sokszor szívesebben álmodozunk, inkább szép dolgokat képzelünk el magunknak, mintsem döntenénk, nehogy később megbánjunk valamit.

2016-ban ez nem fordulhat elő. A Mars átváltoztat bennünket, akaraterőt ad, vasakaratú elhatározással, azzal a bátor és szenvedélyes elemekkel, amit már olyan sokszor megcsodáltunk másoknál.  
Ennek vége, 2016-ban dönteni fogunk. Vége a fontolgatásnak.

Most pontosan olyanok lehetünk, mint akik nekünk imponáltak, ugyanazon harcos természettel, elszántsággal rendelkezünk, ugyanazzal a lelkesedéssel, és érvényesülni tudással. Csak ezeket az erősségeinket eddig elnyomtuk.

Az élet ellenállásai, a rideg ellencsapás, az összes igazságtalanság, a visszautasítások elvették a bátorságunkat, hogy kiálljunk igazi személyiségünk mellett, hogy megmutassuk igazi arcunkat, és levessük a ránk kényszerített figyelmességek és az örökös mosolygás álarcát. Nem mertünk kiállni önmagunk mellett, mint sokan mások, akiket a gonosz, a világ aljasságai megfélemlítettek, akik meghajoltak, megtörtek.

Képesek leszünk túlnőni saját magunkon. Megtesszük, amit már régen elhatároztunk. Cselekedni fogunk akkor is, ha eddig csak mások akcióira és tetteire reagáltunk.

A Mars egész embert farag belőlünk, aki nem vár ki, amíg mások döntést hoznak, hogy ahhoz alkalmazkodjunk, igazodjunk, és defenzív módon reagáljunk.


A Mars a tett, ami a haladást, a szerencsét, az ember fejlődését jelenti már ősidők óta. Mert képzeljük csak el, elődeink a kegyetlen kőkorszakban az oroszlánnal vagy a medvével szemben kivártak volna, hogy meg akarja-e enni őket a ragadozó vagy sem, és csak aztán reagáltak volna, de hogyan?

Mars archaikus őserőket ébreszt fel az emberben, amelyek mindig is segítették a túlélésben. Természetesen fejlődésünk során ezek az erők kifinomodtak, ahogy életünk javult. Az elv azonban megmaradt. Energiájával segíteni akar nekünk, hogy kibontakoztassuk lényünket, hogy érvényesüljünk, hogy megvalósítsuk önmagunkat, és ugyanakkor meg tudjuk védeni magunkat, és megőrizhetjük személyiségünket.

Fel kell lépnünk érdekeink védelmében, győznünk kell, igazat kell adjanak nekünk, és meg kell tartanunk az igazunkat. Az elsőnek, az erősebbnek kell lennünk. A Mars ereje úttörőket, hódítókat, harcosokat, vezetőket, kalandorokat és kiemelkedő sportolókat hoz elő.

Ezenkívül nagy sebészeket, merész vállalkozókat – igen, a pénz mögött is ott az erő, amivel ötleteinket, üzleti modelljeinket keresztül tudjuk vinni, amit egy Mars-évben erősebben érzünk, mint máskor.

Érvényesülni fogunk, ha eddig még tétováztunk, most elszántan bevethetjük magunkat pénzötleteinkért, hivatásunkért, és zseniális megérzéseinkért.


És nyerni fogunk, mert a Mars a legnagyobb ajándékot adja nekünk, amit egy kétkedő embernek adni lehet: bízni fogunk önmagunkban, hinni fogunk magunkban és a jövőnkben – pozitív gondolkodásunkkal, ami a sikert biztosítja, ami minden győzelem, minden üzlet, minden karrier mögött áll.

Mars megajándékoz bennünket ehhez a legfontosabb alappal: egészségessé tesz. Ha már régóta bajlódnánk egy krónikus betegséggel, ha gyengének és kiégettnek éreznénk magunkat, ha átlagon felül gyakran betegedünk meg, 2016-ban fellélegezhetünk. Végre megtaláljuk a helyes terápiát, saját testünk gyógyító erejével győzhetjük le a betegségeket. A Mars a legjobb formába hoz, olyan erősnek és kiegyensúlyozottnak érezhetjük magunkat, amilyenek ezelőtt csak nagyon ritkán voltunk.

2016-ban Mars hetekig, hónapokig, egészen szeptember 27-ig két jegyben mozog ide-oda – a Skorpió és a Nyilas jegyében. Közben januárban, februárban, júniusban és júliusban a Skorpiót erősíti – és vele együtt a Bikának, a Ráknak, a Szűznek, a Baknak és a Halaknak küldi gyógyító erejű sugarait. Amíg márciusban, áprilisban, májusban, augusztusban és szeptemberben a Nyilas jegyéből sugárzik, és egyúttal a Kost, az Ikreket, az Oroszlánt, a Mérleget és a Vízöntőt is kényezteti. Szeptember 27 után a Bak, a Vízöntő, és az év vége felé a Halak jegyéből fog sugározni.

