2015. április 19., vasárnap

Horoszkóp:-- HÉTFŐN Április 20. hétfő – 21. kedd Minél inkább vállaljuk önmagunkat, annál jobb lehetőségek érkeznek.

HÉTFŐN a Nap a Bika jegyébe lép a Zodiákus körön, az égbolton ugyanekkor a Kos csillagkép alá ér. A cselekvéseink lényegi háttere most, hogy magasabb, fénnyel telibb útra léphetünk, meghozva a kellő áldozatot – lelki szinten pedig az anyagi-testi megélések, az anyagi gyarapodás és biztonság, jólét igénye, megteremtésének lehetősége van jelen. A Bika idején fontos az anyagi-fizikai síkon zajló működések és élmények megélése, a vágyak megélése, hiszen csak ezt követően szabadulhat ki a szellemi tartalom. Amíg ki nem élt vágyaink, érzéseink az anyaghoz kötnek, addig a szellem sem szárnyal igazán. Ideje tehát megélni az élet örömeit, ugyanakkor termékeny cselekvések időszaka is jön, koncentráljuk ezt tudatosan arra a területre, ahova szeretnénk! Művészi-kreatív területen is ideje van, hogy konkrét, kézzel fogható alkotások szülessenek, szép és harmonikus kivitelezésben. Pénzügyek terén még erősebb stabilitásra törekedhetünk – sokat jelent a gyarapodás érdekében, ha egyrészt azt csináljuk, amit szeretünk, amiben igazán termékenyek vagyunk, másrészt felismerjük, hogy mivel állunk ellen a jólétnek, mivel tartjuk távol az anyagi gyarapodást – ezen belső ösztönöket is feláldozhatjuk ebben az időszakban.
A Vénusz együttáll az Aldebaran csillaggal, a Bika szemével, amely a Tejútra néz – most érezhetjük, különösen érzékek, vágyak, érzelmek, női minőségek vonalán, hogy mik azok a dolgok, amelyek által a lelkünk hazatér, hogyan érdemes működnünk, hogy egy igazán méltó életet éljünk. A nap folyamán, különösen estefelé, az igazmondás kiemelt idejét éljük.Tessék odafigyelni arra, hogy nem mindig az az igazi barát, vagy társ, aki teszi nekünk a szépet – hanem az, aki igazat mond. Akkor is, ha kellemetlen. Emellett ideje megérteni, miért is fontos, hogy időnként elengedjünk, áldozatot hozzunk.
KEDDEN jóval sűrűbb megéléseket mutatnak az égi jelenségek. A megértés, az őszinteség, az engedés ma is terítéken van. Emberileg a fejlődést épp azok a dolgok hozzák el, amelyek nem túl könnyűek a számunkra és amit szeretnénk, de félünk meglépni. Legyen szó akár az érzelmek, érzések kifejezéséről, vagy arról a döntésről, hogy teremtett gondolatainkkal nem lehúzzuk, hanem felemeljük magunkat! Ez a nap, különösen késő este, kitűnő ideje annak, hogy egyik állapotból a másikba fordulva, panaszkodásból örömöt, hálát, szeretetet csináljunk.
Ideje van továbbra is annak, hogy felismerjük, mivel gátoljuk le saját vágyaink beteljesedését és meghaladjuk ezeket a berögződéseket. Alapvetően nagy energiák mozognak, inspirációt, késztetést kapunk a testi-anyagi síkon való teremtésre és megélésre, akár teljes átalakulásra. Aki azt érzi, hogy különösen nagy indulatokon csücsül, vagy elérkezett a tűréshatárig, annak épp ezek megfelelő működtetése, levezetése a feladat. Új célok, tervek most nagy elszántságot, törekvést, célratörést kapnak. Az akaratunkról, illetve az akarásról való lemondás most jelentősen előre vivő minőség. Bármilyen helyzetben is vagyunk, ami heves, nagy érzéseket, indulatokat produkál bennünk – abban az akarás feláldozása, az egyenesség, az önlegyőzés, a magasabb tanítások elfogadása, az alázat segít. Minél inkább vállaljuk önmagunkat, annál jobb lehetőségek érkeznek. Szenvedélyességünk, igaz lelkesedésünk most átsegít a határokon.
Zentai Anna

2015. április 18., szombat

Horoszkóp--Április 18. szombat – 19. vasárnap – Helyzetjelentés és útmutató

NAP – Kos jegyben, a Halak csillagkép végén
A Nap vasárnap áll együtt az Al Rischa csillaggal (Kos 29 fok 33'), ami a Halak csillagzat legfényesebb csillaga és az összegzés pontja az égbolton. A hétvégén tehát itt az idő, hogy összegezzük az eddig megtett utat, világosan lássuk, mi zajlott eddig és eldöntsük, hogyan is érdemes tovább folytatni ezt a kalandos utazást. A Nap további helyzetváltásai: 20-án hétfőtől a Bika jegyében, a termékenység, biztosodás, stabilitás jegyében, majd 23-tól a Kos csillagképben halad.
HOLD – Szombaton a Kos jegyében, 22 óra után a Bikában, vasárnap a Bika első felében halad. Csillagképileg szombaton a Halak csillagai alatt, vasárnap a Kos alatt jár. Így az új kezdet ideje a vasárnap lesz. A Hold további helyzete: 21-én este-éjjel végigvonul a Pleiadok csillaghalmazon, ezek a hónap legtermékenyebb órái. 22-23-án pedig a Tejúton vonul, itt nyílik kapu a magasabb, isteni minőségekbe lépni, érzékelni.
MERKÚR – Bika jegyében, Kos csillagkép alatt
Szombaton elvonul a Kos csillagzat feje és a Hamal csillag alatt (Kos alfa csillaga, 7 fok 50'). Szellemiséget, gondolatokat tekintve most van igazán ideje annak, hogy tudatosan gondolkodjunk, megválogassuk a gondolatainkat, puszta szellemi erővel törjünk egy élhetőbb létezés felé, feláldozva lehúzó gondolatokat. A Merkúr mostanában az álmainkon keresztül hoz erőteljes üzeneteket: vasárnapra virradóan mély lelki-tudati tisztulásban segít, 21-én kedden hajnalban az igazságra rávilágító álmokat, képeket mutat. 20-21 az igazság kimondásának napja lesz, 22 pedig óriási szellemi emelő erőket tartogat. Ez utóbbi napon dönthetünk: rombolni vagy építeni akarunk ezekkel? Felküzdjük-e magunkat általa a Fény felé? A Merkúr május 1-ig jár a Bikában, ezt követően már az Ikrek jegyébe lép.
VÉNUSZ – Ikrek jegyben, Bika csillagkép alatt
A termékenység, a nőiség, az érzékek bolygója a Bika fejénél (Hyádok csillaghalmaz) halad. A termékeny szellemiség, a bőven áradó gondolatok idejét éljük, ezzel együtt már a vénuszi dolgokat tekintve képesek vagyunk látni, hogyan tudunk még magasabb minőségben létezni és társainkkal együttműködni. Ennek az előrelátásnak, az isteni minőségekbe való betekintésnek kiemelt ideje 20. hétfő, amikor a Vénusz együttáll a Bika Tejútra néző szemével, az Aldebaran csillaggal. Közben, vasárnap ad lehetőséget, hogy a bennünk még mélyen megbújó önzést, függést, félelmeket felhozva önmagunk elvárásaival szembenézzünk, feloldjuk és eloszlassuk azokat. 22-én már a gyarapodás, az önállóbbá válás, az engedés és megbocsátás, a harmónia mutatkozik.
MARS – Bika jegyben, Kos csillagkép testénél
A Mars által szimbolizált erő, akarat, ösztön, a földies Bika által ad igényt és lehetőséget, hogy az erő testet öltsön, a vágy az anyagban is valóra váljon. Ennek háttere most az áldozat! A Kos, mint áldozati bárány a bennünk lévő állatias ösztönök feláldozását, egy belső küzdelem, önlegyőzés által emberibbé válás folyamatát mutatja. Most dől el, hogy állati ösztöneinket követjük-e és érzékeinknek, önző vágyainknak engedünk-e, vagy ezeket is feláldozva, a jövőbeni beteljesülés reményében, képesek vagyunk legyőzni saját magunkat? 18-án a Jupiterrel (igazság, bizalom, hit), 21-én a Plútóval (sorsemelő, regeneráló erő) alkot fényszögeket – előbbi még erőpróba általi fejlődést, utóbbi emelő, inspiráló erőt mutat. Május 12-ig halad a Mars a Bikában, majd a levegős Ikrekbe lép.
JUPITER – Oroszlán jegyben, Rák csillagkép harmadik ága alatt
A Jupiter most a Rák csillagzat végénél járva, az elengedő szeretet tanításait hozza el. Május 6-7-én áll együtt a Rák ollójával (Acubens csillag, Oroszlán 13 fok 49'), ez a csillag a (lelki-tudati) köldökzsinór elvágását szimbolizálja, vagyis itt az ideje önállóvá válni, saját egyéni utunkat járni, elengedni az eddig támogató társakat és beteljesíteni saját, igazi küldetéseinket. Kicsikre és nagyokra ez egyaránt vonatkozik. Jupiteri aktiválódások ebben a folyamatban: 17-18-án (ez főleg a 18-i álomüzenetekben jelenik meg), 21-én (kommunikációval karöltve jelenik meg) és 21-én (békével, harmóniával, vágyakkal együtt jelenik meg).
SZATURNUSZ – Nyilas jegyben, Skorpió és Kígyótartó csillagképek alatt
A Szaturnusz most látszólag hátráló mozgásban halad, vagyis a karma körét elhagyva együttműködésbe került a kozmikus haladással. Ilyenkor nem a gyakorlati működések, inkább a belső érzékelések válnak fontossá. Ő a beérés, az elrendelt idő bolygója is, most erősebben érzékelhetjük ezt a belső érési folyamatot, sok életterületen. Visszatérő lehetőségeket is hoz a Szaturnusz: hátterében a Skorpió ollója a fénytelen, szeretetlen, idejétmúlt dolgok levágásának időszakát mutatja. A Kígyótartó csillagképnek pedig a szellemi energiákat kézben tartó része van jelen. A Szaturnusz június 15-én hajnalban lép vissza a Nyilasból a Skorpió jegyébe.
URÁNUSZ – Kos jegyben, Halak csillagkép alatt
A magas szellemiség, a korlátlan tér, a tudat tágulása és a tisztító, felszabadító erők tartoznak az Uránuszhoz. A Kos jegyében most új korszak megalkotása zajlik általa, új kezdet, aminek hátterében azonban a Halak csillagkép visszaúszó halának fonala lebeg, így a múltból hozott képességek, varázserők kihasználása, a régi vágyak megvalósítása és a visszatérő helyzetek megoldása adja a hátteret.
NEPTUNUSZ – Halak jegyben, Vízöntő csillagképben
A Halakban otthon érzi magát a Neptunusz, ami a legmélyebb lelki-tudati működések, megélések és a Minden Egység bolygója. Így az egységélmények, a mélyre merülés, a mélységes, spirituális működések felfedezése, az egységbe kerülés munkája vannak jelen. Ennek hátterében a Vízöntő a tisztítás folyamatát mutatja – most van ideje, hogy az eddig igazán mélyre temetett, önmagunk elől is elködösített, elrejtett dolgokat, élményeket újra felszínre hozzuk és átmossuk, megtisztítsuk, feloldva sok éves-évtizedes fájdalmakat és félelmeket, felszabadulva a lelkünk mélyéig. Mindezek az oldások, tisztulások egy élhetőbb, boldogabb jövő megteremtését jelentik.
PLÚTÓ – Bak jegyében, Nyilas csillagkép alatt
A sorsemelő, megújító, átminősítő erők bolygója most a sorsunk, küldetésünk és valódi értékeink felvállalásának jegyében halad. Az igazi nagy áttöréseket tehát ezek rejtik. Itt az ideje, hogy ráébredjünk a valódi értékekre (akár úgy is, hogy szorult helyzetekbe kerülve szűkölködjünk bennük, így értve meg, mi az, ami igazán jelentős), hogy egyértelműen és teljes szívvel-lélekkel vállaljuk azt, amit igazán szeretünk-szeretnénk, hogy áttörjük az idők során kialakult beidegződéseket, a másoktól felvett, kőbe vésettnek hitt, valójában nem élhető törvényeket. Az átalakulás lépésről lépésre, fokozatosan valósul meg, önmagunk határait meghaladva. A háttérben a Nyilas az égi igazságokat, az isteni üzeneteket, tudást hozza el, így tanítva bennünket a szeretet törvényeire.
Holdcsomópontok – A Nap és Hold útkereszteződései a Holdcsomópontok. A felszálló pont most a Mérleg jegyében, a Szűz csillagkép múltból elrugaszkodó részén van, a leszálló pont pedig a Kos jegyében, a Halak visszaúszó halát tartó fonalán. Lehetőségünk van utat választani: új korszakot alkotni, a fény felé haladva, az isteni rend és egység alapján, vagy maradni félelemmel a régiben.
Zentai Anna

2015. április 15., szerda

Horoszkóp:--Április 16. csütörtök – 17. péntek – Ismét elérkeztünk egy ciklus végéhez, amikor ideje számot vetni az eddig történtekkel és ez alapján gondolkodni a folytatáson.



Április 16. csütörtök – 17. péntek – Ismét elérkeztünk egy ciklus végéhez, amikor ideje számot vetni az eddig történtekkel és ez alapján gondolkodni a folytatáson. A Halak jegyében, a Halak csillagkép alatt jár a Hold e két napban, így az egység keresése, felfedezése, élménye, az azonosságok érzékelése van terítéken. A családi egység megteremtésétől kezdve az érzelmi-lelki azonosságokig sok mindent érzékelhetünk. 

A Merkúr a Mars után szintén belép a Kos csillagképbe, az indító erőt így a gyermeki minőség és az érdeklődés adja, az információk áramlásának, a gondolatoknak a hátterében pedig ott áll azon képességünk, hogy már meg tudjuk különböztetni a fényes, életünket építő, és az árnyas, életünket elsötétítő minőségeket, magatartásformáinkat – így megérthető, tudható, hogyan tovább.
Szellemi erőnkben végtelen lehetőség rejlik - ha céljainkra fókuszálunk és igazán elszántak vagyunk, nincs legyőzhetetlen akadály.
Az elkövetkezendő napok fontos tanításként, fejlődési mérceként hozzák a szeretet áramoltatásának képességét, az áldozatossággal karöltve. A bölcs engedés most is megoldást és jó eredményeket hozhat. A vágyak, a belső erők, szenvedélyek ugyanakkor egyre inkább életre kelnek és rámutatnak, hogy ideje meghaladni a tanult, bevett szokásokat. Az egyenesség, a nyílt, őszinte magatartás most is jó irányba fordítja a dolgokat.
Jobban igényeljük mostanában a kézzel foghatóságot, az anyagi-testi megéléseket, a vágyak testet öltését. Mindez akkor tud megvalósulni, ha nem erőltetünk semmit, hanem inkább engedünk. Figyeljünk oda azon megnyilvánulásainkra, amikor egyértelműen megmutatkozik, hogy nem kényszeríthetjük rá az akaratunkat másokra, de a sorsunkat sem erőszakolhatjuk ki – a feltétlenség, az igazság, az engedés erejével viszont bármi megvalósulhat.
Mindezek mellé társul egy újabb lehetőség arra, hogy sorsunkon nagyot fordítsunk, változzunk, megújuljunk. Most könnyebben megy mindez – kezdve attól, hogy ideje pozitívabban nézni önmagunkra és az életünkre.
Gyakori mondás a „hiszem, ha látom”... ám a valóság legtöbbször ennek az ellentéte.
Zentai Anna

2015. április 14., kedd

Horoszkóp:--Április 15. szerda – A mai álmok sokat segítenek az elengedésben, változtatásokban, szabadulásban, és mégis, éppen ezek által a biztosabbá, stabilabbá válásban



Április 15. szerda – A mai álmok sokat segítenek az elengedésben, változtatásokban, szabadulásban, és mégis, éppen ezek által a biztosabbá, stabilabbá válásban. A lelki-érzelmi karmatisztítás órái zajlanak, a mély érzéseket, érzelmeket ideje tisztázni (akár önmagunkkal is), megélni, felszabadítani. Az álmok és a belső hangok igen tiszta üzeneteket közvetítenek ma az érzéseken és az intuíción keresztül, főként a jövőre vonatkozó kérdésekben. A múltat lezárni, egyben a jövőt tisztázni, éppen alkalmas ez a nap.
A Hold a Halak jegyén vonul át, késő délben a Neptunusszal való együttállása biztosítja az érzelmek és az érzékelés felerősödését, a teremtő képzelet gazdagságát, az odaadás és önfeláldozás hajlamát. A nap első felében még érezhetjük, hogy álmaink megvalósulása nem mindig egyezik az elképzeléseinkkel, ám ettől még nagyon is lehetséges. Általános törvény, hogy mindig a célokat érdemes tudni, a hogyanokat meg az égiek elrendezik. Ha készek vagyunk a változásokra, a sors és a gondviselés iránti alázatra, a megértésre, akkor a lelki harmónia, az egyesülés, a családi egység, a mélyről és régről felcsapódó hullámok elsimulása és feloldása várható.
Zentai Anna

2015. április 13., hétfő

Szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni

Az ikerpárok ugyanannak a léleknek a két felét képviselik. Sok rokonlélek áll közel hozzánk, lelki ikertestvérünk azonban csak egy van. Az előbbit a hasonlóság, az utóbbit a teljes egyezés határozza meg.  Egyenrangúak, éspedig igen fejlett fokon. Mivel a lélek két felét képviselik, az ikerlelkek nem előzhetik le egymást, ám sürgethetik vagy hátráltathatják a közös előrelépést.  Az ikerlelkek mélyen lelkükbe vésték a másik képét, mindegyik rányomta bélyegét a társára. Valamennyi emberi lény szívében hordozza ikertestvére arcmását. Bármilyen elmosódott is, de ott van. A testvérlelkek a világot jelentik egymás számára, és egyetlen teremtett lélek sem elégítheti ki őket ennyire. Azért, mert ezeket a lelkeket Isten egymásnak alkotta, és semmiféle erő nem választja el egymástól, és nem is kell elszakadástól tartaniuk. Az ikrek soha nem hagyják el egymást, és tökéletes bizonyossággal ismerik fel ikerlelküket, s ha megtalálták egymást, soha többé nem válnak el. Az ikerlélek lehet már közel is van, és arra vár, hogy megtegyük az utolsó lépést a fejlődésben. Esetleg mindkét félnél hiányzik a végső egymásra találás előtt. A találkozásra csupán akkor kerül sor, ha magunkban eljutunk odáig. Lelki ikertestvérünk a tükörképünk, önmagunk fordított mása. Kiegészítjük egymást, nem egy szempillantás alatt, hanem újfajta fejlődési folyamat részeként. Mindeközben önmagunkban is egyre egyénibbek leszünk. Az ikrek paradoxona: hogy mialatt a kettő egyesül, egyéniségük is kivirágzik. A párjára lelt ikerlélek a Teljességet (tökéletes lényt) látja a másikban, és a Szerelem erejénél fogva segít is kibontakoztatni. Mindennek semmi köze a szerelemhez. Aki szerelembe esik, elvész a másikban, lemond önmagáról, mintegy átnyújtja szívét a szeretett lénynek. Az ikerlelkek egymás felé vivő útja, nemegyszer bizony rögös és fáradságos. A lelki ikertestvér felé közelítve szerelmi tapasztalatainkból tanulunk. Ehhez nem feltétlenül van szükség partnerre, saját szeretni tudásunkat is fejleszthetjük. Ha nyitottak maradunk, valamennyi élményünk, önismeretünk elmélyítését szolgálja.  Aki pedig rátalál önmagára, az a nagy egyesülésre is készen áll.


Természetüknél fogva a lelki ikrek képtelenek elválni egymástól, ezért arra kényszerülnek, hogy a lehető leggyorsabban megoldják konfliktusaikat. Sokat tanulhatunk tőlük, ha követjük példájukat, hisz az ikermodell az emberi kapcsolatok eszményi mintája. Az ikrek szúfi jelképe két egymásba kalapált gyűrű, melyek középen átfedik egymást (így hozva létre a hármasságot) és nem lehet szétválasztani. A két karikagyűrű testesíti meg a két személyiséget, akik önmagukban teljesek, bár függenek egymástól. Ők annyira egymásban és egymásért élnek, hogy az átlagnál is mélyebben megszenvedik társuk fájdalmát, melyet tűrhetetlennek éreznek, és mielőbbi megszüntetésére törekednek. Lelki közösségük alapja, a tökéletes őszinteség. Az ikerlelkek karmája egy örökkévalóságon át összefonódik. Amíg külön élnek, karmájuk ledolgozásával is egymásra találásukat segítik elő. Az ikerlelkek egyesüléséhez nincs szükség csillogásra, fényes külsőségekre. A lélek ilyenkor valódi, benső fényességet keres. Ha az ikerlélek egyike vagy mindkettő házasságban él, konfliktus támadhat az ember törvénye és az ég akarata között.  Egy házasságban élő felelősségteljes ember nem hagyja ott a családját egy szerelemért, még akkor sem, ha ikerpárjáról van szó. Ellenkezőleg,  még inkább kötelezőnek érzi magára nézve, hogy tekintettel legyen azokra, akik tőle függenek. Ez az igazi tisztesség, amely mindenek előtt a karma törvényeire épül, és a lelkiismeret szavára ügyel. Ha olyan férfiról/nőről hallunk, aki átgázolt családján, csak mert megjelent a lelki ikertestvére, biztosak lehetünk abban, hogy hamis az egész. A valódi ikrek ezzel szemben bebizonyítják a világnak, mire képes a Szerelmük, amely nem földi szabályokat követ, hanem belső gyarapodásért, gazdagodásért, amely felfelé mutat, és további lelki találkozásokra sarkall. Azok az ikrek, akik nem tudják együtt leélni az életüket, megkeresik az okát ennek a megszorításnak.Bizonyára megértik majd, hogy próbának vetette őket alá az ég. Talán olyan szolgálatra szólít, melyet barátként, munkatársként könnyebben teljesíthetnek. Az ikerlelkek szerelme különben sem elsöprő, földi szenvedély, melyet mindenek előtt a testi kívánás határoz meg. Ők a lélek közelségére vágynak. Bármilyen akadályba ütközik az ikerpár egyesülése. végső soron semmi sem állhat útjába. Néha azért megesik, hogy az ikerek egyesülése felrobbant egy létező házasságot. Ez azonban minden bizonnyal önsúlya alatt is összeroppant volna. A válás ugyanúgy a gondviselés terveinek része, mint az ikrek találkozása.Az elengedés, az egymásra találás, a természet rendje. Ez esetben az ikrek találkozása új életciklust idít el, valamennyi érintett fél számára. Mikor az egyik házastárs félrelép, biztosak lehetünk abban, hogy a házastársak nem ikerlelkek.
Megkülönböztető jegyei a hűség, összhang, boldogság, szeretet, bizalom. Egy ilyen szerelem valamennyi férfi és nő beteljesült álma. Az  ikrek kapcsolatában mindkét fél ugyanabban az ütemben fejlődik. Az egyik az egyik területen teljesít, a másik a másikon, miközben mindkettő előrefelé noszogatja a párját. Egymás vezetői. Amint a lélek kiegészül és ismét teljessé válik, immár olyan erős és legyőzhetetlen, hogy bármilyen ostromot visszaver. Az ikrek kapcsolatának alapja a közösségük alapvető tudata, a látásmód, a célok és érzések egysége.
"Ne hidd azt, hogy nincs, mert úgy lesz. Megfelelő párt csak megfelelő pár kaphat – előbb neked kell azzá válnod. Olyanná, aki tud szeretni, adni, leginkább szabadságot, na meg persze szárnyakat a másiknak. Nem lehúzni, összetörni, visszafogni, hanem még magasabbra emelni, mert az élet nem arról szól, hogy egymást kevesebbé tesszük. Sőt. Erősítjük, bátorítjuk a másikat, bebizonyítva, hogy együtt mindenre képesek vagyunk. Megtehetnénk egyedül is bármit – de az nem lenne olyan. Szomorúan végződne minden, az életnek meg mindig happy end az utolsó pillanata. Ha hiszed, ha nem. Szóval csak merj magadba nézni, és felépíteni valami olyat, amire vágysz, mert hasonló bizony hasonlót vonz. Legyél a megfelelő pár, és megkapod azt, aki ezt megérdemli – se jobbat, se rosszabbat. Csak pont azt.”


 

Hogy hol kerestelek? Nem tudom. Mindenhol. És sehol. Valahol a zsigereimben éreztem, hogy vagy. Hogy jössz. Aztán hirtelen hinni és kezdtem ebben. És jöttél. Olyan volt, mintha a legszebb mesés könyvemből léptél volna elő. És én féltem becsukni a könyvet, hogy nehogy elveszítselek. De már tudom, hogy ez az életem könyve. Az életünk könyve. És már nem félek.


  • Ne tervezz, ne akard. De tudd, hogy mire vágysz, ismerd magad. Ismerd azt a valakit, aki még nincs itt, éljen tisztán a gondolataidban, és tudd, hogy jön majd, és ő lesz az, aki boldoggá tesz. Semmit sem érzel véletlenül. Nem ok nélkül van szükséged arra, ami lejátszódik benned, vagy vonzódsz ahhoz, akihez. Egyszerűen csak engedd át az életnek az irányítást, és hagyd, hogy hozza és vigye az embereket. Senkit sem visz el véletlenül, a helyébe mindig jön más, hiszen olyan még sohasem volt, hogy ne lett volna valahogy. Hagyd, hogy betoppanjon az, akire szükséged van.



Amikor hozzám bújsz, s itt vagy mellettem, tudom, hogy nem választ el minket senki sem, a szívem érted ver, minden percben érted él! Velem ébredsz a szürke reggeleken, mióta nemrég egy színes éjjelen jött a tűz, és te végre az enyém lettél! Mert ha nem tudnám, hogy létezel, nem is tudnám, milyen az, amikor jó nekem, minden pillanatban arra gondolok csupán:
Úgy érezném, hogy fáj! Hogy a szívem végre érintésre vár, de ha úgy akarnám, rájönnék talán, hogy te vagy az a jó, igazán jó, aki végül karjába zár. S akkor érezném már, Te is arra vársz, hogy végre rám találj, és ha úgy akarnád, rájönnél talán, hogy ki is az a jó, aki végül karjába zár. Néha üzenetet hagysz a telefonon, nekem ajándék, amikor hallgatom, csak egy kis semmiség, mégis érzem, hogy élek én! De olyan nehéz, és talán nem tudom kimutatni úgy, ahogy gondolom, pedig többet jelentesz nekem mindennél! Mert ha nem tudnám, hogy létezel, nem is tudnám, milyen az, amikor jó nekem...


Szeretnék Neked üzenni a mai napon.
A lelkem már készen áll, de a fizikai valóság még nem egész. Mérhetetlenül büszke vagyok a kitartásodra, és arra, hogy milyen erős vagy... arra, hogy együtt milyen erősek vagyunk. Szeretnélek emlékeztetni: ez a megtestesülésünk az, amikor minden fájdalmat, csalódást, melyet egymásnak okoztunk, a feledés és megbocsátás hajóján szélnek kell eresztenünk. Ez az év a mi évünk. Ez az idő a mi időnk. 25o nap mulva felragyog az arany csillag életünk egén. 25o kemény nap, mely semmiség ahhoz a több millió csillagévhez képest, melyben annyit közdöttünk egymásért... önmagunkért. Hiszen "mi" nem "én" és "te" vagyunk. Mi vagyunk. Én vagyok. Te is én vagy. Évezredek óta várjuk, hogy itt a földi létben is EGY lehessünk. Már nem hosszú az út. Tudnod kell, hogy szinte mindenben megelőztél, de a következő években pótolni fogom Neked ezt az energiát. Kérlek, légy boldog, légy vidám, minden nap ünnepeld meg magad... azt, hogy egy csodás lény vagy... az én másik felem. Aki felemelt engem. Tudd, hogy aki az üzenetem közli Veled, az én legfelsőbb fényből való énem. Én még nem vagyok elég tudatos erre. De hamarosan eljön az idő, amikor a lelkem átveszi az irányítást az egó felett. De még félek. Nyíladozom, mert megnyitottál, de félelemmel is megtöltött ez a világ. Nincs elég önbizalmam, nincs elég bátorságom. Még rettegek. Tudom azt is, hogy most egyedül kell helytállnom, s félek, hogy képes vagyok-e rá. Te a magasba emeltél, s most azt érzem, hogy zuhanok. Még nem teljesen értem földet, de a lelkem könyörög a fényért. Sokszor érzem, hohy megadom magam a sötétség Urának, de ilyenkor a csoda erejével (a Te erőddel) felemelkedem. Te tettél jobb emberré, egyedül Tőled tudom, mit jelent szeretni. Ígérem Neked, hogy rövidesen talpra állok, s minden képzeletedet felülmúlja majd, akivé leszek. Hiszen egyek vagyunk. Ugyanolyan csodálatos vagyok, mint Te. De még hiányzik a felismerés. Szeretném ezt a varázslatot, ezt a csodát, de még küzdök önmagammal. Bármennyire fájdalmas is, arra kérlek, hagyj magamra (bár semmire nem vágyom jobban, mint az összeolvadásra)! Egyedül kell helyt állnom, egyedül kell a bennem lévő sötétséget legyőznöm. Ne félj! A létezésed elég bizonyíték ahhoz, hogy nem veszhetek el. Már nem! Nem tudom szavakkal kifejezni azt, hogy mennyire hálás vagyok. Ez most egy új ébredés hajnala. Rövidesen eljön a mi időnk: amikor lelkem "jobbik" felével megtapasztalhatom a földi mennyországot. Addig is ölelve Téged soha el nem múló szeretettel: az Ikerlángod"

Néha az is elég, ha valakire gondolunk. Ha tudjuk, hol van és mit csinál, és a lelki szemünkkel látjuk. Arra való az emlékezet és a képzelet. Hogy elő tudd varázsolni. Ez a varázslat! (Emylia Hall)

A spirituális szerelem különleges és ritka dolog. Kevesen tapasztalják meg, pedig mindenkinek létezik valahol a lelki társa, akire rá kellene találnia. 


A spiritualitás életünk legfontosabb része, vagy annak kéne lennie, hiszen nemcsak test, de lélek is vagyunk. Sokan a szerelemben tapasztalják meg először azt az élményt, amely túlmutat az evilági lét határain. Nem a szárnyalásra, a testet-lelket elborító forró érzésre gondolunk itt – hanem arra a tökéletes, transzcendens egyesülésre, amelyet, ha szerencsénk van, életünkben egyszer megtapasztalunk. Ez a tapasztalás többféle szinten létrejöhet, és egyértelmű jelei vannak. Íme, a kapcsolat spritualitásának öt kritériuma:

1. Mi már találkoztunk
A „déja vu” érzésénél jóval többről van szó, amikor spirituális társunkkal először találkozunk, és belénkhasít a gondolat: mi valahol, valamikor már találkoztunk, nekünk közünk volt egymáshoz. Mintha már évezredek óta ismernénk egymást, s „előző életeinkben” is szoros kötelék fűzött volna bennünket egymáshoz. A másik minden gesztusa, megnyilvánulása édesen ismerős, úgy érezzük, nem megtaláltuk egymást, hanem újra rátaláltunk társunkra. Úgy tűnik, mintha mindent, ami most történik kettőnk közt és ami majd történni fog, már régesrég tudnánk, és most csak fellebben a fátyol szemünk előtt. Mintha az első találkozásnál már többéves együttéléssel a hátunk mögött néznénk egymás szemébe.

2. Közös szemléletmód
A kapcsolat nem az „ellentétek vonzzák egymást” szabálya szerint jön létre – a spirituális szerelemben általában inkább a hasonló személyiségek találkozása jellemző. Akár azért, mert az előző életek során egymáshoz csiszolódtunk, akár azért, mert eleve egy lélekcsoport jellemzőivel születtünk, de a világ legtöbb dolgáról hasonlóan gondolkodunk. Sokszor történik meg, hogy egy adott társaságban csak mi ketten gondoljuk másképp a dolgokat – ilyenkor egymásra villan a szemünk, és tudjuk, közös a vélemény, közös a hozzáállás, amit rajtunk kívül senki nem ért.

3. A hűség nem kérdéses
Ne szépítsük a dolgot, a hűség bizony önfegyelem kérdése: meg kell nyirbálnunk eredendő vágyainkat annak érdekében, hogy társunknak ne okozzunk fájdalmat. A hűség nem ösztönből és természetesen létrejövő viselkedésmód, hanem civilizációs, tudatos törekvés, amelyért bizony meg kell dolgoznunk. Kivéve a spirituális kapcsolatot – ott ugyanis egyszerűen azért vagyunk hűségesek, mert eredendően nem is tudnánk mások lenni. A nő számára az összes többi férfi nemtelen, úgy tekint rájuk, akár bátyjaira. A monogámiára kevésbé hajlamos férfinek sem kell megtartóztatnia önmagát – egész egyszerűen nem vágyik másik nőre, kedvesén kívül az összes többi nő: ember, és nem is tudja őket másként nézni.

4. Meredek ívű lelki fejlődés
A spirituális kapcsolatokra jellemző a másik mellett lehetővé váló lelki fejlődés. Közös élmény az egymáshoz való transzcendens kapcsolódás, amely egészen új utakat nyit meg előttünk. Mivel mindketten tudjuk, hogy valami magasabb erő köt össze bennünket és közös múltunk nem csupán a jelenlegi földi létre korlátozódik, a transzcendens világba vetett hitünk erősödik és magától értetődővé válik. Kedvesünkkel való beszélgetéseinkben témáink túlmutatnak a hétköznapi szinten, szó esik Istenről, öröklétről, az élet céljáról és értelméről. És mindegyik témában olyan dolgokkal gazdagodunk a másik által, amelyek a legjobban elősegítik fejlődésünket. Társunk mellett jobb emberré, érettebbé és bölcsebbé válunk.

5. A lélek orgazmusa
Van a szerelem nélküli szex, a szerelmes szex és a spirituális szex. A sorrend pedig emelkedő sorrend: amekkora különbség van egy egyéjszakás kaland és a legelső szerelmes szeretkezés között, akkora különbség van a szerelmezés és a spirituális együttlét között. A spiritualitással átitatott szexuális együttlét a lélek orgazmusát is hozza. Elmondani igazából nem lehet, mit él át ilyenkor a szeretkező pár: egész lelkük kapcsolódik össze, olyan erővel és olyan tökéletes fedéssel, amelynek egyetlen testi orgazmus se ér a nyomába. A keletiek egész vallást szentelnek ennek a fajta együttlétnek: a tantra technikájával még teljesebbé, még könnyebben és okosabban járható úttá teszik a spirituális együttlétet. Nem véletlen, hogy a tantrikus szexben a férfinél nem következik be magömlés: a szexualitás célja itt nem a testi kielégülés – és hogy a férfiak minden további nélkül le tudnak mondani a testi orgazmusról, mutatja, hogy valamit mégiscsak tud az a tantra…

Ha ezt az öt jellemzőt megleled saját kapcsolatodban, biztos lehetsz benne, hogy spirituális kötődésről van szó – és abban is, hogy végleg megtaláltad a boldogságodat, hiszen azt a két embert, akiket magasabb erők kötnek össze, semmi nem választhatja el egymástól életük végéig, és még azon is túl.

Spirituális embereket mai nyelven korszerűtlen lényeknek nevezik, mert az isteni útat járják, az ősök útja helyett ...

Spirituális ember arról ismerhető fel, hogy életében inkább a szellemi javakat részesíti előnyben a fizikaiakkal szemben. S ez megnyilvánul az életmódjában is.

Nemesíti emocionalitását, egyre nemesebb érzelmeket él meg és tükröz a világ felé. Szépséget és harmóniát sugároz.

Jóságot, együttérzést próbál mind teljesebb mértékben megélni. Fejleszti mentalitását, értelmét, gondolkodásmódját, amelyet egyre inkább az élet, az evolúció, embertársai segítésére használ.

Egyre tudatosabban megfontoltabban választja meg a fizikain túl az érzelmi és értelmi “táplálékát” is. Egyre kevésbé kiszolgáltatott mások véleményének
.

Az egymással karmikus kapcsolatban álló emberek nemcsak "a számlájukat tudják egymással rendezni", hanem ezzel egyidejűleg lehetőséget is adnak egymásnak a gyors szellemi növekedésre. Ajánlatos volna tehát ezeket a lehetőségeket tudatosan kihasználni. A partnerkapcsolat értelmét és belső tartását vesztette, mihelyt feladatát beteljesítette, vagy már nem képes ezt a feladatot betölteni. Ha a felek ennek ellenére ragaszkodnak hozzá, hogy együtt maradjanak, az kíméletlenség önmagukkal és a másikkal szemben is.
Miközben ugyanis valami túlhaladotthoz ragaszkodik, az élet által most kínált dolgokra nem tud odafigyelni. Azok egyikük esetében sem tudnak megvalósulni, ekképpen gátolják további fejlődésüket.

Igazi társkapcsolat kizárólag két önálló, "egészséges" lény között jöhet létre, akik individualitásukat mindvégig megőrzik. Csak így leszünk képesek szembenézni azokkal a gyengéinkkel, melyeket a társunk segítségével fedeztünk fel, csak így találhatunk egymásra kozmikus tudattal és szellemi nyitottsággal. Csak így derül ki, mennyire izgalmas és gazdagító lehet egy társkapcsolat.

Kurt Tepperwein: A szellemi törvények
A egymáshoz nagyon közelálló rokonlelkek. A Lélektárs különbözik az Ikerlángtól. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást.

Ikerlángja mindenkinek csak egy van. Ő a szellemünk másik fele. Frekvenciaszámuk megegyezik. Együtt kell lenniük, folyton folyvást az egyesülést keresik. Az Ikerlángod, olyan mint Te. Tükörképet mutat neked, ezért is nehéz elviselni, mert visszatükrözi az összes olyan tulajdonságodat, amit nem szeretsz. Addíg nem is hoz össze titeket a sors - vagy ha igen, akkor el is választ - , amíg mindkét fél saját magában meg nem találta a harmóniát, az egyensúlyt. Hiszen hogyan várhatnád el valakitől, hogy elfogadjon, ha te sem tudod saját magadat elfogadni? És hogyan tudnád elfogadni azt az embert, aki ugyanolyan mint te, ha saját magadat nem szeretedk?
Ha fejlődsz, akkor őt is emeled, ha rossz kedved van és negatív vagy, akkor őt is lehúzod. 
Tehát legyél mindig pozitív!

Megemlítem még a harmadik féle kapcsolatot, a karmikus kapcsolatot. Ilyenkor a két felet közös karmájuk kiegyenlítése vonzza egymáshoz. Az ilyen kapcsolatok, vagy házasságok gyakran nehezek, de a spirituális fejlődés szempontjából fontosak.

Szakaszai vannak az Ikerláng találkozásoknak. 7 szakaszt/ lépcsőt tudunk megkülönböztetni:

1. lépcső: FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS

Ismertetőjegyei/jellemzői:
Mind a két fél egymásra ismer lélekszinten és úgy érzik, mintha már találkoztak volna ezelőtt is. Szinkron események övezik az újra- találkozást.
A szívcsakrák megnyílnak, és mindkét lélek gyorsan egybeolvad, összeforr egy harmadik egyesített energiává. Mindkét fél a spirituális megértések felgyorsulását tapasztalja meg.
A FELISMERÉS ÉS ÁTMENETI/IDEIGLENES SPIRITUÁLIS FELÉBREDÉS célja:
Mindkét fél emlékezetében beaktivizálja az életküldetésüket, és segítse mindkét fél tudatosságának egy magasabb szintre való felébredését.

2. lépcső: A PRÓBA

Ismertetőjegyei/jellemzői:
A kezdeti, de átmeneti spirituális felébredés elhalványul, kezd csökkenni. Az egó elkezd újra felbukkanni.
Az egyik, vagy mindkét fél megpróbálja ezt a kapcsolatot belepasszírozni az általános szerelem/párkapcsolati mintába, ami az egójuk vágyához és a múltbeli tapasztalatok alapján jön elő.
Belső konfliktusok jönnek felszínre. Mindkét fél sokáig azon gondolkodik/töpreng, hogy mit is tanultak eddig, hogy a másik félnek milyennek kellene lennie, és hogy ennek a kapcsolatnak hogyan kellene működnie és szolgálnia őket.
Mindkét fél párhuzamosan azt érzi, hogy vagy nagyon inspirált állapotba kerül, vagy nagyon kibillen az egyensúlyából.
Kétségek kúsznak be közéjük, és ez egyik vagy mindkét felet elbizonytalanítja, és elkezdi a másikat kritikusan és gyanúsan szemlélni.
A PRÓBA fázis célja:
Hogy előidézze azokat a már lejárt párkapcsolati mintákról alkotott mentális koncepciókat, amelyeket a felszínre kell hozni és megtisztítani. 

3. lépcső: A KRÍZIS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a szakaszban a felek felismerik, hogy vagy elutasítják az egójuk párkapcsolatról alkotott mintáit, vagy egymást utasítják el.
A Szeretet magas rezgésű kifejeződése, ami elárasztja és átöleli az egót és a hitrendszereket, és vágyakat, ez elvezethet oda, hogy a felek megijednek és feszültek, idegesek és ellenállóvá válnak.
A félelem átveheti a helyet, és mély érzelmi kitöréseket, dühöt, agressziót, fájdalmat, szomorúságot eredményezhet. Ezzel a fázissal csak a jelenben történő maradással lehet megbirkózni, hogy átengeded magadon a feljövő érzéseket, és csak megfigyelő maradsz és elengeded/átengeded magadon őket.
A felmerülő félelmek, konfliktusok ellenére is ebben a fázisban is a felek találkoznak, összejönnek egy-egy rövidebb időre, hogy együtt lehessenek, vagy vallomást tegyenek egymásnak, vagy szeretkezzenek, vagy megbocsássanak egymásnak. 
Ezek a rövid idejű találkozások viszont mindkét félnél erősíti a tudatosságot, ami belepumpálódik mindkét fél energia mezejébe.
A KRÍZIS szakasz célja:
Hogy lehetőséget biztosítson a mentális és érzelmi test gyógyulására és megérésére.


4. lépcső: AZ ELTÁVOLODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az emberi egó természetes félelme a megsemmisülés, amivel szembenéz az isteni egyesített tudatosságban, ami az Ikerlángi egyesülésbe van kódolva.
A fájdalomtest megjelenik, és a régi egó túlélési mechanizmusok beindulnak, mentális és érzelmi szinteken is. Ami megjelenik: dac, ellenszegülés, ellenállás, manipuláció, harag, büntetés, ítélkezés formájában.
Az egyik vagy mindkét fél túlcsordul érzelmileg és mentálisan is a túl sok lélekszintű fájdalommal, amik előjönnek és amelyek végül lemondásra, elhagyásra ösztönzik a feleket. 
Ez az elviselhetetlen lélekszintű fájdalom az egyik vagy mindkét felet arra viszi, hogy visszavonuljon fizikailag is a másiktól és a félelem és az értelmetlenség leblokkolja a kommunikációt közöttük.
Az egyik vagy mindkét fél, ebben a fázisban eredménytelenül próbálja a kezdeti találkozásnál fellépő harmónia érzését visszaállítani.
Az ELTÁVOLODÁS fázis célja: 
Előrehajtja mindkét fél egyéni (isteni) gyógyulását és a spirituális test megérését.

MEGJEGYZÉS:
Az egó harcokban benne maradásra való kísértés, vagy a visszavonulás nagyon csábító lehet, és nagyon is nehéz ellenállni ennek, de ez az a fázis, ami a legtöbb Ikerlángot megakadályozza a céljuk elérésében és nem képesek elérni a többi lépcsőt.
Emlékezz arra, hogy az ikerlángi kapcsolatokban nincsen helye az ítélkezésnek, és egó harcoknak. Van amikor a két fél csak két külön saját úton tanulhatja ezt meg, a saját akaratukból. A nem-szeretet alapú gondolatokat is megérzik a felek egymástól távol és ez távol tartja őket tudat alatt. 


5. lépcső: A MEGADÁS/ÁTADÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.
Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. (De ehhez mindkét félnek el kell érni a teljes megtisztulás és felébredés állapotát, hogy a fizikai harmonizálás is megtörténhessen.)
De megvan a választás lehetősége, hogy valamelyik fél a saját terét és szabadságát válassza, hogy a saját útján fejlődjön.
Ebben a fázisban az együttérzés energiája visszatér és fenntartja önmagát.
A felek „szívteret” tartanak egymásnak, amíg teljesen megtapasztalják az életükben azt, (felfedezzék az életet) amire szükségük van, hogy „felébredt” emberré váljanak.
Ez az időszak a feltételnélküli szeretet művészetekbe, írásba, tanításba, zenébe, vagy más kreatív tevékenységbe való csatornázása.
A MEGADÁS/FELADÁS szakasz célja:
Hogy mindkét felet abban segítse, hogy elengedjék az egót, hogy fejlesszék a közvetítői csatornájukat/kommunikációjukat Isten felé, és hogy bebizonyítsák a teljes bizalmat Istenben, hogy minden akkor történik, amikor annak meg kell történnie. (minden a megfelelő időben és helyen történik).



6. lépcső: AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Az egó meghal és az Isteni energia elárasztja a fizikai testet is.
Ez a teljes spirituális felébredéshez vezet, a teljesen felébredt isteni rész felemelkedik.
Ez a ragyogás, az Isteni Szeretet áramlásának szakasza, ami sokkal többet jelent egy romantikus párkapcsolatnál.
Ebben a fázisban a felek érzelmi, mentális és spirituális testei elérkeznek a teljes megéréshez. Új kreativitás és gyógyító képességek élednek fel, amelyekkel már másokat szolgálhatnak.
AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS/RAGYOGÁS/MEGVILÁGOSODÁS célja:
Az Isteni Szeretet folyamatos áramlásának megalapozása/létesítése a testükön és a munkájukon keresztül, ami olyan magas szinten vibrál, ami segíti az emberek felébredését/felemelését.

7. lépcső: A HARMONIZÁCIÓ

Ismertetőjegyei/jellemzői:

Ebben a fázisban már mindkét fél felébredt. Összejönnek a fizikai világban is, hogy összeadják /egybeolvasszák az újonnan elért energiáikat, és hogy ezt áramoltassák az újonnan egyesült potenciáljuk dinamikájába.
Mindkét fél teljesen beintegrálódik egy harmadik energiába, ami a Feltételnélküli szeretet energiája, olyan módon, ami hatással van mások felé is, hogy megnyílhasson a szívük.
A HARMONIZÁCIÓ célja: 
Hogy beteljesítsék a felek a az Ikerlángi küldetésüket.
Az Ikerlángi kapcsolat azért jön az életedbe, hogy segítse az átformálódásodat arra, hogy befogadhasd és megtestesíthesd a Feltételnélküli Szeretet vibrációját.




Mondhatsz bármit, csinálhatsz bármit, aki akar Téged, azt nem tudod elüldözni. Aki veled szeretne lenni, az vállalja, hogy lerombolja a magad köré épített falakat. Elküldheted, lezárhatod, vissza fog térni. Mert, aki akar, az küzd. Mert tudja, hogy a legjobb dolgokért kell a legtöbbet harcolni. Téged tart a legjobb dolognak és ezért mindent meg fog tenni. Mikor azt hitted, már tényleg nem az életed része, akkor újra megjelenik, mert úgy érzi, még nem tett meg mindent Érted. Aki semmit sem tesz meg azért, hogy veled legyen, az az ember nem akar Téged. Annak az embernek nem számítasz. Mert, aki akar valamit, aki hisz valamiben, azért képes küzdeni, azért megtesz bármit, megtesz mindent.Cser Melinda

Angyali számok Az angyalok azt mondják: "Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre.



Angyali számok
Az angyalok azt mondják: "Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok-különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!" Számsorok Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket. A számsorokat bárhol észrevehetjük, leggyakrabban az óránk számlapján, vagy egy autó rendszámtábláján, vagy egy telefonszámban, vagy hallhatjuk többször valahol ugyanazt a számot, számsort, tehát rengeteg úton észrevehetjük a nekünk küldött számüzeneteket. Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyanazt a számsort egymás után többször is látjuk, pl. az óra számlapjára tekintve látjuk az 111 számsort, valahányszor az órára nézünk, mindig 1.11-et vagy 11.11-et mutat. Következzenek a számsorok jelentései. Mindenkinek a saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. "Mit szeretnétek közölni velem?" és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.
000 -Emlékeztető arra, hogy egyek vagyunk Istennel, és hogy érezzük Teremtőnk szeretetét önmagunkban. Azt is jelzi, hogy valamilyen helyzetben leírtunk egy teljes kört.
111 -Figyeljük meg jól gondolatainkat, és vigyázzunk, hogy csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk, és ne arra, amit nem szeretnénk. Ez a számsor azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában. Az 111 olyan, mint a vaku felvillanó fénye. Azt jelenti, hogy az Univerzum lefényképezte gondolatainkat és most formában megjeleníti őket. Elégedettek vagyunk azzal, amilyen gondolatokat az Univerzum lefényképezett bennünk? Ha nem, javítsuk ki gondolatainkat (kérjünk ebben segítséget az Angyalainktól, ha nehezen tudjuk kontrollálni, vagy megfigyelni gondolatainkat).
222 -Újonnan elvetett ötlet-magjaink növekedésnek indultak a valóságban. Folyamatosan öntöznünk és táplálnunk kell őket, és akkor hamarosan áttörik a föld felszínét, és megláthatjuk manifesztációnk bizonyítékait. Más szavakkal: ne adjuk fel öt perccel a csoda előtt. Manifesztációnk hamarosan nyilvánvalóvá válik, tartsunk ki, dolgozzunk tovább! Tartsuk fenn a pozitív gondolatokat, megerősítéseket, és folytassuk a vizualizálást.
333 -A felemelkedett mesterek itt vannak a közelünkben, szeretnék, ha tudnánk, hogy segítséget, szeretetet és társaságot nyújtanak nekünk. Gyakran szólítsuk meg a felemelkedett mestereket, különösen,amikor a hármas számot ismételten magunk körül látjuk.
444 -Az Angyalok most körülvesznek, és biztosítanak szeretetükről és segítő szándékukról. Nem kell aggódnunk, közel az angyali segítség.
555 -Csatoljuk be a biztonsági övünket - nagyszabású változás előtt állunk! Ne ítéljük meg a változást negatívnak vagy pozitívnak, mert minden változás egyszerűen az élet áramlásának természetes része. Lehet, hogy ez a változás egy imánkra érkező válasz, továbbra is tartsuk fenn önmagunkban a béke érzését.
666 -Gondolataink kibillentek az egyensúlyból, túlságosan is az anyagi világra koncentrálunk. Ez a számsor arra kér bennünket, hogy egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a föld és ég között. Mint a híres hegyi beszédben, az Angyalok arra kérnek, hogy a lélekre és a szolgálatra koncentráljunk, és legyünk tudatában annak, hogy anyagi és érzelmi szükségleteink ennek eredményeképpen automatikusan kielégülnek majd.
777 -Az Angyalok tapsolnak nekünk - gratulálnak, sínen vagyunk! Folytassuk tovább ugyanígy, és ne feledjük, hogy vágyaink valóra válnak. Ez egy különösen pozitív jel, és azt is jelenti, hogy további csodákra is számíthatunk.
888 -Életünk egy szakasza a végéhez közelít, ez a számsor azt jelzi, hogy itt az ideje, hogy figyelmeztetést kapjunk, hogy fel tudjunk készülni. Ez a számsor azt is jelentheti, hogy egy érzelmi, munkahelyi, vagy kapcsolati szakasz végéhez értünk. Azt is jelenti, hogy fény vár az alagút végén. Üzeni még ezt is: "Megérett a vetés, ne késlekedjünk a szedéssel és az evéssel." Más szóval, ne halogassuk a következő lépést, vagy munkánk gyümölcsének élvezetét.
999 -Beteljesülés. Személyes vagy tágabb életterünkben egy nagy szakasz végéhez értünk. A Föld gyógyításán munkálkodó fénymunkások számára ez az üzenet annyit jelent: "Munkára! Föld Anyának most szüksége van rátok!"
Számkombinációk Az Angyalok gyakran két vagy több szám kombinációjával küldenek üzeneteket. Következzék néhány három számjegyű, két szám kombinációjából álló üzenet alapjelentése. Ha az üzenet három, vagy több számból áll, akkor a különböző kombinációkból kiolvashatjuk a jelentést. Ha például visszatérően mindig megpillantjuk valahol a 312 számsort, akkor használjuk fel a 3 és az 1 számok, valamint az 1 és a 2 számok kombinációit. Vagy ha úgy érezzük, vezetnek bennünket, adjuk össze a számjegyeket.
Az 0 és 1 kombinációi (001, 010, 100, 011, 101, 110) A hatalmas isteni vezettetés és az Angyalok kérik, hogy változtassuk meg gondolkodásunkat. Lehet, hogy azért imádkoztunk, hogy egészségesebbek és boldogabbak legyünk. Ha igen, akkor ez a válasz az imáinkra. Isten tudja, hogy a megoldás, amit keresünk, a gondolatainkban rejlik. Kérjük Istent, hogy vezesse gondolataink irányát és támogasson az átalakulás idején.
A 0 és 2 kombinációi (002, 020, 200, 022, 202, 220) Isten tudatja velünk, hogy nem hagyott el minket, nem feledkezett meg rólunk, - nagyon nagyon szeret bennünket. Most éppen életünk egy csodálatosan új szakaszát komponálja meg. Ha kapcsolatot tartunk vele, megérezhetjük a közelgő csodát. Isten emlékeztet bennünket az égi időzítés fontosságára. Néha bizonyos dolgoknak még azelőtt helyükre kell illeszkedniük, mielőtt elérnénk kívánt célunkat. Ha erősek vagyunk gondolatainkban és hitünkben, akkor semmi sem állíthat meg abban, hogy elérjük a kitűzött célt.
A 0 és 3 kombinációi (003, 030, 300, 033, 303, 330) Isten és az Angyalok próbálják felhívni a figyelmünket valamire, valószínűleg valami életcélunkkal kapcsolatos ügyre. Nézzünk utána, nem hagytunk-e figyelmen kívül mostanában valamilyen vezettetést? Ha igen, lehet, hogy úgy érezzük, megrekedtünk. Az ég e számsor útján hívja fel figyelmünket arra, hogy meg kell tennünk saját részünket a közös teremtésben. Ez azt jelenti, hogy hallgatnunk kell a vezettetésre és követnünk kell az útmutatást, meg kell tennünk bizonyos lépéseket.
A 0 és 4 kombinációi (004, 040, 400, 044, 404, 440) Isten és az Angyalok tudomásunkra akarják hozni, hogy nagyon-nagyon szeretnek bennünket. Azt kérik, adjunk egy percet e szeretet átérzésének, mely választ fog adni sok kérdésünkre, és megoldást hoz sok kihívásra.
A 0 és 5 kombinációi (005, 050, 500, 055, 505, 550) Fontos üzenet, mely tudatja velünk, hogy az életünkben bekövetkező változások tökéletes, isteni rend szerint mennek végbe. A változások Istentől, Isten akaratából érkező ajándékok, felsőbb énünk számára.
A 0 és 6 kombinációi (006, 060, 600, 066, 606, 660) Üzenet a Teremtőnktől materiális életünkkel kapcsolatban. Az isteni vezettetés arra kér bennünket, hogy kevésbé fókuszáljunk földi vágyainkra. Nem arról van szó, hogy azt várnánk tőlünk, hogy szegényes életet éljünk, hanem arról, hogy szellemibb megközelítésből próbáljuk meg igényeinket kielégíteni. Legyünk tudatában annak, hogy Isten bennünk él, és ő a forrása mindannak, amire szükségünk lehet. Legyünk erős hitűek és hálásak,nyitottak a jelekre, vagy új lehetőségekre, melyek elhozzák nekünk mindazt, amire az anyagi világban szükségünk van. "Keresd mindenekelőtt az Istennek országát és minden más megadatik neked" Ez ennek az üzenetnek a lényege. Megvilágosító erejű lehet a Hegyi beszéd elolvasása Máté evangéliumában.
A 0 és 7 kombinációi (007, 070, 700, 077, 707, 770) Elismerés Istentől a spirituális, mentális és fizikai munkáért, amit elvégeztünk. Jelenlegi utunkkal sokat segítünk önmagunknak és sok más embernek. Isten azt kéri tőlünk, hogy haladjunk tovább ezen az úton.
A 0 és 8 kombinációi (008, 080, 800, 088, 808, 880) Üzenet a Teremtőtől, hogy a folyamatok közelgő befejezése része az isteni tervnek. E lezárulások az imáinkra érkező válaszok, és egybeesnek Isten akaratával. Kérjük Isten segítségét ahhoz, hogy felülkerekedjünk a közelgő változásokkal kapcsolatos félelmeinken és aggodalmainkon.
A 0 és 9 kombinációi (009, 090, 900, 099, 909, 990) Üzenet a Teremtőnktől, hogy életünknek az a szakasza, ami most véget ért, isteni vezettetés alatt áll. Soha semmi sem vész el igazából. Nincs halál és nincsenek véletlenek. A mostani változás életünkben, melyben életünk egy jelentős része állt le vagy terelődött más pályára, válasz az imáinkra. Isten tudatja velünk, hogy semmit sem vesz el tőlünk és nem okoz nekünk semmilyen veszteséget. Élettervünk és imáink hozták el ezt a változást, saját, Isten adta hatalmunk által. Találjuk meg a szándékot önmagunkban a megbocsátásra, hogy könnyűek és szabadok lehessünk, amikor átlépünk életünk gyönyörű, új szakaszába.
Az 1 és 2 kombinációi (112, 121, 211, 122, 212, 221) Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben!
Az 1 és 3 kombinációi (113, 131, 311, 133, 313, 331) A felemelkedett mesterek velünk dolgoznak gondolataink kontrollálásán. A manifesztáció ősi bölcsességére tanítanak bennünket. Energiát küldenek nekünk, hogy ne veszítsük el a bátorságunkat, és bátorítanak, hogy lelkünk valódi céljaira koncentráljunk. Ezenkívül tanácsot adhatnak, vezettetést, javaslatokat ajánlhatnak fel életcélunk eléréséhez. Örök tanításuk, hogy a teremtés mindig a gondolat, az idea szintjén veszi kezdetét. Kérjük meg őket, hogy segítsenek nekünk bölcsen dönteni abban, hogy mire irányítsuk akaratunkat.
Az 1 és 4 kombinációi (114, 141, 411, 144, 414, 441) Az Angyalok hangsúlyozottan figyelmeztetnek arra,hogy ellenőrizzük gondolatainkat. Azt ajánlják, fogalmazzunk meg egy vágyat, mert olyan kapuban állunk, ahol gondolataink azonnal megvalósulhatnak. (Megjegyzés: a 411 azt jelenti: most kérhetsz az Angyaloktól valamilyen életfontosságú információt, amire szükséged van!)
Az 1 és 5 kombinációi (115, 151, 511, 155, 515, 551) Gondolataink teremtik meg a változásokat életünkben. Továbbra is tartsuk megfelelő irányban gondoltainkat. Ha a változások, melyek közelednek, nem kellemesek, megállíthatjuk, vagy elterelhetjük őket gondolataink megváltoztatásával.
Az 1 és 6 kombinációi (116, 161, 611, 166, 616, 661) Gondolatainkkal forduljunk az ég felé és engedjük el anyagi kérdésekkel kapcsolatos aggodalmainkat. (Megjegyzés: a 611 azt jelenti: "Kérj segítséget valami anyagi világhoz tartozó, számodra most zavaró vagy irritáló dolog megjavításában")
Az 1 és 7 kombinációi (117, 171, 711, 177, 717, 771) Visszajelzés arra nézve, hogy jól haladunk. Jó úton vagyunk, csak így tovább! Ez a jel azt mutatja, hogy jól választottuk meg gondolatainkat, és hogy még stabilabban kell céljainkra koncentrálnunk. Gondolatainkat megfelelő érzelmekkel társítsuk, például legyünk hálásak az ajándékokért, amiket az élettől kapunk. A hála felgyorsítja a manifesztáció folyamatát.
Az 1 és 8 kombinációi (118, 181, 811, 188, 818, 881) Életünk egy meghatározó szakaszának végéhez közeledünk. Ha belefáradtunk valamibe, akkor örülhetünk, mert nemsokára megváltozik, vagy felcserélődik valami jobbra. Ajánljuk fel, és engedjük el életünk nem jól működő elemeit, mert gondolataink hamarosan megteremtik a jobbat.
Az 1 és 9 kombinációi (119, 191, 911, 199, 919, 991) Gondolataink eredményeképpen egy új ajtó nyílt meg előttünk. Most eljött az alkalom, hogy szemtől szembe álljunk gondolatainkkal és szembenézzünk saját teremtényünkkel. Engedjük, hogy eltávozzon a régi, és vágyainkkal összhangban felváltsa az új.
A 2 és 3 kombinációi (223, 232, 322, 233, 323, 332) A felemelkedett mesterek velünk együtt dolgoznak új tervünkön. Azt üzenik hogy osztoznak izgalmunkban és tudják, hogy minden jól fog alakulni. A mestere már most látják, hogy a jövő garantáltan elhozza a boldogságot, amit keresünk. Élvezzük életünknek ezt az új szakaszát!
A 2 és 4 kombinációi (224, 242, 422, 244, 424, 442) Az Angyalok gondoskodnak újdonsült célunkról. Ez a jel azt mutatja, hogy az ég segít nekünk a vágyott átalakulásban. Ebben az időszakban különösen fontos tudnunk, hogy nem vagyunk egyedül. A 2 és 4 szám kombinációjával az Angyalok azt üzenik, hogy itt és most szoros közelségben vannak velünk.
A 2 és 5 kombinációi (225, 252, 522, 255, 525, 552) Imáink és szándékaink tiszták, erősek és fenntartás nélküliek voltak, ezért gyorsabb változásra számíthatunk, mintsem gondoltuk volna. Ne engedjük, hogy kicsússzon a lábunk alól a talaj, mikor valóra válnak vágyaink. Váratlan lehet a megvalósulás módja, úgyhogy támaszkodjunk erősen a hitünkre. Gyakran vegyük fel a kapcsolatot Istennel és kérjünk megerősítést.
A 2 és 6 kombinációi (226, 262, 622, 266, 626, 662) Egy új vásárlás vagy beszerzés vár ránk.
A 2 és 7 kombinációi (227, 272, 722, 277, 727, 772) Ha mostanában jelentkeztünk új állásba, új iskolába felvételiztünk, vagy hitelkérelmet adtunk be, akkor jó hír érkezik. Az Angyalok azt kérik, tartsunk ki, és ne engedjük, hogy meginogjon a hitünk.
A 2 és 8 kombinációi (228, 282, 822, 288, 828, 882) Az egyik ajtó megnyílik, a másik bezárul. Figyeljünk oda erősen intuíciónkra, mert olyan lépések megtételére vezet bennünket, melyek biztosítják állandó bőségünket az átalakulás ideje alatt.
A 2 és 9 kombinációi (229, 292, 922, 299, 929, 992) Ha nemrégiben veszteség ért (a munka, a szerelmi élet, vagy más területen) számíthatunk rá, hogy a közeljövőben újat kapunk a régi helyett. Minden a megfelelő irányban halad, de annyi minden történik láthatatlanul a "színfalak mögött", hogy már az jár a fejünkben, vajon Isten megfeledkezett rólunk? Aggodalomra semmi ok! Érezzük az élet energiáját, amint előrefelé halad. A veszteség nem büntetésként volt ránk mérve. Az Univerzum valami újra készít fel bennünket.
A 3 és 4 kombinációi (334. 343, 433, 344, 434, 443) Rengeteg segítség vesz körül ebben a pillanatban! A felemelkedett mesterek és az Angyalok egyaránt itt vannak, hogy segítsenek, vezessenek és szeressenek bennünket. Nyújtsuk a kezünket feléjük, ahogyan ők is felénk nyújtják a kezüket.
A 3 és 5 kombinációi (335, 353, 533, 355, 535, 553) A felemelkedett mesterek egy közelálló, nagyszabású változásra akarnak felkészíteni bennünket. Tudatni akarják velünk, hogy fogják a kezünket a változás ideje alatt, és hogy minden rendben lesz.Öleljük magunkhoz a változást és keressük meg benne az áldást.
A 3 és 6 kombinációi (336, 363, 633, 366, 636, 663) A felemelkedett mesterek segítenek nekünk azoknak az anyagi tárgyaknak a manifesztálásában, melyekre életcélunk betöltéséhez szükségünk van. Jelenthet ez tanuláshoz szükséges pénzt, vagy különféle kellékeket tanítói vagy gyógyítói munkánkhoz. A mesterek azon dolgoznak, hogy meglegyen mindaz, amire szükségünk van. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a segítséget, mivel ezáltal többet leszünk képesek másoknak adni.
A 3 és 7 kombinációi (337, 373, 733, 377, 737, 773) A felemelkedett mesterek örvendeznek. Nemcsak igaz belső isteni lényegünket látják, hanem az úttal is egyetértenek, amit választottunk. Azt akarják, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot. Engedjük áramolni a szent áldást, ami együtt jár isteni örökségünkkel és választott utunkkal.
A 3 és 8 kombinációi (338, 383, 833, 388, 838, 883) "Csak így tovább!" - üzenik a mesterek. Lendítsük fel az energiát és fókuszáljuk érzelmeinket és gondolatainkat. Hozzuk összhangba szemléletmódunkat azzal a tudással, hogy egyek vagyunk Istennel, mindenkivel, az élet minden formájával.
A 3 és 9 kombinációi (339, 393, 933, 399, 939, 993) Erős figyelmeztetés arra, hogy engedjünk el minden olyan helyzetet életünkből, ami nincs integritásban, vagy már megszolgálta a célját. Ne ragaszkodjunk mesterségesen semmilyen szituációhoz félelmeink miatt. Legyünk tudatában annak, hogy minden egyes pillanatban vigyáznak ránk. Életfontosságú, hogy pozitívan gondolkodjunk önmagunkról, és jövőnkről. Szemléletmódunk szó szerint megteremti jövendő tapasztalatainkat, ezért kérjük a mestereket, segítsenek, hogy a szeretet legmagasabb nézőpontjából válasszuk meg gondolatainkat.
A 4 és 5 kombinációi (445, 454, 544, 455, 545, 554) Az Angyalok egy életünkben bekövetkező nagyszabású változáson dolgoznak éppen.
A 4 és 6 kombinációi (446, 464, 644, 466, 646, 664) Az Angyalok figyelmeztetnek bennünket, hogy túlságosan az anyagi világra koncentrálunk. Arra kérnek, hogy ajánljuk fel nekik aggodalmainkat, hogy közbeléphessenek. Egyensúlyozzuk ki gondolatainkat a Föld és Ég között, és legyünk annak tudatában, hogy a forrásaink végtelenek, különösen,amikor kéz a kézben dolgozunk az Éggel.
A 4 és 7 kombinációi (447, 474, 744, 477, 747, 774) Az Angyalok gratulálnak nekünk és ezt üzenik: "Csak így tovább! Sínen vagy! Tartsd a gondolataidat koncentráltan, mert nagyon erős pozitív hatással bírnak!"
A 4 és 8 kombinációi (448, 484, 844, 488, 848, 884) Az Angyalok azt üzenik, hogy életünk egy szakasza lezárul. Azt akarják, hogy tudjuk, velünk vannak a dolgok lelassulása idején, és hozzásegítenek olyan új helyzetekhez, melyek jobban illenek szükségleteinkhez, vágyainkhoz és céljainkhoz.
A 4 és 9 kombinációi (449, 494, 944, 499, 949, 994) Eljött az ideje annak, hogy elengedjünk egy helyzetet, ami véget ért. Arra emlékeztetnek az Angyalok, hogy amikor egy ajtó bezárul, valahol megnyílik egy új. Ők természetesen készek segíteni nekünk új ajtók megnyitásában és abban, hogy kigyógyuljunk a fájdalomból, ami a jelen változásokkal együtt jár. Kérjük az Angyalokat, hogy erősítsék meg hitünket abban, hogy ezek a lezárulások és új kezdetek az imáinkra érkező válaszok.
Az 5 és 6 kombinációi (556, 565, 655, 566, 656, 665) Materiális életünk jelentős változáson megy keresztül, új otthonunk, új autónk lesz, vagy valamilyen más új tulajdon birtokába jutunk.
Az 5 és 7 kombinációi (557, 575, 755, 577, 757, 775) Visszaigazolás arra, hogy egy közelgő változással célhoz érünk, ami vagy fizikailag, vagy érzelmileg, vagy intellektuálisan, vagy mindhárom területen gazdagítani fog bennünket. Nemsokára látni fogjuk annak bizonyítékát, hogy az Angyalok jelen vannak életünkben és a körülöttünk élőkében.
Az 5 és 8 kombinációi (558, 585, 855, 588, 858, 885) Ez a számsor azt mutatja, hogy a 24. órában vagyunk, éppen a változás előtt. Semmitől sem kell félnünk, mert támaszban és szeretetben lesz részünk a változás ideje alatt, mely most már a küszöbön áll.
Az 5 és 9 kombinációi (559, 595, 955, 599, 959, 995) Ahhoz, hogy az új megmutatkozhasson, fontos, hogy elengedjük a múltat. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy engedjük el a régit, azzal a tudattal, hogy létfontosságú szerepet játszott idáig. Az élet azonban egy folyamat, és a változás elkerülhetetlen. Legyünk tudatában annak, hogy az új itt áll az ajtónk előtt, és arra vár, hogy beengedjük. Ha szeretettel elválunk a régitől, azzal meghívjuk életünkbe az újat.
A 6 és 7 kombinációi (667, 676, 766, 677, 767, 776) Megerősítés arra nézve, hogy gondolataink és az anyagi világban végzett munkánk pontosan úgy haladnak, ahogy kell. Sikeresen kiegyensúlyoztuk gondolatainkat és tevékenységeinket, egyformán gondoskodunk tudatunkról, testünkről és szellemünkről. Csak így tovább!
A 6 és 8 kombinációi (668, 686, 866, 688, 868, 886) Valamitől meg fogunk válni anyagi világunkban, lehet, hogy eladjuk valamilyen tulajdonunkat. Ha nem áll szándékunkban semmit eladni, vagy netán elveszíteni, akkor gondolataink átalakításával megváltoztathatjuk ezt az irányt. Ha azonban szeretnénk eladni valamit, vagy egyszerűen megszabadulni valamitől anyagi világunkban, akkor ez a számsor azt jelzi, hogy ez a vágyunk teljesülni fog.


A 6 és 9 kombinációi (669, 696, 966, 699, 969, 996) Engedjük el fizikai tárgyainkhoz való kötődésünket, különösen, ha van olyan tulajdonunk, amihez rögeszmésen ragaszkodunk. Ez a számsor azt kéri tőlünk, hogy szakadjunk el, engedjük el a dolgokat. Azt is jelenti viszont, hogy újat, jobbat kapunk valami helyett, amit eladtunk, vagy elveszítettünk. Legyünk nyitottak az új dolgok elfogadására, melyek túl fogják szárnyalni elképzeléseinket. Megérlelődtünk egy lépcsőfokkal való feljebb jutásra, a legjobbat érdemeljük!
A 7 és 8 kombinációi (778, 787, 877, 788, 878, 887) Ha volt mostanában olyan érzésünk, hogy életünk egy részében valami a végéhez közeledik, mondjuk egy kapcsolat, vagy egy munka, akkor ez az üzenet azt mutatja, hogy megérzésünk helyes volt. Ez a lezárulás jelenthet pozitív fordulatot az adott területen, vagy azt, hogy életünknek ez a területe a kiteljesedéshez közelít. Ez a számsor mindenképpen egy közelgő változás jó hírét hozza, egy erőteljes helyzet kiteljesedését jelzi. Tartsunk ki, az élet nemsokára a könnyebbik arcát mutatja majd.
A 7 és 9 kombinációi (779, 797, 977, 799, 979, 997) Bravó! Életünk olyan elöregedett részeitől szabadulunk meg, melyek többé nem illenek hozzánk. Hitelesebb életet élünk, mely egységben van az önmagunkról alkotott legmagasabb nézőponttal. Ez a számsor gratulál ahhoz az elhatározásunkhoz, hogy őszintén akarunk élni.
A 8 és 9 kombinációi (889, 898, 988, 899, 989, 998) Életünk egy jelentős szakasza a végéhez érkezett, és ezzel együtt, mint egy dominó effektus hatására, több minden más is véget ér. Mint amikor a vonat az állomásra érkezik: az első kocsi megáll, a következő kocsik sorban egy-egy kicsivel később lassítanak, majd leállnak. Ez a számsor azt üzeni nekünk, hogy egy eseménysorozaton megyünk keresztül, és életünk több területén lelassulást, megállást érzékelünk. Nem kell aggódnunk azonban, mert ezek a változások szükségesek az új kezdetekhez.
Dr. Doreen Virtue