2014. november 24., hétfő

A harag átalakítása




Ha vissza tudsz menni a múltadba, hogy befejezz valamit, ami befejezetlenül maradt, megszabadulsz a múlt terhétől.

Ne feledd, ha az energiánkat a haragba öntjük, csak akkor telik meg élettel. Nincs saját energiája; az együttműködésünktől függ. Figyelés közben megszakad az együttműködés; nem támogatod többé. Ott lesz néhány pillanatig, néhány percig, azután elmegy. Ha nem talál gyökeret benned, ha nem talál elérhetőnek, ha látja, hogy túl távol vagy, egy megfigyelő a hegyen, akkor szétoszlik, eltűnik. És az az eltűnés csodálatos. Nagyszerű élmény.
Látva a harag eltűnését, hatalmas derű születik – a vihart követő csend. Meglepetten fogod látni, hogy ha feltámad a harag, és te meg tudod figyelni, olyan nyugalomba zuhansz, amilyet sohasem éreztél azelőtt. Olyan mély meditációba zuhansz… amikor eltűnik a harag, annyira frissnek, fiatalnak, ártatlannak érzed majd magad, mint soha azelőtt. Akkor hálás leszel még a haragnak is; nem haragszol rá – mert gyönyörű új teret adott, hogy abban élhess, egészen friss élményt, hogy megtapasztalhasd. Használtad, ugródeszkává változtattad.
Ez a negatív érzelmek kreatív alkalmazása.
Egyszerűen légy dühös!
Ha haragot érzel, felesleges bárkire haragudnod; egyszerűen csak légy dühös. Engedd meditációvá válni. Zárd be a szobádat, ülj le egyedül, és engedd feltörni a haragodat annyira, amennyire csak akar. Ha ütni szeretnél, üss egy párnát…
Tedd, amit tenni akarsz; a párna nem fog ellenkezni. Ha meg akarod ölni, fogj egy kést, és öld meg. Segíteni fog, nagyon sokat segít. Sohasem gondolnád, milyen nagy segítség lehet egy párna. Üsd, harapd, hajítsd el! Ha kifejezetten valaki ellen szól a dühöd, írd fel az illető nevét a párnára, vagy ragaszd rá a képét.
Tedd a haragodat totális cselekedetté a meditációban, és figyeld meg, mi történik. Azt fogod érezni, hogy az egész testedből áramlik. Ha engeded, a tested minden sejtje részt vesz benne. Minden pórus, minden rost erőszakossá válik. Az egész tested őrült helyzetbe kerül. Meg fog őrülni, de engedd, ne tartsd vissza.
Nevetségesnek, bolondnak fogod érezni magad – de a harag nevetséges; nem tehetsz ellene. Ezért inkább hagyd, és élvezd ki energiajelenségként. Mert energiajelenség. Ha nem ártasz vele senkinek, akkor nincs benne semmi rossz. Ha ezt kipróbálod, látni fogod, hogy lassan-lassan eltűnik a másoknak ártás gondolata. Mindennapos gyakorlattá teheted, végezd húsz percig minden reggel.
Azután figyeld meg, mi történik a nap folyamán. Nyugodtabb leszel, mert az energia, ami haraggá vált volna, eltűnt; a máskülönben méreggé váló energiát kidobtad a szervezetedből. Végezd ezt legalább két hétig, és már egy hét múlva meglepetten látod majd, hogy bármilyen a szituáció, nem tör fel harag.
Rázd le a válladról a terhet!
Zárd be a szobádat, és gondolj egy olyan düh-élményre, amikor megőrültél. Emlékezz vissza rá, éld újra. Könnyen fog menni. Újraélni, újra eljátszani, rekonstruálni. Ne csak emlékezz rá, éld újra. Elevenítsd fel magadban, hogy valaki megsértett, mit mondott, és te hogyan reagáltál rá. Reagálj újra, játszd el megint.
Az elméd mindössze egy magnókészülék, abban a sorrendben rögzítette az esetet, ahogy történt, mintha egy felvevőkészüléket helyeztek volna az agyadba. Újraélheted ugyanazt az érzést. Kivörösödnek a szemeid, remegni kezd a tested, és láz gyúl benned, újraéled az egész esetet. Tehát ne csak emlékezz, elevenítsd fel. Érezd át újra az élményt, és az elmédben megjelennek a gondolatok. Visszatér hozzád az eset, és te újraéled. De az újraélés közben maradj tartózkodó.
Kezdd a múlttól – az könnyű, mert most már játék, a tényleges helyzet nincs jelen. És ha képessé válsz erre, akkor is meg tudod majd tenni, ha valóban megjelenik a harag szituációja, ha ott lesz a valódi helyzet. A múltbeli dolgok újraélése nagy segítségedre lesz.
Mindenki őriz az elméjében hegeket, be nem gyógyult sebeket. Ha újraéled őket, megszabadulsz a tehertől. Ha vissza tudsz menni a múltadba, hogy befejezz valamit, ami befejezetlenül maradt, megszabadulsz a múlt terhétől. Felfrissül az elméd; lesöpröd a port.
A befejezetlen dolgok továbbra is ott lebegnek az elmében, akár egy felhő. Befolyással vannak mindenre, ami vagy, és amit teszel. Szét kell oszlatni a felhőt. Indulj el visszafelé az idő vonalán, és hozd vissza azokat a vágyakat, amelyek teljesületlenek maradtak, éld újra a sebeket, amelyek még mindig sajognak benned. Akkor begyógyulnak majd. Teljesebb egész leszel tőle, és segít elsajátítanod a fortélyt, hogyan maradj nyugodt bosszantó szituációkban.
Mondd ki háromszor!
A buddhizmusban létezik egy speciális módszer, amelyet háromszori észrevételezésnek neveznek. Ha támad egy probléma – például valakiben hirtelen féltékenység ébred, vagy mohóság vagy harag –, ki kell mondani háromszor, hogy ott van. Ha harag van jelen, a tanítványnak háromszor ki kell mondania magában: „Harag… Harag… Harag…” Azért, hogy biztosan tudomást vegyen róla, nehogy elszalassza a tudatosságot, ez minden. Azután visszatér ahhoz, amivel foglalatoskodott. Nem tesz semmit a haraggal, mindössze háromszor észrevételezi.
Ez végtelenül csodálatos. Azonnal tudatosul benned a zavaró jelenség, ha háromszor kimondod, és egyúttal távozik is. Nem tud hatalmába keríteni, mert az csak akkor történhet meg, ha tudattalan vagy. Ez a „háromszori észrevételezés” olyan éberré tesz belül, hogy elkülönülsz a haragtól.
Tárgyiasíthatod, mert az ott van, te pedig itt vagy.
És Buddha azt mondta a tanítványainak, hogy tegyék ezt mindennel.

forrás: Osho: Érzelmi jóllét/edesviz.hu

2014. november 17., hétfő

Karmaoldás után -Apáca voltam II rész---Dokumentum könyvben megtalálva saját történetünket :Ubryk Borbála története




Ubryk Borbála története
Ismeritek Ubry Borbála történetét? Nos, idén nyárig én sem ismertem, pedig Torday György regénye mindig is ott hevert a könyvespolcomon, régi családi könyvek között és bár mindig voltak „furcsa” érzéseim ezzel a könyvvel kapcsolatban, soha nem vettem a fáradtságot, hogy el is olvassam.
A Gabival való találkozás késztetett végül a mű elolvasására, bár nem közvetlenül. Gabival idén januárban találkoztam először, amikor is felkerestem Őt  egy előző életes meditációval kapcsolatban, mivel már régóta szerettem volna kipróbálni, megtapasztalni, milyen is egy ilyen utazás. Alapvetően úgy éreztem, nálam blokkok vannak a férfiakkal kapcsolatban ( a férjemet pár évvel ezelőtt autóbalesetben elveszítettem) és ennek okait úgy gondoltam, előző életeimben kell keressem. Az első oldáson Gabi mosolyogva mondta el, hogy én bizony apáca voltam az egyik -közvetlenül ezelőtt lévő- életemben. Hát, ez engem nagyon meglepett és bár elhittem mindent, amit Gabi mondott, bevallom kicsit csalódott voltam. Tényleg ennyi lenne? Ez nekem akkor túl egyszerűnek tűnt (persze a megoldás sokszor tényleg ennyire egyszerű) de mivel Gabi azt mondta Ő inkább munkahelyi ügyben érzi, hogy oldásra lenne szükségem, ezért ilyen irányba folytattuk a meditációkat, és inkább azokra összpontosítottunk.
A nyáron ezután találkoztam egy médium hölggyel, aki üzenetet közvetített számomra az elhúnyt férjemtől. Nem én kerestem a kapcsolat felvételt (nem vagyok híve az ilyesminek) ezért mély nyomott hagyott bennem, amikor azt az üzenetet kaptam többször is, hogy dobjam el már végre a fekete ruhát.
A fekete ruha ugyanis nem csak gyászruha – hanem apáca ruha is! És elkezdtem „keresgélni” apácás „sztorikat”, interneten, filmeket néztem, és kértem, imádkoztam, hogy felső vezetőimtől irányítást kapjak. És végül a nyári szabadság és hazalátogatás alkalmával kezembe került a könyv, ami mindig is ott volt a szobámban. Mondanom sem kell, magamhoz vettem és 2 nap alatt elolvastam. Rettenetesen felkavart, mert egyáltalán nem „happy ending” vagy romantikus történet, hanem egy tragikus sorsú apácáról szól a XVIII. –ik századi Lengyelországban, akit megerőszakolnak, amibe belebetegszik, majd őrültnek nyílvánítanak, azt állítják, hogy megszállták őt a démonok és bezárva tartják éveken keresztül.
A következő oldásra már úgy mentem, hogy szeretnék ebbe az életbe jobban belelátni, ezért kértem Gabit, hogy mondjon több részletet arról, amit lát/ látott. Természetesen, amiket Ő elmondott, megegyezett a könyvben lévő történettel: látott egy férfit a közelemben egy nagy kulcscsal az oldalán, akitől láthatóan nagyon féltem és a hasam elé tartva a kezemet igyekeztem védelmezni magam. Ez azért is figyelemre méltó, mert Gabinak nem mondtam el előre miről szól a történet és szerintem a mai napig nem olvasta el a könyvet, mivel már nem kapható boltokban, csak max. antikváriumokban J
Az oldás óta teljesen megnyugodtam. Korábban mindig volt egyfajta tudattalan félelmem amikor a munkahelyemre mentem, (hiszen az apáca élet a hivatásom volt előző életemben) ami mára teljesen elmúlt. Már csak az a tudat, hogy ismerem ennek a félelemnek az okát, gyógyulást hozott és magabiztosabbnak érzem magam. Sőt, olyannyira fel tudtam dolgozni a történetet, hogy Halloween napkor (ami az új választott hazámban, Angliában örömteli ünnep) úgy dönöttem, szeretném kipróbálni milyen érzés viselni a „szent” ruhát, és pozitív emlékeket kötni hozzá, ezért beöltöztem apácának. J És nagyon jó volt!!! Köszönöm Gabi!!
Szeretettel, 

Zita 

Képeket készítetete:Zita



Apáca voltam-I rész:

Szia Gabi!!! :)


Én közben megérkeztem Angliába, és tegnap óta úgy érzem, mintha kicseréltek volna! :) Nagyon szépen köszönöm a tegnapi oldásokat, nagyon nagyon hálás vagyok érte! Mindegyik alkalom hasznos volt, és tudom, hogy kellett, de azt hiszem, ez volt mind közül a legfontosabb, nagyon nagy blokkokat oldottunk fel. Már most sokkal magabiztosabbnak érzem magam a munkahelyemen is, pedig mindig volt bennem egy tudatalatti szorongás, ez most már úgy érzem, megszűnt. Tegnap du-n, estefelé még voltak hányingereim, de este olyan jól aludtam, mint még soha :) 
Ma éjjeltől pedig letakarom a tükröt a szobámban és biztos-ami biztos, ráteszek egy Mihály arkangyal képet is, nekem itt ne legyen járkálás éjjel! :))
Ja, és még azon is gondolkozom, hogy november 1-jén itt nagy divat a beöltözős buli, lehet apácának öltözöm :)) Csak, hogy legyen pozitív emlékképem apáca szerepben :))


Örülök, hogy megismerhettelek! :) Bevallom, amikor először mentem hozzád, kicsit féltem, hogy mi fog történni velem, egy ilyen előző élet utazáson, vajon eszméletemnél leszek-e, nem fog-e bajom esni, mégiscsak egy idegen helyre megyek egyedül :) de bíztam az angyalaimban, hogy jó helyre vezetnek engem és a blogod is nagyon nagyon megfogott, ilyen szép weboldalt csak az tud készíteni, aki belülről is szép és ez így is lett! :) Nagyon örülök hogy egy ilyen csodálatos és hatalmas Gyógyítóval hozott össze sors, mint Te! :)

És, hogy a jeleket figyelni kell, valóban, a Te weboldalad is 3x-or feljött ismeretlenül a Facebook oldalamon, emlékszem, másodjára elolvastam, szimpatikus volt, de még mindig nem "like"-oltam. Amikor 3.-jára megjelent a hírfolyamomban, már tudtam, ez nem véletlen :) Akkor már megfogalmazódott bennem, hogy szeretnék egy ilyen utazást, úgyhogy írtam Neked :)

Nagyon nagyon hálás vagyok Neked ezért, tényleg sokkal magabiztosabb lettem a munkahelyemen. Persze, egy kicsit még mindig megráz a tudat, hogy én valaha ilyen borzalmakat átéltem, a hétvégén "kaptam" egy Teliholdas karmatisztító meditációt, és úgy érzem, ott is  sikerült igazán szembe néznem az akkori és mostani fájdalmammal is. Ez viszont a szívcsakrámat megint kikészítette kicsit, folyamatos mellkasi fájdalmaim vannak, úgyhogy azt hiszem, nem szeretnék jövő évig várni, hanem decemberben szeretnélek meglátogatni, ha dolgozol.

 Most a rengeteg meló elhavaz egy kicsit, de szerencsére, a munkahelyemen is úgy tűnik, pozitív változások történnek :)) szóval mindenképpen meg fogom csinálni.

Sok sok puszi és még egyszer köszönök mindent! Jelentkezem majd hamarosan!!

Szió,

Zita

2014. november 6., csütörtök

Családtisztitó Blokkoldás után: Amikor az angyalok" letiltják" a bankszámlát





Kedves Gabi, 

ismét szeretném leírni a tapasztalataimat, ami a múlt héten történt. 

A fejfájásokról már beszámoltam. 
A hét közepén Édesapám írt, hogy ha tudok, akkor segítsek anyagilag. Megírtam neki, hogy nem igazán tudok, mert így sosem fogom tudni visszafizetni a hiteleimet, stb. :( megírta, hogy igazam van és hogy bocsánat... azaz nem én lettem a "rossz gyerek". Én viszont szörnyen éreztem magam. Lelkileg tipródtam nagyon. Még a munkára sem tudtam odafigyelni. Azon aggódtam, hogy ha kér, akkor megint nagyon határidős már pár fizetés és tudnék adni... 
Utána ez nem volt téma, de én nagyon szarul voltam ettől. Aztán örömmel vettem, hogy Édesanyámat megint hívták munkára (egy kisgyerekre vigyáz, de ugye ez alkalmi, ergo nem lehet fix pénzre számítani belőle). Édesapám pedig hosszú idő után el tudott adni hétvégén egy gépet, aminek a pénzéből pár lyukat be tudott tömni. Ettől kicsit megkönnyebbültem. Remélem ez attól van, mert a segítség és a blokkoldás beindult nála. 
Ami meglepett, hogy Édesanyám egy negatív szót nem mondott a múlt héten .. legalábbis nekem nem. Amikor beszéltünk, jó hangulatban volt és semmi lehúzó téma nem jött elő. Remélem nem csak felém, hanem a többiek felé sem. 
Pénteken velem egy nagyon abszurd dolog történt. A bank zárolta a számlámat egy felfoghatatlan ügyre hivatkozva, amihez sztem semmi joguk nem volt. (nem nyilatkoztam egy tarifaváltásról 10.31-ig, bár az kiderült, mikor telefonon vitáztam velük, hogy az értesítőlevél ez ügyben visszament hozzájuk) Szóval hétvégén annyi pénzem volt ami a pénztárcámban... és azon filóztam h kitől kérjek kölcsön, ha nem jövök ki abból a pénzből. Hihetetlen.. van pénzem és nem férek hozzá. Persze így adni se tudok, úh tanítójellege van a dolognak. Bár bosszúság is, mert most mehetek reklamálni, hogy valahogy oldják fel a zárolást (bár az tuti h fogyasztóvédelemhez fordulok az ügyben) 
Mivel hétvégére lebetegedtem, így nem volt szükség kölcsön kérni, mert nem költöttem semmire. Ez a betegség is olyan fura... megfázásos tünetek, de semmi komoly.. fejfájás, fejzúgás, füldugulás, egy kicsit folyik az orrom, de inkább olyan erőtlen voltam. Ami nem tipikusan betegségi tünet, hisz ha beteg az ember, akkor fájnak a végtagok, nekem viszont az nem volt. Csak fáradt és álmos voltam. Úh szinte 2 napig csak feküdtem és aludtam. Nem tudom, hogy ez lehetett-e vlmi tisztulási folyamat, vagy tényleg csak valami nyavalya kapott el. 
Ami viszont még inkább felfoghatatlan számomra, hogy a pasi akit már rég a szívembe zártam (meséltem Neked, h úgy érzem ő a nagy ő, őt láttam a családfás meditációban is) pénteken megint rám írt. Péntek estétől szombat du-ig sms-eztünk... ami nagy szónak számít szerintem. (főleg, hogy még csak most lépett ki a házasságából és ehhez képest már másodjára ír rám). Úgy érzem hogy ez a közeledés nem a fizikai szükségletei miatt van, hanem tényleg nekem szól... hathatott rá is a tisztítás?! :) 

Szóval összességében azt hiszem igen gyorsan beindultak a dolgok, amit nehéz kicsit megélnem most (a lelki tusa és a betegség lenyom), de tudom hogy ez a folyamat része, úh ki kell bírni. 

Vasárnap találkozunk!

Szép napot kívánok! 
Tünde 

2014. november 4., kedd

2014-es ÉV igen jelentős ,a 25 éves ciklust lezártuk tavaly.LEZÁRÓ,BLOKKOLDÓ,KARMAOLDÁS hogy ti is tapasztaltátok nehéz heteken hónapokon vagyunk túl,beléptek az újj energiák.December az Utolsó esély hogy az újj energiákall KVANTUMENERGIa SEGÍTSÉGÉVEL a 2015 évre Kvantum Áldást élhetsz át.Amely megváltoztatja az életed,és a 2015 Évedet könnyebbé teszi




Ez az ÉV VÉGe igazán különös lesZ  mindannyuink számára ...December 22-ig.
Tudom nagyon sokan ,nagyon sok és nehéz helyzeteden  mentetek  keresztű.
Az előző évvége se volt könnyű,megszabadulni ,és nem átvinni a következő évre még azt az évi feladatot is. Uttán kaptuk a nem egyszerá energetikai feladatok befogadását ,és újjab feladatokat de már  magasabb frekvenciákon.
Próbáljunk jeleket kérni,és amit erre az évre vállaltunk azt vigyük véghez.December 22-ig le meg kell oldanunk a ránk szabott feladatokat,és nem szabad a 2015-évre átvinni.