A Mars persze harcos planéta, a háborúk és a hódítók ura persze nemcsak nem csak az erő és a bátorság áldását hozza, hanem nyílt agressziókat, amelyek lerombolják a közösség szellemét az emberek között, és még több háborús konfliktust hozhatnak Földünkre.

A terror kirobbanhat, új háborúk törhetnek ki, vallási fanatikusok még több bajt okozhatnak. A börzén is szabályos csaták játszódhatnak le, amelyek újabb világgazdasági válságba taszíthatnának minket.

Miután a Mars a Tűz bolygója, egy nagyon forró 2016 lesz, a nagy szárazság és az erdőtüzek nyara.

A Mars-évek mindig is izzó hőséget hoztak – mindenesetre a meteorológiai előrejelzések megbízhatóságában néhány dolog megváltozott. Mert mióta az ember belekontárkodott a természetbe, mióta ennek következményei egyre világosabbá válnak, és a klímakatasztrófa keményedik, a kozmosz befolyása Földünk éghajlatára nem annyira egyértelmű.

Egy Mars-év minden vonatkozásban szenvedélyes lesz. Az erotikát is szítja, szokatlan szexuális energiát lobbant lángra, élvezetes és kielégítő lesz. Ez azonban csak az egyik oldal, csak egy nézőpontja a vörös bolygónak mint a szenvedély urának.

Ugyanazzal a szenvedéllyel, amivel szeretünk, fogunk veszekedni is. Különösen a férfiak, akik még erősebben állnak a háborúk bolygójának a hatása alatt állnak, mint a hölgyek.

Egy szétszabdalt év lesz, természetesen csak azok számára, akik hagyják, hogy temperamentumuk és szenvedélyük elragadja őket. Mars ugyanis makaccsá teszi az embereket. Talán olyan partnerrel találkozunk, aki szokatlan nyíltsággal és egyenességgel képviseli a véleményét, sértően direkt módon és abszolút kíméletlenül.

A Mars kikapcsolja a jó modort. Ezt pozitívan is lehet nézni: Nem játsszuk már meg magunkat, nem bújunk hazug bókok mögé. De negatívan is: nagy a hajlandóság a konfliktusokra, és az agresszióra is.


Az ember türelmetlen lehet, forrófejű, gátlástalan, romboló, és önromboló is. Rajtunk múlik, hogy Mars erejét helyes irányba kormányozzuk. Megerősíthet minket, de gyengíthet is, kiszolgáltatva érzelmeinknek.
Természetesen nincs semmi kőbe vésve, ezért a horoszkóp nem mondja meg, hogy holnap mi fog veled történni, de felhívhatja figyelmedet olyan több ezer éves múltra visszatekintő ciklikusan ismétlődő jelekre, amik segíthetnek, hogy jobban megtervezhesd az életedet, és felkészülhess az esetleges nehézségekre 2016-ban. Talán olyan jelekre is bukkanhatsz, amik mentén elindulva könnyebben boldogulsz majd és sikerül egy olyan életet kialakítanod, amit mindig is szerettél volna.
3
2016. a Mars uralta év lesz. Ebben az évben megerősödhetünk, bátrabbak, elszántabbak és pompásan spontánabbak lehetünk. A 2016-os év a legjobbat hozhatja ki belőlünk. Ha eddig bizonytalanok voltunk, ha kételkedtünk önmagunkban, most a kezünkbe vehetjük az életünket, és magunk is csodálkozni fogunk, hogy mi minden sikerülhet. Hiszen a Mars uralkodik 2016-ban. A Mars hajt előre bennünket, és tesz bennünket teljesen fitté. Csak rajtunk áll, hogy a dolgokat halogatjuk, hogy tétovázunk, habozunk, vagy véget vetünk ennek és cselekedni fogunk.
3
Julie Bell festménye
Sokszor szívesebben álmodozunk, inkább szép dolgokat képzelünk el magunknak, mintsem döntenénk, nehogy később megbánjunk valamit. 2016-ban ez nem fordulhat elő. A Mars átváltoztat bennünket, akaraterőt ad, vasakaratú elhatározással, azzal a bátor és szenvedélyes elemekkel, amit már olyan sokszor megcsodáltunk másoknál. Ennek vége, 2016-ban dönteni fogunk.
3
Vége a fontolgatásnak. Rajtunk múlik, hogy Mars erejét helyes irányba kormányozzuk. Megerősíthet minket, de gyengíthet is, kiszolgáltatva érzelmeinknek.
3
Kos (március 21.- áprlilis 20)
A bolygóállások igen kedvezőek lesznek a Kos jegyűek számára a 2016-os évben, így mindenképpen egy csodálatos évre számíthatsz.
Azonban fontos lenne felállítanod egy fontossági sorrendet, és arra koncentrálni, hogy a legfontosabb dolgokat megvalósíthasd. Ha találékony, és kitartó leszel, sikerrel járhatsz! Sok kihívást és feladatot tartogat számodra a jövő év, de az optimizmusoddal minden akadályt sikeresen vehetsz majd. Ezek a megpróbáltatások segítenek majd érzelmileg megerősödnöd, és büszkeség tölthet majd el a teljesítményeid és mások elismerése által.
3
Bika (április 21 – május 20)
A 2016-os évben a  Bikáknak szembe kell nézniük a konfliktussal a belső énjük és a világ között. Koncentrálnod kell a lelkedre is, mialatt anyagi sikereket hajszolsz az életben.
Fontos lenne kialakítani magad köré egy olyan társaságot, akikkel közös a gondolkodásotok, hogy együtt a társadalom javára munkálkodjatok.
A jövő évi előrejelzés alapján csak akkor lehet sikeres éved, ha nem félsz szembenézni a kihívásokkal amikkel találkozni fogsz. Ez kulcsfontosságú lesz ahhoz, hogy az eljövendő jó pár éved sikereit is megalapozd.
3
Ikrek (május 21 – június 21)
A 2016-os horoszkóp alapján a jövő éved a függőben lévő feladatok befejezésének jegyében fog telni. Ne kezdj bele semmibe, amíg ezekkel nem végeztél! Talán át kéne gondolnod hogy a jelenleg fontosnak tartott célok a jövőben is tarthatóak lesznek-e. Közelítsd meg gyakorlatias oldalról ezt a problémát és ne félj megkérdezni a munkatársaid véleményét sem.
A tudományos pályán dolgozó Ikrek 2016-ban felülmúlhatják önmagukat. A jegyedben álló Jupiter és Szaturnusz különféle jelzéseket küld feléd. A Jupiter fellendíti az anyagi helyzeted, és a benned lakozó életörömöt.
A külföldi utazások és a rövid kirándulások sem maradnak el a jövő évben. Az előrejelzésed azt mutatja,hogy még magabiztosabb leszel, és könnyebben leszel képes élvezni az életet. de ne aggódj: a Szaturnusz megfékezi majd a túláradó lelkesedésedet, ha az szükségessé válna.
3
Rák (június 22 – július 22)
A Rák a 2016-os horoszkóp előrejelzése szerint, egész évben optimistán és magabiztosan fogsz hozzá állni a dolgokhoz, ami miatt sikeres leszel bármiben, amibe csak belefogsz. Bármilyen félreértést a családban eloszlathatsz az egyenes hozzáállásoddal. 2016-ban sokkal agresszívebben kell majd fellépned a szakmai életben, hogy elérd azt, amit akarsz. Ne habozz kifejezésre juttatni a véleményedet! El fogod érni a kitűzött céljaidat, ha két lábbal állsz a földön. Hallgass a megérzéseidre, mert jó irányba fognak vezetni. Ne félj mások közbenjárását elfogadni a karriered építésében.
 3
Oroszlán (július 23 – augusztus 23)
