2014. február 28., péntek

Március 01. szombat – 02. vasárnap – Varázslatos hétvége

Március 01. szombat – 02. vasárnap – Varázslatos hétvége – Minden nap megismételhetetlen, minden nap varázslat. Ez a hétvége is hordozza a maga varázserőit, érdemes érezni, élni ezeket! A termékeny, érzelmes Vénusz és a korlátoktól felszabadító Uránusz már mágikus kapcsolatban állnak egymással (hétfőn lesz egzakt), így erejükkel valóban átvarázsolhatjuk, megszépíthetjük életünket. A női őserő és az érzelmek szabad áramlása, a látható világon túl való tiszta érzések, kapcsolódások érzékelése időszerű. Bőséggel érkeznek a sugallatok, egészében megérthetjük kapcsolatrendszerünk működését.
SZOMBATON a Hold a Halak jegyében, a Vízöntő csillagkép alatt halad. Most már a jövőt érintő kérdések tisztázásának ideje van, illetve a jövőről kaphatunk információkat, megérzéseket. Itt áll a Nap, a Neptunusz és a Chiron együttállása, melyen a Hold most átvonul. A Nappal való együttállás idején (ez az újhold ideje is) ösztönösen cselekszünk, tisztán látjuk lelkünket, érzéseink a világosság fényében újulnak meg. A Chiron-nal való együttállás idején (délután-estefelé) már gyógyító erőket működtetünk és lelkünk tisztítása, gyógyítása lehetséges, ezen keresztül pedig a test gyógyítása is. Figyeljünk lelkünkre: Chiron a mitológiában a sérült gyógyító, aki önmagát gyógyítja meg – bármi is fáj a lelkünknek, azt most tudjuk kitisztítani magunkból, vegyük észre a lehetőséget!
A szombat tehát a lélek, az érzelmek, a spiritualitás és tisztítás jegyében telik. Érzékelteti, mivel vagyunk egységben, mivel tudunk azonosulni. Ahhoz, hogy egy kapcsolatban vagy bármilyen társulásban egység legyen, az önös érdekeket le kell tenni. Lelki szinten összegzünk, számvetést készíthetünk az elmúlt időszakról.
VASÁRNAP a nap első fele az érzelmi élet és a harmónia kialakításának kedvez. Álmaink fontos üzeneteket hozhatnak, segítenek kitartani céljaink mellett.
A mai napon pontosodik be a Vénusz, a Mars és a Lilith alkotta szenvedélyes háromszög, amely komoly felismeréseket hoz, és fontos állomás lehet a kapcsolatokban, valamint a szexualitás terén! A Vénusz lassan elhagyja a Nyilas csillagképet, felkészülten a feladatok felvállalására és a Fény őrzésére. A Lilith magas szinten a bátor önfelvállalás erejét adja. A női értékek megerősítése aktuális. Az érzelmi falak meghaladását, a belső korlátok ledöntését és a mások által gyengeségnek tűnő, mégis erős és igaz érzések vállalását egyszerre szeretnénk megélni, ez adja most azt az igényt, hogy kiteljesedjünk. A világ eddigi anyag- és testiség- központúsága nem a lélek és az érzékelés fejlődését szolgálta, ezt érezhetjük most a kapcsolatainkon. A testiség megélése természetes és fontos, ám az ebben való teljességet a lelki-érzelmi tartalom adja meg, és erre most döbbenhetünk rá igazán!
Minderre megoldást mutat a Mars, a valódi érzések, a szeretet nyílt és bátor kimutatása. A Mars segít, hogy kitörjünk az eddigi bezártságból, előhívjuk szenvedélyünket, erőnket, kezünkbe adja (konkrétan a kezünkbe, hiszen mögötte a Szűz kezének csillaga ragyog) a küzdőerőt, melyet az egyensúly, párkapcsolat, az igazságok, a rend és harmónia elérésére használhatunk.
Hangsúlyosan ideje van annak, hogy vállaljuk és kimutassuk érzéseinket, hogy megerősítsük szívünket minden kívülről támadó vihar ellenére is! Azon párok előtt, akik most képesek erre, új kapuk, új dimenziók nyílnak meg.Zentai Anna

A négy Arkangyal és újhold bőségteremtő rítusa

Készíts elő egy kis kenyeret és egy kis pohár bort vagy vizet, ez a szertartás végére kell, hogy leföldeld az energiákat .Kelet felé gyújts egy füstölőt, dél felé egy gyertyát, nyugat felé tégy egy kis vizet, észak felé egy marék földet vagy kristályt (só is jó)Tégy egy fény kört magad köré, keletről óra járásával megegyező irányba.

Fordulj kelet felé és mond:

Szeretett Rafáel, helytartója a levegő elemnek, a levegő erejével, kelet szelével hívlak téged szólítalak
téged, jöjj el hozzám Most és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a levegő elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg a szegénység tudattól, a korlátozó hiedelmeimtől, rossz szokásaimtól és testem-lelkem és szellemem betegségeitől és gyógyítsd meg bennem a pénzzel kapcsolatos diszharmóniát, Tárd szélesre előttem a tudás kapuit és támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és anyagilag jólétben éljek. Kapcsolj össze kérlek az élet teremtő áramlatával és Isten bőség áradásával hogy anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak. Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen
Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok Nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen AMEN
Fordulj dél felé és mond: 
Szeretett Michael, helytartója a tűz elemnek, tűz erejével, dél szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám Most és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a tűz elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg minden félelem és negatívitás energiáitól, és azoktól a gátló erőktől, amelyek megakadályoznak abban, hogy anyagi jólétben éljek. Adj kérlek erőt, bátorságot és motivációt hogy életem célját betöltsem és általa anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen. Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok Aki Vagyok Nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen AMEN

Fordulj nyugat felé és mond: 
Szeretett Gábriel, helytartója a víz elemnek, a víz erejével, nyugat szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám Most és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a víz elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg tétlenség szorításából és érzelmeimet gátló erőktől. Tárd szélesre előttem a lehetőségek kapuit és támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és anyagilag jólétben éljek. Ösztönöz, ihless és segíts az átalakulásban Isten Kegyelme által, hogy anyagilag, lelkileg és szellemileg gazdagodjak. Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok Nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva.
Azt akarom így legyen AMEN

Fordulj észak felé és mond: 

Szeretett Uriel, helytartója a föld elemnek a föld erejével, észak szelével hívlak téged szólítalak téged, jöjj el hozzám Most és segíts ebben a szent pillanatban, hogy újra kapcsolatba léphessek veled és a föld elemmel, hogy hatalmas energiáid segítségével tölthessem be a nekem rendelt feladatot ezen a földön. Szabadíts meg engem mindattól ami földi szinten megakadályoz abban, hogy anyagilag jól éljek. Tárd szélesre előttem a lehetőségek kapuit világítsd meg előttem az utat és villanyozd fel elmémet, hogy pompás ötleteim legyenek. Támogass abban, hogy a legjobbat hozzam ki önmagamból, és ötleteimet, terveimet sikeresen átültessem a gyakorlatba és megteremthessem életembe az anyagi bőséget, jólétet.
Tedd, hogy kérésem meghallgatásra találjon, és ami a te uralmad alá esik, az természetes és pozitív formában öltsön testet, valósuljon meg az anyagi világban és mindenki számára gyümölcsöző legyen Szeretetben, és békében kérem ezt, a világegyetem teremtője nevében a Vagyok, Aki Vagyok Nevében, Istentől rám ruházott hatalmamnál fogva. Azt akarom így legyen AMEN

Bárcsak ez a kenyér amelyet felajánlok segítene valóra váltani kívánságomat, örömben és jólétben, az anyagi világban.
Tisztelettudóan együk meg a kenyeret és közben képzeljük el, hogy a kívánságunk már valóra is vált
Bárcsak ez a bor, amelyet felajánlok, segítene valóra váltani kívánságomat, örömben és jólétben, az anyagi világban.
Tisztelettudóan igyuk meg a bort és közben képzeljük el, hogy a kívánságunk már valóra is vált

Köszönöm neked Mindenható Teremtő és drága Rafael, Michael, Gabriel és Uriel és Geniel
Hálás vagyok, hogy meghallgattátok kívánságomat üdvözöllek és búcsúzom

Újhold Angyala: Geniel Jupiter napja csütörtök nagyszerű a pénzügyekre,
Angyalai: Sachiel, Zachariel, Zadkiel, Adabiel
Gazdagság, pénz, bőség
Angyalai: Barbelo, Ariel, Fortuna, Abundantia, Anauel

EGY VAGYOK A VILÁGMINDENSÉGGEL EGY VAGYOK A TUDATOS ÉS A TUDATTALAN ELMÉM GAZDAGSÁGÁVAL EGY VAGYOK AZ ISTENNEL
JOGOMBAN ÁLL, HOGY SZERENCSÉS, BOLDOG ÉS SIKERES LEGYEK.
A PÉNZ SZABADON BŐSÉGESEN, SZAKADATLANUL ÁRAMLIK FELÉM,
VALÓBAN ÉRDEMES VAGYOK A VILÁGMINDENSÉG GAZDAGSÁGÁRA,
AZ ANGYALOK PÉNZÜGYI JÓLÉTTEL ÉS BIZTONSÁGGAL ÁLDANAK MEG ENGEM, ÉN PEDIG CSERÉBE TEHETSÉGEMMEL ÉS SZERETETEMMEL ÁLDOK MEG MÁSOKAT 



Négy Arkangyal
Michael
Erő, hit, félelmek és árnyék minőségek leküzdése, átlényegítése, energiatestünk megtisztítása, blokkoló energia minták és kötések elengedése. Spirituális test – megtisztítása és felszentelése.
Rafael
Tudás, lélek, elme és szív gyógyítás, öngyógyító erő, regenerálódás, nyugalom, lelki béke, szorongás és levertség leküzdése, spirituális látás. Mentális test – megtisztítása és felszentelése.
Gábriel
Szellemi vezettetés, isteni küldetés felfedése, halogatás megszüntetése, cselekvés, ihlet és kreativitás, intuíció, égi kapcsolat, szellemi üzenetek. Asztrális test- megtisztítása és felszentelése.
Uriel
Megbocsátás, gyakorlati útbaigazítás, vezettetés, inspiráció, fizikai manifesztáció, földelés, az égi minőségek lehorgonyzása, ősi tudás felélesztése. Fizikai test – megtisztítás és felszentelése.http://money-magic.hupont.hu



Csillagjegyekhez illő Zen mondások






KOS - Lépj előre és az út megnyílik előtted.
BIKA - A Zen gyakorlása nem szabadidő, hanem a napi rutinra való figyelés.
IKREK - Az ellentétes oldalnak is van ellentétes oldala.
RÁK - Ha nem találsz egy helyet a világban, amit otthonodnak neveznél, akkor bármerre is mész hazafelé tartasz.
OROSZLÁN - Ne hódítsd meg a világot erővel. Az erő csak ellenállást szül.
SZŰZ - Bárhol is legyél a bejáratnál állsz.
MÉRLEG - Az igazság tökéletes, mint a végtelen tér, senkitől nem akar semmit.
SKORPIÓ - Amikor egy bizonyos dolgot keresel épp azt nem találod.
NYILAS - Ne legyél szabályokhoz kötve, de alkosd meg a magad szabályait.
BAK - Nem maradt más hátra ebben a pillanatban csak, hogy lazíts és nevess.
VÍZÖNTŐ - Úgy éld az életed, mint ahogy egy madár száll az égen vagy, ahogy egy hal úszik a vízen.
HALAK - Ha érted a dolgok valódi értelmét, a dolgok úgy vannak, ahogy lenniük kell, ha nem érted őket akkor is úgy vannak ahogy lenniük kell.

Forrás:
Tündér Ezoteria
Csillagjegyekhez illő Zen mondások

A március egy újholddal indul

A március egy újholddal indul. Ez jó jel. Mert az újhold mindig mindenben az újat szimbolizálja. Március 1-én reggel eldönthetjük, hogy miben szeretnénk megújulni és/vagy újítani. A Halak jelében együttálló Nap és Hold egyaránt az álmodozást jelenti. Nem igaz, hogy az álmodozás minden jó elrontója. Inkább a sóvárgás. Az álmodozás egyfajta vizualizálás. Ebben a Halak szülöttek a legjobbak. Amennyiben elképzeljük, látjuk a lelki szemeink előtt a vágyott világunkat, az felér a „teremtéssel”. A megvalósulás, maga a manifesztáció pont annyira gyors, mint amennyire hiszünk benne.
Halványzöld gyertya gyújtásával egyszerre kívánhatunk is. Székelyhidi Ágnes

A Dalai Láma élettel kapcsolatos 18 szabálya

1. Örökre jegyezd meg: az igaz szerelem és a nagy megvalósítások hatalmas áldozattal járnak.
2. Amikor veszítesz az életben, ne veszítsd el a leckét is, amelyet az élet adni akart neked.
3. A teljes földi léted alatt sose feledkezz meg a következőkről: az önmagad iránti tiszteletről, mások tiszteletéről, és a felelősségteljességről, amely tetteidet kíséri.
4. Habár késztetést érzel arra, hogy felejts, mikor csalódott vagy, jusson mindig eszedbe: sokszor az, hogy veszítettél, a legnagyobb szerencsét jelenti számodra.
5. Tanuld meg jól a szabályokat, hogy tudd okosan megszegni őket.
6. Ne engedd, hogy egy kis vita tönkretegyen egy nagy barátságot.
7. Abban a pillanatban, amikor rájössz arra, hogy hibáztál, lépj közbe és igyekezz kijavítani a baklövéseidet.
8. Minden nap tartogass időt arra, hogy a magad társaságában lehess.
9. Tárd ki a karjaid a változás felé, de ne engedd, hogy az értékeid távozzanak tőled.
10. Ne feledd, hogy a hallgatás sokszor a legjobb válasz lehet.
11. Élj egy kifogástalan, becsületes életet, hogy akkor, amikor megöregszel, és visszatekintesz, még egyszer örülhess az életednek.
12. A meleg és szeretetteljes családi légkör az alapja az életednek.
13. Ha nézeteltérésed akad a szeretteiddel, csakis a jelenen vitatkozzatok. A múltat sosem jó belekeverni.
14. Oszd meg a tudásod, ismereteidet. Ez a legjobb módszer az öröklétre.
15. Légy szelíd a földdel.
16. Egyszer egy évben, látogass el egy olyan helyre, ahol még sosem jártál.
17. Emlékezz arra, hogy a legjobb és leghelyesebb kapcsolat az, amikor az egymás iránt érzett SZERETET felülmúlja az egymás iránti SZÜKSÉGet.
18. Ítéld meg a sikereidet úgy, hogy azokhoz a dolgokhoz viszonyítod, amelyekről le kellett mondanod, hogy azt megszerezd.

A Szaturnusz is hordozza a teljességre törekvést.

"Ekkor már nem lehet az életünkben, úgymond "megúszásra játszani", hanem sorsunkat felvállalva kell megélni saját történeteinket, mert csak így lehet igazán előre haladni!


A Szaturnusz jelenleg a Skorpió jegyében (lelki stabilitás, érzelmi biztonság, minőségi átalakulás, lélekkutatás) és a Mérleg csillagképben halad, a jövő igazságait megmérő serpenyő felé közelít. Alatta a Kentaur és a Farkas csillagképek, felette a magas szellemi energiákat jelképező Kígyó Feje csillagai ragyognak.

"A Szaturnusz is hordozza a teljességre törekvést. Tetteink, alkotásaink, teremtményeink életképességét vizsgáljuk meg általa. Az életképtelen kreációkat, a fejlődés szolgálatába nem állítható dolgokat már nem tűri el! Ekkor már nem lehet az életünkben, úgymond "megúszásra játszani", hanem sorsunkat felvállalva kell megélni saját történeteinket, mert csak így lehet igazán előre haladni! A Nap kiegészítő princípiumaként mutatja meg, hogy az anyag "legkisebb eleme" - a FÉNY! ...
A Szaturnusz magas analógiaszinten a teremtés fényerejét menti át a sötétség korán át, a jövő idejébe."
(Paksi Zoltán)

2014. február 25., kedd

Az univerzum titkai - Dolores Cannon hipnoterapeuta Nostradamustól is kapottközvetlen információkat



A reinkarnáció egy olyan koncepció, amiről számos vallási és spirituális írásban értekeztek.

A híres XX. századi amerikai látnok, Edgar Cayce egyszer azt mondta:
 "Sokszor éltünk és meghaltunk. Az ok, amiért nem emlékszünk előző életeinkre, mert hatalmas lelkünk emlékei nem kerülnek átvitelre bébi agyunkba születéskor."
Sok beszámoló szól azokról, akiknek halálközeli élményeik voltak, látták előző életeiket, miközben a fizikai birodalmon kívül voltak.

A következőkben Dolores Cannon amerikai látnok kutató mondja el tapasztalatait, és osztja meg tudását az olvasóval.

Ms. Cannon átfogó munkát végzett a paranormális kutatás területén, elismert előadó az elmúlt életekről szerezhető tudásról, a 2012-es év jelentéséről és a középkori francia látnokról, Nostradamusról írt műveiről.

Utazik a világ minden részére, szemináriumokat és foglalkozásokat tart, amelyek mindezekről, és más pszichével kapcsolatos témákról szólnak. Ügyfeleivel való munkája során, ami arról szól, hogy emlékezzenek korábbi életeikre, Dolores Cannon azt mondja, megtanulta a teremtés sok titkát, valamint azt, hogyan működik az univerzumunk.

A mai napig sok könyv szerzője, köztük van a "Kert gondnokai", a "Beszélgetések Nostradamusszal" és "A bonyolult univerzum".

Az 1960-as években kezdtem. Ezen időszak alatt a férjem a tengerészetnél volt. És a tengerész orvos megkért arra, hogy dolgozzak egy beteggel, így szólt, „Rá tudnád venni őt arra, hogy ellazuljon?” Ő csak ennyit akart. Ehelyett, a relaxációs rész és a szokásos hipnózis során, ő visszament egy előző életébe, a tomboló 1920-as évek Chicago-jába (USA). Azokban az években még nem volt olyasmi, mint az előző életek regressziója. Senki nem tudott semmit a reinkarnációról. Senki nem tudott erről semmit.

Tehát az emberek azt mondják, hogy én egyfajta úttörő voltam, mert mi sem hallottunk erről soha. Mikor rábukkanok valamire, amit nem értek, ahelyett, hogy félnék, vagy meghátrálnék, én mindig többet akarok tudni.

 Tehát elkezdtünk együtt dolgozni ezzel a nővel, csak kíváncsiságból, és ő visszament öt különböző életbe, addig, amikor Isten megteremtette őt. És ez meglehetõsen meghökkentő volt.

Voltak emberek, akik jöttek a házunkba, hogy meghallgassák a magnófelvételeket. Nekünk a korszakban használatos hordozható magnónk volt, hatalmas tekercsekkel. Az emberek jöttek a házba, hogy meghallgassák a legújabb dolgot.

Múlt élet regresszió? Mit értesz ezen? Korábban is éltünk? -kérdezték.

Tehát ez sok ember szemét felnyitotta, és sokak hitrendszerét megváltoztatta abban az időben.

A tudatalatti elme úgy működik, mint egy felvevő rendszer, amely elraktároz minden eseményt, amik életünkben lejátszódnak. Egy múlt élet regressziós terapeuta hipnózissal megpróbálja összekapcsolni az embereket olyan emlékekkel, amik korábbi életeik során történtek meg.

Akik azt választják, hogy alávetik magukat a terápiának, gyakran válaszokat keresnek feloldatlan érzelmi, fizikai vagy pszichológiai ügyekre, melyek eredete egy előző életben lehet. Sok spirituális mester emlékeztetett minket arra, hogy az előző életeinkben felhalmozódott karma - akár jó, akár rossz -, hogyan hat ki jelenkori életünkre.

Egyik következménye egy korábbi élet rossz életvitelének az lehet, hogy a személynek jelenlegi életében szembe kell néznie egy súlyos betegséggel. Ez az, amit emberek százai és százai felfedeztek, mikor keresztülmentek előző életük halálélményén.

És mind ugyanarról számolnak be. Mind ugyanarra a helyre mennek a túloldalon. 

És nincs büntetés. Nem ül ott fent senki, aki kész arra, megítéljen téged. Hanem te ítélkezel önmagad felett. És nincs keményebb bírád, mint te saját magad. Tehát mindent az életedben te tettél oda, és te teremtettél.

Tehát te teremted a betegséget is, hogy valamit megtaníts magadnak. És ez csak lassan és finoman fog elkezdődni, csak apró dolgokkal. És ha nem érted meg azokat az utalásokat, akkor az folyton egy kicsit rosszabb lesz. És ha ezt nem érted meg, akkor egy kicsit még több a fájdalom, aztán talán egy kicsivel még több, míg végül az kifejlődik valamivé, ami egy tartós vagy átmeneti betegség lehet. Kórházba kell menned, vagy meg fognak műteni.

A Szent Biblia Példabeszédek Könyvében, 23:7 kijelenti, "Mert ahogyan ő gondolkodik magában, olyan ő." Más szavakkal, az ember gondolatai erősek, és megváltoztathatnak minket és a jövőnket.

Te valójában egy nagyon erőteljes lény vagy, de nem vagy ezzel tisztában. Amikor a Földre lejössz, mindezt elfelejted. És mindvégig hozzáférésünk van ehhez a részhez (áldó erő), de nem veszünk róla tudomást.

Mindez az információ, amiről írok, a betegeimen keresztül jutott el hozzám. Ez nem rajtam keresztül jön. Az egyik legfőbb lecke, amiért lejössz a Földre az, hogy megtanuld, hogyan bánj az energiával. Minden energia. És azért jössz a Földre, hogy megtanuld, hogyan bánj vele, hogy mester teremtő légy. És ha egyszer megtanulod, hogyan bánj az energiával, megkaphatsz bármit, amit csak akarsz. Semmi sem lehetetlen.

Azt mondják, nincs semmi korlát, kivéve azt, amit mi magunk teszünk magunkra. Először tudnod kell, hogy mit akarsz.

 És sok ember azt mondja, "Nos, szükségem van erre, ezt akarom." Ezek a helytelen szavak.

Valóságod megteremtésében, ha azt mondod, "Kell nekem, akarom azt", ezzel megteremtesz egy hiányt. És elhalasztod azzal, hogy "Én akarom azt." Nem, a helyes megfogalmazás az, hogy "Nekem az megvan." És hinned kell benne.

Van egy törvény az univerzumban, amit a bőség törvényének, a vonzás törvényének neveznek. Meglehet bármid, amit akarsz, ha egyszer tudod, mi az.

És ez az, amit én teszek.

Csak azt mondom, "Nos, srácok, ez a következõ projekt. Tegyétek meg." És az megtörténik. Most minden olyan gyorsan történik. Régebben hónapokba telt megkapni valamit. Most napok, vagy órák, és azt mondják, másodpercek alatt fog megtörténni.

Ha azt egyszer kitetted oda, a fő célt, a célpontot, képesnek kell lenned arra is, hogy vizualizáld azt a célt, amit igazán akarsz, és megtöltened sok részlettel. Ettől fog valóságossá válni.

De ha egyszer azt oda kihelyezed, aztán az emberek azt mondják, "Oké, nos hogyan fogom azt megtenni?" Ne aggódj emiatt. Nem kell aggódnod emiatt, hogy "Meg kell tennem ezt és ezt ahhoz, hogy elérjem azt a célt," mert akkor korlátozod azokat.

Olyan módokon fog megtörténni, amit valószínűleg el sem tudsz képzelni. Oly módokon, melyekre soha, soha nem gondolnál. Az csak megtörténik. Ezért mondjuk azt, "Csak dőlj hátra, és figyeld a csodát."

Egy megvilágosodott mester keletről, Gautama Buddha, egyszer azt mondta, "Mindazok, amik vagyunk, annak az eredménye, amit gondolunk. Az elme minden. Amire gondolunk, azzá válunk." Rá fogsz ébredni a saját elméd erejére is.

Olyan sok betegem van, akik a "jaj, nekem," áldozat szerepét játsszák el nekem. Szegény én. Minden velem történik meg. Minden rám van sózva.

Nem ébrednek rá, hogy ezt ők teszik saját magukkal.

De elképzeléssel kell bírnod arról, hogy mit akarsz, mielőtt megvalósítod, különben az egész világ a tied. Minden ott van. Nincsenek korlátozások, de nekik azt tudniuk kell. Ha homályos vagy, ők is homályosak, és csak bármit adnak neked. És azt fogják mondani, "Hát, gondolom, ez az, amit ők akarnak. Nem vagyunk benne biztosak," És aztán megkapod, és így szólsz, "Nos, nem ezt akartam." Hát, nem a helyes kérdéseket tetted fel.

Nem mondtad el nekik pontosan, hogy mi az, amit keresel. 

Tudnod kell, hogy mit akarsz, mit akarsz elérni - a hosszú távú célt és talán a rövid távú célt is útközben. Bármi is az, vizualizáld azt és legyen képed róla, mert ha látni tudod azt az elmédben úgy, hogy az már kész, már megtörtént, akkor meg kell történnie. Ez az univerzum törvénye.

Azt tanuljuk a Szent Bibliából, és más szentírásokból is, hogy Isten minden embert Önmaga hasonlatosságára teremtett.

A Zsoltárok Könyve 82:6 így ír, "Ti Istenek vagytok, a Mindenhatónak vagytok mind fiai (gyermekei)." Mivel mi Isten képére teremtődtünk, fel is vagyunk ruházva istenszerű tulajdonságokkal.

Valóban, az igazi énünk az, ami a Mennyei természetet képviseli. 

Azonban néhányan hajlamosak vagyunk arra, hogy elfelejtsük  a bennünk rejlő szeretetet, bölcsességet és a nagy áldások forrását, amikkel bírunk a Földön való itt tartózkodásunk során.

Messze, messze az angyalok fölött vagytok 

Az angyaloknak és a vezetőknek megvan a maga helye. Ők nagyon értékesek, mert mindenkinek legalább egy őrangyala van, vezetője, bárminek is nevezed őt. Mindenkinek minimum egy van, akit kineveznek számodra, mikor megszületsz. Veled kell lenniük egész életed során. Ez az ő megbízatásuk. Azért vannak, hogy segítsenek neked.

Az emberek mindig azt mondják, "Ó, teljesen egyedül vagyok." Soha, soha nem vagy egyedül. Ők mindig veled vannak. És segíteni akarnak neked.

De ők azt mondták nekem, "Ha nem kéred a mi segítségünket, nincs kit segítenünk." Kérned kell.

Nem avatkozhatnak bele a szabad akaratodba. 

Tehát, az angyalok és a vezetők egy nagy, fontos szereppel rendelkeznek, de amivel mi foglalkozunk, az messze, messze e fölött van.

Ez egy hatalmas forrás. Egyáltalán semmilyen korlátozás nincs. Tehát miért ne dolgoznánk valamivel, ami erőteljes?

1555-ben Nostradamus "A próféciák" című ünnepelt könyvében kiadta a jövőről szóló látomásainak gyűjteményét. Néhányan azt állítják, hogy a szöveg a világ sok fontos eseményét helyesen jósolja meg, melyek halála óta bekövetkeztek, mint például I. Napóleon felemelkedését.

Három éven át 12 ügyfelével múlt életbeli regressziós technikákat alkalmazva Dolores Cannon azt mondja, hogy beszélni tudott Nostradamusszal. Három kötetes, "Beszélgetések Nostradamusszal" című könyvében
modern nyelvet használva közli Nostradamus 1000 jóslatának fordítását. 

Ez egy igen különös történet, de ha már egyszer megtörtént, azt mondta, hogy ő (Nostradamus) azt akarja, hogy próféciáit modern angol nyelven adjuk ki a mi korunk számára, hogy tudjuk, mi történt.

Nostradamus kezdeményezte a kapcsolatot Ms. Cannon-nal,  de nem a szelleme volt az, aki beszélt vele Ms. Cannon ügyfelein keresztül, inkább azt mondja, a próféta beszélt vele, miközben saját idejében élt.

Munkám kezdetén nem értettem a szimultán időt.

Most már egy kicsit jobban értem, de ő (Nostradamus) folyton mondta, hogy te nem a halottal beszélsz, amikor ezt csinálod. Én nem egy szellem vagyok, itt lebegve. Életét élte házában, Franciaországban, miközben próféciáit írta.

És ez nagyon érdekes, mert az egész három könyv alatt kapcsolatban állunk az életében. És többet megtudtunk róla, mint amit bárki más valaha is megtudott. Elmondta nekünk a legrosszabb eset forgatókönyvét, (és) hogy mi történne, ha az emberiség nem tenne semmit a megállítására.

Tehát amit elmondott nekünk, az az, hogy, mi történhetne, ha végigmennénk azon az úton. Egy dolog, amit mondott, hogy sok valószínűség és lehetőség (van) a jövőt illetően, az nincs kőbe vésve. Vannak kapcsolódási pontok, ahol valaminek meg kell történnie, pontok, amikor valaminek történnie kellett abban az időben. Attól a kapcsolódási ponttól az idő sok valószínűség felé elágazik, aszerint, hogy melyik utat akarod végigjárni. És hogy végig akarsz-e menni a legkisebb ellenállás útján, ahol a legkevesebb dolog fog történni, vagy annak a kapcsolódási pontnak a legrosszabb valószínűségén?

 Ő (Nostradamus) elmondta nekünk, hogy az emberek nem ismerik saját elméjük hatalmát (és) azt, hogy meg tudod változtatni a jövőt. Azt mondta, bárki meg tudná változtatni a valóságát saját életével, csupán arra összpontosítva, de nem ismerik saját elméjük hatalmát. Azt mondta, ha egy ember elméje elég erős a jövő megváltoztatására, képzeld el a csoportelme erejét, ahol egy csoport összpontosít ugyanarra a dologra.

 Az erő nemcsak megsokszorozódik, hanem a négyzetére emelkedik. (Az exponenciális) Az erő hatalmas.

És azt akarta, hogy az egész világot beutazzam, és elmondjam mindenkinek ezt, a saját elméjének erejéről. És ezt tettem 20 évig, és azt gondolom, hogy sikerült megváltoztatnunk az idővonalat. Nem a legrosszabbat csináljuk abból, amit ő látott. A legkisebb ellenállás másik forgatókönyvén megyünk végig.

De az lett volna, hogy először szörnyű háborúkon mentünk volna végig, hogy eljussunk ehhez a ponthoz. Tehát megváltoztattuk az idővonalat. És ezért nem tartok már erről előadást, mert ez már egy másik irányt vett.

Tehát ezen mentem keresztül, és most a "Bonyolult univerzum" című könyvsorozatomra fókuszálok, mert ez összetett elgondolásokról és elméletekről szól. Azért van, hogy tágítsa az elmét.

A három kötetes „Bonyolult univerzum” sorozat elveszett tudást és titkokat tartalmaz, melyekről Dolores Cannon azt mondja, a 20 éves időszak során tárultak fel előtte, mikor ügyfeleivel a múlt élet regressziós foglalkozások alkalmával együtt dolgozott.

A könyvekben Ms. Cannon felszínre hoz sok komplex metafizikai koncepciót és titkot. A témák közt van Földünk története, Atlantisz, a Bermuda Háromszög, a Frigyláda és a Torinói Lepel. Ez három könyv, és 700 oldal mindegyik.

Mindegyik egy kicsit bonyolultabbá válik. Én azokat az elméjüket perecként meghajlítani akaró emberek számára íródott könyveknek hívom. Párhuzamos univerzumokról, párhuzamos valóságokról, a világ rejtélyeiről, a piramisokról, a Szfinxről, a Bermuda Háromszögről szólnak, mindenről, amiről valaha bárki kérdezni akart. Másik dimenziókról szólnak, kapukról, ablakokról, bármiről, amit csak el tudsz gondolni.

És azután ez belemegy olyan dolgokba, amire soha senki nem gondolt, de ők (az ügyfelek) azt mondták, hogy ideje megtudnunk ezeket, hogy kitágítsák az elménket.

Az ősi maja civilizáció, amely a Yucatán félszigeten, Mexikóban és Közép-Amerika egyes részein virágzott i.e. 3000 és i.u. 1524 közt, világszerte elismert a művészetben, építészetben, mezőgazdaságban és magas szintű matematikában és csillagászatban elért sikerei miatt. Sok eredményük közt az ősi maják feltaláltak egy naptárt, melynek pontossága és komplexitása figyelemre méltó.

Naprendszerünk ciklusainak alapos megértésére és a mennyei égbolt pontos megfigyeléseire alapozva az ősi maják megjósolták, hogy a 2012-es év nagyon fontos lesz bolygónk számára. A maja naptár szerint 2012. december 21-e egy 5125 éves nagy Nap-ciklus végét jelzi, és egy másiknak a kezdetét.

Ezen új kezdetről úgy gondolják, hogy jelentős változásokat fog előidézni a kozmikus energiában és a tudatossági szintek felemelésében minden lény számára a Földön.

Kutatására alapozva Ms. Cannon szerint az egész bolygó meg fog változni 2012-ben

Vannak más civilizációk, amelyek már megtették ezt az elmozdulást. Az előző életekkel foglalkozó (regressziós) munkám során ide viszem vissza az embereket, csupa korai időszakokba, amiket csak el tudunk képzelni. És néhányan közülük visszamentek azokba az időkbe, és ott voltak akkor, mikor a civilizáció maga kifejlődött arra a pontra, hogy már nem kellett itt lennie, és a rezgések és frekvenciák annyira megváltoztak, hogy azok átmentek ebbe a másik dimenzióba.

És természetesen a kliensek, akikkel beszéltem, ők újra visszajöttek most ebbe az életbe, és így szóltam, "Miért jöttetek vissza?" és ők azt felelték, "Jöttünk, hogy segítsünk ebben az új dologban, ahol az egész bolygó el fog tolódni".

Tehát civilizációk már megtették ezt, de ez az első alkalom, hogy egy egész bolygó megváltozik frekvenciában és rezgésben, hogy egy másik dimenzióba menjen át. Ez már folyamatban van.

Akik a negativitással tartanak, és akik nem hisznek e dolgok egyikében sem, a régi Földön fognak maradni. Ez szétválik. A régi Föld és az új Föld elválik egymástól. Ők azzal fognak maradni, amit ők teremtettek, de ez rendben van.

Végül el fognak jutni oda. Mindennek köze van a szabad akarathoz, vagyis nem tudod megváltoztatni senkinek a hitrendszerét.

A Föld egy érző lény. És átmegy a következő inkarnációjába. Fejlődik. Csak ez egy kicsit tovább tartott, mert ez egy nagyobb test.

És ez az, ami végigmegy jelenleg, a rezgések és frekvenciák megváltozása. 

Különleges változásokon fog az emberiség átmenni ahhoz, hogy megfeleljen bolygónk fejlődésének. A rezgésünknek és frekvenciánknak meg kell változnia, hogy illeszkedjék (a Földhöz), ahogy az fejlődik. És ez zajlik. Úgy vélem, hogy 2003-ban kezdődött, és azóta fokozatosan zajlik.

Ez egy igen erőteljes energia átalakulás. Ha az egyszerre történne meg a testünkkel, nem tudnánk kezelni, a testünk megsemmisülne. Tehát annak fokozatosan kell megtörténnie.

És ez az, ami folyik, fokozatosan, apránként. 

És az idő határozottan felgyorsul. A tudósok bebizonyították ezt. Most valójában 16 órás napokat élünk a 24 órás helyett. Azt mondják, hogy az órák ezt nem fogják kimutatni.

De az idő felgyorsul oda, ahol minden felgyorsul.

Ez egy apránként történő, fokozatos folyamat. És ezt nem fogod észrevenni, kivéve, hogy lesznek fizikai hatások, és sok ember rohan orvoshoz, és az orvosok nem találnak semmi rendellenességet náluk. E fizikai hatások pár napig fognak tartani, és azután lanyhulnak, és talán nem fogod többé érezni azokat egy újabb hétig vagy talán egy hónapig, ahogy a test alkalmazkodik ezekhez a változó és emelkedő rezgésekhez.

Minden földönkívüli, az összes többi lény odakinn figyeli a Földet, hogy lássák, képesek vagyunk-e ezt megtenni? 

Sok-sok kérdést kapok arról, hogy mi fog történni. Ők (a klienseim) mindig azt mondják nekem, hogy nem tudunk válaszolni ezekre a kérdésekre, mert nem tudjuk. Ez soha még nem történt meg korábban. Mindnyájan a folyamat közben tanulunk.

De ez egy felosztás, és a régi Föld ott van azoknak, ha ez az, amit akarnak, ők megmaradnak azzal, amit teremtettek. Mi tovább fogunk menni, de azt mondták, hogy ők végül fel fognak zárkózni.

Minden katasztrófa, háború és mindezek a régi Földdel fognak maradni. És észre fogtok venni egy felosztást, ahogy kezdtek eltávolodni attól. Ez az, amit a régi és az új világ alatt értek.

Megtanulod meglátni a különbséget. 

Hány ember veszi észre az étrendje megváltozását? Ez egy másik nagy tényező ebben.

Ők (a kliensek) azt mondták, hogy a legjobbak az élő ételek, ami alatt ők friss gyümölcsöt és zöldséget értenek. Mert ha menni akarunk, könnyebbé kell tennünk a testünket, hogy eltoljuk, megemeljük a rezgést.

Ms. Cannon beszél azokról a felfedezéseiről, amiket a bolygónkon lévő élet eredetéről hallott klienseitől, az előző életbeli regressziós munkája során.

"A kert őrzői" és "A gondnokok" című könyveimben több mint 25 évig dolgoztam E.T.-kkel és UFO-kkal, és egyáltalán semmiféle negativitást nem tapasztaltam.

Csodálatos, pozitív lények

Azt fedeztem fel bennük, hogy ők azok, akik megalkották az emberi lényeket a Földön. Ez visszanyúlik egészen a világ kezdetéig. Voltak olyan klienseim, akik visszamentek azokba az időkbe, mikor a világ teremtése történt, mikor a Föld vulkáni kitörésekkel és lávával volt tele és a levegőben ammónia volt.

Visszamentek azokba az időkbe, mikor az volt a feladatuk, hogy segítsenek megtisztítani a levegőt és stabilizálni a Földet, mert azt meg kellett tenni, mielőtt bármilyen élet lehetett itt. Miután mindez lecsillapodott, meg kellett teremteniük a vizet. Ők csak átlagemberek, akik újraélték ezeket az életeket.

Tehát látható, ha valakinek volt egy élete, ahol segített megteremteni egy bolygót, ha segített vizet teremteni, életet adott egy bolygónak, az miért ne tudná megteremteni az életét most?

Mindenki Isten társ-teremtője. Mindig is az volt.

Mindannyiunknak hatalmas ereje van. Csak most éppen egy másik leckét tanulunk.

Sok szentírás elmondja nekünk, hogy Isten azt a nagy előjogot adta az emberiségnek, hogy Vele együtt társteremtő lehet a Föld teremtésében. Isten áldott gyermekeiként, fel vagyunk ruházva Isten-szerű tulajdonságokkal, és rendelkezünk a képességgel, hogy megvalósítsuk az Ő művét.

Ezért mi vagyunk az Ő Édenkertjének a gondozói, gondnokai az Ő házának, és őrzői az Ő földjének. Ilyen hatalmakkal a kezünkben, rendelkezünk a képességgel, hogy meggyógyítsuk bolygónkat.

Tehát ők ott voltak, mikor a víz megteremtődött.

Először kellett lenniük növényeknek, mielőtt élet lehetett. Tehát ők azok, akik teremtették az életet. Ők hoztak egysejtű organizmusokat a bolygóra.

Nos, az emberek azt mondják, hol van mindebben Isten? Ő nagyon is ott van, mert Isten az, aki megmondta nekik, hova menjenek. És sokaknak közülük ez a munkája, hogy elmenjenek az egész univerzumba, és bolygókat találjanak, melyek kifejlődtek arra a pontra, ahol élet lehet.

A Földnek el kellett jutnia arra a pontra, hogy eléggé lehűlhetett az élet kialakulásához. A tanácsokban minden bolygónak megvan a története, ilyen testületek léteznek mindenre. És így mikor egy bolygó elér arra a pontra, annak megadják az élethez a jogosítványt.

Akkor ez el van döntve ezen más lények által, és ők ezt teszik, és nagyon hosszú életeket élnek, mert az idő egyébként sem létezik.

És azt mondják nekik, hogy menjenek a bolygóra, és kezdjék el. 

Egysejtű organizmusokat hoznak a bolygóra, csak hogy lássák, hogy elkezdhetnek-e valamit. És ez a bolygó "ősi levétől” függ, a vegyi anyagoktól a levegőben, a talajtól, hogy mi fog kifejlődni, azt soha nem tudják.

Az egysejtű organizmusok elkezdenek összetapadni, hogy soksejtű organizmusokat alkossanak, és kifejlesszenek valamilyen életet. Meglepődnének rajta, hogyan nézhettek ki. Mindez a fejlődéstől függ.

Honnan jönnek ezek a sejtek? Ők mindenhonnan gyűjtik azokat, és csak megnézik, mi fog növekedni, és összeelegyítik azokat. És az ki fog fejlődni növényekké, állatokká, valamiféle életté.

Elképzelhető, hogy milyen hosszú időbe telhetett ez.

Tehát voltak embereim, akik visszamentek életekbe, mikor ők voltak a vetők, akik próbálták terjeszteni az életet, hogy az beinduljon. De ha valami el tud indulni, akkor ők eonok múlva visszajönnek, és gondozzák azt, hogy fenntartsák.

Mint ahogy növényeknek kell ott lenni az állatok előtt. Sok állatot másik bolygókról hoztak, csak hogy lássák, mi növekedne és mi fejlődne itt.

Szóval azt mondták, "Adjunk ennek a pompás bolygónak egy lényt intelligenciával és szabad akarattal, és nézzük meg, mit kezd vele." Ezen a bolygón élni az egyik legnehezebb, a legnagyobb kihívás.

Tehát ahhoz, hogy ide gyere, mester teremtőnek kell lenned, hogy egyáltalán szabad legyen betenned a lábad erre a bolygóra, mert oly nehéz, a leckék annyira kemények.

Azután mikor idejössz, persze, minden emlék ki van törölve, elfelejted a szabályokat, elfelejted, miért vagy itt.

Ahogy az állatok elkezdtek kifejlődni, kiválasztották a majmot, hogy a géneket manipulálják, hogy embereket teremtsenek, mert nekik nagy agyi kapacitásuk és kezük is volt, kezednek kell lenni, ha eszközöket akarsz alkotni. Mi genetikailag kb. 98%-ban kompatibilisek vagyunk az emberszabású majommal. Tehát nagyon közeli rokonságban vagyunk.

Tehát ők azt kiválasztották, és elkezdték manipulálni, hogy teremtsenek egy lényt, hogy az intelligens lénnyé váljék.

A "Star Trek" amerikai televíziós sorozatban a főhőst, a különbözõ bolygókat meglátogató űrhajó kapitányát korlátozta az "elsődleges rendelet", amit az Egyesült Nemzetekhez hasonló szervezet, a Bolygók Egyesült Szövetsége rendelt el.

Az elsődleges rendelet kijelenti, hogy tilos beavatkoznia a civilizációk fejlődésébe. Az elsődleges rendelet az univerzumunk egy tényleges törvénye.

Nos, volt egy másik szabály, ami ebben egyértelmű volt. Ez a Ster Trek nem-beavatkozási rendelete. Ez valóságos, nem elképzelt. Mert ők azt mondták, "Nem avatkozhatsz be egy civilizáció fejlődésébe, ha az egyszer elkezdődött." Szabad akaratot adsz nekik, és azután csak nézned kell, hogy mit fognak kezdeni vele.

Így megkérdezem őket, „Oké, ti jöttök, és biztosítjátok a következő előrelépést nekik, amikor szükségük van rá, ahogy előrehaladnak.” Az bármi lehet, ha egyszer megkapnak egy részt, akkor hoznak egy másik előrelépést, mikor az idővonal arra alkalmas.

Erre azt mondtam, „Ez nem beavatkozás, ha jöttök, és mondjátok nekik, hogy mit kellene tenniük?” Ők azt mondták, „Nem, az egy ajándék, amit egyszer adunk.” Hogy mit kellene tenniük azután. És hogy mit kezdenek vele, az szabad akarat, az tőlük függ.

És legtöbbször, amikor azt megkapják, rosszul használják fel, legtöbbször fegyverré vagy valami negatív dologgá alakítják. Erre így szóltam, "Nem tudtok csak úgy visszajönni, és elmondani nekik, hogy rosszul csinálják?" Akkor nem, az beavatkozás.

Az egyetlen alkalom, mikor valaha is engedélyezett számukra a beavatkozás, ha eljutnánk arra a pontra, hogy felrobbantjuk a világot.

Azt mondták, "Az a kicsi bolygó, ha egyszer elpusztítaná magát, annak utóhatásai lennének az egész naprendszerben, a galaxisokban, elmondhatatlan károkat okozhatna. Még másik dimenziókra is átterjedhet, ahol más civilizációk vannak.” Tehát ha valaha arra a pontra jutnánk, hogy felrobbantjuk a világot, nekik közbe kellene lépniük, és meg kell állítaniuk.

Mivel adott az elsődleges rendelet, úgy tűnhet, hogy az univerzum képtelen segíteni az emberiséget, a legszörnyűbb körülményeket kivéve.

Van egy másik mód arra, ahogy az univerzum segít bolygónk sorsának alakításában

Azt mondták, nem tudunk beavatkozni kívülről, de talán befolyásolhatjuk azt belülről. Az emberek a Földön nem tehetik azt meg, ők fenn vannak akadva a karma kerekén, ami folyton körbeforog. Tiszta lelkekre van szükségünk, akik soha nem voltak a Földön korábban, akik soha nem akadtak fenn a karma kerekén.

Tehát kiment a felhívás önkéntesek jelentkezésére. Ki akar jönni és segíteni a Földet? A Föld bajban van. Ezek tiszta lelkek, akik nincsenek beszennyezve a Föld által.

Aztán az egyik szabály az, hogy mikor ide lejössz, elfelejted. 

Mi vagyunk az egyetlen bolygó, ahol elfelejtjük a szerződéseinket, elfelejtjük Istennel való szövetségünket, vissza kell botorkálnunk, és újra fel kell fedeznünk mindezt.

Ez egy nagyon nagy kihívást jelentő bolygó. Ők önként jelentkeztek, hogy lejöjjenek a Földre, hogy segítsék a Földet.

Persze, mikor ideérsz, nincs emléked, ki van törölve, és ők ezt gondolják, "Mi a csudát csinálok én itt?" Nem értik meg ezeket az embereket.

Három hullámát találtam az önkénteseknek. 

Néhány ember vissza fog menni olyan bolygókra, ahol másik életben voltak másik dimenziókban, (ők) soha nem voltak korábban a Földön.

Mások, akik visszamennek Istenhez, vagy amit ők úgy hívtak, hogy a forráshoz, és soha nem hagyták el azt, (ők) soha nem voltak testben.

Nos a harmadik hullám a gyerekek, és sokan közülük most a korai tinédzser korukban vannak.

Ők a világ reménysége. Ők már az összes megváltoztatott DNS-sel jönnek.

Azért vannak itt, hogy elérjék céljukat. Persze ők ezt nem tudják tudatosan.http://ujvilagtudat.blogspot.hu


Könyvajánló

Előző életek - jövendő életek
Hipnózis, reinkarnáció, karma
Dr. Bruce Goldberg 

Kiadó: ÉDESVÍZ KIADÓ
Oldalak száma: 270
ISBN: 9635281129
Nyelv: MAGYAR
Kiadás éve: 1996

http://konyvnezo.blogspot.hu/2014/02/elozo-eletek-jovendo-eletek-dr-bruce.html 

A kutatók világszerte egyre több megdöbbentő bizonyítékot szolgáltatnak a lélekvándorlás igazolására. E könyvben egy jeles baltimore-i hipnoterapeuta adja közre tapasztalatait, melyek során sok száz pácienst indítottak el az önmegismerés izgalmas útján, ami nemcsak az évszázadokkal ezelőtti múltba, hanem a jövőbe is elvezet. Dr. Bruce Goldberg felfedezi a lélek életről-életre való vándorlásának extázisát és megvilágosodását. Páciensei megismerkednek a Karma működésével, a frekvenciák közötti átmenetekkel, a \"fény-lényekkel\", az asztrális és éteri síkok közötti utakkal, s gyakran arra ébrednek, hogy egész jelenbeli életük is megváltozott.