 .A világ megváltozott, és ezt sokan észre vettétek. Én mára rajtatokon keresztül  tudom hogy a változás beindul.,  az emberek mennyivel tudatosabbak lettek, mennyivel nyitottabbak, tisztábbak, erősebbek, milyen sokan EMELKEDNEK FEL EZEKBEN A HÓNAPOKBAN.Akik  részt vesznek nálam  oldásokon,látom a fejlődést,és NAGYON NAGYON BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA.
 A programjaink -oldásainkkal könnyebben léphetsz át a 2015-évre.

Nem véletlenül rengetegszer visszavezetjük az oldások alkalmával a tudatalattiba,vagy esetleg elöző életből hozott családi blokkokat.
Szinte minden a családi okokra vezethető vissza .


Az 2015  évlezáró nagy meditácíóval elösször is a családi rendszereket ,morfogenetikus mezőn keresztűl,energiák,és velük emberek a helyükre rendeződnek.

Különösen nagy segítség lehet ez a terápia minden súlyos, kilátástalannak megélt élethelyzetben, egzisztenciális válságban, és az élet értelmével kapcsolatos kérdések tisztázásában, valamint:
  • családi rendszeren belüli kapcsolati problémák és zavarok,
  • életviteli nehézségek,
  • súlyos fizikai betegségek,
  • kudarcok, félelmek,
  • traumák,
  • függőségek esetén.
A családblokkoldás   rendszerének kidolgozója , Módszere a családi rendszeren belül működő törvényszerűségek megfigyelésén alapszik.
E rend egyensúlyának kibillenése, vagy sérülése testi, lelki, mentális blokkok, illetve betegségek kialakulásához vezethet. Sokszor ezek a tünetek mintegy jelzésként szolgálnak, megoldásért kiáltva, akár több generáción keresztül, mindaddig, amíg a megbomlott egyensúly valamiképpen helyre nem áll. 
A családállítás során ezek a "családi lélekben" őrzött kapcsolati minták megjeleníthetők, az "elakadási pontok" feltárhatók, és személyes, sokszor katartikus megélésen keresztül feloldhatók.
Tehát egy tapasztalati módszer, amely a valóságot a személyes megélésen és az abból fakadó felismeréseken át közelíti meg. Ebben rejlik a módszer gyógyító ereje.

A családi blokkoldás  alapja – a „családi lélek” törvényei
Minden családnak létezik egy közös lelkiismereti, lelki és szellemi dimenziója is, melyek működésében felismerhető néhány alapvető törvényszerűség.

Az odatartozás törvénye
Mindenkinek, aki része egy családi  rendszernek, akár él, akár meghalt, ugyanolyan joga van odatarozni a családhoz. Akitől ezt a jogot elvitatják, úgy, hogy például kirekesztik, vagy eltitkolják, az az egyenrangúságában sérül. Akivel ez történik, mindent képes megtenni azért, hogy egyenrangú, elismert, odatartozó tagja legyen újra a rendszernek.

A kiegyenlítés törvénye
Ha a családi rendszerben egyensúlya bármelyik szinten felborul, akkor a „családi lélek” igyekszik azt helyreállítani. Ez gyakran nyilvánul meg úgy, hogy pl. valaki egy későbbi generációban képviselni fogja a kirekesztett családtagot, és ugyanúgy szenved, mint az elődje. Így a családnak e családtagon keresztül úja szembesülnie kell a helyzettel. Ilyen esetben megoldást a kirekesztett családtag helyének elismerése, sorsának, emlékének elfogadása, méltányolása hozhat.
Az egyensúly törvénye minden szinten érvényesül. Ha valaki jobban szeret, a másik nyomás alatt érzi magát. Aki elfogad, az késztetést érez arra, hogy viszonozza. Ha ezt nem tudja megtenni, az a kapcsolat rovására megy. Ha a rosszat nagyobb rosszal viszonozzuk, az mindig egy negatív folyamatot generál. De ha a rosszat kevesebb rosszal, vagy a jót több jóval viszonzunk, az egy pozitív mozgást hoz a rendszerbe.

A hely és az idő törvénye
Aki korábban érkezett, előbbre áll a családi rangsorban, mint a később születettek. Vagyis, aki az életet adja, az a Nagy, aki az életet kapja, az a Kicsi. Egy gyerek soha sem lehet nagyobb a szüleinél. Az utódok, a későbbi generációk akkor lehetnek szabadok, ha tiszteletben tartják az elődök időbeli rangját és sorsát. A gyerek „dolga”, hogy elfogadja a legnagyobb ajándékot, az életet a szülőktől, a szülők „dolga” pedig a támogatás és a megtartás.

E törvényszerűségekből az következik, hogy hallatlan súlya van egy családban az erőszaknak, az erőszakos cselekedetek általi haláleseteknek, az eltitkolt szégyennek, mindennemű kirekesztésnek, minden fajta sorsösszefonódásnak, sors-szerep-cserének vagy –tévesztésnek, még akkor is, ha mindez alapvetően jó szándékból, szeretetből fakad, és akkor is, ha tudattalanul történik.

A Családi blokkoldáss _maga  a mofogenetikus mezőt használjuk.És a kvantum energiát.

Erre egy példa olvassátok el: gy műkődik ez,lehet nem is a saját energiáidat,gondolatogdat hordozod,vagy lehet nem véletlen nem műkődik az életeben valami.


Szóval ez az első rész e a 2015 Év egyik batyujának letétele hogy  könnyebben  kezdjük a következő évet.

A MÁSODIK OLDÁST TE MAGAD VÁLASZTHATOD 

A HARMADIK LEGERŐSEBB BLOKKOLDÓ,KVANTUM ENERGIÁT BEHÍVVA,SEGÍTŐVEL ANGYALOKKAL :Az élet minden egyes részére áldást kérünk  másokra ,mi beleéljük magunkat Áldást kérünk a hasonló helyzető emberekre ,és  mi is a Kvantummezőben visszakapjuk az áldást.

vizualizálunk a 2015-éves terveinkre és  Áldást kapunk rá.
Kvantumenrgiákkat használva.
Az Áldás vissza száll ránk ,és a behívott angyalok ,segítőink itt vannak ,és már el is kezdik a 2015 éves terveinket segíteni.

Természetesen elötte egy nagy blokkoldó meditácíóval kezdünk.
Rajtam keresztül  a karmaoldó energiák nagyon erősen érkeznek,úgyhogy sok vizet és némi vega ételt hozz magaddal.

December 22-éig vannak jelen most  ezek az enregiák amik segítenek ,
addig tudsz helyet foglalni magadnak.


Email: informácíó:   forditsdmegasorsod@gmail.com.

Tellefonszám:  +3630 215 5836

Programjaink a következő ídőpontokban kerülnek Budapesten megrendezésre:

November 15-én 9-órától-14  óráíg.

November 16-án 9-órától 14 óráig

November 22-én 9-órától 14 óráig

November 23-én 9-órától-14 óráig.

November 29-én 9-órától-14 óráig

November 30-án  9 -órától -14 óráig

December 6-án  9-órától-14 óráig

December 7-én 9 órától-14 óráig

December 13-án 9 órától -14 óráig

December 14-én  9 órától-14 óráig.

December 20-án 9 órától-14 óráig

December 21 -én 9 órától -14 óráig.

A személyes oldásokra továbbra is  jelentkezhettek,az adott ""problémátokra"





Karma -életfeladat





A karma az életed feladata,t, ami több reinkarnáción is elkísérhet.
A szó értelmezése szerint a karma valójában ADÓSSÁG. Valami amit másoknak ártottál elöző életedben ,a köztes létedben ,átéled és felvállalod életfeladatodnak,és így törlesztessz.
A karma .... egy tartozás. 
Te is  is találkoztál olyan emberrel, akivel azelött sosem találkoztál de ebben a találkozásban úgy érezted, dejavu érzés,már ismered. 
Oknál fogva vonzalom,megmagyarázhatatlan vonzalom vagy éppen fordítva  negatív érzés vonzott-taszított a közelében. . Néha olyan embernek segítettél, olyan emberrel foglalkoztál, akivel úgy általában nem tennéd. Olyan emberbe fektettél energiát, akár kapcsolati, akár baráti, emberi szinten, akibe utólag úgy érezted, nem volt érdemes.
Vagy a sokáig fennamaradó civakodó-megmagyarázhatatlan kapcsolatok.:

Mintahogyan a fizikai világunkban vannak törvények, úgy a szellemi síkon is vannak.
A fizikai síkon be “kellene” tartanunk a törvényeket, sőt a nem ismerésük nem mentesít bennünket a felelősség alól, hiába hivatkozunk arra, hogy mi ezt vagy azt nem tudtuk.
Az egyik legfontosabb szellemi törvény a karma, vagy ismertebb nevén, az ok okozat, a kiegyenlítődés törvénye. Szankszrit szó cselekedetet jelent.

A kiegyenlítődés törvényének is nevezik, ami mozgásba hozza a többi szellemi törvényt is, mint pl.: a vonzás törvényét.
 Ha megvizsgáljuk a szavakat, akkor levonhatjuk azt a következtetést, hogy mindennek van egy kezdete az ok, és mindennek van következménye az okozat.
Gyakran így fogalmazzák meg, ki mit vet, azt arat. Ez egy részt teljesen megállja a helyét, de ez a karma valódi működésének ez csak egy szeletkéje.
Ha búzát vetünk, búzát fogunk aratni, ha pletykálunk, pletykálni fognak rólunk.
Ha valakit kritizálunk, majd valamikor bennünket is valaki  kritizálni fog, amit még azzal is megtűzdelhet az élet, hogy mi még hallani is fogjuk, amit rólunk mondanak. Nem fog jól esni, amikor szembe találjuk magunkat ezzel a helyzettel.

A karmát sok esetben az emberek büntetésnek élik meg, úgy gondolják, hogy belekényszeríti őket bizonyos helyzetekbe.  Ha megértjük az ok-okozat működését, és őszintén megvizsgálunk helyzeteket, akkor bizony-bizony rádöbbenünk, hogy azt a körülményt, amiben vagyunk, mi hoztuk létre, saját cselekedetünkkel. A karma azért nélkülözhetetlen velejárója az életnek, hogy tanuljunk meg különbséget tenni jó és rossz között, tapasztaljunk meg érzéseket, tanuljuk meg értékelni a jó dolgokat és ne természetesnek vegyük.
A hindu tanítás szerint kétféle karma létezik rövid és hosszú távú.
A rövid távú karmát 8 napon belülre kalibrálták be, míg a hosszú távú karma bármikor visszatérhet hozzánk, ezen földi életünkben, de vihetjük tovább a következő életre is.
Ebben a leírásban a karma működését a cselekedet által szeretném bemutatni.
Minden cselekedetünket, amit a mindennapokban tettünk vagy teszünk, az élet visszahozza számunkra, a karma kiegyenlítődés törvényszerűsége által.
Amikor valahogyan cselekszem, a másik emberben valamilyen érzés keletkezik (ez lehet negatív, pozitív). Az érzést, amit okoztam meg kell tapasztalnom. A karma törvénye alapján valamikor visszatér hozzám, át kell éreznem a másik ember érzését, hogy akkor abban a helyzetben ő hogyan is érezte magát.
Gyakran sütünk el vicceket a környezetünkben elő emberekkel kapcsolatban. Lehet az illető velünk nevet, mert nem meri elmondani, hogy neki az a vicces megjegyzés nem esett jól. Így nem is gondoljuk, hogy abban a pillanatban a másik félben negatív érzés keletkezett.
Igazán akkor szembesülünk vele, amikor velünk kapcsolatban is majd valaki elsüt egy vicces megjegyzést, ami természetesen nekünk is nagyon rosszul fog esni, fel leszünk háborodva. Kérdés a két sziutációt összetudjuk-e kötni?
 Az életnek nincs olyan területe, amit ne a karma mozgatna.
A karma elől elfutni, nem lehet. A  távol-keleti tanítások szerint és saját megtapasztalásaim által, a karmától való megszabadulás csak saját erőnkből lehetséges.

A karma, mint kiegyenlítődés

Az életünkben felmerülő gondok végleges megoldására a probléma összefüggésének, megértésére, és érzelmi felismerésekre van szükségünk. Nem egyszerű az  önszembesülés,  egyszerűbb a másik embert hibáztatni, tőle várni, hogy változzon, alakuljon olyanná, amilyet mi elképzeltünk, ne tegyen velünk rossz dolgokat, ne beszéljen velünk csúnyán, vagy ne bántson bennünket szóval vagy tettlegesen. 



Minden egyes viselkedéseddel valamilyen érzést váltasz ki a másik emberből. Az általa megélt érzést, valamikor neked is meg kell tapasztalnod, hogy átérezd, a másik ember hogyan érezte magát a viselkedésed által.
Ha negatívan viselkedsz, csak negatívan fognak viselkedni veled.
Ha pozitívan viselkedsz, pozitívan fognak viselkedni veled.
Miért van így?
Mert az érzés megtapasztalása nélkül nem tudod átérezni, a másik ember hogyan is érezte magát akkor.
Tanulj meg, együtt érző lenni, felelősséget vállalni a tetteidért.
Ez egy körforgás, és addig megy körbe – körbe, amíg nem ismered fel, nem érzed át, te is megbántottál egy másik embert, és az neki akkor neki mennyire fájt.
A körülötted lévő emberek öntudatlan viselkedésükkel, folyamatosan emlékeztetnek a saját korábbi viselkedéseidre.
Neked mennyire fáj, amikor megbántanak? Ugye nagyon.
A másik embernek pont annyira fájt, amikor megbántottad, mint neked.
Mit kell tenned másik ember hibáztatása helyett?
Tedd fel a következő  kérdést:
Tettem én ilyet, viselkedtem én így?
Mire akar megtanítani az élet?
Meglátjuk-e, hogy mi hogyan viselkedünk, viselkedtünk másokkal.
Felismerjük-e a párhuzamot, ahogyan velünk viselkednek emberek, valamikor mi is viselkedtünk így másokkal.
A valódi felismerés mindig érzéssel párosul.
A bennem keletkezett rossz érzések alapján össze tudom-e kapcsolni, hogy ő akkor milyen rosszul érezhette magát.
A felismeréskor a hangsúly az érzésen van, viszont a tudatnak kell a kapaszkodó, értse az összefüggéseket. Az összefüggések megértése kevés, kell, hogy párosuljon a felismerés érzésével, tudatosuljon bennünk, hogy soha többet nem szeretnénk ugyanazt a dolgot megtenni másokkal, mert nekünk is fáj, és attól az embertől, akit megbántottunk merjünk bocsánatot kérni.
Az elemzéseim során látom az embereken, hogy ugyan az összefüggéseket látják, értik, el is mondják, de az átérzés nehezen történik meg (nem meg élni kell), hogy egy-egy helyzetben a másik fél, akár szülő, akár társ milyen rosszul érezhette magát. Ha nincs meg a valódi átérzés, ennek a legnagyobb jele, hogy megmagyarázza a körülményt, a saját sérelmei kerülnek előtérbe ismét. Amikor meg van az érzés is, minden egyértelmű válik, kiegyenlítődik a karma.

(És nagyon ajánlom az elötte lévő cikket a családi mintákra. olvassátok a kettős eltolodást)


AHHOZ, HOGY VISSZATALÁLJ RÉGI ÖNMAGADHOZ, EL KELLENGEDNED A RÉGI ENERGIÁKAT
Bele kell kezdened egy Önmunkába.
Ez mindig a legnehezebb munka.. Szembenézni azzal hogy Kapcsolataidban nem csak a másik volt a hibás..HOGY NEKED IS VÁLTOZNI KELL, FEJLŐDNI KELL...HOGY LE KELL TENNED A RÉGI SÉRELMEKET, haragot,dühöt,MERT A SEBEID CSAK íGY GYÓGYULHATNAK BE...Addig nem tudsz továbblépni,megrekedsz egy szinten ,és csak azon kapod magad hogy smmi nem jön össze,vagy ha össze jön akkor a párkapcsolatod nem műkődik.
A KULCSSZÓ: MEGBOCSÁTÁS.SZERETET
Mindenkinek,és neked i s meg kell bocsátanod a kimondott szavakat., Önmagadnak főleg.
HA EZEN TÚL VAGY, KÉSZEN ÁLLSZ.A a karmaoldó-blokkoldó meditáció lehet számodra a második lépcső.
Egyre többen keresnek fel olyan emberek akiknél családi konfliktus áll a háttérben.Észrevettem szinte egytől egyig minden ott kezdődik el.Ott találjuk magunkat egy meditáció kellős közepén,vagy épp egy élménybeszámolásban.
Mindent onnan kaptunk,és hozunk,az az első hogy helyretegyük az energiákat.
Ugy magyaráznám meg hogy a Karmádat nem feloldjuk hanem ha az van megírva xy -nak hogy 100 km/órával a falnak csapódjon,ha elkezd oldásokra járni,megtörténik ugyan a baleset mondjuk 30 km/óra sebességel.Kap egy második lehetőséget hogy elgondolkodjon,hogy mit kellene az életébe változtatni.

Fénykép: AHHOZ, HOGY VISSZATALÁLJ RÉGI ÖNMAGADHOZ, EL KELLENGEDNED A RÉGI ENERGIÁKAT
 Bele kell kezdened egy Önmunkába.
Ez mindig a legnehezebb munka.. Szembenézni azzal hogy Kapcsolataidban nem csak a másik volt a  hibás..HOGY NEKED IS VÁLTOZNI KELL, FEJLŐDNI KELL...HOGY LE KELL TENNED A RÉGI SÉRELMEKET, haragot,dühöt,MERT A SEBEID CSAK íGY GYÓGYULHATNAK BE...Addig nem tudsz továbblépni,megrekedsz egy szinten ,és csak azon kapod magad hogy smmi nem jön össze,vagy ha össze  jön akkor  a párkapcsolatod nem műkődik.
A KULCSSZÓ: MEGBOCSÁTÁS.SZERETET
Mindenkinek,és neked i s meg kell bocsátanod a kimondott szavakat., Önmagadnak főleg.
HA EZEN TÚL VAGY, KÉSZEN ÁLLSZ.A a karmaoldó-blokkoldó meditáció lehet számodra a második lépcső.
Egyre többen keresnek fel olyan emberek akiknél családi konfliktus áll a háttérben.Észrevettem  szinte egytől egyig minden ott kezdődik el.Ott találjuk magunkat egy meditáció kellős közepén,vagy épp egy élménybeszámolásban.
Mindent onnan kaptunk,és hozunk,az az első hogy helyretegyük az energiákat. 
Ugy magyaráznám meg hogy a Karmádat nem feloldjuk hanem ha az van megírva xy -nak hogy 100 km/órával a falnak csapódjon,ha elkezd oldásokra járni,megtörténik ugyan a  baleset mondjuk  30 km/óra sebességel.Kap egy második lehetőséget hogy elgondolkodjon,hogy mit kellene az életébe változtatni.