2013. október 31., csütörtök

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás

  Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út...


                    NOVEMBER  havi  Aktuális programjaink                                             







                                            Karmaoldás értelméről bővebben::


http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/07/elozo-eletek-megtapasztalasa-es-oldasa.html


       Bővebb programjaink:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/aktualis-blokkoldas-idopontjai-mely.html



     Egy kezelés kb 2 órát vesz igénybe,emailban lehet bejelentkezni:                                             
           forditsdmegasorsod@gmail.com                                         
                                               

                                                 

 ÉLET AKTIVÁLÓ PONTOK BÁROK KEZELÉSE A FEJEN: 

                                     

A “Barok futtatása” az Acces Consciousness eszköze. BAR-oknak nevezzük azokat a pontokat, energia sávokat, amelyek körkörösen és hosszában helyezkednek el a fejünkön. Ez azt jelenti, hogy a fejünkön lévő 32 pont (Bar) gyengéd érintésének segítségével egyszerűen tudsz elengedni mindent, ami megakadályozza azt, hogy képesek legyünk elfogadni.

Minden Bars kezelés 5-10 ezer évnyi korlátot tud feloldani arról az életterületről, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz!

Az életed mekkora részét töltöd cselekvéssel, ahelyett, hogy elfogadnál? Észrevetted, hogy a lázas cselekvés ellenére nem olyan az életed, amilyennek szeretnéd? Mindent megkaphatsz, ha szeretnéd, ha hajlandó vagy többet el(be)fogadni, és kevesebbet buzgólkodni! Azzal, hogy megtanulod a Barst, megengeded magadnak végre ezt és még sok mást is!

A Bars ezreknek segített, hogy megváltoztassák az életük és testük több aspektusát, többek között az alvási, egészségügyi, testsúllyal, szexszel, partnerkapcsolattal, stresszel kapcsolatosakat. Legrosszabb esetben egy jó masszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

Hogy mi is a "BARS"?

Gary Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát. Ahogy ő mondja, van 32 energia sáv, ami körkörösen és hosszában helyezkedik el a fejünkön. Ezek a sávok elraktározzák minden valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses összetevőjét. Vannak sávok a gyógyításra, a testre, a tudatosságra, a kreativitásra, az erőre, szexre és pénzre, hogy csak néhányat említsünk. Minden gondolat, ötlet, döntés amit valaha is meghoztunk gyakorlatilag besűríti az energiát és határt szab az adott terület kapacitásának,ezzel megnehezítve a változtatás, a pozitív mozdulás lehetőségét.

Miért kéne szenvednünk azért, hogy változást hozzunk az életünkbe?

Az ACCESS BARS gyors, dinamikus, pragmatikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az ACCESS BARS igen erőteljesen éri el, hogy a tudatosság minél hatásosabban járja át az életed, lehetővé teszi, hogy megnyílj és minél több mindent legyél képes befogadni anélkül, hogy beleragadnál az előítéleteid csapdájába.

A kezelés fájdalommentes, kényelmesen, fekvő helyzetben történik és leginkább a masszázshoz hasonlítható, időtartama 60-90 perc.

A gyengéd, megnyugtató folyamat során, erőfeszítés nélkül törölhető bármilyen hátráltató erő az élet különböző területeiről, amennyiben Te készen állsz a változásra. Ezek lehetnek korlátozó gondolatok, érzelmek, érzések, szorongások, fájdalmak, ítélkezések, előítéletek, hiedelmek, amelyeket az eddigi létezésed során elraktároztál.Betegségek esetében erősen támogatja a test és lélek gyógyulását.

Ha fáradt vagy, stresszes, ha szeretnél több örömöt az életedbe, ha vannak az életednek olyan területei, amelyek nem úgy működnek, ahogyan azt szeretnéd és ahol szívesen változtatnál, akkor próbáld ki ezt az egyszerű, de igen hatékony módszert!

A kezelések hatására kapcsolataink javulhatnak, egészségügyi problémáink megoldódhatnak, a gyerekek tanulási képességei, készségei ugrásszerűen nőhetnek. A kezelés hatása már az első alkalom után érezhető. Segít abban, hogy megerősödjön benned a befogadás képessége, ami által elérheted azt az életet, amire mindig is vágytál, hogy az álmaid valósággá válhassanak általad.Vissza kaphatod az életbe és magadba vetett hitedet, önbizalmadat, teremtő erődet, lelkesedésedet.

Ami változást egy-egy alkalommal elérünk, nem múlik el és később sem veszíti el a hatását.

Gary Douglas az Access alapítója ezt szokta mondani a Bárok futtatásáról:
“A legrosszabb esetben úgy érzed majd, hogy életed legjobb masszázsát kaptad. A legjobb esetben viszont az egész életed valami sokkal nagyszerűbbé válhat egészen könnyedén.”



  






Út az ikerlélek megtalálásához tréning, blokkok oldása ,a találkozásotokhoz.
  
Te is részese lehetsz a belső  utazásnak, amelynek során képessé
válhatsz magadhoz vonzani, megteremteni, magtalálni lelkitársadat.

A tökéletes párkapcsolat minden ember elemi vágya és szüksége. Ha hisszük, ha nem, minden emberi törekvésünk hátterében az a késztetés áll, hogy megtaláljuk életünk „párját”, azt az embert, aki szeretettel és bölcsességgel aranyozza be mindennapjainkat, akivel és aki által megélhetjük saját teljességünket. A párkeresés kényszere és kiapadhatatlan hajtóereje mögött a teljesség ígérete lángol. Az a sziklaszilárd emlékezet, hogy van boldog egység, hogy a részekre bomló emberi világ mögött vagy felett van egész-ség és kiegészülés.
Az analízis és terápia módszerének lényege a tudat egyre koncentráltabb állapotának (szamápatti) a terapeuta által irányított elérése és a minél finomabb érzéki tapasztalás tudatszintjeire való „alámerülés” a tudat egyre finomabb meditációs tárgyra való TEREMTÉSE által. A meditáció szintje a durva fizikai dimenziótól kezdve a finom fizikai dimenzión keresztül a lelki dimenziók felé haladó érzékelést érinti.

Éppen egyedül vagy, és szeretnéd tudni, mi a teendő annak érdekében, hogy megérkezzen a társad;
Kapcsolatban vagy, ám úgy tűnik, elakadtatok, és nem tudtok kikeveredni a hatalmi harcból;
A kapcsolataidban mindig ugyanaz ismétlődik, és szeretnél változtatni ezen;
Döntéshelyzetben vagy, és szeretnél tisztábban látni;
szakított veled a kedvesed, és szeretnéd megérteni, hogyan történhetett ez;
Se veled-se nélküled kapcsolatban vagy, és szeretnéd tudni, miről szól ez a helyzet;
Felbukkant az életedben egy lehetséges társ, és kíváncsi vagy a kapcsolatotokban rejlő lehetőségekre.

Elengedés, az előző kapcsolatok energetikai lezárása.
Félelmekkel való szembenézés, megbékélés.
Őrangyalunk segítségül hívása.

Magas szintű párkapcsolati teremtés.
Ha észrevetted már, hogy mindig ugyanabba a hibába esel a kapcsolataidban. Mindig minden ismétlődik.
Ha megtalálod a probléma okát, meg is tudod oldani azt.
A blokkok törlődnek és tiszta lappal kezdhetsz egy meghitt párkapcsolat bevonzásához.

visszatérő párkapcsolati minták, bevonzott típusok
párkapcsolati játszmák, se-veled-se nélküled témák
szerető kapcsolatok
a szexualitás nehézségei
a párkapcsolatok teljes vagy időleges hiánya
a gyermekáldás kitolódása, elmaradása (ill. pszichés meddőség)
a gyermekneveléssel kapcsolatos problémák
feleség-anyós gondok
rivalizációk és ellenségeskedések (családi és/vagy munkahelyi)

szégyen (pl. testkép, viselkedés, szexualitással kapcsolatban)
bűntudat
a szexualitás egyéb nehézségei
tipikus női /férfi betegségek.



Találj rá ismét önmagadra




ÖNMUNKA TRÉNING



„Rájöttem, hogy amikor elhittem a gondolataimat, szenvedtem, és amikor nem hittem el őket, nem

szenvedtem többé. És ez minden emberre ugyanúgy igaz! A szabadság ennyire egyszerű! Rájöttem, hogy a szenvedés szabadon választható. Boldogságra találtam magamban, ami azóta sem tűnt el, egyetlen pillanatra sem!”



Önvizsgálati módszeréről, Byron Katie azt mondja, hogy szavakban testesíti meg azokat a szavak nélküli kérdéseket, amik megjelentek benne azon a bizonyos reggelen. Azok, akiket az önvizsgálat egyszerű és erőteljes folyamatán keresztülvezet, úgy találják, hogy az életről, az emberekről, és önmagukról alkotott, feszültséggel teli gondolataik eltűnnek, és hitrendszerük radikálisan megváltozik.
Minden szenvedésünk okozója az a meggyőződésünk, hogy a dolgoknak máshogy kellene lenniük, mint ahogy vannak 



Pl. „A gyerekeimnek hálásnak kellene lennie azért, amit értük teszek.” Amíg elhisszük ezt a gondolatot, addig ellenállásban vagyunk azzal kapcsolatban, ami van. Ha a gyerekeim nem hálásak, akkor pont erre van szükségem ahhoz, hogy észrevegyem, megvizsgáljam ezt a hitemet, és megnézzem milyen ezzel a gondolattal együtt élni, illetve milyen érzés nélküle – ha teljesen és tökéletesen elfogadom, ami éppen van. AMI VAN, AZ VAN. Amikor szembeszállok a valósággal, mindig vesztes maradok. AMIM VAN, ARRA SZÜKSÉGEM VAN. AMIM NINCS, ARRA NINCS SZÜKSÉGEM.
A szenvedésnek egyetlen módja létezik: amikor elhiszünk egy gondolatot, mely harcba száll azzal, ami van. Ha az elme teljesen tiszta, akkor az, ami van, megegyezik azzal, amit akarunk. Ha azt szeretnéd, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen éppen az adott pillanatban, az olyan, mintha egy macskát szeretnél megtanítani ugatni. Próbálkozhatsz, és még tovább próbálkozhatsz, a macska pedig újra meg újra azt fogja mondani neked, hogy „miaú”. Azt akarni, hogy a valóság másmilyen legyen, mint amilyen az adott pillanatban, reménytelen.
Ha elkezded figyelni a gondolataidat, észreveszed, hogy naponta rengetegszer jelennek meg ilyesmik a fejedben: „Unom ezt az esőt, ki kéne már sütnie a napnak végre.” „Karcsúbbnak és fiatalabbnak kéne lennem.” „A férjemnek nem kellene annyit dolgoznia, aztán este innia és tévéznie.” Ez pontosan az a gondolkodási mód, amikor azt akarjuk, hogy a valóság más legyen, mint amilyen. Minden stressz és lelki fájdalom abból fakad, hogy harcba szállunk azzal, ami van, a pillanatnyi valósággal.
Sokan félnek attól, hogy ha elfogadják, ami van, akkor passzívvá válnak, nem éreznek késztetést a cselekvésre, gyengék lesznek. Az elfogadás mindig a pillanatnyi valóság elfogadására vonatkozik, nem azt jelenti, hogy a helyzet most már mindig így fog maradni. Sőt! Nézd csak meg milyen energetikai különbség van a két hozzáállás között: 1.) „Bárcsak ne veszítettem volna el a munkámat, sosem fogok újat találni.” 2.) „Elveszítettem a munkámat. Rendben. Mit tehetek most?”
Ha elkezded a gondolataidon való önmunkálkodást, hamar rá fogsz jönni, hogy amiről eddig azt hitted, hogy nem kellett volna megtörténnie, pont annak kellett megtörténnie. Meg kellett, hogy történjen, mert megtörtént, és ezt semmilyen ellenkezés, szenvedés, gondolkodás sem tudja meg nem történtté tenni. Ez nem azt jelenti, hogy helyeseld vagy ünnepeld. Ez csak azt jelenti, hogy képes vagy a dolgokat belső harcod zavarodott gondolkodása nélkül látni. Senki nem akarja, hogy betegek legyenek a gyerekei, senki nem szeretne autóbaleset részese lenni, de ha egyszer már megtörténnek ezek a dolgok, mily módon támogathat és erősíthet minket az, ha mentális harcba fogunk ellenük?
Onnan tudhatjuk, hogy a valóság úgy van jól, ahogy van, hogy ha gondolatban harcra kelünk vele, az fáj. Feszültek, frusztráltak leszünk, nem érezzük természetesnek és kiegyensúlyozottnak magunkat. Ha megállítjuk a valósággal való küzdelmünket, egyszerűen, áramlóan, kedvesen és félelem nélkül tudunk cselekedni..

A másik embernek pont az a dolga, hogy megmutasson magamat magamnak. Semmi más nem tud történni, hiszen az elménk úgy működik, mint egy tükör, mindent megfordít. Ezért aztán, amit kívül látok, az kivétel nélkül mindig az én elmém tartalmának a kivetülése, a megvizsgálatlan gondolataimnak a tükröződése. Én vagyok a diavetítő, a másik ember pedig a kivetített kép. Ha nem tetszik a „folt” a kivetített képen, akkor azért, hogy a kép megtisztuljon, egyetlen dolgot tudok tenni: megtisztítom a diavetítőt. A diavetítő pedig a saját elmém, az ő régi, kedvenc, megvizsgálatlan, megemésztetlen programjaival, mely mindig csak a saját igazának bebizonyításán munkálkodik. És épp emiatt, én sosem nyerhetek. Próbálhatom én erőből és küzdésből megváltoztatni a másik embert és a világot, hogy olyan legyen végre, amilyennek a fejemben levő gondolatok szerint lennie kellene – ez nem igazán szokott sikerrel járni.
A Három Dolog – Kinek a Dolgával Foglalkozol Éppen?
Az Univerzumban csak három fajta dolgot tudok találni: az én dolgomat, a te dolgodat, és a Valóság/Isten dolgát. A Valóság az, ami mindent ural. Bármi, ami az én, a te és bárki más befolyásán kívül esik, a Valóság/Isten dolga.
Az átélt stressz nagy része abból származik, hogy mentálisan a saját dolgainkon kívül élünk. Amikor olyasmiken jár az eszem, hogy „azt szeretném, ha boldog lennél; jobban kéne vigyáznod magadra; pontosnak kéne lenned; figyelmesebbnek kéne lenned; abba kéne hagynod az ivást”, akkor a te dolgaiddal foglalkozom. Ha aggódom földrengés, háború, árvíz miatt, vagy ha meg akarok halni, akkor Isten dolgaiba avatkozom. Ha gondolatban a te dolgaiddal, vagy Isten dolgaival foglalkozom, akkor kirekesztem, elszigetelem magam magamtól, és tőled, illetve a többi embertől és a jelentől is. Figyeld meg az érzést, amikor azt gondolod pl., hogy „Apámnak meg kellene értenie engem.” Fájdalom és magány jár együtt ezzel a gondolattal. Valahányszor, amikor lelki fájdalmat és magányt élsz át, mindig valaki más dolgával foglalkozol (vagy a Valósággal harcolsz).
És ha én gondolatban a Te életedet élem, ki marad itt, hogy az én életemet élje? Mindketten ott vagyunk nálad. Gondolatilag a te ügyeidben, dolgaidban lenni, távol tart engem attól, hogy jelen lehessek a saját életemben. Elválasztom magam saját magamtól, aztán pedig csodálkozom, hogy miért is nem működik az életem.
Azt gondolni, hinni, hogy én tudnám, mi lenne a legjobb bárkinek is, azt jelenti, hogy nem a saját dolgaimmal foglalkozom. Még, ha a szeretet nevében teszem is, akkor is ez tiszta önteltség, aminek az eredménye: feszültség, nyugtalanság és félelem. Tisztában vagyok azzal, hogy mi jó nekem? Ez az egyetlen dolgom van. A legjobb, ha először ezzel foglalkozom, mielőtt megoldanám a te problémáidat.
Amikor eljutsz oda, hogy a „kinek a dolga” kérdését elég mélyen megérted, és a saját dolgaiddal kapcsolódsz össze, elképzelhetetlen érzelmi felszabadulást élhetsz át az életedben. Amikor csak stresszt vagy kellemetlenséget érzel, állj meg és tedd fel magadnak a kérdést: „Kinek a dolgával foglalkozom gondolatban?” Ez a kérdés vissza tud téged vezetni önmagadhoz. És lehet, hogy rádöbbensz, hogy soha nem tudtál jelen lenni a saját életedben, mert gondolatban mások dolgaival foglalkoztál, az ő életüket élted. Ha csak egyszerűen észreveszed, hogy valaki másnak a dolgába merültél bele, máris visszatérhetsz saját csodálatos önmagadhoz.
És ha ezt egy ideig csinálod, szép lassan azt is megláthatod, hogy valójában a te saját dolgod, mint olyan, sem létezik. Hogy az élet önmagától is tökéletesen zajlik.
Hogyan tekints megértéssel a gondolataidra
A gondolat ártalmatlan, míg csak nem hiszünk neki. Nem a gondolataink, hanem a hozzájuk való ragaszkodásunk okozza a szenvedést. A gondolathoz való ragaszkodás azt jelenti, hogy elhisszük, hogy a gondolat igaz, anélkül, hogy ezt megvizsgáltuk volna. A hiedelem egy olyan gondolatot jelent, amelyhez régóta ragaszkodunk, fenntartás nélkül elhisszük, sőt legtöbbször nem is vagyunk tudatában.
A legtöbben azonosulunk azzal a valakivel, akiről a gondolataink azt állítják, hogy „ez vagyok én”. Figyeld csak meg, hogyan is működik a lélegzésed! Észreveheted, hogy nem is te lélegzel – lélegeztetve vagy. A gondolkodással, a gondolatokkal ugyanez a helyzet. A gondolatok csak úgy megjelennek. Kilépnek a semmiből és visszamennek a semmibe, mint ahogy a felhők mozognak az üres égbolton. Azért jönnek, hogy áthaladjanak, nem pedig azért, hogy maradjanak. Nincs bennük semmi „káros”, míg igaznak nem hisszük őket, és nem kezdünk el hozzájuk ragaszkodni.
Soha még senki nem volt képes arra, hogy kontrollálja a gondolatait, még akkor sem, ha vannak emberek, akik történeteket mesélnek róla, hogyan sikerült ez nekik. Ha nem megszabadulni próbálsz a gondolataidtól, hanem megértéssel és kíváncsisággal fordulsz feléjük, akkor ők hagynak el téged.
A gondolatok olyanok, mint a szellő, mint a levelek a fákon, mint az esőcseppek hullása. Feltűnnek, megjelennek – és ha megvizsgáljuk őket, megbarátkozhatunk velük. Veszekednél egy esőcseppel? Egy esőcseppben nincs semmi személyes, és ugyanígy, nincs semmi személyes a gondolatokban sem. Ha újra felbukkan egy egykor fájdalmas elképzelés a fejedben, melyet már megértéssel megvizsgáltál, akkor már legfeljebb érdekesnek fogod találni. Ami korábban rémálom volt, most már csak érdekes. A legközelebbi alkalommal, ha felbukkan, lehet, hogy már inkább mulatságosnak találod. Végül tán észre sem fogod venni. Ez az ereje annak, ha szereted, ami van.”
Amiben segítení tudunk A MUNKA MÓDSZERÉVEL DOLGOZNI TUDSZ SAJÁT MAGADON ,ÉS HA RÁJÖTTÉL ARRA AMIKOR KÉRDEZÜNK AMI A VALÓSÁG A PROBLÉMA MINT EGY LUFI AMIKOR KIDURRAN ELTŰNIK BELŐLED KÉRDÉS ÉS A MEGFORDÍTÁSOK tréningre emailcímünkön jelentkezhetsz



Életfeladat megtalálása és felvállalása





Életfeladatunk megtalálása és felvállalása kétségkívül a legnehezebb feladat az életünkben. Mély önismeretet kíván, valódi vágyaink és ambícióink ismeretét, őszinteséget magunkkal szemben, és egy jó adag bátorságot, hogy merjünk önmagunk szíve szerint cselekedni, s beteljesíteni leghőbb vágyainkat.
Életünk nagy részében azon vagyunk, hogy megfeleljünk a hétköznapi kihívásoknak, megismerjük a földi „játékszabályokat”, életesemények mókuskerekében keressük önmagunkat. Kik is vagyunk valójában? Miért születtünk le? Mi az igazi feladatunk?
Számos külső és belső ellenállással kell megküzdenünk, hogy valódi igaz lényünkből éljünk, és kiteljesedjünk az életünkben, de kétségkívül megéri, mert életfeladatunk megtalálásához vezető út legalább olyan fontos, mint maga az életcél.
Lassan megtanuljuk felismerni képességeinket, adottságainkat, tehetségünket, s egyre jobban vágyunk arra, hogy önmagunk legyünk. A vágy megszüli a szándékot, a szándék az akaratot, s lényünk láthatatlanul változni kezd.
A boldog élet titka, hogy igaz lényünket szívből éljük, s Istennel együtt teremtsünk.
- Sorskorrekció és karma oldás a Karma Uraival
- Téves vágyak, korlátozó erők (belső-külső) oldása
- Saját árnyékaink és gyengeségeink felismerése és átlényegítése
- Az ego önszabotázs programjainak a legyőzése
- Négy alsó test megtisztítása és összehangolása
- A felsőbb Énnel való egység megteremtése
- Kiüresedés állapotának megteremtése
- Belső béke és csend megteremtése és a jelenre való összpontosítás
- Életfeladatunk megtalálását, felvállalását és beteljesítését segítő angyalok, és felemelkedett mesterek megismerése, és segítségül hívásának lehetőségei
- Belső hallás fejlesztése, igaz és hamis vezettetés megkülönböztetése
- Spirituális kommunikációs fénycsatorna megnyitása és lehorgonyzása
- Inspiráció, motiváció, önbizalom, célkitűzés és önmegvalósítás
- Adottságok és képességek feltárása
- Szellemi utazás az égi otthonba és találkozás az égi családdal



Teremtő-bőség bevonzó tréning



Meg tudod teremteni, amire vágysz!

Lehet, hogy vannak beteljesületlen álmaid.
Több pénzre vágysz, mégis mindig pénzszűkében élsz.
Szeretnél olyan munkát, ahol kiteljesedhetsz, de nem tudsz tenni érte.
Elégedetlen vagy a párkapcsolatoddal, de az ideális társ még nem talált rád.

Ilyenkor saját teremtő erőd akadt el benned. Lehet hogy pénzt szeretnél teremteni, de van egy rakás ellenállásod a gazdagsággal szemben.
Lehet, hogy egy jó állás kéne, de valójában szüleid mintáját követve, önmagad szabotálod a sikereidet.
Vágysz a megértő társra, de belül nem vagy benne biztos, hogy méltó vagy rá.
Nem a sors fordult ellened, hanem valójában a múlt blokkjai nem engednek a továbblépésben.

Amikor rendben van a belső egyensúlyod képes vagy megteremteni magad körül azokat a dolgokat, amire vágysz.
Amikor jól érzed magad, telve vagy erővel, tettvággyal és tudsz is tenni magadért.
Azért születtünk erre a világra, hogy megtapasztaljuk saját teremtő erőnket.
Azok a vágyak, amelyek most is ott vannak benned, azért vannak ott, mert képes vagy rá, hogy megteremtsd őket.

Ha már vágyként jelen van valami az életedben, az azt jelenti, hogy foglalkoztat. Ha foglakoztat, akkor pedig dolgod van vele. Próbáld ki!
Ha első lépésként el mered hinni, hogy megkaphatod…, csupán ez a változás, új lehetőségek tucatját hozza majd eléd.
 Rajtad múlik, tudsz-e lépni érte,amennyire komolyan végigcsinálod a feladatokat, és komolyan veszed önmagad, saját lelki igényeidet, amennyire mélyen hajlandó vagy belenézni az általunk tartott tükörbe, annyira gyorsan fogsz fejlődni.
- Egész más szemmel fogsz a világra nézni.
- Szabadabb leszel a másoknak való megfelelés alól.
- Nő az önbizalmad!
- Rengeteg új ötleted lesz.
 - Másképp nézel majd a körülötted élőkre, szeretteidre. Többet kapsz tőlük és nem érzed majd nehéznek, hogy te is adj nekik.



LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS


Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ 2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk. Elmeséled nekem a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük. Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el, hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608



















2013. október 30., szerda

Szinkronicitás

Amióta az emberben kialakult a képesség a környezetében történő események megfigyelésére, a véletlen egybeeséseket mindig kiemelt figyelem övezte. Matematikusok és filozófusok próbálták megfejteni a szinkronisztikus események titkát, a 20. században pedig komoly tudósokat is foglalkoztatott a jelenség. A témában a legismertebb írások mindenképp C. G. Jung munkái, ő nevezte el szinkronicitásnak a tér- vagy időbeli, egymással oksági kapcsolatban nem lévő egybeeséseket, elméletének tisztázásában pedig Wolfgang Pauli segített neki.

A következő történet kiválóan példázza, mit értünk szinkronicitás alatt: I. Umberto olasz király 1900. július 28-án egy észak-olaszországi kisvárosban, Monzában vacsorázott, amikor feltűnt neki, hogy az étterem tulajdonosa megszólalásig hasonlít rá. Magához hívatta, és amikor szóba elegyedett vele, meglepetten vette tudomásul, hogy mindkettejük neve Umberto, egy napon nősültek meg, a feleségük neve Margherita, a vendéglős azon a napon nyitotta meg éttermét, amikor I. Umbertót királlyá koronázták. Az uralkodó meghívta hasonmását a másnapi atlétika versenyre, ám reggel hiába várt rá, szárnysegédje közölte, hogy a másik Umberto egy lövöldözésben életét vesztette. A király épp sajnálkozásának adott hangot, amikor Gaetano Bresci három pisztolylövéssel megölte.

Synchronicity


Noha meglehet, hogy a fenti kis történet nem pontosan így esett meg – jómagam csupán egyetlen forrásban találtam rá utalást –, mégis jól bemutatja a szinkronicitás lényegét. Ehhez hasonló  a Lincoln–Kennedy-párhuzam, mely megjelent újságokban, és egy ideje az interneten is fellelhető több verziója. Röviden idézném a leggyakrabban előforduló állításokat:

– Lincoln 1846-ban, Kennedy 1946-ban lett a kongresszusba választva.

– Lincolnt 1860-ban, Kennedyt 1960-ban választották elnökké.

– Mindkettőjüket a feleségük jelenlétében, pénteken, fejlövéssel ölték meg.

– Lincoln elnököt a Ford Színházban lőtték le; Kennedy elnök épp egy Ford által gyártott Lincoln gépkocsiban ült, mikor lelőtték.

– Booth egy színházban lőtt, és egy raktárban fogták el; Oswald egy raktárból lőtt, és egy filmszínházban fogták el.

– Lincoln elnök merénylője 1839-ben, Kennedy elnök merénylője 1939-ben született.

– Lincoln elnököt A. Johnson alelnök, Kennedy elnököt L. Johnson alelnök követte posztján.

– Lincoln utóda 1808-ban, Kennedy utóda 1908-ban született.

– Mindketten egy gyereket vesztettek el elnökségük alatt.

– Lincoln titkárát Kennedynek hívták; Kennedy titkárát Lincolnnak hívták.

– Mindkét gyilkos teljes neve 15 betűből áll.

– Mindkét gyilkost megölték tárgyalás előtt.

– Haláluk előtt egy héttel Lincoln Maryland államban egy Monroe nevű helységben; Kennedy pedig Marilyn Monroe-val volt.

Terjedelmi okok miatt nem fogunk végigmenni mindegyik kijelentésen, az azonban rögtön tudható, hogy az utolsó állítás hamis. Marilyn Monroe 1962. augusztus 5-én hunyt el, John F. Kennedy ellen pedig 1963. november 22-én követtek el merényletet, tehát nem találkozhattak az elnök halála előtt egy héttel. A fenti lista tartalmaz tárgyi tévedéseket is, ilyen például a két titkár esete. Kennedynek csakugyan volt egy Evelyn Lincoln nevű személyi titkárnője, Lincoln elnök két titkárának neve azonban John G. Nicolay és John Hay volt. Szintén tévesen van megadva Booth születési éve, nem 1839-ben, hanem 1838-ban jött világra; elfogásának körülményei sem egyeznek a fenti állításokkal, Booth ugyanis egy dohányszárító csűrben bújt el, amit üldözői rágyújtottak, az ezután kapott lövés ölte meg.

Láthatjuk, hogy a hihetetlen párhuzam nem állja ki az alaposabb vizsgálat próbáját, bár a helyesbítések után is elég érdekes az összhatás. Az USA elnökeinek sorsa tartogat még egyéb meglepetéseket is. Vegyük szemügyre az alábbi listát:

1840: William Henry Harrison hivatali ideje alatt meghalt.

1860: Abraham Lincoln merénylet áldozata lett.

1880: James A. Garfield merénylet áldozata lett.

1900: William McKinley merénylet áldozata lett.

1920: Warren G. Harding hivatali ideje alatt meghalt.

1940: Franklin D. Roosevelt hivatali ideje alatt meghalt.

1960: John F. Kennedy merénylet áldozata lett.

Vagyis 1840-1960 között minden huszadik évben megválasztott elnök hivatali ideje alatt meghalt, ez a szabály azonban úgy tűnik 1980-ban felmondta a szolgálatot. Tudjuk, hogy Ronald Reagan letöltötte hivatali idejét, és a 2000-ben megválasztott G. W. Bush is a mai napig él.

Ennél sokkal érdekesebb – és kevésbé közismert – a Hitler és Napóleon élete között felelhető párhuzam. Adolf Hitler néhol napra pontosan 129 év különbséggel ismétli Napóleon sorsát, egész 1945-ig, amikor is meghal. Ha Napóleon 1821-es halálához hozzáadunk 129 évet, akkor az 1950-es dátumot kapjuk, ami megint csak arra utal, hogy a 129 éves periódus itt valamiért megszűnt működni.



Nem csak a történelem produkál különös dolgokat. Az egyik internetről letölthető, a Hold felszínéről, a Prinz-kráter közelében készült fotó megdöbbentően emlékeztet Magyarország hegy- és vízrajzi térképére (Lásd: Polaris - A holdbéli Duna és Tisza nyomában). Külön érdekessége a dolognak, hogy az összes nyelv közül egyedül a magyarban használják a „hold” szót földterület mértékegységként és égitestként is.

Nagy vonalakban láttuk tehát, mit jelent a szinkronicitás, noha nem tudjuk, miért történik mindez. Valamiféle rejtélyes rendezőelv működne a háttérben, amely befolyásolja az egymással látszatra semmiféle kapcsolatban nem lévő eseményeket?

A hivatalos tudomány a nagy számok törvényére hivatkozik a magyarázatnál. A világon annyi esemény történik, és olyan sokan élünk a bolygón, hogy az lenne a furcsa, ha nem lennének egybeesések. Luis W. Alvarez Nobel-díjas fizikus valószínűség-számítás segítségével kimutatta, hogy az Egyesült Államokban átlagban naponta tíz véletlen egybeesés történhet, vagyis egyáltalán nem olyan ritkán jönnek létre kisvalószínűségű történések, mint azt hisszük. Szerinte nem kell semmiféle transzcendens szervezőerőt keresni a szinkronisztikus események okaként, ezek szinte szükségszerűen következnek be velünk.



Természetesen nem mindenki fogadja el ezt a megközelítési módot. Egyesek gyűjtik és feljegyzik a véletlen egybeeséseket, ilyen volt például Paul Kammerer osztrák zoológus, aki dokumentálta és osztályozta a szinkronicitásokat. Feltételezte, hogy létezik egy természeti törvény, amely gyűjti, egymáshoz rendeli, csoportosítja a hasonló mintákat és motívumokat felmutató eseményeket.

Nem Kammerer volt az első, aki a témával foglalkozott. 1850-ben Schopenhauer írt egy tanulmányt, ebben kifejti azon elképzelését, mely szerint az ember életét a tervszerűség fűzi egésszé, így a véletlen rendeltetése csupán a sors beteljesítése; vagyis véletlenek nem léteznek.

C. G. Jung pszichológiai szempontból közelítette meg a kérdést, szerinte a szinkronicitás jelenségének oka az emberi tudatban keresendő, a lelki fejlődés egy bizonyos pillanatában – leggyakrabban egy fordulópontnál – a kollektív tudattalan mintái a fizikai világban jelentőségteljes egybeesés formájában nyilvánulnak meg. Az események szerinte a szinkronicitást tapasztaló személy részére komoly üzenetet hordoznak, amit aztán az vagy megért, vagy nem. Jung több ilyen eseményt írt le praxisából elmélete alátámasztására. Az 1930-as évek elején Wolfgang Pauli ismert fizikus szállt vitába vele, levelezésük eredményeként sikerült a szinkronicitás fogalmának meghatározását pontosítani.

Természetesen vannak, akik nem elégednek meg ennyivel, és tovább lépnek: a jelentőségteljes véletlenek nem csak megfigyelhetők és elemezhetők, de szándékosan létre is hozhatók. Szerinte ezen módszer segítségével lehet életünk újabb és újabb fordulóit elérni, az ezeken keresztül vezető úton érhetjük el életünk minőségének javulását és sorsunk beteljesülését. Az általa vázolt folyamatot lelki evolúciónak nevezi, és fontos szerepet kapnak benne különböző meditációs és légzőgyakorlatok, az elmélet pedig egyaránt épít a filozófia, pszichológia, és ezotéria különböző megállapításaira.

Külön fejezetet érdemelne az ikrekkel megtörtént szinkronicitások elemezése. Egy közelmúltban megjelent újsághír szerint New Yorkban egy ikerpár ugyanazon kórházban pár perc eltéréssel szült, mindkettejük gyermeke fiú lett. Több értekezés foglalkozik az ehhez hasonló egybeesésekkel, legtöbbjük esettanulmányokkal igyekszik bizonyítani, hogy az ikrek esetében az egymással oksági kapcsolatban nem lévő, egyazon időben történő események nem a véletlen műveként jönnek létre. Külön érdekesség az 1933-ban született ikerpár, Oscar Stohr és Jack Yufe esete: miután szüleik elváltak, az anya egyiküket magával vitte Németországba, ahol lelkes nácit nevelt belőle, míg testvére az apja hatására zsidó vallásúként élte az életét. Amikor 1979-ben találkoztak, viselkedésük, beszédük, mozgásuk hasonlósága megdöbbentő volt. Az ikerkutatás kapcsán két tudós munkássága figyelemre méltó, Thomas Bouchardo és Luigi Gedda tett sokat a jelenség hátterének feltárásáért. Gedda, aki közel tizenötezer ikerpárt vizsgált meg, a szinkronisztikus történések magyarázatára kidolgozta az „Életóra” hipotézist.

Láttuk tehát, hogy a véletlen egybeesések, vagy másként a kis valószínűségű események kérdésében nem egységes az álláspont. Hogy kinek van igaza? Határozott választ adni erre a kérdésre lehetetlen, mivel az egyik oldal a képletekben rejlő igazságra, a másik pedig a tapasztalat adta bizonyosságra fog hivatkozni, így a probléma továbbra is megoldatlan marad.tarrdaniel.com

A belső béke megteremtésének lehetőségei

"Amikor teljesen jelen vagy, bárkivel is kerülsz kapcsolatba, megérinti őt a jelenléted és a belőled áradó béke. Békéd olyan hatalmas és mély lesz, hogy eltűnik belőle minden, ami nem béke. A világ világosságává válsz. Isten békéjének hordozójává."
/Eckhart Tolle/

Életünk úgy telik napról-napra, hogy rohanunk, idegeskedünk a jövő, a múlt és sok egyéb dolog miatt. Közben nincs időnk megállni, lazítani és azon kapjuk magunkat, hogy minden látható ok nélkül feszültek vagyunk. Az alábbi gondolatok talán segíthetnek megtalálni a rég elvesztettnek hitt belső békénket.

A boldogság és a belső béke szoros kapcsolatban állnak egymással. De mi is a boldogság?

Sokan azt gondolják, hogy akkor lesznek boldogok, ha elérnek egy adott célt, megszereznek egy régóta vágyott dolgot, vagy ha megtalálják az igazi társat az életükben, aki majd boldoggá teszi őket, stb. De a vágyak teljesülése a legjobb esetben is csak az öröm és izgatottság pillanatait kínálják. Azzal, hogy a boldogságunkat mindenféle külső tényezőktől, a jövőbe kihelyezett vágyak teljesülésétől tesszük függővé, éppen az ellenkezőjét érjük el. Távol tartjuk magunktól a boldogságot és frusztráltságot, türelmetlenséget, fásultságot érzünk, mert még nem a miénk az, amiről azt gondoljuk, hogy attól leszünk majd boldogok. Azáltal, hogy várunk valamire, ami még nem érkezett el, éppen a jelen pillanat szépségétől fosztjuk meg magunkat. A folyamatos jövőbe nézéstől és múltban éléstől nem vesszük észre azt, hogy valójában mindenünk megvan, ami a boldogsághoz szükséges, itt és most! Amint elengedjük a félelmeinket, az aggódásunkat és a vágyakozásainkat, megtapasztalhatjuk az élet áramlásának szépségét és csodáját. Azt mondják, hogy valójában kétféle érzelem létezik. Az egyik a félelem, a másik a szeretet. Ahol szeretet van, ott nincs félelem és fordítva.

Mit tehetünk ezért a mindennapokban? Hogyan érhetjük el a félelemnélküliség állapotát és ezzel a belső békénket is?

A nemzetközi hírű békevezető és spirituális tanító, Sri Chinmoy arra kérdésre, hogy Milyen lépéseket tehet az ember, hogy belső békére leljen, a következőket válaszolta:
„Gyakorlati szinten, ne várj el másoktól semmit a fizikai síkon. Csak adj, adj és adj, mint az anya, aki mindent odaad gyermekének, azzal a gondolattal, hogy a gyermek nincs abban a helyzetben, hogy bármit is adhasson cserébe. Ne várj semmit a világtól, csak szeresd a világot, és kínáld fel képességedet, belső gazdagságodat, örömödet. Mindenedet, amid csak van, add a világnak feltétel nélkül. Ha bármit is elvársz a világtól, akkor nyomorultul fogod érezni magad, mert a világ nem ért téged, a világ nem törődik veled. Ha bármit meg tudsz tenni feltétel nélkül, akkor meglesz a lelki békéd. Ez az egyik módszer.
A másik módszer, hogy a szívedre meditálsz, ahol állandó öröm és állandó szeretet honol. Akkor nem fogsz mások elismeréséért sírni. Akkor állandóan belső Forrásodra támaszkodsz, ott pedig végtelen öröm, végtelen szeretet, végtelen béke van. A legjobb dolog, ha a szívre meditálsz. Ez a második megoldás igen hatékony.”
Egy másik gondolkodó, Dr. Gerald G. Jampolsky,  amerikai pszichiáter, író A szeretet tanítása - csak szeretetre taníts c. könyvében pedig így ír erről:
„A belső nyugalomhoz, a megelégedettséghez, az egyre fokozódó szabadságérzethez az kell, hogy leszámoljunk saját régi identitásfogalmainkkal. Valóban test vagyok csupán, amely néhány pillanatig él, azután meghal? Valóban a test szabja meg erőm korlátait, valóban az diktálja, hogyan érezzem magam, az korlátozza be cselekvőképességem határait? Vagy odabent létezik még lehetőség, amely egyáltalán nem ismer határokat, és a boldogságra, a szabadságra való képessége végtelen?
Nincs olyan pont, amelyen a tudat és az akarat egyesült erővel túl ne tudna jutni, mert ha összefognak, a gondolatokat elárasztja a szeretet. Ma már sok olyan rendszer működik, amely elismeri, hogy a test nem korlátozza a tudatot, hogy a szemmel látható, füllel hallható tartományon túl létezik egy másik valóság, amely arra vár, hogy megismerjük, és hogy egyetlen Forrás egyesít minden tudatot egy itt és most is megtapasztalható szinten.”

A 7 alapelv, amit könyvében megfogalmaz, ami segíthet minket a belső békénk és boldogságunk megtalálásában, a következők:

1. Az egészség: belső béke. Következésképpen gyógyulni annyi, mint megszabadulni a félelemtől. Ha azt tűzzük ki célul, hogy a testet változtatjuk meg, akkor megfeledkezünk arról: egyetlen célunk a belső béke megteremtése.
2. Létezésünk lényege a szeretet. A szeretetnek pusztán anyagi ok nem lehet akadálya. Ennélfogva hiszünk abban, hogy a tudatnak nincsenek korlátai, nem létezik lehetetlen, és elvileg minden betegség megfordítható. És mivel a szeretet örök, a halálra sem kell félelemmel tekinteni.
3. Adni annyi, mint kapni. Ha figyelmünket arra összpontosítjuk, hogy adjunk, hogy eggyé váljunk a többiekkel, akkor a félelem megszűnik, és mi képesek leszünk elfogadni a gyógyítást önmagunk számára.
4. Minden tudat összefügg. Következésképpen minden gyógyítás öngyógyítás. Belső békénk magától átsugárzik a többiekre, ha önmagunk számára már sikerült elfogadnunk.
5. Más idő nem létezik, csak a MOST! A fájdalom, a bánat, a depresszió, a bűntudat és a félelem összes többi formája eltűnik, ha a tudat a pillanat szeretetére és békéjére koncentrál.
6. Döntéseinket úgy hozzuk, hogy a bennünk élő békevágyra hallgatunk. Nincs jó vagy rossz viselkedés. Az egyetlen érvényes döntés a félelem és a szeretet közötti választás.
7. Az igazi egészség és boldogság útja a megbocsátás. Ha nem ítélkezünk, elengedjük a múltat, és jövőnket megszabadítjuk a félelemtől. Ha így teszünk, meglátjuk, hogy mindenki a tanítónk, és hogy minden pillanat újabb lehetőség a boldogságban, békében, szeretetben való gyarapodásra.

Ha tudatosan odafigyelünk ezekre a mindennapokban, egyszer csak megtapasztalhatjuk, hogy végre rátaláltunk arra, amit kerestünk. Ehhez álljon itt egy lista kapaszkodónak, amivel ellenőrizhetjük, hol is tartunk az úton. Minél több pontot érzel igaznak, ha magadba nézel, annál közelebb vagy a békéhez. :)
A belső béke jelei
  1. Spontán gondolkodásra és cselekvésre való hajlam; ahelyett, hogy a múlt félelmeiből és tapasztalataiból keresnél válaszokat.
  2. Félreérthetetlen képesség arra, hogy élvezz minden pillanatot.
  3. Elveszíted az érdeklődésed azirányban, hogy mások cselekedeteit megfejtsd, megmagyarázd
  4. Elveszíted az érdeklődésed a konfliktusok iránt
  5. Elveszíted az aggódásra való képességed (ez egy igen erős jel)
  6. Gyakori hálaérzet és az életed minden pillanatának értékelése
  7. Gyakori elégedettség-érzés csak azért, mert létezel
  8. Örömérzet a másokkal és a természettel való kapcsolódáskor
  9. Gyakori mosolygás (általában különösebb ok nélkül)
  10. Növekvő tendencia arra, hogy hagyod a dolgokat megtörténni, ahelyett, hogy te akarnád őket megtenni, kézben tartani mindenáron
  11. Megnövekedett fogékonyság a többiek felől áradó szeretetre, éppúgy, mint a kontrollálhatatlan vágy erősödése, hogy viszont szeresd őket.Jobbveledavilág.hu

Hagyd abba a kifogásokat

 A sikereiről fog mesélni, mert azt szeretné látni, ahogyan az elismerés fénye megcsillan a hallgatói szemében. Küzdelmeiről is szeret beszámolni, hogy együttérzést váltson ki másokból, és hogy igazolja, miért nem sikerült elérnie valamit, amit szeretett volna. Az igazság azonban az, hogy azért panaszkodik, mert nem érzi, hogy megérdemli, amire vágyik. Önbizalomhiánya oda vezet, hogy a panaszkodásával eltaszítja magától azt, amiről azt mondja, szüksége van rá.Panaszmentes világ könyv Will Bowentől könyvében lapozgatunk.
Nagyon fontos, hogy megértsük: ha vágysz valamire, azt meg is érdemled.
Hagyd abba a kifogásokat, és haladj tovább az álmaid felé. Amikor olyanokat mondasz, hogy „a férfiak félnek az elkötelezettségtől”, vagy: „a mi családunkban mindenki kövér”; vagy: „kicsit szét vagyok csúszva”; vagy: „már a tanárom is megmondta, hogy sosem fogok elérni semmit az életben”; vagy: „az apám bántalmazott” – te magad csinálsz áldozatot önmagadból. Az áldozatokból pedig sosem lesznek győztesek. És te döntöd el, melyiket választod.
*
A panaszkodás olyan, mint Epstein mamájának igazolásai a Welcome Back Kotter című amerikai vígjátéksorozatban. Volt ebben a sorozatban egy diák, Juan Epstein, aki gyakran hozott igazolásokat a mamájától, hogy így ússza meg az iskolai feladatokat. Egyszer például ezt hozta: „Epstein nem tudja megírni a dolgozatot, mert egész éjszaka fent volt, és a rák ellenszerét kutatta. Aláírás: Epstein édesanyja.” Természetesen Epstein írta magának ezeket az igazolásokat, hogy ne kelljen dolgozatot írnia. Azért panaszkodunk, hogy kihúzzuk magunkat a felelősség alól. A kifogások legitimnek tűnhetnek, de gyakran nem állnak meg a lábukon, és a fenti vígjátékhoz hasonlóan az a szereplő írja meg, aki elő is adja őket: mi magunk.
*
Ezzel egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy nem hiszem el, hogy a te életedben is voltak kemény, sőt szörnyű dolgok. Sok emberrel történnek ilyenek. Vég nélkül mesélhetnénk ilyen történeteket, anélkül hogy hazudnunk kellene, és ráfoghatnánk, hogy ezek határolják be az egész életünket.
Vagy vegyünk példának egy csúzlit.
Mi határozza meg, hogy milyen messzire lövi ki a kavicsot? A válasz: az, hogy mennyire húztuk ki a gumit. Ha megvizsgáljuk a sikeres emberek életét, azt találjuk, hogy sikereiket sokszor nem a nehézségeik ellenére, hanem éppen általuk érték el. Elfogadták, ami történt velük, és saját gyarapodásukra használták fel. Abbahagyták a panaszkodást arról, hogy az élet mennyire kiszúrt velük, és elkezdték keresni az örömteli dolgokat a nehézségekben. És aki keres, az talál. A csúzlijuk gumija jó hosszúra kinyúlt, de éppen ezért tudtak olyan messzire lőni vele.
Ahhoz, hogy a kavics kirepüljön a csúzliból, el kell engedni.
Neked kell elengedni.
Ugyanez igaz az élet fájdalmas élményeire is.
El kell őket engedned.
Édesvíz

Tudod miért forgatod mindig ugyanazt a lemezt?Mert nem mered elengedni

Hagyd abba a kifogásokat
Neked kell elengedni
Egy bizonytalan ö
Önértékelésű ember, aki kétkedik önmagában és a saját fontosságában, hencegni és panaszkodni fog.
ÁLDOZAT VAGYOK

Van amikor áldozatként tekintünk magunkra amikor  egy probléma  felüti a fejét szerepjátékok kezdődnek el, azt nem véletlenül tesszük: mi mindenképp  ártatlanságunkról teszünk le bizonylatot Úgy tűnik, attól félünk, hogy ha feladjuk a megerősített áldozati szerepünket , veszélybe kerül az ártatlanságunk. Mintha a ártatlanságunk beállítása  megóvna, az ellenkezője pedig veszélybe sodorna bennünket. De kitől akarjuk megvédeni magunkat? Ha konfliktusról van szó, természetesen a másik féltől, azoktól, akiket vádolunk, és akiktől cselekvést várunk. Ez része az emberi játszmáknak  azt hisszük, hogy nem szabad elengednünk áldozatként való beállításunkat, mert akkor elveszünk.
De ez  mögött rejtőzik valami mélyebb,aki előtt felelnünk kell,valahol mélyen belül rejtőzködik a felsőbb Énünk,aki előtt színt kell vallani.,ÉS ADDIG SOHA NEM LESZÜNK SZABADOK ,AMEDDIG NEM INDULUNK EL EGY BELSŐ UTAZÁSRA ,ÉS KEZDÜNK EL A HIBÁINKAL SZEMBE NÉZNI.
Az áldozati szerep egy hárítás.
Első feladatként kezd el szeretni magadat.
Hárítások amik mind azt tükrözik nem nézünk szembe saját magunkkal:
Fogalmam sincs mit kellene tennem ebben a helyzetben,
Én nem vagyok ilyen,te vagy a hibás
Én mindent megtettem bezzeg te..
Ami a legrosszabb hogy befogjuk a fülünket amikor egy probléma van és nem azt látjuk meg benne hogy ez egy
új dolognak lehetne  a kezdete ,hanem a fentiekbe beleringatjuk magunkat,sajnálgatjunk magunkat,és ez így megy egyfolytában.
Mindegy hogy ki miatt vagy szomorú. Minden ember csak eszköz hogy tanítson téged az Univerzum. Addig lesz pozitív vagy negatív érzés- kötödés bennünk az ember iránt ameddig azzal dolgunk van. Ha kiengeded a kezedből az irányítást az nagyon könnyű, áldozat vagy és kész,pedig ha elindulnál a befele,megtalálnád és rájönnél belül kell keresned a megoldást Mindenki tükröt tart nekünk. Ami másban zavar azzá dolgom van,az bennem is bennem van. Most jön a képbe a következő ,azt mondjátok magatokban,bennem?na nem bennem ez meg az nincs. És a lezáró Joly Joker mondat "Egyszerűen nem tehetek mást .Te választottad,vonzottad be az életedbe az ami most van.

Harmóniában önmagaddal

A harmónia összhangot, az egymás mellett létező dolgok békés
együttélését, nyugalmat, testi-lelki egyensúlyt, emberek között és a
világgal szemben megvalósuló kiegyenlített viszonyt, kiegyensúlyozottságot takar.
Mindannyian testi-lelki egyensúlyunk, harmóniánk megtalálására
törekszünk. A változás egy hosszú és nehéz tanulási folyamat.
Gondoljuk végig:
  • Meg akarunk változni, hiszen szükségünk van a változásra
  • Higgyük el, hogy képesek vagyunk megtanulni
  • Határozzuk el, hogy végigcsináljuk, mert jobban fogjuk érezni
  • magunkat.
Testünket, lelkünket és a körülöttünk lévő világ minden egyes elemét
energia alkotja és tartja mozgásban. Harmóniánk megteremtése
érdekében hagynunk és segítenünk kell ezt az energiát szabadon
áramolni.
A teljes kiegyensúlyozottságunk elérése érdekében találjuk meg az
egyensúlyt

  • a körülöttünk lévő világgal
  • a körülöttünk élő emberekkel
  • a testünkkel
  • és a lelkünkkel.

Otthonunk a béke szigete

Életünk minden percében energia vesz körül minket, ez alól lakásunk sem kivétel. Amellett hogy otthonunkat saját ízlésünknek megfelelően rendezzük be, ne feledkezzünk meg róla, hogy szabad mozgást biztosítsunk az éltető energia folyamatos áramlásának.
Ha meggátoljuk az energiák szabad mozgását, az gátlásokat, betegséget,romlást hozhat életünk különböző részterületeire. Az energia folyamatos áramlása pozitív hatást gyakorol ránk. Egészséget, örömet, egyensúlyt,életerőt, jólétet és sikert hoz életünkbe.

Lássuk az alapokat:

1. Végezzünk egy alapos nagytakarítást!

  • Szabaduljunk meg azoktól a dolgainktól, melyeket legalább 2 éve nem vettünk kézbe. A használható darabokat ajándékozzuk rászorulóknak, ez jót tesz lelkivilágunknak is. Azzal, hogy a szükségtelen holmijainktól megszabadulunk, helyet adunk új értékeknek és lehetőségeknek.
  • Ne tartogassunk olyan tárgyakat, amelyekhez rossz emlék társul vagy egyszerűen nem szeretünk ránézni.
  • Dobjuk ki a törött, hiányos, toldott-foldott tárgyainkat, csak a negatív energiákat erősítik.
  • Tisztítsuk meg gondosan az eldugott sarkokat, hiszen itt negatív energiák halmozódhatnak fel.
2. A fény energiaforrás, gondoskodjuk arról, hogy otthonunkba
nagy mennyiségű fény juthasson.
3. Alakítsuk ki úgy otthonunkat, hogy békét és nyugalmat
sugározzon. Érezzük magunkat jól otthon, így gyorsan kipihenjük
a nap fáradalmait, feltöltűdünk és másnap újult erűvel fogadjuk a
reggelt.
4. Tartsunk rendet magunk körül, hiszen a rendetlenségben elakad
a pozitív energia, negatív testvérének azonban nagyon jó
táptalaj.
5. Tartsunk sok egészséges növényt a lakásban. A növények
elszívják a káros energiákat és életerűvel töltik meg a teret.
6. Ha tehetjük, szerezzünk be háziállatot. Az állatok rengeteg
vidámságot adnak, magukhoz vonzzák a káros energiákat és
pozitív életerűt sugároznak puszta létükkel.

Élni és élni hagyni

A Hamlet egyik leghíresebb mondata több igazságot hordoz magában,
mint az gondolnánk. Ha megváltoztatjuk az Élethez és embertársainkhoz kapcsolódó hozzáállásunkat, a világ hozzánk való viszonyulása is megváltozik.
1. Fogadjuk el, hogy nem vagyunk egyformák. Máshogyan
reagálunk bizonyos szituációkra és az Élet nagy dolgairól
mindannyian másként vélekedünk.
2. Ne próbáljuk meg főnökünket, házastársunkat vagy
ismerőseinket megváltoztatni. Nekünk kell megváltozni és
másként kezelni az ő reakcióikat és viselkedésüket.
3. Felejtsük el vagy lépjünk tovább sérelmeinken. Hiába őrlődünk
magunkban napok óta, bosszúságunk tárgyának erről fogalma
sincsen. Az egyetlen, akinek ezzel ártunk, az mi magunk
vagyunk.
4. Az állandó szorongás és elfojtás hosszútávon akár betegségek
forrása is lehet. A legjobb és legegészségesebb megoldás
továbbra is az őszinte beszélgetés.
5. Legyünk segítőkészek. A segítségnyújtás javítja
önértékelésünket, hálás ismerősünk, pedig rengeteg pozitív
energiát sugároz felénk.
6. Legyünk nyitottak és őszinték. Sosem tudhatjuk, ki ismer
megoldást nehézségeink leküzdéséhez vagy ajánl egy számunkra
kedvező lehetőséget.
7. Járjuk társaságba, kapcsolódjuk ki, vegyük észre és adjuk át
magunkat az Élet örömteli pillanatainak.

Ép testben …

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kiegyensúlyozottsághoz testünk, szervezetünk összhangja is hozzátartozik. Egészségünk hatalmas érték, melyet óvnunk, őriznünk és ápolnunk kell.
  • Mosolyogjunk és nevessünk sokat. A kacagás oldja a feszültséget, jókedvre deríti a körülöttünk lévőket és persze ők is visszamosolyognak ránk. A mosolygás nem csak minket tölt fel energiával, hanem azt is, akit megajándékozunk vele.
  • Meditáljunk rendszeresen. A különböző meditációk során kizárjuk negatív gondolatainkat, oldjuk a stresszt és a feszültséget, elindítjuk öngyógyító folyamatainkat és feltöltődünk.
  • Foglalkozzunk testünkkel. Sportolás közben fejlődik a test, csökken a stressz és a feszültség. Válasszunk olyan mozgásformát, amely energiával tölt fel, amelyet nem találunk unalmasnak és fárasztónak. Számtalan sportfajtából válogathatunk.
  • Tisztítsuk meg időközönként testünket a felgyülemlett méreganyagoktól!
  • Ügyeljünk a helyes táplálkozásra. Az egészséges életmóddal, sok gyümölcs és zöldség fogyasztásával hasznos vitaminokat juttatunk szervezetünkbe. Szükség esetén pótoljuk természetes táplálék kiegészítőkkel! Ha szervezetünk optimálisan működik, könnyebben birkózik meg a fizikai és a szellemi munkával is.
  • Rendszeresen szánjunk időt magunkra és kényeztetésünkre.
  • Menjünk el masszőrhöz, kozmetikushoz, relaxáljunk a fürdőkádban halk zene vagy egy jó könyv mellett. Ha testünk szépül, a lelkünk is kivirul.
  • Fogadjuk el testünket. Az örökös elégedetlenség csak bosszúságot és felesleges feszültséget teremt. Ha elfogadjuk magunkat nő önbizalmunk, nyitottabbá válunk és megnyílnak a lehetőségek
  • Sokkal egyszerűbb formában maradni, mint formába jönni. Az állandó mozgás és a testünkkel való foglalkozás legyen életünk állandó része.

… ép lélek

Pozitív gondolataink és érzéseink mozgásban tartják testünk energiáit és közvetlenül hatnak egészségünkre. A lelki egyensúly alapja az
önmegismerés.
1. Tűzzünk ki rövid és hosszú távú célokat. Előbb kisebb, majd egyre
nagyobb és nagyobb vágyakat. A világon bármit elérhetünk, ha
tudjuk, hogy pontosan mit akarunk, teszünk érte és hiszünk benne.
2. Céljaink és vágyaink köszönjenek vissza mindenhol. Ragasszuk ki a hűtőszekrényre, állítsuk be háttérképként vagy tegyük ki a képeket
az íróasztalra.
3. Tisztítsuk meg szókincsünket a negatív gondolatoktól. A „nem
tudom, nekem nem sikerülhet, nem engedhetem meg magamnak”
szófordulatok helyett használjuk pozitív kifejezéseket pl. azonnal
eszembe jut, meg tudom csinálni, futja rá stb.
4. Tegyünk jót embertársainkkal, így fejlődik személyiségünk,
önképünk és feldobja a napunkat.
5. Ne engedjünk negatív dolgokat az életünkbe. A problémás
helyzetekben is lássuk meg a pozitívumot. Jusson eszünkbe, hogy
holnap egy új nap, egy új lehetőség vár ránk. Sokaknak sikerült,
nekünk is fog. Véletlenek nincsenek, mi pedig bármit elérhetünk,
amiben hiszünk és teszünk érte.
6. Gondoljuk át, miben vagyunk a legtehetségesebbek, mivel
szeretnénk foglalkozni. Tanuljunk, informálódjunk a témában és
valósítsuk meg álmainkat. Ha sikerül olyan munkahelyen
elhelyezkednünk, vagy vállalkozást indítanunk, amit szívesen
csinálunk, akkor gyakorlatilag a hobbinkért kapunk fizetést és soha
nem érezzük majd megterhelőnek a munkával töltött órákat.
7. A reggeli felkelést követően határozzuk el, hogy vidám lesz a
napunk, nem hoz ki senki a sodrunkból és könnyen vesszük a nap
kihívásait.
8. Vedd kezedbe az életed irányítását, ez boldoggá és szabaddá tesz.
 
A teljes testi-lelki harmóniát az összhang és a kiegyensúlyozottság teremti meg. Ha megtaláljuk helyünket a világban, jól érezzük magunkat a bőrünkben és biztos környezetet alakítunk ki magunk körül, akkor egy stabil hátteret kapunk. A biztosságérzet hatására fokozatosan javíthatunk életünkön, könnyebben fogadjuk és gyorsabban dolgozzuk fel a problémákat, nyitottabbá válunk, így hatékonyabban vonzzuk be a jó dolgokat életünkbe.okonatura

2013. október 29., kedd

Őszi- Téli hónapok főszereplője:A C vitamin


Már most kezdjük feltölteni szervezetünket a téli hónapokra.
Szent-Györgyi Albert biokémikusként 1920-as évek végén , egy ismeretlen anyagot  fedezett fel a mellékvesében .Szegeden kezdte a kutatást ,olyan növényeket keresett  amiben ez az anyag nagyobb mennyiségben kivonható.
Kutatásai alapján a szegedi paprika 10 liter présnedvéből, 6 és fél gramm savat tudott előállítani. Aszkorbinsavnak nevezte el. Később C vitaminnak. Nagy mennyiségben kezdték előállítani,így a skorbutot ami súlyos C-vitamin hiányban jön létre  kezelni tudták.

A C vitamint szinte minden emlősfaj szervezete elő tudja állítani, de az ember szervezete nem. Vannak  zsírban oldódó vitaminok ezek  az A,D ,E,és a K vitamin. Ezeket tárolja a szervezet a májban és a zsírszövetekben. És vannak a vízben oldódó vitaminok  test nedveiben és vérben oldódik,ezeket a szervezet nem tudja tárolni a felesleg a vizelettel távozik a szervezetből
A C-vitamin vízben oldódó  vitamin,ezt  naponta kell bejuttatni a szervezetünkbe. Természetes C-vitamin forrás: Általában szezonális zöldséget,vagy gyümölcsöt válasszunk:répa,saláta,alma,paradicsom,zeller,citrusfélék,karfiol,brokkoli,paprika,cikória,petrezselyem,kivi  ,és még sorolhatnánk. Bogyóféléink közül a csipkebogyónak nagyon magas a C-vitamin tartalma,itt meg szeretném jegyezni sokan nem tudják hogy a bogyókat csak áztatni szabad(előző este 12 órára langyos vízben áztatjuk),mert a C-vitamin hő hatására lebomlik .

 A jó megoldás a C-vitaminban gazdag ételek készítésére a friss gyümölcsök,zöldségek gyors párolása, vagy csak pirítása.
Fokozott C-vitamin bevitel szükséges ha a stresszes időszakban vagyunk,ha valaki dohányzik minden egyes elszívott cigarettára  plusz 50 milligramm c vitamint kellene számolnia a normális bevitelen felül,alkohol fogyasztás,terhesség,szoptatás,betegségeknél,klimax és még sorolhatnánk.
Fokozott c vitamin bevitelnél tablettával vagy aszkorbinsav vásárlásával pótolhatjuk a hiányát.

 Ha aszkorbinsavat  vásárolunk   jobb felszívódást eredményez  ha pl kicsavarjuk egy narancs levét és abba  szórjuk bele az aszkorbinsavat. Jó hír hogy a piacon  nagyon jó c vitamin készítmények kaphatóak ,olyan készítményt   válasszunk  ami késleltetett felszívódású és valamilyen zöldség vagy gyümölcs pl csipkebogyó lime,vagy citrusfélék természetes kivonatát tartalmazza.
Az aszkorbinsav fokozza szervezetünkben az immunrendszer működését, antioxidáns hatása magas növeli a fehérvérsejtek számát, melyek szembeszállnak a testünket megtámadó kórokozókkal, és fokozza a fehérvérsejtek működését. Jelentősen csökkenti a meghűléses betegségek, gyorsítja a műtétek utáni sebgyógyulást, a bőr kollagénjének képződéséhez nélkülözhetetlen anyag, hiányában a bőrünk töredezett és száraz lesz, segít az égési sérülések, , fogínyvérzés eseténél
A C-vitaminnak nagyon magas az antioxidáns tartalma,és a rákkeltő anyagok szabadgyökeit képes megkötni.
Az ajánlott napi bevitel 60 mg ami a skorbut megelőzésére számoltak ki.

Szent-Györgyi Albert Ő maga eleinte 1.000mg, később 4-5.000mg, idős korára pedig 8.000 mg C vitamint szedett télen-nyáron. 93 éves koráig élt.

2013. október 28., hétfő

Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út...

Sziasztok!
Október 28,29,30,31.-ikei ídőpont foglaláshoz ,ajándékba adunk egy acces Bars kezelést.Pár hely van délután még és hétvégén.
Aktuális blokkoldás ídőpontjai-mély lelki átalakulás
Kezdheted a semmiből. A semmiből, a sehonnan létrejön egy út...
Október havi Aktuális programjaink AZ ALÁBBI LINKEN TALÁLHATJÁTOK MEG:

2013. október 27., vasárnap

Bevonzottam az Ikerlelkemet



Kedves Gabika.

Én is leírom a  történetemet  l!!!
Hasonlóakat éltem meg  én  is :))))Mint az előttem szólók,Ahogy elkezdtem  a blokkoldásokat,éreztem a tisztult energiákat körülöttem és felgyorsultak az események az életembe. megváltozni körülöttem is megváltoztak a dolgok,ahogy mondtad. Amióta járok hozzád sok minden megváltozott.
Én érzem magam körül az energiákat, és tudtam annyit hogy 20 éves  házasság  után ,nem ez mellett a férfi mellet kellene  élnem. Elmentem hozzád,a blokkoldásokra,és az ikerlélek bevonzásra.
Belül magamban,el kezdtem érezni,és látni két fénylő gömböt az egyikbe én voltam ,és át kellett lépnem a másikba,éreztem tudtam,átléptem ,és tudtam őt keresem,ő   az aki az ikerlelkem, s innentől  tudtam  hogy ki az ikerlelkem ..hozzám szólt,és a hangja  ,mintha mindig ismertem volna .
Ami érdekes az hogy az oldások után éreztem mintha közelembe lenne,. Sok minden beindult körülöttem,a blokkoldásra, úgy ahogy mondtad az emberi kapcsolataim is tisztultak .Édesanyámmal jó lett a kapcsolatom.. A férjem  lebukott hogy több éve szeretője van,nem bántam beadtuk a válópert,egyfolytában azt éreztem valahol a közelembe van az ikerlelkem.
A dolog azzal kezdődött, hogy egyre inkább elengedtem a régi kapcsolatom és egyre nyitottabb voltam a sok blokkoldásnak köszönhetően,és már egyáltalán nem féltem  semmitől sem,az felé amit éreztem minden nap erre gondoltam., amitől kereknek éreztem a világom. .nem kerestem senkit sem.... csak vártam Őt és éreztem minden nap az életem vele teljesedik ki... Szembe megvette valaki a házat ,akit nem nagyon láttunk mozgolódni mi szomszédok,(mint utólag kiderült elutazott) Ő. Elég intenzív  volt a találkozás és a felismerés majdnem  elájultam amikor álltam ki az autóval ,a kukáját felborítottam ,kiszálltam hogy felállítsam,ott állt és felnéztem rá ennél intenzívebb felismerés még sose volt az életembe,és amikor megszólalt ismertem a hangot
Rengeteg terhemet leszedtem magamról a blokkoldásokkal,és ahogy megengedtem magamnak a boldogságot ,meg is jött.
Nem élünk még együtt, de ö is érezte,ö annyit mondott szerelem első látásra. Ő így élte meg. És az is érdekes  amíg a megcsalása,és válási cirkuszok voltak  nem ismertem még,
Köszönöm  hogy segítettél,és felerősítettél. Isten Áldjon Téged,és kísérjen utadon érte. Gabriella.

Zsófi

2013. október 26., szombat

. A csendességben él bennünk Isten

Az élet lüktetésében, a pörgésben oly sokan szeretnek részt venni. Elfelejtették Isten csendjét. Pedig tudnotok kell, hogy fontosabb a befelé figyelés. A csendességben él bennünk Isten. A mélységben, a középpontban mindig csend van. A figyelmetek mégis a durva anyagi világ felé fordul. Engeditek, hogy magával ragadjon. Sőt bele folytok és viszitek magatokkal haza, majd otthon is engeditek, hogy a káosz uralkodjon.

Nem a bensőtökbe fordultok ahol a csend van hanem elfogadjátok a zűrzavart. Majd keresitek a benső csendjét és azt érzitek elvesztettétek, Isten elhagyott. Pedig ott van csak a mindennapok terhe elfelejteti veletek őt. A démon azon munkálkodik, hogy így legyen. Ő legyen az ki magával ragad és megtart a káoszban. Ami nem építő jellegű. Nem fejlődsz tőle. Nem leszel általa több.

Ha azt érzed magadra maradtál, Isten elhagyott, az jó mert a belsőt keresed. Megtalálod, csak ne sajnáld magad. Keresd ott bent mert ott van. Soha nem hagyott el. Te sem hagytad el csak a káosz lekötötte a figyelmed. Folyton folyvást ezen igyekszik a démon és te hagyod, hogy hasson rád. Ne engedd meg magadnak a befolyását. Bármit látsz a pulzusod se emelkedjen egy kicsit sem, mert az erő még nagyobb hatást keres amivel elkápráztasson.

Ne engedd meg a ráhatást önmagadra még akkor sem ha piros hó esik. Őrizd meg a belső csendet. Akkor fog a tér is körülötted elcsendesedni, mert nem rémüldözöl, nem tapsolsz az előadáson, csak csendben vagy. A csendesség melyet engedsz kiáradni magadból elhozza az igazi boldog életet. Ha a rossz erő körbe vesz és te benne élsz a csendben, nem lesz rajtad hatalma. Ereje nem töri meg a te csendedet és nem győz le téged.

Az emberek örökké jajveszékelnek és jön a baj. Mintha hívnák a bajt. Sőt bajt a bajra. Hol van a belső csendetek? Hol van a hitetek ami megóvott volna a bajtól? Miért hiszitek el a rosszat előbb mint a jót? Ha nem hiszed a rosszat, nem jön. Ne csak egy napig tartsd meg a hitet, és ne hidd azt hogy rögtön jutalom jár érte. Egész életedben őrizd a hitet és a csendet és a jutalmad, a boldog időszakod is eljön mert a hited gyümölcse lesz az. Te magad köszönd meg magadnak. Te őrizted a belső csendet mely testedben szétáradt, amely viszont őrizte a te világodat hogy a bőség mindennapi vendéged legyen. Isten nálad vett ki egy szobát.






(Ursinyi Júlianna Ágnes)