2015. július 31., péntek

A 2015.07.31-ei Telihold Segít elengedni a KAPCSOLATI,ÉS CSALÁDI KARMÁNKAT++MEDITÁCIÓ HOZZÁ.



A mai nappal ismét egy elengedős, tisztába rakós időszak veszi kezdetét.
Most felerősödhet bennetek az érzés a családi kapcsolatok újraértelmezésére, szabadulni szeretnétek (és kell is) a régi mintáktól, hogy valóban új életet kezdhessetek.
Azért a Telihold napja a legfontosabb ebben a két hétben, mert ekkor százszoros energiák segítenek bennünket lelki munkánkban.
Az „utógondozás" történik a következő két hét alatt.
Nézzetek mélyen magatokba, akár meditálhattok is rajta, hogyan működtök, milyen viselkedési minták tartanak még mindig fogságban benneteket.
Vegyétek észre és legalább magatoknak ismerjétek be, ha neveltetésetekben gyökerező, idejétmúlt vagy helytelen szokások automatizmusai uralják mindennapotokat egyes helyzetekben. Ilyen lehet akár egy túlzottan birtokló viselkedés, mert félelem dolgozik bennetek a másik esetleges elvesztése miatt. Ez akár kezdődhetett azzal, hogy nem kaptad meg a vágyott szeretetet szüleidtől, ezért próbáltál mindenben megfelelni nekik. Aztán ezt a mintát vitted tovább családodba, így gyermekeiddel és pároddal való kapcsolatban is megjelent az alárendelődés.
Vagy nem tudsz felépülni egy betegségből. Aztán ha jó mélyen magadba nézel, akkor rájössz ezt megint gyermekkorból cipeled, mert lehet csak akkor figyeltek rád, ha épp beteg voltál. Így megmaradt ez a minta a későbbiekben is.
Aztán van az élet nehéz, küzdelmekkel van tele „szindróma”, amikor nap, mint nap ezt hallottátok otthon, ez épült be a tudatalattiba.
Minden mostani problémának megvan a mélyebb gyökere, amitől nem érzed magad biztonságban, nem tudsz hinni az élet szépségében, nem tartod magad méltónak a boldogságra, bőségre, egészségre. Hangsúlyozom ezek tudat alatt működő minták, amiket legtöbbször tudatosan nem is látunk.
A most kezdődő időszakban tehát nagyon fontos átgondolni családi kapcsolataink működését, és megtenni a változást hozó lépéseket, átalakításokat. Igyekezni kell minden olyan régi mintát elengedni ami korlátozó, ami rossz érzést kelt bennetek. A legnehezebb ezeket észrevenni, mert már annyira megszoktuk, szinte fel sem tűnik hátráltatásuk. Van akinél egy betegség kell a felébredéshez, van akinek egy munkahelyváltozás vagy egy anyagi csőd. És ami még nehézzé teszi ezeket a változásokat, az a mindennapi gyakorlás hiánya. Ezek a minták sok év alatt épültek be, így a felülírásuk sem megy egyik pillanatról a másikra.
Ebben segíthet számotokra a meditáció, de az is csak akkor, ha minden nap hallgatjátok.
Az elengedéshez most szeretnék segítséget nyújtani nektek ezzel a meditációval. Hallgassátok meg, mielőtt összeírjátok az elengedős listátokat, és elégetnétek azt a Hold fényénél. Az sem baj, ha csak utána tudjátok meghallgatni, ugyanúgy segíteni fog.

Most nézzük, a mai nap hogyan tud benneteket a legjobban segíteni:
Vízöntő Hold idején ledobhatják a fölösleges terheket, új megoldásokat, új utakat kereshettek. Ebben az időszakban érezhetitek kreativitásotok növekedését, éberség és szellemi frissesség jellemzi gondolkodásotokat. Lehetőség nyílik olyan problémák megoldására, amit eddig lehetetlennek tartottatok. Arra azonban ügyeljetek, hogy a túlzott akarás, az irányítás erőszakos megtartása, idegessé, zaklatottá tehet benneteket. Ennek a belső idegrendszeri feszültségnek aztán az lehet az eredménye, hogy robbantok és meggondolatlanul cselekedtek.
A szellemi energiátokat inkább állítsátok vágyaitok szolgálatába, figyeljétek a gondolataitokat, és jegyezzetek le minden új ötletet, még akkor is, ha a megvalósítása lehetetlennek tűnik most még. Ha ezt megtettétek, akkor tegyétek fl magatoknak a kérdést:
Írjátok le mindazt az akadályozó tényezőt, ami eszetekbe jut és többször is olvassátok el, közben mélyedjetek magatokba, lehet egy gyermekkori viselkedésmintára találtatok rá, amin változtatni kellene.
Amennyiben ez a helyzet, máris írhatjátok fel az elengedni valók listájára. A célravezető az lenne, ha ennek a negatív mintának a helyére írnátok egy pozitív állítást, amit minden nap felolvasnátok magatoknak. A következő két hét alatt ezeket a korlátokat szépen elengedhetitek, a fölösleges terhektől megszabadulhattok és Újholdkor már kezdődhet is az ötletek megvalósítása!
Ezek a napok kedvezőek új ismeretségek kötésére, baráti összejövetelekre, utazásokra. Szerelmi ügyekben viszont vigyázzatok, mert a hangulatingadozásokra is hajlamosak lehettek, vitákban hevesen reagálhattok. Felütheti a fejét a féltékenység is, ráadásul most az ész győz a szív felett.
A kapcsolatok most amúgy is érzékeny terület, mert ez az időszak a korlátozó kapcsolatok elengedéséről is szól. Lehet ezek anyagi áldozatot is hoznak, mert pl. anyagi függőséget kell elengedni, de szükségesek az új és minőségileg jobb élet kialakításához.
A lelki elengedést segíti, ha első lépésként elfogadjátok azt, hogy még mindig a régi minták irányítanak, de el kell döntenetek, hogy ezen változtatni akartok.
Ilyenkor persze egy tudatos embernél ösztönös reakcióként megjelenhet a harag, amivel megint csak szembe kell nézni, de nem szabad, hogy eluralkodjon felettetek.
Gondolom, már sejtitek a következő lépést, jön a megbocsátás (magatoknak is!). Ez sem könnyű, mert másoknak sokkal könnyebben megbocsátunk, mint saját magunknak. Viszont meg kell tennünk, valódinak kell lennie, nem csak mondani, hanem érezni is kell, hogy így van! Tanuljátok meg szeretni magatokat, saját tökéletességeteket, és ne foglalkozzatok azzal, mások mit mondanak!
Végül ne felejtsétek el, este elégetni a „már nem szeretném” listát! Írjatok le minden feltárt negatív mintát, feszültséget okozó beidegződést egy papírra és este jöhet a lista elégetése! Mivel ma levegő jegyben áll a Hold ezen a napon, ezért a hamut eresszétek szélnek!
Mindenkinek kívánok könnyed elengedést, és sikeres, boldog életet!Dudás Mária

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése