2013. december 23., hétfő

December 23. - Késztet a sors...A mai napra nagyon figyeljetek

December 23. - Késztet a sors... - ...mármint a változtatásra. És ezt vehetjük a szó legjobb értelmében. 2013 fontos mérföldköve annak a folyamatnak, amely segít megszabadulni az eddig bevett társadalmi szokásoktól, rögzülésektől, attól, hogy életünket úgy éljük, hogy másnak, vagy egy külvilágba kitett képnek akarjunk megfelelni. A mai nap és az idei ünnep is, fontos része e folyamatnak. Mielőtt elkezdenénk ítélkezni, és „rossznak”, nehéznek, vagy váratlannak titulálni a kialakult helyzetet, kapjunk már a fejünkhöz, és ébredjünk fel: réges régen készülődött, mi hoztuk létre, és csak egyetlen lépés, egyetlen önállóan meghozott, szabad döntés kell – máris megoldott a helyzet!
Ma meg is kapjuk a könnyítést ahhoz, hogy a már megkezdődött, radikális átalakulásokat valóban meglépjük, végigvigyük. Szélsőséges lelki-érzelmi megélések is előbukkanhatnak, vagy egyszerűen csak mélyebben érzünk, mint máskor. A férfi típusú, tüzes erők dominálnak, felfelé törekvés, akarat, és vágyak, amelyet nem nyomhatunk el tovább.
A Nap ma áll együtt a Nyilas nyilának hegyével, az Al Nasi csillaggal, a hajnali órákban, miközben a Hold még a Regulus szeretet-fényében úszik. Komoly üzeneteket és energiákat hoznak el mai álmaink, óriási teremtő erővel bír most a szeretet! Emellett este, 19 és 21 óra között ismét erősebben működnek a kreatív, alkotó, teremtő energiák, most érdemes a legszebbnek szánt süteményeket, díszítéseket elkészíteni, vagy vágyainkat vizualizálni.
A Nap már együttáll a Merkúrral, bekapcsolódva a már kialakult, energikus háromszögbe, így érzéseink, gondolataink és a szeretetünk világos, őszinte kifejezése nagy energiákat mozgat meg.
Zentai Anna asztrológus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése