2014. március 30., vasárnap

Magkeltő Csillaghívás Rendkívüli kozmikus csillagállások 2014. Április végén

Kedves Fénytestvérek!
Többen régóta láttuk, éreztük már, hogy április utolsó napjaiban történik valami, ami nem átlagos, nem mindennapos. Folyamatosan írunk változásokról, kapunyitásokról, felgyorsult fejlődésről. Igen, mindig van valami, amit érdemes megemlíteni, kiragadni, ami újabb stáció a Teremtő Fény felé való közeledésben. Most azonban egy olyan időszakról üzennek az égiek, amely az eddigi érzeteinket is felülmúlja. (Biztosan lesz még hasonló, de belátható időn belül most ez az, ami valóban figyelemre méltó.)
Világunk folyamatosan változik, alakul, a Természet, a Kozmosz teszi a dolgát. Miért fontos mégis ekkora hangsúlyt fektetni éppen erre az időszakra? Talán azért, mert az égiek sem véletlenül teszik oda éppen akkor, éppen ezeket a lehetőségeket, élményeket. Talán azért, mert az amúgy is zajló alakulásban most valami olyan történik, ami kiemelt szerepet kap, még jelentősebb az ereje, mint máskor, súlyosabb a döntésünk, nagyobb a lehetőség, sorsdöntő a „választás”.
Bizony, nem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy éppen a hazánkban történő „választásokat” követi ez a különleges időszak, amelynek indulása is a hatos szám misztériumával történik, tehát hathatós időszak ez, hatni tudunk a sorsunk alakulására, mind egyéni, mind közösségi, nemzeti szinten! Sorsunkat most jó irányba fordíthatjuk – ha úgy döntünk!
Amint a Mennyben, úgy a Földön is - lássuk hát részletesen, miről szól ez az időszak – az április 15 és 29 közötti bolygóállások tükrében!
(Elöljáróban jegyzem meg: minden bolygóállásnak, így az itt leírtaknak is van hatóköre, tehát nem csak az adott napon és órában érvényesek az üzenetek, hanem ezek körüli időszakban is – a Hold fényszögei +- pár órában, a gyorsabb bolygóké pár napban érvényesül.)

Április 15-én pontban 09:43-kor telehold van. A Holdat ekkor világítja meg teljes egészében a Nap, ugyanakkor hazánkból nem, de a Föld bizonyos részeiről teljes holdfogyatkozás látható. - A Hold egyéni szinten a lelkiség, az érzések és a belső otthon, a lelki hazatalálás szimbóluma. Az idő nagy részében bizonyos részei sötétben maradnak, akár a lelkünk feltáratlan bugyrai, ám a telehold idején a Nap teljes világosságot, rálátást hoz a lélekre. Fénnyel, melegséggel és szeretettel tölt, mellyel elűzhetők a még megbúvó félelmek is. A holdfogyatkozás ideje viszont a letisztulás ideje is egyben. Valamit – talán épp a teljes rálátás mellett, által – lefogyaszthatunk, elmúlaszthatunk a lelkünkből, hogy abban hazatalálva valóban Belső Templommá váljon.
Közösségi szinten a Hold a nép, a nemzet, a haza jelképe. Maga a nemzet is világ-osságot kap ezekben az órákban, ugyanakkor ideje jön, hogy letisztítsa mag-áról mindazt, ami nem azonos az általa képviselt minőséggel, lelkiséggel. A magyar nemzet lelkisége, érzésvilága tisztulhat – felismerhetővé válhatnak azok az erők, melyek hatalmat akarnak gyakorolni a nemzet felett, illetve a nemzet mag-ában ismerheti fel, mivel tartotta eddig sötétben ön-magát és képessé válik annak kitisztítására, elhagyására. A kos Nap a felszálló, a mérleg Hold a leszálló Holdcsomóponttal áll együtt éppen ekkor – mélyen belül feleszmélhetünk, ráébredhetünk saját napságunkra, méltóságunkra, fényünkre és erőnkre, saját hatalmunkra – lelki, érzelmi ébredéseink pedig érzékeltetik, hogy mit jelent a haza, az otthon és mit jelent a Szív Igaz Útja. Új korszak elindulását segítik ezek az eszmélések.
Ugyanezen a napon a Ceres törpebolygó szembenállása történik meg, aki a Nappal szintén együttáll. Ceres a magság minősége. A hagyományban hozzá társítják a növényeket és különösen a gabonát – égi jelölésként most a magságot, mag-őr-séget, mag-arságot jelképezi és hívja elő szerte a Világon! Az Anyaistennő (Boldogasszony) győzelmét és hatalmát szimbolizálja az anyag felett. A Nappal egyesülve a fény hívó szava válik érezhetővé, a fénymag, mely most életre kelhet. A mag szárba szökkenésének ideje, lehetősége jön el! Most történik meg, mind egyéni, mind közösségi szinteken a belső ébredés, melynek eredménye egy igen fontos döntés meghozatala: mi életképes? Mi szökkenhet szárba és indulhat el a növekedés, a Fény felé törekvés küzdelmes útján? Vajon az a Mag, amely eddig ott pihent a Földben, felébred és megkezdi útját? Mit választ most a Mag – melyik úton indul el, vagy tovább? A Magnak most van ideje eldönteni, hogy a Fény felé tör, vagy Sötétségben marad? Érezzük, ugye, e döntés jelentőségét, egyéni és nemzeti szinten is?
Április 18-án a Vénusz, vagyis a női minőség energiaszálai az erősebbek. (A halak Vénusz, a Chironnal együttállásban, a hajnali álmok idején egy trigon (háromszög) fényszöget képez a rák Jupiterrel, majd kora délben egy szextil (hatodfényszög) kapcsolatot a bak Plútóval.) A női minőségnek ezekben a változásokban most eleve nagy szerepe van. Ez a nap a felemelkedés inspirációját hozza meg, késztet a változásra, éleszti és ébren tartja a benső tüzet, megsegíti az átalakulást. A Jupiter az Ikrek csillagképben jár, amely a Nyilas mellett a magyarság másik égi csillagzata, a testvériség és a gyermeki tisztaság szimbóluma. Az egymásba fogódzkodó, éneklő, nevető gyermekek jelennek meg az Ikrekben, amelynek kapu alakja nem puszta véletlen – itt érkeznek és távoznak a lelkek. Két lába, két keze, két teste, két feje van az Ikreknek – ám szívük és köldökük egy! (A köldök a hagyomány szerint a test energiaközpontja.) Az Ikrek emlékeztet tehát arra, hogy egy forrásból érkeztünk e Földre és ebből is táplálkozunk: a Szeretet Forrásából. Ezt érdemes minden egyes emberi kapcsolatunkban szem előtt tartani! A bennünk élő gyermeki minőség életre hívása (ezt jelöli a Merkúr is) időszerű, hiszen sok(k) hatás éri az embert, mire felnőtté válik, ugyanakkor a gyermeki tisztaság még egyértelműen érzékeli a tiszta, isteni minőségeket, így számára nem kérdés a választás!
A Vénusz-Chiron által a nőiségben, a női minőségben és az érzelmeket tekintve, hosszú időkre visszanyúló, mély, karmikus sérüléseket tudunk most begyógyítani. A nőiség megélésében korszakot váltva, egy fényesebb, kiegyensúlyozottabb, élhetőbb jövő érdekében gyógyulhat most a Nő, illetve a férfiak érzelmekkel kapcsolatos viszonya is.
A Jupiter helyzetéből adódóan, most lehetőség van arra, hogy tiszta, igaz érzéseinket követve, szívünkre hallgatva, a múltat megértve vagy újraértelmezve, nagyot lépjünk és elinduljunk egy magasabb életminőség felé. Mindezek a késztetések, élmények és történések segítik a félelmek és belső falak, gátlások megszüntetését, sorsfeladataink egyértelmű felvállalását és a céltudatos, radikális átalakulást, amelynek eredménye majd egy teljesebb, emelkedettebb életvitel lesz.
Április 20-án tetőződik egy rendkívül domináns folyamat – a kettes szám misztériuma itt ismét a Nő és a nőiség hangsúlyos szerepét üzeni; a nullával megtoldva ráadásul felerősíti azt. Ha a hónap és a nap számát összeadjuk, ez ismét a hatos szám lesz, vagyis itt tudunk igazán hatni, hatással lenni sorsunk alakulására. Az ekkorra már felálló, nagy égi négyszög egyik része pontosodik be. A Jupiter délelőtt teremtő erőben áll az Uránusszal és éjfél után szemben a Plútóval - A Jupiter az igazság, a nagy eszmék, a világnézet és a szeretet bölcsességének bolygója, a már említett Ikrek csillagképben jár. Az Uránusz a Kos jegyében, a Halak csillagkép visszaúszó halának fonala alatt. Az Uránusz jelképezi azokat az erőket, amelyek által eddigi tudatunk korlátait meg tudjuk haladni, ki tudjuk tágítani, meglátva és megértve ezzel szélesebb igazságokat, az eddiginél másabb megoldásokat, elveket. Felszabadító felismerések, megértések idejét mutatja az Uránusz, nagy ötletekét is, ugyanakkor ő a tisztító erő is. Most van ideje levágni azokat a függéseket és félelmeket, melyek eddig visszatartottak a bennünk rejlő egyéniség, zsenialitás és kreativitás megélésétől. Nagy igazságok tisztázódnak, ráébredhetünk az életünket működtető, rendező elvekre, egészében látjuk át a velünk zajló folyamatokat. A tiszta tudás kapuja nyílik meg, bármely értelemben. Hirtelen és váratlanul kerülhet napvilágra az igazság, vagy nyílhat meg olyan információ, amely a szabadságot hozza el. Mindezek a történések hosszú időkön át ívelő karmikus folyamatokat zárhatnak le, dönthetnek el véglegesen. Lényegük a tiszta, szabad létállapot megteremtése, elősegítése, a küldetésünk teljesítésétől és a kiteljesedéstől visszatartó erők levágása, letisztítása, a saját igazságaink megtalálása, a magasabb szintű létezés felé való lépés megtétele.
A Jupiter és a Plútó szembenállása az eddigi világnézet és hitrendszer radikális átalakulását, átrendeződését segíti. Ha azt tapasztaljuk, hogy az eddigi nézeteinkkel, hitünkkel gyökeresen ellentmondó helyzetekbe kerülünk, vagy véleményekkel ütközönk, az nem véletlen. Ideje van, hogy letegyük a másoktól felvett eszméket, az általános sztereotípiákat, a régi beidegződéseket. Ha igazán mélyen magunkba nézünk, ráeszmélhetünk, hogy ezek eredete nem saját magunkban található, hanem kívülről érkezett, felvett minőség. Ideje megszabadulni tőlük.
A Plútó a Nyilas és a Déli Korona csillagképeknél jár ekkor – a Nyilas a tudás és az isteni erők kiárasztásának csillagzata, a Mágus Korona földi megjelenése pedig maga a Szent Korona!
Lényegi ponthoz érkeztünk ezzel. A nagy átalakító, a sorsemelő, sorsfordító erőket adó Plútó van most kapcsolatban Égi Koronánkkal! A Plútó, mint a Naprendszer legkülső bolygója (igen, bolygó!) már az Univerzum végtelenjére nyit kaput. Minőségi ugrást jelképez és hatalmat (sorsunk felett). A hatalom tehát a Koronáé! A magyarok, mag-őrök Szent Koronája most kapja vissza erejét és hatalmát. Most van ideje, hogy a Mag népe eldöntse, hajlandó-e kilépni a hamis hatalom árnyékából és visszahelyezni szívében, elméjében, tudatában és gyakorlatban is a Koronát az ő méltó helyére?
Április 21-én a Hold (lelkiség, érzések, haza, otthon, nemzet) is becsatlakozik az égi négyszögbe, méghozzá a Plútóval áll együtt, a hajnali órákban, a lélek és a nemzet erejét és hatalmát éreztetve.
Az esti órákban (20:37-kor) pontosodik be a két leglassabban haladó bolygó, az Uránusz és a Plútó fénykaput nyitó, racionalizáló fényszöge. - Megjönnek a mindent megreformáló, átalakító üzenetek, sugallatok. A karmatisztítás és a minőségi emelkedés, a megújulás együttes ideje mutatkozik. Szabadulás és újjászületés. Gyökeres, mélyreható változások csúcspontja ez, melyek már jó ideje zajlanak és most tudatosodnak, vagy fordulnak át érdemben.
Április 22-én érkezik a Lyridák meteorraj. Érdekessége, hogy ez az a meteorraj, amelyről a legrégebbi írásos emlékek vannak (2600 évvel ezelőtt már feljegyzés készült róla). A Lyridák a Lyra, azaz a Lant csillagkép felől érkeznek, tehát a művészet, a harmónia, a szívnek-léleknek gyönyört adó tevékenységek, minőségek üzenetét hozzák. A Lant hangja a hagyomány szerint még az alvilág erőit is elvarázsolja! A most zajló csillagállások egyéni szinteken elhozzák annak idejét, hogy a múltban már megszerzett tudásunkkal, képességünkkel, tehetségünkkel éljünk, azt visszahívjuk és használjuk. Ez az időszak is megsegíti ezt, ugyanakkor érzékelhetjük, hogy mi az, ami igazán kedves a szívünknek, mi és ki az, ami és aki által jobbá válhatunk?
Az esti órákban a Mars, az égi négyszög negyedik szereplője éri el helyzetének csúcspontját – a Jupiterrel képez racionalizáló, kaput nyitó fényszöget. - A már sokszor említett Jupiter-Plútó-Uránusz hármasa mellé április végén a Mars is betársul, így együtt egy nagy égi négyszög alakul ki. A Mars a Mérleg jegyében, a Szűz csillagképben jár ekkor, hátráló mozgásban. A Szűzben van jelen Szűz Mária, Boldogasszony minősége. A Mars ugyanakkor a férfi minőséget, az erőt, a mag kitörését, fény felé törekvését jelképezi. Erős tehát Mária jelenléte és szerepe a most zajló történésekben. A két bolygó egymásra nyíló kapuja az eddigi eszmékből való kitörést, új elindulást, bátorságot, bizalmat, megerősödő hitet is mutat. Az ikreki gyermekség és a szűzi tisztaság ereje kapcsolódik. Kettősség és rendrakás, küzdelem és bölcsesség, akarat és törvény ütközhet. Most van ideje, hogy a mag fejlődésnek induljon, az élet, az öröm, a hit, a bizalom, a felsőbb világok hívó szavára.
Április 23-án a Mars és az Uránusz már meglévő szembenállása válik pontossá, délután pedig a Plútóval képződő fénykapu nyílik meg. A Szűzben járó Mars Szűz Mária jelenlétét biztosítja, a Halakban járó Uránusz egyrészt Jézusét és az áldozatos jézusi szeretetét – ugyanakkor az Uránusz, akihez a színek közül a végtelenség égszínkékjét társítják (Mária színe is, a Tiszta Nő színe) szintén Szűz Mária jelenlétére utal. Tisztaság és erő, új kezdet és forradalom, küzdelem és a végtelenbe emelkedés ideje ez – egyben hatalmas erőkkel való transzformáció, teljes átalakítása az eddigi rendszernek (akár az ember által alkotott törvényeknek, jogrendszereknek is). Most, az erőink tudatos működtetése által minőségi emelkedést érhetünk el!
Délelőtt a Merkúr a Bika jegyébe lép. A Gyermek minőség jelenik meg ismét és válik stabilabbá. Segít az eddigi rögzülések és birtokló magatartás oldásában.
Április 25-én reggel ismét a Vénusz, vagyis a nőiség és az érzelmek kapnak szerepet – emelő erőben áll a Vénusz és a Szaturnusz, késő este pedig a Hold is együttáll a Vénusszal, így erősítve a női minőséget. A Szaturnusz a szentség, a szakralitás, a hetesség ereje, rámutat a valóban értékes, szent minőségekre és át segíti menteni a Fényt képviselő értékeket az új korszakba. A női minőségben és az érzelmek terén segíti a stabilizálódást. A Mérleg csillagkép alatt jár, amely az Isteni Igazságosság jelenléte. Minden átalakulás tehát felsőbb akarat szerint zajlik.
Április 26-án a hajnali álmok idején együttáll a Nap és a Merkúr. Ezt követően a Neptunusszal kerülnek szextil kapcsolatba (szintézis fényszöge). Ez a megértés napja lehet! Mintha az eddigi történéseket egy késleltetett megértés követné. A világosságot adó Nap és a megismerést jelképező Merkúr egyesülése a rálátó megértést hozza el. Minden, ami eddig történt, világossá válik, értelmet nyer. A Fény és a Gyermek találkozása felerősíti a Tiszta Gyermek erejét, minőségét – bármekkora is volt a sötétség, a gyermeki tisztaság az, ami és aki megoldhatja a már felmerült helyzeteket! Korra való tekintet nélkül keressük meg és hívjuk elő magunkból a Belső Gyermeket, aki pontosan érzékeli, tudja, mi a jó, mi az igaz, aki képes nyitott szívvel útra kelni a nagyvilágba, bármi is történt eddig! A Neptunusszal való kapcsolat a lélek mélyéig ható tisztulást is jelzi. Felismeréseket, az eddigi tapasztalások megértését és gyógyulást.
Április 27-én Hold-Uránusz együttállása a lelki-érzelmi tisztulást, a lélek és a nemzet forradalmát, a határok eltűnését, a lélek szabad szárnyalását üzeni.
Április 29-én újhold a Kos csillagképben, Bika jegyében. Ugyanekkor gyűrűs napfogyatkozás, hazánkból nem látható. A Mars együttáll az Auva csillaggal. - Az újhold a lélek, az érzésvilág és a nemzet megújulását hozza el. A Kos csillagkép erőteljes indító erő a léleknek, mellyel a tekintet magasabb célokra, isteni minőségekre szegeződik és kellő hittel, akarattal való küzdést és indulást mutat ezek irányába. Az áldozatból születő áldás törvényére is emlékeztet a Kos – őbenne van jelen az áldozati bárány, tehát ahhoz, hogy új és magasabb szintű minőségek induljanak el, érdembeni áldozatot is kell hoznunk! A napfogyatkozás az addigi férfi erő és uralkodó hatalom megfogyatkozását, hanyatlását mutatja. Az uralkodónak, a hatalomnak a nemzetet kell szolgálni és táplálni (Oroszlán minőség üzenete). Mindent a feltétlen Szeretet mozgat, éltet és működtet, ezt jelképezi a Nap. Ami tehát nem felel meg ennek, azt a hatalom (és egyéni szinteken a Férfi) most lefogyaszthatja magáról.
Az Auva csillag a Szűz csillagkép közepe, szíve! Innen indul két karja, mely mintha ölelésre tárulna! Eljött az ideje szívünkre ölelni azt, ami és aki igazán kedves a szívünknek, a Mars erejével nyíltan, bátran, őszintén, egyértelműen kimutatni, kinyilvánítani a Szeretetet!

Mindent összefoglalva: Ez a kozmikus időszak tehát holdfogyatkozással kezdődik és napfogyatkozással végződik. Az eddig működtetett, Fényt nem képviselő eszmék és minőségek letisztítását és egy minőségi felemelkedést, megújulást tesz lehetővé egyéni és nemzeti szinten is.
A nagy égi négyszög csúcsain álló bolygók egymással összekötve keresztet alkotnak, melynek közepén a Föld áll! Térben nézve ez egy piramis alakot ad ki, melynek kiemelkedő csúcsán ott a Föld! A Kozmosz, az Égi Rend minden tagja most összefog, hogy kis Földünk rezgésszintjét megemelje!
A Napságot és Holdságot, az Anyát és Apát, a Vezetőt és a Nemzetet a Tiszta Gyermek emeli méltó helyére! A mostani történések lényege, hogy ami eredendően a Szent Koronáé, azt a Szent Korona kapja vissza! Ebben van segítségünkre most Szűz Mária is.
Mi a legtöbb, amit tehettek?
Szeressetek és Imádkozzatok! Imádkozzatok Máriához, a Magyarok Nagyasszonyához, hazánk védőszentjéhez! Szökkentse szárba a Magot, segítse a Fény felé a nemzetet!
Áldás Van Mind-Egy-Ő-nkön!Peszlen Mária és Zentai Anna

Március 31. és a 14. hét üzenetei- MERJ! - Mindegy, hogy miről van szó, hogy milyen területen, mivel kapcsolatban – csak merj lépni, tenni, dönteni, kezdeni, élni!

Március 31. és a 14. hét üzenetei- MERJ! - Mindegy, hogy miről van szó, hogy milyen területen, mivel kapcsolatban – csak merj lépni, tenni, dönteni, kezdeni, élni! Bármilyen kérdés van benned, a lényegi válasz most az, hogy ideje elhagyni a kételkedést, a panaszkodást, az aggodalmaskodást, kilépni az eddigi, önmagadat lehúzó, lealázó szerepekből és elhinni, hogy IGEN, az életed lehet jobb, szebb, boldogabb, szabadabb, biztosabb – az életed csodálatos! Ha azt hiszed, nyugalmasabb az életed akkor, ha az eddigi helyzetben maradsz – akkor tévedsz, hiszen csak a félelmeid tartanak még benn a régiben, pedig te is másra vágysz. Csak annyi kell, hogy elhagyd az ésszerű magyarázatokat, kilépj a látszatok illúziójából és merd a szívedet követni!
HÉTFŐN a Hold a Kos jegyében megadja a kellő erőt, elszántságot, akaratot és hitet a változtatáshoz, újításhoz. Mögötte a Halak csillagkép ragyog, így szellemi szinten az új elindulásokért megtörténhet a régi elengedése és feladataink elvégzése által a kiemelkedés. A hétfői álmok a megújulást, a gyógyulást segítik, sorsemelő varázserőket hoznak el. Napközben hol az érzésekre és hangulatokra, hol az energikus tettekre helyeződik a hangsúly – legyünk jelen annak, ami Itt és Most zajlik! Bármilyen lépésben hallgassunk inkább érzéseinkre és ösztöneinkre, ne kapkodjunk el semmit! Az este harmóniát és érzelmi tisztulást, megértést hozhat – érdemes tanulni eddigi döntéseinkből és előre nézni.
KEDDEN eljön a továbblépés és az új kezdet ideje, a Természet és a növények ébredésével az ember is a Fény felé törés állapotában van már. Ez a nap egyszerre hozza a múlt megértését és a cselekvő újítás idejét. A feltételek nélküliség, az önzetlen adás ma fontos szerepet kaphat és sok helyzetet megoldhat. Eljön a rálátás ideje – a múlt igazságai világossá válnak. 
SZERDÁN a Nap és az Uránusz eddig közeledő együttállása beteljesedik, ez most kifejezetten a cselekvő tisztítás ideje! Kulcsszavak: tiszta, önzetlen szeretet, rálátó megértés általi szabaddá válás, terhek letétele, tisztítás és függetlenség. Bátran szabadjára lehet engedni a gondolatokat, hiszen szellemi szinten valóságos forradalmi meglátások érkeznek, ezek alapján pedig magasabb életminőséget teremthetünk – mindennek lényege, hogy a külső hatásokról leváljunk és saját utunkat magunk határozzuk meg, hiszen minden egyes embernek egyéni útja van, melyet csak ő maga érzékel, szíve súgásán keresztül.
CSÜTÖRTÖKÖN a Hold 12 és 14 óra között halad el a Fiastyúk csillaghalmaz alatt, ez a hónap egyik legtermékenyebb napja.
SZOMBATON este a Vénusz jegyet vált és a Vízöntőből a Halakba lép. Eddig fokozottan működik az érzelmi tisztulás, innen pedig az érzelmi, testi-lelki egység, azonosságok élménye élhető meg. Érzelmek, kapcsolatok és művészetek terén is egy mélyebb, gyakran mámorosabb időszak vár. Május 3-ig tart mindez, eddig van lehetőségünk, hogy érzelmi-párkapcsolati értelemben letegyük, ami már idejétmúlt, alacsony szintű, kilépjünk a félelmekből és azokból a kapcsolatokból, amelyek nem a szívünk döntése alapján születtek, vagy nem az Igaz Társsal köttettek. A hétköznapok harmóniája most mély lelki összegzésekből és felismerésekből születik.Zentai Anna

2014. március 29., szombat

Március 30. vasárnap A megvilágosodás kapujában.Megkapjuk külső vagy belső segítségünket továbblépésünkhöz





Március 30. vasárnap
A megvilágosodás kapujában.
A Szaturnusz hatása alatt álló Uttarabhadra nakshatrában találkozik Hold és a Nap, ami az Uránusz energiája által is érintődik, különlegesen fontossá téve a mostani újhold hatását. Ez a hármas stellium felsőbb tudatunk (Uránusz) általi lelki, érzelmi tisztulásunk segíti, megmutatva hogyan szabadulhatunk meg belső figyelmünkön keresztül eddigi gondolkodásmódunktól,ami testi, lelki gyötrődéseink előidézője volt, ez viszont kapcsolatainkat, környezetünkhöz való hozzáállásunkat, és a külvilágról alkotott képünket alakítja át. Tisztába kell kerülnünk azzal, mit teremtettünk magunkban és a külvilágban, milyen hatásoknak tesszük ki magunkat, és önismeretünk tesztjeként milyen következő feladat elé állít felsőbb lényünk. Megkapjuk külső vagy belső segítségünket továbblépésünkhöz, sugallatok, vagy találkozások formájában, megtalálhatjuk testi, és lelki gyógyulásunk kulcsát. Ha lelkiismeretünkkel összhangban élünk, mennyei ajándék lesz az a harmónia ami osztályrészünk lehet, másrészt amit eddig nevelgettünk, teremtettünk annak ereje elkezd működni, bennünk, és körülöttünk, nagy energiák birtokába kerülhetünk, ami lelkierőnket, szeretetünket építi.
A nap tanítása, hogy mindnyájan szembenézhetünk teremtéseink következményével, ami ugyanúgy tehet boldoggá, mint szorongóvá, de tudnunk kell, bárhogy is volt eddig, tisztulási folyamataink eredményeként megérthetjük végre, hogyan lehet lelkiismeretünkkel összhangban cselekedni, és gondolkozni. Soha többé nem felejtjük el, hogy mi magunk vagyunk a kulcs, a fényhez vezető út kapuján.
Csom Mari

Bagdi Bella: Karambolozásom története


Ezt meg kell néznetek,jót fogtok nevetni.  Ezzel Kívánok Szép hétvégét

"
Neked a karambol, nekem pedig ez a videó dobta fel a napomat!:) Jót nevettem :) Köszönöm, hogy megmutattad "élesben", hogy így is hozzá lehet állni az elsőre kellemetlennek tűnő helyzetekhez."



https://www.youtube.com/watch?v=TrKSOc3Zmfw&list=PL4BE19F864CDA7311

Március 29-30. - Cselekvő-teremtő tisztulás

Március 29-30. - Cselekvő-teremtő tisztulás – Ezen a hétvégén biztosan nem fogunk unatkozni, ráadásul kitűnő az idő, hogy felszabadítsuk azt a rengeteg letapadt energiát, amelyet az elmúlt időszakban felhalmoztunk – ha most állunk neki a tértisztításnak, a kreatív, alkotó, művészi, nőies, érzelmi erők felszabadításának és minden régi csomó kioldásának, akkor igen eredményes és sikeres munkát végezhetünk!
SZOMBATON a Hold a Vízöntő jövőt tisztító hullámaitól a Halak múltba visszaúszó halacskájáig halad – ha sikerült tisztáznunk a jövő kérdéseit, már az egység állapotán dolgozhatunk és visszahívhatjuk a múltban már megszerzett tudást, képességet.
A Vénusz a Bak csillagkép legvégén, halfarkánál halad, a Nashira és Deneb Algedi csillagok felett, a Vízöntő múltat tisztító, éltető erőt adó hullámai alatt. Mivel a Napúton, a Cselekvések Útján jár, így az érzelmi kapcsolatokat, a harmónia megteremtését és a művészi alkotásokat illetően a tevékenység és nem a tétlenség ideje van. Tisztulnak a teremtő erők, növekszik a női a termékenyítő képesség és ez a tisztulás sok más területre is kihat. A Vénusz és a Mars emelő ereje szenvedélyességet és törekvést mutat, a jövőért való előrelépést segíti, a Szaturnusszal alkotott kapcsolat a félelmek és falak meghaladását, lényegre koncentrálást, a női önértékelés próbáját is üzeni. Alkotásainkban és kapcsolatokban is az időtálló értékek mutatkoznak meg!
VASÁRNAP a Vénusz már a Sadalsuud szerencsecsillaggal áll együtt, a Merkúr pedig a Vízöntő jövőt tisztító vizénél a Situla csillagnál halad, ő jeleníti meg a vizet merítő korsót. A tiszta tudásból meríthetünk ma, a beszélgetések is a jövő kérdéseit hívatottak tisztázni.
A Hold tovább halad a visszaúszó hal fonalánál és eléri a Napot (újhold), majd az Uránuszt, így hármas együttállás képződik a nagy égi háromszög csúcsán! A vasárnap este ezzel igen domináns tisztító, oldó erőket mozgat meg! A kos Újhold egy új korszak elindulására ad lehetőséget, a régi függések, fél-tések levágásával, magasabb életminőségbe léphetünk!
Most van ideje minden olyan tettnek és meditációnak, amely a régi elengedéséről és az új, tiszta minőség befogadásáról szól. Ugyanakkor, a magunkkal hozott tehetség működtetése, esetleg – a jelen helyzethez képest – új tevékenység elkezdésése is időszerű! Kifejezetten jó lehetőség adódik munkában, hívatásban, megtalálhatjuk és erősíthetjük azt a tevékenységet, amelyre a lelkünk rezeg, amelyben kiteljesedünk. Mindemellett a cselekvő lelki-érzelmi tisztítás ideje ez!Zentai Anna

2014. március 28., péntek

Fejlődés és élet





Arktúruszi Csoport / Fejlődés és élet / 2014-03-16



Üdvözlet Drágáink! Ismét eljöttünk, hogy a felemelkedésről beszéljünk nektek. A magasabb dimenziókba való felemelkedés különböző szintjein vagyunk. Nem mindenki fog felemelkedni ebben az időben, mivel sokan nem állnak készen arra, hogy a lelkük bensője teljességét megragadják. Mindazonáltal, mindenki megtapasztalja azt a Fényt, mely Gaia-ra érkezik ebben a hathatós időben és mindenkinek megvan a saját döntési lehetősége a növekedésre illetve annak elutasítására egyaránt.

Emlékezzetek erre, miközben megfigyelitek a bennetek és a világban végbemenő rengeteg változást. A változás nagyon lehangoló tud lenni azok számára, akik még afféle, életen át tartó tanításokhoz láncolják magukat, melyek többé nem a legfelsőbb jót szolgálják… viszont így működik a fejlődés. A fejlődés egy fokozatos (időnként nem is annyira fokozatos) elmozdulás az újba és a sokkal fejlettebb gondolkodásba, létezésbe és cselekvésbe… Ha a többség felébred és még több Fényt ad az univerzális tudatossághoz, a régi hitrendszer nem tudja ezt a növekedést megállítani.


Mivel mindannyian teremtők vagytok, a fejlődés lelassulhat, de sosem állhat meg, mivel ez az élet célja. A szabad akarat által egy személy le tudja lassítani, sőt meg is tudja állítani a saját spirituális fejlődését, akár még több életen keresztül is, de a fejlődés felé történő utazás sosem érhet véget véglegesen…. Mivel az emberiség valódi természete isteni, az erre való emlékezés vágya ezért sosem tűnik el.Gyakran ezt mélyen eltemetitek, mert úgy akarjátok, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyjátok! Viszont ez a vágy sosem tűnhet el, különben a világ sosem lenne egyedi. Egy ember sosem létezhet az isteni formáján kívül, mivel ez minden alak szubsztanciája…mindennek, ami van.

Az Arktúriai Csoport szeretne nektek az életről beszélni. Amikor a harmadik dimenziós hitrendszerben vagytok, az életet bizonyos esetekben szentként kezelitek (barátok, rokonok), viszont bizonyos esetekben (pl. háborúk) nem teszitek ezt – ezzel tökéletesen visszatükrözitek a harmadik dimenziós gondolkodás szeparációját és dualitását. Csupán egy élet van és ez nem más, mint az Isteni… ez az egyetlen létező élet, ami van. Emberileg a tudósok létre tudnak hozni olyan dolgokat, melyek látszólag egy üvegben életképesnek bizonyulnak (klónokat) – de ez csupán fizikai természetű… az „élet” egy interpretációja. Az élet csak akkor válik ÉLET-té, amikor az isteni energia bele áramlik. Ezért van az, hogy a fizikai test olyan gyorsan szétbomlik, miután a lélek eltávozik belőle.


Itt értünk ahhoz a részhez, ahol muszáj beszélnünk az abortuszról, mely sokak számára még most is központi, zavaros, aggasztó és gyötrelmes téma. Egy meg nem született személy életének elvételéről való döntés egy olyan választás, melyet nem szabad könnyelműen venni, hanem tudni kell, hogy az a lélek, aki úgy döntött, hogy gyermekké lesz, a másik oldalról nagyon is tudatában van annak, hogy vajon ki lesz-e hordva vagy sem. Egy születéssel végződő terhesség során a lélek tud ki-be jönni-menni a testébe; a terhesség korai szakaszában a lélek még nem csatlakozik a testhez, hacsak nincs valami fontos lecke, melyet ezzel kellene megtanulnia.



Ennek eldöntése csak akkor szabad, hogy bekövetkezzen, miután a szándék őszintén fel lett tárva, mivel a döntést meghozó személyben az efféle választások erőteljes energiákat raktároznak el és mindkét irány rengeteg érzelmi energiát igényel. ŐSZINTÉNEK kell lenni, amikor belsőtökben azt vizsgáljátok, hogy mi a legjobb és mi a legfőbb jó minden érintett számára… az effajta döntéseket sosem lehet egyszerűen csak önzésből, kényelemből, félelemből meghozni és sosem szabad az élet feletti irányítás eszközeként használni.


Mindenféle döntés spirituális kulcsa a SZÁNDÉK, hiszen a mögöttes szándék nyújtja az adott dologgal kapcsolatos energiát… minden szándék szó, tett vagy gondolat által nyilvánul meg. Ne feledjétek el ezt, drágáink, mivel ez egy életbevágóan fontos dolog!

Az élet örök, de a lelkek dönthetnek úgy is, hogy korlátok között, fizikai testben töltenek időt annak érdekében, hogy spirituálisan növekedjenek és fejlődjenek a harmadik dimenziós energiák sűrűségében.


 A Föld egy hathatós és bonyolult hely, ahol fejlődni lehet – viszont nem a bátortalan szívűeknek való! Sose becsüljétek alá a bátorságotokat, drágáink, mivel sok fejlődő lélek van másik bolygókon, akik úgy döntenek, hogy nem jönnek egy olyan bolygóra, amely ennyire sűrű. Mindenki fokozatosan tanul a földi tapasztalatai során és végül rájön, hogy amit folyamatosan keres, az önmagán belül rejlik. Ezen a ponton kezdtek el bizonyos problémákkal felsőbb szinten találkozni. 

A karma eltűnik, és hirtelen azt látjátok, hogy másoknak segítetek. Olyanoknak, akik hasonló problémákkal küszködnek, mint ti. A földet sokan figyelik olyanok, akik meg szeretnék tanulni és látni akarják, hogy az emberiség hogyan teszi ezt meg.

Az életet sosem lehet elveszíteni! Ez nem lehetséges! Egy személy, aki akár természetes, akár nem-természetes úton távozik, egyszerűen csak egy másik dimenzióba megy. A legtöbb emberi szem még nem képes érzékelni a magasabb rezgésű fény-testet, ezért azt hiszi, hogy az adott személy egyszerűen meghalt. Alvás közben mindannyian elhagyjátok a testeteket, mozgolódtok, tanultok és munkálkodtok a spirituális testetekben.

 Az élet és a halál a dualitás két aspektusa csupán. Sokkal inkább éltek a másik oldalon, semmint a földön, hiszen a túloldalon emlékeztek arra, hogy kik és mik vagytok. Ott vezetést kaptok, mindenféle segítséget nyújtanak és támogatnak benneteket minden, számotokra szükséges dologban.


Vannak néhányan, akik a „haláluk” után továbbra is megpróbálják összhangba hozni önmagukat a számukra ismeretes földi energiával, mivel ők képtelenek meglátni a rájuk váró és segíteni akaró vezetőik fénytestét. Ezek a lelkek válnak az általatok szellemként vélt lényekké…

 Ők olyan lelkek, akik félnek továbblépni és belépni a magasabb dimenziós fénybe – néhányan ezek közül még ennek szükségességének sincsenek tudatában. Ezek a lelkek hozzákapcsolják magukat az ismert és gyakran szeretett emberekhez, helyekhez és az elmúlt földi életük tapasztalataihoz. 

Néhányan erőteljesen ragaszkodnak egy meghatározott hitrendszerhez és azt várják, hogy az ő meggyőződésük manifesztálódjon… képtelenek arra, hogy elhagyják azt a helyet, ahol vannak – és nem is igazán akarják ezt megtenni. Néhányan ismerős dolgokat és életet hoznak létre, melyet asztrál birodalomnak nevezünk. Itt gyakran sok ideig tartózkodnak – addig, amíg valaki más nem segít nekik (Fénylények vagy olyan emberek, akiknek ez a munkájuk) vagy nem ébrednek rá a változtatás szükségességére.

A harmadik dimenziós hitrendszerben sokaknak az a meggyőződése, hogy csak néhány életforma értékes és ez főként emberi. Meg kell, hogy értsétek: MINDEN életforma szent és az Egyetlen Élet része. 

Nincs értékes és kevésbé értékes élet. Az úgynevezett „primitív” társadalmak, akik azt tanítják, hogy engedélyt kell kérni, mielőtt az étel megszerzése érdekében kioltanak egy életet, megbecsülik és tisztelik azt az életet, amelyet az adott állat értük odaadott.

 Ezt a módszert sokan figyelmen kívül hagyják bármi más, több pénzt hozó dolog érdekében – ez egy másik megközelítés, mely nem tiszteli az adott állatot és az életet meggondolatlanul ételre, divatra, pénzre vagy hatalomra használja fel. 

Az Isten Önmagát végtelen formában és variációban nyilvánítja ki. Azt mondjátok: „És mi a helyzet a csótányokkal vagy a moszkitókkal? Engedjük meg nekik, hogy azt tegyék, amit szeretnének?” A rovaroknak csoport-lelkük van. Az energia isteni, de nem személyes.

 Amikor egy rovar elpusztul, azon nyomban újracsatlakozik a csoportja lelkéhez. De őszintén! Tegyétek fel önmagatok számára a kérdést: mint az Élet tisztelői valóban annyira bonyolult egyszerűen fogni egy pókot és kitenni a szabadba ahelyett, hogy megölnétek?


Az élet korlátozott és törékeny módon jelenik meg, de valójában örök és korlátlan. Nem tudtok meghalni. Azok, akik enyhülést keresnek a saját életük átélésének nyomása alól, egyszerűen átmennek a másik oldalra, de ott azt tapasztalják, hogy semmit sem oldottak meg azokból a leckékből, amelyeket meg akartak tanulni és így újra szembesülni kell velük egy másik időben és másik életben.


A földi élet harmadik dimenziós energiájába történő inkarnáció a lélek döntése, melyet egy adott személy választ annak érdekében, hogy fejlődjön és növekedjen a harmadik dimenziós energia számtalan lehetőségei között. Az élet leckéit minden egyes lélek eltervezi a születése előtt.

 Ebben segítséget és spirituális iránymutatást kap. Az élet eseményei nem véletlenszerűek, mint ahogy látszanak, amikor a külső megjelenés alapján ítéltek. Ezek olyan szükséges tapasztalatokat mutatnak, melyek az adott lélek növekedését és fejlődését szolgálják.A karma nem büntetés, hanem azon energiák kiegyensúlyozása, melyet eredetileg a fejlődő lélek – és nagy általánosságban az emberiség – alkotott.Miután a lélek elérte a spirituális tudatosság egy adott szintjét, nincs többé karma, hiszen azt követően az adott személy képes új, magasabb módon látni az életet. De ebben az időben sokan segítetek megtisztítani a személytelen világkarmát is!

Minden tökéletes, drágáink annak ellenére, hogy a világ meg van győződve arról, hogy hogyan kellene minden dolognak megnyilvánulnia annak érdekében, hogy „jó” legyen. Sose feledjétek, hogy azért vagytok itt, ebben az időben, ebben a testben, ebben a családban az életetek folyamatával és tapasztalataival (melyek közül van, ami kellemes és van, ami nem), hogy tanuljatok és növekedjetek. Nem egyszerűen azért, hogy múlandó ego-állapotot érjetek el a pénz, hírnév, szépség, földi javak vagy hatalom megszerzésével!

Nincs semmi ördögi vagy rossz abban, ha valaki gazdag. Ez egy téves elképzelés, melyet néhányan gondolnak vagy hirdetnek. A szeparációban való meggyőződés olyan általános érzetet alakított ki, mely szerint a bőség minden formája önmagatokon kívül áll és kínszenvedéssel kell megszereznetek és megragadnotok, minden áron és minden erőtökkel.


A jólét a ti isteni jogotok, az isteni tökéletességgel való Egység alapvető eleme. Egy igazság, melyet fel kell ismernetek és tudatosítanotok kell, mielőtt az látszólag meg tud nyilvánulni. Ez a feladat!


Tegyétek az Egyetlen Isteneteket eggyé önmagatokkal!


Engedjétek, hogy kifelé áramoljon, és olyan formában fejezze ki magát, amiben szükségszerű.


Ami valaki számára tökéletes, az nem biztos, hogy más számára is az. Ezért ne hasonlítgassatok össze semmit! Ez a felfedezés segít megszabadulni benneteket az örökös, erőszakos reklámoktól, melyek megmondják, hogy mit vegyetek, mit tegyetek, mit birtokoljatok, stb … ha ez sikerül, akkor boldogok lesztek!

Veletek vagyunk az EGYségben és az ÉLETben…. Az Arktúriai Csoport






Csatornázta: Marilyn Raffaele


Magyar nyelvű fordítás: Vénusz


Forrás: http://www.onenessofall.com/newest.html - http://kristalyhang.wordpress.com

2014. március 27., csütörtök

Március 28. péntek – A tisztító, gyógyító erők folyamatos, egyre mélyebbre ható áramlásában vagyunk

Március 28. péntek – A tisztító, gyógyító erők folyamatos, egyre mélyebbre ható áramlásában vagyunk, bármerre tekintünk az égbolton, most minden arról szól, hogy itt az ideje letenni mindazt, amit már évek, évtizedek, sőt, évszázadok óta magunkkal cipeltünk, ami lefogta és leszorította szárnyainkat! Természetesen ez továbbra sem külső hatás, hanem a saját (félelemből adott) válaszreakcióink voltak a külső történésekre. Ideje rálátni, hogy senki nem tart minket kalitkában, semmi nem gátol abban, hogy eredendő küldetésünket teljesítve szabadon megvalósítsuk önmagunkat!
Égi együttállások kavalkádjába érkeztünk, ez azt is jelenti, hogy a különböző energiák szépen egymásba fonódva, egymást erősítve koncentrálhatók egy-egy adott pontra, egy életterület, vagy helyzet emelésére. A Nap és az Uránusz közeledő együttállása a fény, a világosság, a szeretet és a tetterő kapcsolódását mutatja a tudatunkat tágító és felszabadító erővel. A Hold ma egész nap a Vízöntőben jár, így ő is segíti a tisztulást, a terhes, vagy ön-magunkkal nem azonos eszmék, magatartásformák, gondolatok és állapotok kipucolását. A tisztításban most nem lehetünk passzívak, ez az idő már nem a várakozásról szól! A Nap a cselekvést adja a szabad létállapot megteremtéséhez! Itt az ideje a gyakorlati, aktív tisztító munkáknak, az élet minden területén – kezdhetjük akár a közvetlen környezetünk rendbetételével, a kert, az udvar, a ház, a szoba rendezgetésével, tisztogatásával – figyeljük meg, hogy ez által tisztul a lelkünk is, energiák szabadulnak fel, helyet adunk a tavaszi napfénynek!
Reggel 7 óra táján a Hold elhalad a Vízöntő eszenciáját jelképező, egyensúlyt is érzékeltető Sadalmelik csillag alatt, majd 8 óra tájban a Déli Hal csillaga, a Fomalhaut alatt – ez utóbbi a Világunk egyik tartóoszlopa, az Egység fényét ragyogja! Délután a Hold már a jövőbe ömlő víz hullámai alatt halad, így a tisztítást már egy szebb, boldogabb jövő érdekében végezzük.
A Merkúr ma és szombaton is együttáll a Chironnal, aki karmikus, múltban szerzett sebeink gyógyítására ad lehetőséget, most éppen intellektuális szinten, önkifejezésünket és emberi kapcsolatainkat tekintve. Írás- és beszédkészség fejlesztésére és gyógyítására, légúti és allergiás problémák gyógyítására, a megértő és megértető képesség fejlesztésére alkalmasak e napok. Felszínre kerülhetnek a sebek, de éppen ez szükséges ahhoz, hogy tudjunk róla és dolgozzunk velük! Bátran fedezzük fel, milyen sebek rejlenek még bennünk, merjünk szembenézni ezekkel és tudatosan alakítsuk a helyzeteket a szívünk szerint, mondjuk ki, beszéljük át még mélyebben, ami számunkra fontos, hiszen ezzel sok időn át húzódó állapotokat és kapcsolatokat tudunk most tisztítani és gyógyítani!
Ma csodálatosan működnek az érzékfeletti képességek, az együtt érző képesség és a lelki beszélgetések is oldódást hozhatnak. Érdemes figyelni a lélek rezdüléseire. Aki még keresi önmagát, az ráérezhet arra, mivel tud szívből azonosulni, hol a helye a világban.Zentai Anna

A HARMONIKUS PORTÁL: 2014 - 2038 – 2075 – A 3. ELJÖVETEL LEHORGONYZÁSA

"
Zárásul:
Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljatok és tudatosan teremtsétek meg azt a világot, bőségben, tisztaságban és jósággal telten, amelyre vágytok. Kedveseim a 3. dimenzió nem fog eltűnni, de meg van arra a lehetőségetek és képességetek, mint a 3. dimenzió Mestereinek, hogy szembe nézzetek a kihívásokkal…és felemelkedjetek mindezek fölé, de úgy hogy közben szilárdan, megvetett lábbal álljatok a Földön. Nem arról van szó, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézettek, vagy légvárakat építsetek, hanem inkább arról…hogy sajátítsátok el a mesteriség valamennyi szintjét. Arról szól, hogy tanuljatok, hogy haladjatok előre. Itt az ideje, hogy egy olyan utat próbáljatok ki, amelyen nem létezik félelem.
A Földbolygó élete egy magasabb céltudattal megalkotott álom, amely harmonikus eseményekkel, mozgásokkal lett megalkotva, melyet „életidőknek” is nevezhetnénk. Ti vagytok ennek a zeneszerzői és komponistái is egyben, akik létrehoztátok ezt az összetömörített gyönyörű szimfóniát. És amikor készen van a nagy mű, akkor nemcsak a lélekszerződéseitek szerinti fejlődésetek tervét teljesítitek, hanem egy magasabb szintű tudásra is szert tesztek, amely egy fáradtságokkal járó szimfónia megalkotása volt, de a fináléja/végjátéka valami elképesztően csodálatos, gyönyörű. És akkor majd egy magasabb síkról letekintve, látni fogjátok azt, hogy itt mindennek oka volt, ami történt.

Ennek most érkezett el az ideje ezért szól a harsona. 2014, (március 20.) a Harmónia Portál megnyílása! Halljátok a hívást?"



METATRON A FÉNY URA – JAMES TYBERONN ÁTADÁSÁBAN
Üdvözlet Mesterek!
Metatron Vagyok a Fény Ura! Ezen a napon mi most a Harmonikus Beindítás, társteremtéssel való létrehozásáról beszélünk, amely most az Új Föld Második Évében (2014. március 20.) indul be. Rendkívülien fontos és időszerű a mostani üzenetünk számotokra. A Krisztusi/Kristály és Harmonikus Portálról fogunk beszélni és továbbá a 2014, 2038, 2075-ös évekről, de a MOST-ból.

A Harmonikus Portál (2014. március 20.-június 21.)
A Rendkívüli Harmonikus Portál, a Föld bolygó új paradigmájának második évében nyílik meg: Ahogy már azt említettük ez 2014. márciusi napéjegyenlőség idején veszi kezdetét és teljes gyönyörű potenciáljába virágzik ki az Áprilisi Napfogyatkozás idején és azt követően a potenciája csúcspontjára a Júniusi napforduló idején ér fel. Ez egy végképp megdöbbentő energiakódolás, mivel a (Földbe) a VilágBéke magvai kerülnek elvetésre. A megfelelő helyükre kerülő magvak így életre kapnak a „Krisztusi-Köldökben”, Izraelben a Templom Hegyén, egy, egyre kiterjedő örvény átjárón keresztül. Ezt követően (ezt az energiát) rögzíteni/lehorgonyozni kell a bolygó teljes felületén lévő nagyon különleges pontokban az egész Földön keresztül. Valóban itt az ideje annak, hogy küldetéseteknek megfelelően összejöjjetek erre az egyedülálló alkalomra, hogy megkapjátok, és kivetítsétek (a fizikai valóságba) ezt az adományunkat. Ez az időszak azt a lehetőséget kínálja fel nektek, hogy a világbéke magvait le tudjátok rögzíteni/horgonyozni és hogy mentesíteni lehessen velük a konfliktusokkal terhelt területeket, mint például a Közel-Kelet…és most az úgynevezett Kristálykód Hordozókat hívjuk arra, hogy legyenek jelen most, mert sokan közületek vannak olyanok szép számmal, akik ezért erre az időre lettek idehívva azok, akik egykor együtt jártátok az utatokat Krisztussal, kétezer évvel ezelőtt. Ez egy a lélekszerződésetek szerinti szent utazás. Másrészt a Szíriuszi-Plejád Csillagmagok egy csoportja éppen ezért testesült meg ebben az időben a Föld bolygón, akiket mi „Hálómunkásoknak” hívunk. Ők azért lettek idekérve hogy lehorgonyozzák és újra beállítsák a Szent Ark (Arkangyali Rend)  energiájának új vibrációs rezonanciáját a Templom Hegy alatt és összehangolják és feltárják más földönkívüliek  különféle transzdimenzionális eszközeit és a Földön és letelepítsék azokat a bolygó különböző geo-végtelen pontjaira.

Második, Harmadik (Eljövetel), de még ennél is sokkal több

De a „Harmónia Portál” még ennél is hatalmasabb jelentőséggel bír. Mert amit megosztottunk veletek itt, az megdöbbentő lehet néhányotoknak. Másokat, akik a kényelmi zónájukban vannak, viszont sérti mindez a merev ortodox és tagadó álláspontjuk miatt. Ezért is van az hogy a Kereszténység oly számos alkalommal utal a Második Eljövetelre, de mi már erről megosztottunk veletek erről tudást, egy makulátlan energiáról, amely a Földön többször is megtestesült.

Jesua ben Josef képviselte és teljesítette be az emberiség mintáit egy kettőség mesteri folyamatába…de ő már ezelőtt többször is megtestesült. Mégis a jelenlegi vallásaitoknak az a nézőpontja, hogy történelmi szempontból a Júdeai megtestesülését tartják az elsőnek: A Második Eljövetel, valójában a harmadik ebből a nézőpontból. A második eljövetel, mint Tarsus Pál (Szent Pál, Saul) alakjában történt meg, aki szintén megkapta a Krisztusi energiát és számos szempontból, még korábban megelőzte, de előrevetítette a Kereszténységet egész Európán keresztül és a nyugati világban. De amit még hozott magával az az volt, hogy hozzáigazította a megértés befogadásához a tisztaságot. Mindezt egy olyan időben, amikor csak alig voltak művelt emberek. Az Új Paradigma Második Éve (2014) valóban egy előkészítő/felkészítő időszak, egy szükséges energia-újraformázás és Krisztus visszatérésének frekvencia lehorgonyozásának…ez egy megszentelt és megprófétált visszatérése a Szent Igazság megtestesülésének. De hogy világos legyen, ez NEM egy eltérítés, nem egy torz kép arról a mitikus alakról, amely egy félelem-alapú dogmán szervezett patriarchális vallással kapcsolatos.
Mert valójában a sarlatánok és a kereskedők, csalásuk és mohóságuk, a korrupció miatt újra ki lesznek penderítve a Planetáris Templomból. Az új Krisztusi Avatar energia nem a jászolban fog megszületni, de lesz néhány hasonló történés. Természetesen mindez összefüggésben van a Júdeai drámával. Az Avatarok nem fognak téríteni azzal, hogy megjött a megváltó, hanem inkább utat fognak mutatni az embereknek. Az Igazság Tanítói azok az emberek lesznek, akik képesek felismerni a saját Isteni Természetüket a Felsőbb Énjükben és megtanulták azt, hogy a valóságuk megteremtésében személyes felelősséget vállaljanak.

2038. A Sorsküldetés Éve
2038. a Sorsküldetésetek  Éve lesz, és ez így be is fog következni. Mindez egy lehetséges valóságotokra vezet el, mert ti tettétek ezt lehetővé. Ez lesz az az év, amikor mindez megmutatkozik majd a Nagy Piramisban és már elindult ez a folyamat, minden a helyére került. Ez azt is jelenti, hogy az Új Égbolt készen vár arra, hogy továbblendüljetek a kristályos polaritásnélküliségbe. 2038-hoz egyre közeledve a dualitás ingájának kilengése egyre inkább csökkenni fog. Így 2038 éve fogja képviselni számotokra a 3. Eljövetelt.

A valódi Krisztusi/Kristályos Avatar energia 2038-at követően visszatér és teljes mértékben és feltétel nélküli szeretet szolgálatába, állítja/emeli az emberiséget 2068-ra, és beteljesíti a küldetését ez az energia, 2075-re.

A lineáris időtök szerint, ez időszak alatt a patriarchális és hasonló szervezetű vallások láthatóan a romjaikba hullnak szét és az Avatárok nem, fogják őket magukba foglalni. Nem! Inkább a Krisztis/Kristályenergia egyre inkább aláássa ezt a képmutatást, ezt a színjátékot, és támogatóan lép fel az emberiség személyes összekapcsolódásának érdekében, közvetlenül a felső énjükkel való személyes összekapcsolódásának érdekében, mint elsődleges Isteni forrásukkal. Az Isteni Én fog tanítani bennetek. A kárhozatra ítélés, a bűnösség mítoszainak és a dajkamesék idejének vége szakad, mind eltűnnek majd. Az Új Krisztusi Gestalt fogja felváltani és kitölteni az általatok gonosznak nevezettek helyét, és képviselni fogja az együtt-teremtő igazságotokat. Az igazságotok, pedig az, hogy ti a hitetek szerint hozzátok létre a valóságotokat.

Most már csak az Új Földön
A „Harmónia Portál” energiája most töltődik le a Földre, de az emelkedő változás nem jöhetett volna létre eddig a felemelkedést (a bolygó 2012. 12. 21.-én létrejött rezgési emelkedése) megelőző planetáris rezonanciájával. Másként ez a hathatós erősen kódolt portál nem nyílott volna ki ebben a térben és időben, csak úgy, ha mint most amikor azt hozzáigazítjátok az Új Föld kiterjedő dimenzionális mezőihez.

2014-ben a Vízöntőkor Hajnalának vibrációs mezőjében a „Harmónia Portálban” foglalt kódok rögzítésre és a helyükre kerülnek és a koherns fény (a tiszta teremtés fénye) egy gyönyörűségesen kódolt energialetöltésére kerül sor, amely felváltja és befolyásolja majd a jelenlegi mintákat, és egy paradigmaváltásra kényszeríti azokat. Ez az esemény így felkínálja nektek egy magasabb rezgés minta alapú tudáshoz való csatlakozás lehetőségét, amely egyben lehetővé is teszi azt, hogy az Emberiség egy fejlettebb homloklebeny intellektussal rendelkezzen.

Ennek megfelelően az olyan téves fogalmak, mint az eredendő bűn, az értéktelenség és egy bosszúálló, dühös isten mítosza, és az ördögöktől és a pokoltól való félelem, ahogy az belétek lett programozva, el fog tűnni. A dogmákon alapuló torzítások, az ellenőrzéseken keresztül gerjesztett félelem, ahogy a hatalom politikai szervezetei (a vallásosság képében) rávett bennetek már néhány évezred óta, nincsenek már szolgálatotokra többé.

A Félelemnek hatalmas romboló ereje van. A Félelem valójában torzított féligazságokkal tarkított álcázás. A beszennyezett igazság, nem igazság. Félelmekkel együtt élni azt jelenti, hogy félelmet fogjátok magatokhoz vonzani és ez a Vonzás Törvénye. Ha hisztek a gonoszban/rosszban akkor természetesen azt is fogjátok észlelni, megtapasztalni. És Mesterek a hitetekkel és érzékszerveitekkel hozzátok létre, teremtitek meg a valóságotokat, amely így a tapasztalataitok szerint nyilvánul meg.

A Harmonikus Beindítás (2014. március 20.- június 21.)
A Harmonikus Beindítást követően minden árnyéknak meg kell szűnnie. A Fény előtérbe kerül mert a Fény az Igazság. Ez a Fény, pedig idővel teljesen átalakítja majd a valóságotokat.
Az Új Energia Krisztusi/Kristály beillesztése, pedig be fogja vésni az esszenciális/alapvető igazságotokat és meg fog erősíteni ebben bennetek. Az Emberiség tömegtudatossága így erősödik meg. Személyes szinteteken a hitek természetével hozzátok létre a valóságotokat. Ennek most van itt az ideje. Ha nem mondtam volna még, akkor most mondom, hogy a Földi Terv egy céltudatosan létrehozott „illúzió”. Egy különleges Egyetem, amelyben azt választottátok, hogy meg tanultok felelősen teremteni.

A Kódhordozók Szolgálata
Így, vannak közületek olyanok, akik arra lettek hívva, hogy meglátogassátok, az úgynevezett energiacsomópontokat és szent helyeket és magatokhoz vegyétek e téren belül a felerősített energiákat. Az Örvény-kapuk, 2014-ben, az Új Föld Második évében a Harmónia Portálhoz, (2014. március 20 napjaiban) szolgálatra hívnak bennetek. Ez a Harmonikus Beindítás lényege. Ha úgy véltétek, eddig azt, hogy 2012 a végidőket hozta, akkor azt mondhatjuk erre, hogy valamiképp igen, de 2012. egyben egyfajta kezdet is volt, mert a munkátoknak itt még ezzel nincs vége! Hát akkor húzzátok fel a kesztyűt! A harsonaszó hív bennetek, hogy legyen továbbra is bátorságotok és szívetek ezt folytatni.

A Küldetés

Azok, akik meghívót kaptak Izraelbe, érezni fogják ezt, de csak félelemmentesen és tisztán, a théta koherenciával, megegyező rezgéssel (4-8 Hz) lehet megjelenni ott. Ti vagytok a fényhordozók előőrsei, és ehhez a küldetéshez hatalmas bátorságra van szükség. Nem tudtok a théta rezgés tisztaságába kerülni, amíg a hátatok mögé tekintetek. Nem tudjátok rögzíteni ezeket a kódokat a 3. dimenzióba és akkor, sem ha kételkedtek ebben. A félelem nem a javatokra van. Az ilyen küldetés a Szentföldre, válogatást igényel. Ez nem korlátozás/kirekesztés, inkább egy a helyzethez illő összeegyeztetés a térség energiájához.
Míg másokat közületek arra fogunk kérni, hogy menjetek el más különleges szent helyekre, végtelenségi pontokhoz és fogadjátok és rögzítsétek a Harmonikus Beindítást, amely energiái elosztásra kerülnek a bolygó mélységeibe és magasságain keresztül. Mert ez valóban ugyancsak egyértelműen fontos most. A Harmonikus Beindítás az Emberiséget a dualitás 3. dimenziója fölé fogja emelni, de egyben egy 12 dimenziós kiterjedését is lehetővé teszi. Valójában a bolygó mátrixa már 2012-ben kiterjedt a 12 dimenziós szintjére. De most hív a kötelesség! Az Emberiségnek éppen ideje már hogy felébredjen a dualitásból a théta koherencia rezgésére és együtt-teremtve létrehozza a VilágBékességét.

Mesterek, megint elmondjuk nektek, hogy a leglényegesebb ebben, a legjobb értelembe vett jólétetek. Mi megértjük azt, hogy vannak közületek olyanok, akik makacsul ragaszkodnak a 3. dimenziós tudatossághoz és hogy ezzel egy merev hitrendszerbe betonozódnak és ellenállnak anélkül, hogy hinnének az eredendő jóságban, de számunkra a gonoszról alkotott kép oly logikátlannak tűnik. Mégis a 3. dimenzióba legyökerezetteket ezért, az ilyen következtetéseikért nem szabad megítélni.

De a 12 dimenziós szintre emelkedés megköveteli majd tőletek annak a megértését, hogy a polaritás-dualitás, már nem lel otthonra a 3. dimenzió feletti szinteken. Ezért egy kiterjedő gondolkodásra van szükség. Egy személyes magyarázat csak a saját valóságát tudja kifejezni, úgy azzal, amit csak ő ismer.

Az Új Föld viszont lehetővé teszi azt, hogy felemeljen a théta koherenciát (egyetemes tiszta fényt) és a tobozmirigyetek hozzájuthasson a felfedező utatokon. És ezzel egy új felfogóképesség nyílik meg előttetek. Ez azért is lehetséges, mert a mágnesesség (a polaritás háló) hatása egyre csökkeni fog és helyébe a Kristályos/Krisztusi (144-es kristályos) háló, integrált, polaritásmentes mezeje került. Egy új világ nyílik meg előttetek. Az Emberiség így már képes lesz felfedezni a magasabb tudatosságának állapotát, a magasabb dimenziókat, sokkal jobban, mint valaha korábban is…de ezért, tettekre van szükség.


A magasabb dimenziók különböző tulajdonságai

Kedveseim! A dimenziók mindenegykének különböző jellemzői vannak és különböző tulajdonságokkal határolódnak el egymástól. Ugyanúgy a búvárok is ismerik azt, hogy másfajta fizikai törvényszerűségek jelentkeznek a vizes területeken, mint a szárazföldön. A dimenziók közt utazóknak így szükséges megérteniük azt, hogy minden egyes dimenzió eltérő tulajdonsággal, jellemzőkkel bír.

Mások a feltételek, és más helyzetekhez kell alkalmazkodni minden egyes dimenzióban. A dimenzionális kiterjedésetek viszont nemcsak lehetséges számotokra, hanem szükségszerű is. Megint csak ismétlem azt, hogy ezek a dimenzionális különbözőségek ugyancsak kihívások elé állítják az értelmeteket és felfogóképességeteket. Képzeljetek el egy új világot, egy olyat, amely nem duális, ahol csak jólét van. Ez valóban kiveri a biztosítékot abban a világban, ahol a 3. dimenziós gondolkodás van jelen, amely megköveteli a rövid, velős konkrét válaszokat és leírásokat, és amelyek megfelelnek az általatok elfogadott hitrendszerekkel és tudományos megállapításaitokkal. De ahhoz hogy belépjetek a magasabb elmétekbe, fel kell emelni a mostani agyatok rezgését, a mostani tudatosságotok fölé. A valóság tudósainak és elhívatott tanulóinak így felfogásukat, muszáj kiterjeszteniük az eddig fölé, és azt ismerni, hogy a fizikai érzékek által a homloklebenyhez küldött neuronok segítségével fogjátok fel a tárgyakat és a dolgokat, amelyek viszont nem pontosak és nem igazi képet mutatnak róluk. A (pontos kép/valóság) a tobozmirigyben csak egy magasabb rezgési képesség esetében következik be. A legtöbb esetben, azt hiszitek, hogy pontosan azt fogjátok látni, amit vártatok, de hát ez egy nagyon merev elgondolás. Nos ez egy mentális 22-es csapdája, egy benneteket széles körben érintő találóskérés…és ebben ugyanúgy érintett a ti bölcselkedő tudományos kísérleteitek is. Az emberek a fizikai érzékszerveikkel (5 érzék) észlelik a valóságot, amelynek eredménye a hitetek által remélt eredményektől függ.

Mint ahogy azt már említettem, és újra ki kell hangsúlyoznom, amikor félelemben vagytok, akkor annak adtok otthont, akkor a félelmeiteket vonzzátok be (a hitetek által). Éppen ezért, ha a gonoszban/rosszban hisztek, akkor azt vonzzátok be. A hitetekkel és érzékelésetekkel teremtetek, és ez által vetítik ki ezt a valóságotokban a tapasztalataitok szerint.

Az utatok már nem irányított

Ez egy új paradigma hajnala. Új utak nyílnak meg, hogy új felfedezéseket tehessetek meg. Világotok még soha eddig nem próbált ki egy ilyenfajta tapasztalás lehetőségét, melyet most szeretnénk (ezzel az írással) nyilvánosságra hozni. Ez az  Új Paradigma az, amely utat nyit Krisztus visszatérésének és így ez az üzenet számotokra felvidító kell hogy legyen.
A valódi üzenet lényegétől még a hírvivők is eltértek egykor, annak érdekében, mert akkoriban nagyon sokan korlátozott intellektussal rendelkeztek. Ezért is van az, hogy a Krisztusi üzenet, ahogyan ti ismeritek, az i.sz. 3. századból való és a mai napig is az eredeti üzenetnek és leírásának egy torzított változata. Az eredeti gondolatot megváltoztatták, megváltozott, és így mint ilyen változata csekély esélyt ad a változásokra.

Az Új üzenet, pedig arról szól, hogy egy kiterjedő megértésetekkel a világotoknak felkínálják és megkaphatjátok az átalakulásotok új lehetőségeit. És mindez az együtt-teremtésen (társteremtéssel, az isteni énnel) fog alapulni. Az Új Üzenet, nemcsak a VilágBékesség magvainak elvetését fogja tartalmazni, hanem e mellett egy a mindenki számára ehhez hozzáférhető személyes energiát is jelenti. Az együtt-teremtéssel való átalakulás a théta mezőben felépülő 12 dimenziós kiterjedésű paradigma. Ez egy érvényben lévő, hiteles és éltetető rezonancia, amelyet már el lehet érni….és egy olyan polaritásmentes frekvencia, amelyben csak a „jó” létezik.
És Mesterek, ideje van annak, hogy megkaphassátok ezeket a kódokat, amelyek lehetővé teszik ezt a változást.

Ha ezeket a gondolatokat, személyes és kollektív szinten is magatokénak valljátok és követitek, akkor majd nyilvánvaló bizonyítékokat is tapasztalhattok a fizikai érzékszerveitekkel 2038 felé és azt követően, és akkor majd ezekben már nem találtok ellentmondásokat. Félelem nélkül, bátran fogjátok érzékelni a világotokat és minden érzékelésetek pozitív, jó lesz. És mint ilyet, ezt ti hoztátok létre. Ez az út, amelyen még nem jártatok, mert ez egy olyan kísérlet, amelyet még nem próbáltatok ki, és olyan nemes igazságokat tartalmaz, amelyeket most kell megtanulnotok. Azoknak közületek, akik a világotokat, félelemnélkülinek tekintik, azoknak a gonosz/rosz is logikailag abszurdnak tűnik. Akik viszont még az úgynevezett régi energiákat fogadják el, még nem állnak készen a változások befogadására. De talán nektek ugye nem lenne jobb még mindig a 3. dimenziós kettőségben megrekedni?

Az Árnyéknak pedig a Fény által a Földön meg kell szűnnie, mert a Fény az Igazság, és a ez fogja átalakítani a világotokat. A Krisztusi Közzététel, az Új Energia fogja lerögzíteni nektek az alapvető valóságot, amely megerősíti bennetek azt a tudást, hogy az Emberiség, mind személyes és mind tömegtudatossági szinten, a hitének meggyőződése által hozza létre a valósága természetét. És ez az igazi kronológiátok teljes megértését hozza magával. A földönkívüli örökségetekkel és a multidimenzionális természetetekkel akkor teljesen tisztában lesztek majd. Nem lesz már arra szükségetek, hogy arra a Megváltóra várjatok, aki majd megmenti az igazakat. Az Emberiség megtanulja azt, hogy a bőség magából értetődő módon létezik, azáltal hogy megszünteti az olyan régóta folyamatban lévő tévhitet, mint a hiány/szükség gondolatát, és mint a jámborsággal együttjáró szegénységi fogadalmait, mintha azok lennének a tisztaságának alapjai. A vallási szervezetek pedig, amelyek megkövetelték a vezekléssel járó pénzadományokat és a tized elfogadását, a két szék közé fognak esni. A Szellem nem hagy pénzszűkében bennetek.

Vannak olyanok, akik úgy tartják, hogy minden úgy jó ahogy van, ahogy történik. De vegyetek egy pillantást, nézzetek körül a világotokban és gondolkodjatok ezen el.

Ha minden úgy történik pontosan, ahogy kell, akkor nem lenne szükség karmikus újjászületésekre.
A Harmónia Portál, a Templom Hegy köldökében, a változás magvaival hordozza magában az Eljövetelt. Ezek azok a kódok, amelyek Globális léptékben lehetővé teszik a Lelki Újjászületést. Ez egy olyan energia, amely minden életforma együttélésének kölcsönhatásán alapszik és újraértelmezi a félelemnélküli kapcsolataitokat, mind személyes és mind tömegtudatosság körében. A közeljövőben, ez az időszak felkínálja nektek a VilágBékesség lehetőségét, katalizálja azt, azzal hogy elveti ennek a magvait a konfliktusokkal teletűzdelt területeken, különösen a Közel-Keleten. Mindez a Harmónia Portál és Beindítás idején a Napéjegyenlőség és (a nyári) Napforduló idején történik.

Zárásul:
Itt az ideje, hogy felelősséget vállaljatok és tudatosan teremtsétek meg azt a világot, bőségben, tisztaságban és jósággal telten, amelyre vágytok. Kedveseim a 3. dimenzió nem fog eltűnni, de meg van arra a lehetőségetek és képességetek, mint a 3. dimenzió Mestereinek, hogy szembe nézzetek a kihívásokkal…és felemelkedjetek mindezek fölé, de úgy hogy közben szilárdan, megvetett lábbal álljatok a Földön. Nem arról van szó, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül nézettek, vagy légvárakat építsetek, hanem inkább arról…hogy sajátítsátok el a mesteriség valamennyi szintjét. Arról szól, hogy tanuljatok, hogy haladjatok előre. Itt az ideje, hogy egy olyan utat próbáljatok ki, amelyen nem létezik félelem.
A Földbolygó élete egy magasabb céltudattal megalkotott álom, amely harmonikus eseményekkel, mozgásokkal lett megalkotva, melyet „életidőknek” is nevezhetnénk. Ti vagytok ennek a zeneszerzői és komponistái is egyben, akik létrehoztátok ezt az összetömörített gyönyörű szimfóniát. És amikor készen van a nagy mű, akkor nemcsak a lélekszerződéseitek szerinti fejlődésetek tervét teljesítitek, hanem egy magasabb szintű tudásra is szert tesztek, amely egy fáradtságokkal járó szimfónia megalkotása volt, de a fináléja/végjátéka valami elképesztően csodálatos, gyönyörű. És akkor majd egy magasabb síkról letekintve, látni fogjátok azt, hogy itt mindennek oka volt, ami történt.

Ennek most érkezett el az ideje ezért szól a harsona. 2014, (március 20.) a Harmónia Portál megnyílása! Halljátok a hívást?

Metatron vagyok és megosztom veletek az Igazságokat!

Szeretve Vagytok!
Közreadja:www.foldcsillagok.hu
Forrás: Earth-Keeper Chronicles, February 2 2014-02-25

Március 27. csütörtök – Tisztító erők áramlása

Március 27. csütörtök – Tisztító erők áramlása – A Hold ma a Vízöntő jegyében halad tovább, mögötte a Bak és a Vízöntő csillagképek átfedése, az égbolt egyik igencsak termékeny, életet adó helyszíne látható. Lelki szinteken így a szárnyaló, szabad állapot megélése, a tiszta megérzések áramlása, a megkönnyebbülés időszerű – szellemi szinteken ehhez a valódi sorsfeladatok és aktuális munkák felvállalása ad lehetőséget. Eddigi tapasztalásaink már mutatják, mi képvisel értéket, mit érdemes tovább őriznünk és átmentenünk az utókor számára, amellett, hogy ami már idejétmúlt, azt elhagyjuk. A Hold az egyik nagy szerencsecsillaggal, a Sadalsuuddal áll együtt 14 és 15 óra között.
A Vénusz is itt halad és a két érzelmeket ébresztő-éltető minőség ma találkozik egymással. A lélek és a test harmóniája, öröme, egyesülése, tisztulása válik lehetővé. Érzelmi-lelki küldetéseinkre ráérezhetünk, ezeket vállalva egyre könnyebbek és kiegyensúlyozottabbak vagyunk. Ha egyértelműen érezzük, mitől szabadul fel a lelkünk, mi az, ami terheli és mi az, ami könnyíti, mi köt és mi old - nyilvánvaló, hogy melyik utat érdemes választani.
Ma sokat tehetünk a családi és párkapcsolati harmóniáért, érzéseinket szabadon tudjuk megélni, persze akkor, ha valóban a megfelelő helyre koncentráljuk azokat. Megmutatkozhatnak ugyanis a még belül felépített falak, melyeket ideje meghaladni. A jóért merni, tenni is kell. Ahhoz, hogy szabadon alkossunk és szeressünk, ma megtehetjük a kellő átalakításokat! A bennünk rejlő erő, szenvedély, belső tűz mutatja, merre érdemes haladni. Ha a külvilág megpróbálna lebeszélni arról, amit szívünk szerint érzünk, akkor jusson eszünkbe: ez csupán saját félelmeink kivetülése és nem kell elfogadni azok véleményét, akik egy másik utat járnak.
Bármit hozunk most létre az anyagban, bármi szépet alkotunk - az akkor lesz elég erős, ha benne van a tiszta, igaz érték, a tartalom.Zentai Anna