A 2016-os évben a Jupiter a te jegyedben áll majd, ami lehetővé teszi, hogy gyarapodj az élet különféle területein, és hogy elárasszon az optimizmus. Itt az ideje, hogy kihasználd csodás képességeidet, mivel a bolygók állása inspirálni fogja a benned lakozó találékonyságot és kreativitást és segíteni fog az előrejutásban. Meg kell tanulnod mások véleményét is komolyan venni, ha valódi fejlődést szeretnél látni. Ez alatt az időszak alatt lehetőséged lesz kibővíteni a kapcsolati hálódat, ami újabb sikerekhez szolgálhat eszközül. Meg kéne próbálnod a lelki- és szellemi erődet is gyarapítani a jövő évben. Az előrejelzés azt mutatja, hogy jobban kell majd figyelned a pénzszórási-késztetéseid kordában tartására az év folyamán.
3
Szűz (augusztus 24 – szeptember 23)
A 2016-os horoszkóp alapján ez az év az önismeret és kreativitás jegyében fog telni a Szüzek számára. Fel kell fedezned a rejtett képességeidet, és új területeken kell kipróbálnod magad, hogy rátalálj a céljaidhoz vezető útra. Eközben néhány jellemvonásodon is változtatnod kell, melyek akadályoztatnak az előrejutásban. A kívánt fejlődést elérheted egy tanfolyam, vagy szakképzés formájában is. Ha erre most nincs lehetőséged, keress egy mentort! Ragadj meg minden eszközt arra, hogy szélesíthesd a látóköröd. Sajátíts el módszereket a tehetséged előcsalogatásához.
3
Mérleg (szeptember 24 – október 23)
Jövőre a Mérlegek a kreativitásuk segítségével új stratégiákat lesznek képesek kidolgozni, melyek a jövőbeni boldogulásokhoz vezet. Mindenekelőtt azonban döntést kell hozniuk: mit akarnak pontosan elérni? Utána kitartással és szorgalommal elérhetik a kitűzött céljaikat. Ettől magabiztosabbá válnak, aminek köszönhetően a kapcsolati hálójuk is kiterjedtebbé válhat. A család fontos szerepet fog játszani az előrejutásukban és sikereik elérésében segíteni fogja őket. Sokkal nagyobb mértékben fognak részt venni a családi eseményekben és több időt töltenek majd szeretteikkel. Mivel telve lesznek energiával sok kirándulás és sportesemény vár rájuk 2016-ban.
3
Skorpió (október 24 – november 22)
A horoszkóp előrejelzésed alapján sok személyes sikert tartogat a jövő év. Lehetőséged lesz nagy változásokat végrehajtani és eljutni egyről a kettőre. Elég vitalitásod lesz ahhoz, hogy teljes értékű életet élj. A második negyedév nagyobb kihívásokat tartogat a Skorpióknak. Kellő körültekintéssel hozz csak döntéseket ebben az időszakban. A szükséges életmód-változás kemény munkát és több időt fog igényelni 2016-ban.
 3
Nyilas (november 23 – december 21)
A jövő évi horoszkópod mindent elsöprő változásokat mutat. Sokat fogsz fejlődni 2016-ban és ehhez megkapod a szükséges támogatásokat. A kapcsolataidat alaposan meg kell majd vizsgálnod, és ha szükséges, kemény döntéseket hoznod némelyik esetében. Elképesztő sebességgel fogsz haladni az élet minden területén áprilisig, amikor is lehetőséged lesz kicsit lassítani és kiélvezni a munkád gyümölcseit.
3
Bak (december 22 – január 20)
Jövőre ismét át fogod gondolni, hogy mi szeretnél elérni az életben, és újabb stratégiákat fogsz ennek érdekében kitalálni. Leltárba veszed majd a képességeidet és pontosan kitűzöd a céljaidat. Új módszereket fogsz elsajátítani, és a felesleges – így akadályoztató – dolgokat pedig eltünteted magad körül. A jövő évi előrejelzésed azonban azt is mutatja, hogy óvatosabban kéne kezelned a külső forrásból származó információkat. Valamint le kéne építened azokat a barátságokat, melyek csak akadályoznak a fejlődésben.Nem kötelességed régi érzelmi mocsarakba ragadva szenvedni. Szabadítsd fel és fejezd ki önmagad! A Jupiter rendelkezésedre bocsájtja a szükséges dolgokat a haladáshoz. Miután kitűzted a céljaidat, semmi sem fog akadályozni az utadon!
3
Vízöntő (január 21 – február 19)
A jövő évi horoszkópod azt mutatja, nagyszerű éved lesz arra, hogy új ismeretségeket köss és jó barátokra tegyél szert. Nem félsz majd meghátrálni a konfliktusok elől, azonban ez nem lesz feltétlenül jó hatással a karrieredre. Ne feledkezz meg a részletekről sem, amikor nagyobb tervek kivitelezésén dolgozol. A környezeteddel folytatott viszonyban meg kell találnod az egyensúlyt a rámenősség és kedvesség között. Ha új barátokat vagy párkapcsolatot keresel, a hűség legyen a legfontosabb szempont. A munkahelyedre becsempészhetnél egy kis kreativitást, hiszen már régóta esedékes lenne néhány idejétmúlt módszert lecserélni.
3
Halak (február 20 – március 20)
Jövőre rengeteg nagyszerű lehetőség vár rád, és csak a képességeiden múlik majd, hogy ki tudod-e őket aknázni. Inkább két lábbal állsz majd a földön, így a kreativitást igénylő tevékenységek nem lesznek ínyedre. A 2015-ben megálmodott ötletek jövőre valóra válnak, és a korábban felhalmozott spirituális energiáidnak köszönhetően 2016-os év bővelkedni fog a sikerekben. Válogatnod kell majd a lehetőségek közül melyekkel találkozol, mivel nem mindegyik passzol a vérmérsékletedhez. Csak olyan fába vágd a fejszéd, amivel meg is tudsz birkózni.
Gini Papp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése