2016. december 26., hétfő

2017 az újrakezdés éve lesz.Végre eljön a könnyedségek ideje.Csodás év lesz, meglásd! Tele új energiákkal, születő ötletekkel és újraformálódó jövőképpel! Éld meg, szeresd!



De nézzük meg, mit jelentenek a különböző mérföldkövek:
  • 1-es év: a tervezés ideje, az új alapok lerakásának pillanata
  • 2-es év:  a lassú fejlődés esztendeje, mint ahogyan egy magból szár szökken 
  • 3-as év: a növekedés éve, amelyben nagy változások jönnek
  • 4-es év: mint egy gyorsvonat: megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben megalapoztunk – legyen az jó vagy rossz
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje, a kétségek, a tépelődés időszaka. Vajon jól döntöttünk-e, vajon helyes úton haladunk-e
  • 6-os év: a megerősödés és megerősítés időszaka, a kétségek elmúlnak
  • 7-es év: az ünneplés éve, a beérés éve
  • 8-as év: a mozdulatlanság esztendeje: már elérte tetőfokát mindaz, ami célod az elmúlt években megszülettek, toporgás van, “valami véget ér, valami fáj”
  • 9-es év: a lezárás éve: a régi célok elengedése, új álmok csírájának felbukkanása, izgalmas, ám sokaknál szomorú, ám reményteli időszak
Amit 2017-ben megteszel, az további nyolc évig terem neked gyümölcsöt. De mit fogsz tenni? Lazsálsz vagy belevágsz? Keveset vagy sokat áldozol fel a siker érdekében? A döntés a te kezedben van. A különféle számmisztikai rendszerek közül több irányvonal szerint is kilencéves ciklusokból tevődik össze életünk. 2017 az első a sorban. Hozhat megújulást?

2017 > 2 + 0 + 1 + 7 = 10 > 1

Az, amit a 2017-es esztendő kínál számodra, komoly lehetőség arra, hogy 365 nap alatt sokat fejlődj, és elhidd, hogy bármire képes vagy. Mindig jön új kihívás, de 2017-re ez fokozottan igaz lesz. Ez egy olyan időszak lesz, amikorAz év minden egyes napján visszajön hozzád az, amiért dolgozol – a kérdés, hogy te mit fogsz tenni?

A kérdés komoly, meg kell fontolnod minden lépést. Az inspiráció állandó vendég lesz, érdemes megragadni a gyeplőt, vagy az élet elsétál melletted. Nyolc lényegre törő lépést kell megtenned azért, hogy másképp, máshogyan történjenek a dolgok, és végre eljuss a vágyott célokig.
  • Fókuszálj a lényeges dolgokra. Mindig legyen konkrét célod. Ha nincs, akkor csak sodródni fogsz az árral.
  • Ébredj rá a valóságra, ne félj szembenézni a gondokkal, csak így tudod megoldani őket.
  • Minden rajtad múlik! Ezt meg kell értened, és végre le kell szoknod arról, hogy másokra hárítsd a különféle történések folyamatait. Talán ez a legnehezebb kihívás.
  • Tedd meg az első lépést! Ne arra hivatkozz, mid van, netán mid nincs, hanem arra összpontosíts, mi mindened lehet még. Bármit megkaphatsz.
  • Válaszd szét a fontosat a lényegtelentől. Vess számot, és hagyd magad mögött azt, ami nem segíti a fejlődésedet. Több van ebből, mint gondolnád...
  • Kérj segítséget! Kell inspiráció, támasz, jó szó. Légy képes az együttműködésre.
  • Maradj kitartó, bármi is történjék! Egy akadály még nem akadály. Nem futamodhatsz meg az első gát láttán.
  • Légy részese építő folyamatoknak, inspiráló társaságoknak. Oszd meg eszméidet, hitedet, spirituális gondolataidat olyanokkal, akik erre befogadók.
A legjobb recept, amit ajánlhatok neked az, hogy határozd meg pontosan, 2017 minek az éve lesz. Tanulás? Önismeret? Eszmélés? Tervezés? Mire fogsz fókuszálni?

Bármit jelölj ki magadnak, azzal foglalkozz mindennap

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a sikeredért. Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap tegyél valamit a célodért, ami te vagy a gondolataiddal, a vágyaiddal és a reményeiddel együtt.

Bármit jelölj ki magadnak, azzal foglalkozz mindennapEgy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a sikeredért. Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap tegyél valamit a célodért, ami te vagy a gondolataiddal, a vágyaiddal és a reményeiddel együtt.
2017 tehát 1-es év lesz, az újrakezdés éve.
Hogy ez mit is takarhat a te életedben?
A 2017-es év ugye 2016 folytatása, de a tavalyi év a lezárások éve volt, amit valószínűleg az életed sok területén tapasztaltál te is. 
Talán véget ért egy olyan kapcsolatod, amely már nem működött igazán. Amikor ezt a bejegyzést írom, még 2016. szeptember vége van és még nyílnak a völgyben a kerti virágok, ugye – szóval ha még nem sikerült lezárnod azt a kapcsolatot, amelyben nem vagy önmagad, nem érzed jól magad, több a vita, szomorúság, mint kellene és több a rossz, mint a jó, akkor még van három hónapod azon gondolkodni, lezárjátok-e a meddő dolgot, vagy sem. Ha nem sikerül év végéig pontot tenni a dologra, beleragadsz újabb évekre. 
Nem fontos, hogy párkapcsolati döntés legyen, de úgy gondolom, idén jó pár egyéb, emberi kapcsolatod is gőrcsó alá került: barátokkal, kollégákkal. A 2017-es év abszolút kinyit a számodra ajtókat: bevonz rengeteg új embert, új barátságokat, meglepő társaságokat.
A közvetlen és a tágabb környezetem is 2016-ban vált vagy váltott munkát.  Több ismerősöm a napokban pakol és költözik külföldre, vagy épp a fővárosunkba – de olyan is van, aki a fővárosból igyekszik vissza, Szegedre. Nézz csak szét a saját és környezeted jelenlegi életén, meg fogod látni: rengetegen vannak ugyanebben a cipőben. 
Merj lépni! Mert nagyot álmodni! Az újrakezdés ugyanis mindig a bátrak fogalma és tette. Aki mer megújulni, mer lépni, mer önmagáért megtenni lépéseket.. Hogy felmerül benned a lehetséges bukás gondolata? Hát, hogy ne merülne fel? Elvégre emberek vagyunk, tele kétségekkel akkor is, ha nem valljuk be. Tele hibázási lehetőséggel. De azt már annyiszor megbeszéltük, hogy a kudarcok nélkül nem lehet sem tanulni, sem tovább lépkedni. 
2016 sokaknál hozott lakáseladást, költözést. Ha új helyen élsz, 2017-ben már egészen bizonyosan tudod szívből azt mondani: ez az új otthonom. 
 Nos, remélem, meg tudtad oldani az ilyen irányú jogi és hitelgondokat, esetleg pénzügyi tranzakciókat, mert 2017-ben már nem róluk fog szólni az életed. Új lehetőségek, új irányok – ne ragadj bele a múltba!

A legfontosabb tanács viszont az: ne félj a következő évtől, ne félj az újrakezdéstől.
Csodás év lesz, meglásd! Tele új energiákkal, születő ötletekkel és újraformálódó jövőképpel! Éld meg, szeresd!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése