2013. szeptember 24., kedd

LÉLEKSIMOGATÓ-TANÁCSADÁS










Vannak olyan szakaszai életünknek amikor olyan dolgok történnek velünk amit az ismerőseinkkel nem szívesen beszélünk meg ,kérünk tanácsot. De annyira ki akarna belőlünk törni a fájdalom
Ebből a gondolatból kiindulva hoztuk létre a lélekemelő ,segítő
konzultációnkat.(amiben lehet egy alkalmas,vagy ha kéred több lépcsős lélekemelés)
És mivel sokan azzal a kéréssel fordultatok hozzánk hogy hirtelen történik veletek valami ,akkor jól jönne nektek ha skypon tudnánk beszélni pár szót vagy ,kibeszélni magatokból ami annyira fáj a lelketeknek.
Bele képzeltük magunk ebbe a helyzetbe . És Jöhettek személyesen stúdiónkban,vagy a skypon is a ti kérésetekre rendelkezésetekre állunk,kérhettek skyp beszélgetésre is időpontot,az emailcímónkőn az árakról és időpontokról. EGY ALKALOM 45 PERC ÉS MOST AKCIÓNKBAN ,KEDVEZŐ KUPONOS ÁRON JELENTKEZHETSZ  2013. Október 24-ig .
És most te képzeld bele ebbe a helyzetbe magad ,valami történik veletek úgy elmondanátok valakinek.
Elképzelhetsz egy virtuális parkot ahol leülünk és kiöntöd a LELKED,AZ életről beszélünk.  Elmeséled nekem  a gondjaidat, gondolkodunk az élet értelméről és rájövünk, a megoldásra hogy sokszor minden erőnkre szükség van ahhoz, hogy túléljük a mát, a holnap reményében.

Rájövünk, hogy mindennapjaink taposómalommá váltak, és mi észrevétlen elvesztünk bennük.  Megjelenik egy közös kérdés: vajon mi az oka annak, hogy itt tartunk? Megkeressük a választ ,és segítünk egy szebb élet kialakításában,az első lépést megtesszük,és felépítjük lépésről lépésre.
Megmutatjuk neked a tudatos élet felé vezető utat.

Ha nyitott szemmel élsz, láthatod, hogy mennyire lényeges lenne, hogy az elme alaposan megújuljon, hisz a mostani válság nem más, mint a tudatosság, az elme válsága. Élethelyzetünk az elme válságának manifesztálódása. Ez tény. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat, nem fogadhatja el azokat a tanításokat, dogmákat, melyek ezekre épülnek.

 A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is,EGY TELJES ÁTALAKULÁS KULCSÁT ADJUK A KEZEDBE. Nincs más út. Te döntöd el, hogy menekülsz még, vagy szabaddá válsz. Te döntöd el,  hiedelmek, hagyományok, mellébeszélések mögé menekülsz, vagy felfedezed a látható világ mögötti valóságot!

 Ha elérjük hogy NYISD KI A SZÍVED . Ha felmered vállalni az érzékenységet, azonnal megérint az összes nyomorúság, fájdalom, szenvedés, agresszió, hatalom és uralkodási vágy, vagy az állandóan jelenlévő konfliktus ,rossz párkapcsolat,rossz anyagi körülmények,munka -család problémák..és még sorolhatnám.

 Ha tényleg őszinte vagy, megláthatod, semmit sem változtunk. Még mindig erőszakosak vagyunk, elnyomók, uralkodók, kapzsik, önteltek és csak ábrándokat kergetünk egy jobb világ reményében. Egy helybe topogunk, és mindaz amit változásnak hiszünk, nem más mint az elme köpönyegforgatása. Élethelyzetünk az elme válságának illeszkedése. Az elme válsága csak a megújulással oldható meg. A megújulás nem fogadhatja el többé a régi normákat, a régi mintákat, az évszázados hagyományokat. A megújulás olyan belső forradalom, ami mindent megkérdőjelez, amiben eddig hittél és megkérdőjelezi akár magát a hit létjogosultságát is.

Minden más, csak menekülés önmagunk elől...Vállald hogy szép életet élhess akár holnaptól.

Ezt olvassátok el:http://emelkedjfel1.blogspot.hu/2013/09/ha-nem-dobod-el-szemelyisegedet-akkor.html

https://www.facebook.com/pages/Fordítsuk-meg-a-sorsunkat/360731700698608

2013. szeptember 22., vasárnap

Az ezotéria mely irány illik hozzád-TESZT

1. Milyenek az éjszakai álmaid?

A: Mindig nagyon élénken látom magam előtt a helyszíneket és a berendezési tárgyakat, a ruhákat és a kiegészítőket.
B: Színes, fantáziadús, szimbólumokkal teli álmaim gyakran elég misztikusnak tűnnek, ha reggel visszagondolok rájuk!
C: Pontosan emlékszem az álmaimra, és azt is meg tudom ítélni, hogy melyik álmomra kell hallgatnom és melyik az, amely csak a vágyaimat teljesítette be.
D: Álmomban gyakran érzem azt, hogy útmutatást kapok a spirituális síkokról. Néha elhunyt szeretteim is megjelennek.

2. Szerintem a sors...

A: …olyasmi, amit mi irányítunk és egész egyszerű eszközökkel is befolyásolhatunk.
B: …olyan, mint egy mese: tele van fordulatokkal, de mi döntjük el, hogy a királylány, a jó tündér vagy a hétfejű sárkány szerepét választjuk-e.
C: …kiszámítható és megismerhető. Talán minden eleve elrendeltetett és egy sorskönyv alapján haladunk előre az életünkben.
D: …csak egy sorvezető, amelyben előre meghatároztuk, hogy milyen tanulófolyamatokra van szükségünk. Egy kis ráhatással akár könnyíthetünk is rajta!

3. Az alábbiak közül melyik tevékenységek kapcsolnak ki igazán?

A: A rajzolás vagy a kiállítások látogatása éppúgy feldob, mint egy kis vásárlás valamelyik divatos butikban vagy lakberendezési boltban!
B: A beszélgetés! Az, ha meghallgathatom a barátaimat egy kávé vagy tea mellett, és ha elmondhatom a tanácsaimat én is!
C: A sport vagy bármilyen olyan tevékenység kikapcsol, ami közben gondolkodhatok, elemezhetem a helyzetemet!
D: A meditáció és a relaxáció. Azt szeretem, ha egy olyan világba léphetek be, amely távol áll a realitástól.

4. Ha könyvet választasz magadnak vagy ajándékba, mi az első jellemzője, amit megvizsgálsz?

A: Szépnek kell lennie!
B: Fantáziadúsnak kell lennie!
C: Hasznosnak kell lennie!
D: A mondanivaló a fontos!

5. Nehéz párkapcsolati döntéshelyzetben fordul hozzád egy barátnőd. Hogyan adsz neki tanácsot??

A: Mindenképp azt javaslom, hogy mielőtt dönt, tegyen rendet a lelkében. A legjobb, ha pro-kontra listát ír. Ha pedig változtat az életén, változtasson minden szempontból!
B: Megkérdezem, volt-e már hasonló eset az életében, és elmeséltetem vele, majd én is elmesélem, hogy mit tettem ilyen esetben. A lényeg, hogy a beszélgetés közben kialakuljon mindkettőnkben a válasz.
C: Minden körülményt feltérképezek, megismerem és elemzem a szituációt, mielőtt tanácsot adnék nekik. Ha úgy érzem, hogy pontosan átlátom a szituációt, nem félek megfogalmazni a véleményemet sem!
D: Mindig azt mondom, amit a belső hangom súg, és a barátaimat is arra biztatom, hogy hallgassanak a megérzéseikre!

6. Mit gondolsz Istenről?

A: Az univerzum egészét átható intelligens energia.
B: Ő a legnagyobb szeretet.
C: Pontos tervek alapján irányítja az univerzumot!
D: Minden emberben él belőle egy kis darabka, az isteni szikra!

7. A párod minden ok nélkül meg akar lepni valami aprósággal. Milyen ajándéknak örülsz a leginkább?

A: Egy csokor virágnak vagy egy apró nippnek!
B: Egy színházjegynek vagy egy kirándulásnak!
C: Egy jó könyvnek vagy egy jó romantikus vacsorának!
D: Egy füstölőnek vagy illóolajnak, a lényeg, hogy legyen illata!

Ha a legtöbb válaszod A:
Egy feng shui tanácsadó veszett el benned!
Fontosak számodra a külsőségek, szereted a szépet és igényes vagy a környezetedre! Szívesen megmondod másoknak, hogyan öltözködjenek vagy hogyan rendezzék be az otthonukat, és van is érzéked ahhoz, hogy a csí áramlását te magad tereld jó irányba. Az ezoterikus irányzatok közül a feng shuit és a vaszatit javasoljuk neked, sőt ezeket nemcsak a lakberendezésben alkalmazhatod sikerrel, de alapelveiket az élet valamennyi területén tudod majd alkalmazni az öltözködéstől a névjegykártya-készítésen át a vacsorafőzésig.

Ha a legtöbb válaszod B:
Kártyavető sorselemző képességeiddel érdemes foglalkoznod!
Színes fantáziával és élénk képzelettel áldott meg a sors. Képes vagy egy beszélgetés forgatókönyvét megírni előre magadban akár több változatban is, és rendszerint az egyik fedi is a valóságot. Nagyobb hangsúlyt kéne fektetned a megérzéseidre és a színes képek világára! Ha még nem tetted volna meg, ideje beszerezned egy pakli tarot-kártyát, de a cigánykártya és a Lenormand-kártya is neked való – válaszd, amelyik jobban tetszik! A legjobb, ha minden reggelt azzal kezdesz, hogy kihúzod az aznapi lapjaidat!

Ha a legtöbb válaszod C:
Nézz, nézz az ég felé!
Gyakran adsz tanácsot a barátaidnak, s úgy érzed, az ezotériában is fontos a megmérhetőség és a visszaigazolhatóság? Akkor hozzád az asztrológia, az ezotéria királynője (és legracionálisabb ága) áll a legközelebb. Talán már most is elolvasod a magazinok asztrológiai rovatát, de érdemes lehet továbblépned ennél. Ha netán úgy éreznéd, hogy a csillagok világa túl távoli neked, akkor sikerrel foglalkozhatsz számmisztikával is. Sőt! A két ezoterikus tudomány tudását egyesítő asztronumerológiával is megismerkedhetsz.

Ha a legtöbb válaszod D:
Angyalok és spirituális erők szakértője lehetsz.
Közel állsz a spiritualitáshoz, s igencsak érdekel a misztikum. Pontosan tudod, hogy a világ több annál, mint amit látunk belőle, és azt is érzed, hogy angyalok vigyázzák minden léptedet. Ha elmélyülnél az ezotériában, az angyalkommunikációs irányzatokat ajánljuk neked. Vehetsz angyalkártyát, de akár személyesen is megszólíthatod a spirituális síkokat, és azon se lepődnénk meg, ha médiumi képességeid is lennének. Ha pedig az angyalok világa nem érdekel annyira, az álomfejtésben találhatod meg a neked való irányzatot!
nlc

2013. szeptember 21., szombat

Spirituális Teszt


1. Hisz Ön Istenben?

a., - Isten a vallásos képzelet szüleménye, az életet az evolúció alakította ki, az anyag magasan fejlett állapotában.

b., - Istent egy magasabb rendező elvként látom, amit a létezésben megnyilvánuló gondviselésnek is nevezhetünk.

c., - Igen hiszek, vallásos vagyok, és rendszeresen járok templomba is.



2. Hogyan látja az anyagi helyzetét?

a., - Nincsenek nagy igényeim, a munka és a pénz hajszolásánál fontosabbnak tartom az emberekre fordított időt.

b., - Szeretnék minél több pénzt keresni, hogy magamnak és a családomnak mindent meg tudjak adni, ami az életben jár.

c., - A mai világban a pénz az egyetlen igazi hatalom, ezért mindenek előtt erre koncentrálom az energiáimat.



3. A legtöbb ember Ön szerint:

a., - A legjobb szándéka szerint cselekszik, csak nem mindig tudja, mi is valójában a jó.

b., - Csak magára gondol, és mindenki arra törekszik, hogy a maga hasznát keresse.

c. - Egy magasabb rendező elv szerint él, még ha ennek nincs is tudatában; cselekedetei szükségszerűen ehhez igazodnak.



4. Milyen ember az Ön ideális társa?

a., - Úgy hiszem, hogy az ideális párommal sorsszerűen kell találkozzak. Valószínűleg sem nem külső, sem nem benső tulajdonságok alapján választanék, egyszerűen tudom, hogy „Ő:- Az”.

b., - Fontos számomra, hogy párom jó megjelenésű, és jól szituált legyen, figyeljenek fel rá mások is.

c., - Páromban elsősorban a belső értékeket keresem, a humorérzéket, egyediséget, műveltséget, kreativitást fontosabbnak tartom, mint, hogy hogyan néz ki.



5. Milyennek látja Ön a munkáját?

a., - A munkámat alapvetően pénzkeresési lehetőségnek tartom, miután vége a munkaidőmnek nem nagyon foglalkoztat.

b., - Sorsszerű, hogy éppen itt és ezt dolgozom. Érdekes, hogy bármit is és bárhol is csináltam eddig, mindig volt ott valami fontos tanulni valóm.

c., - Tudatosan választottam a hivatást és a munkát, amit most végzek, számomra fontos, hogy szeressem a munkámat, nem is tudnék mást tenni.



6. Magabiztosnak érzem magam, amikor egy idegennel találkozom, ha…

a., - Csinosan öltözködöm, jó a sminkem, és érzem, hogy tetszem a környezetemnek.

b., - Tudom, miért és kikkel találkozom. Előre eltervezem, mit fogok mondani, és hogy mivel nyerem meg magamnak a másikat.

c., - Elsősorban arra figyelek hogy a másik mit vár a találkozástól, és hagyom hogy az történjen, ami a lehető legjobb az adott helyzetben.



7. Mikor fásultnak érzi magát és fel akar töltődni…

a., - Filmet nézek vagy olvasok, igyekszem magamra figyelni. Gyakran jógázom, vagy meditálok, relaxációs zenéket hallgatok.

b., - Elmegyek a barátaimmal egy nagy beszélgetésre vagy bulizunk egyet, jól kirúgunk a hámból.

c., - Hagyom, hogy belső iránytűm vezessen: - azt teszem, amit abban a pillanatban legjobbnak érzek, akár társaságban, akár egyedül.



8. Az életemet úgy igyekszem tartalmassá tenni, hogy:

a., - Figyelek arra, ami körülöttem zajlik. Törekszem arra, hogy teljesen átadottan legyek jelen mindig ott, ahol vagyok, és abban, ami történik.

b., - Megválogatom az időtöltéseim, szellemi értékeket keresek: előadásokra járok, könyveket olvasok, jó filmeket nézek. Kevés, de közelálló barátom van.

c., - Kihasználom az időmet, mindig csinálok valamit. Célom, hogy minél többet hozzak ki az életből, ezért rengeteg barátom és ismerősöm van.



9. Törődöm magammal, mert…

a., - Az egészséges életmód mellett, pszichés önfejlesztő gyakorlatokat is végzek, és tájékozódok az ezoterikus programok terén.

b., - A lelkiismeretem és legjobb meggyőződésem alapján igyekszem élni, magam és mások számára is a boldogságot keresve.

c., - Rendszeresen végzek testmozgást, diétázom, odafigyelek az alakomra, testsúlyomra és hogy naprakész legyek a napi hírekkel, történésekkel.



10. Szerintem egy spirituális ember…

a., - Őszinte és szeretetteli, tanító és segítő módon figyelembe veszi mások igényeit. Derűs, alázatos, a hangsúlyt a belső értékekre helyezi.

b., - Egészséges, ápolt, jó megjelenésű, és kitűnik a tömegből, mert azt mondják, hogy olyan misztikus kisugárzása van.

c., - Átlagon felül művelt, ismeri az ezoterikus irodalmat, vegetáriánus, rendszeresen meditál és spirituális rendezvényekre jár.



AZ ELÉRT PONTSZÁMOK KISZÁMÍTÁSA

1-es kérdés
a: 1 pont, b: 3 pont, c: 2 pont elért pont:…

2-es kérdés
a: 3 pont, b: 2 pont, c: 1 pont elért pont:…

3-as kérdés
a: 2 pont, b: 1 pont, c: 3 pont elért pont:…

4-es kérdés
a: 3 pont, b: 1 pont, c: 2 pont elért pont:…

5-ös kérdés
a: 1 pont, b: 3 pont, c: 2 pont elért pont:…

6-os kérdés
a: 1 pont, b: 2 pont, c: 3 pont elért pont:…

7-es kérdés
a: 2 pont, b: 1 pont, c: 3 pont elért pont:…

8-as kérdés
a: 3 pont, b: 2 pont, c: 1 pont elért pont:…

9-es kérdés
a: 2 pont, b: 3 pont, c: 1 pont elért pont:…

10-es kérdés
a: 3 pont, b: 1 pont, c: 2 pont elért pont:…

Ide írja az összesített pontszámát! össz pont:…



ÉRTÉKELÉS AZ ELÉRT PONTSZÁMOK ALAPJÁN

10 és 15 pont között:

- Ön jóval inkább materialista, mint a többség, életét leginkább az anyagi lét örömei töltik ki, kapcsolataiban fontosabb Önnek a külső, mint a belső tartalom. Érdemes lenne megpróbálnia kicsit mélyebben látni a világot.

15 és 25 pont között:

- Ön sok tekintetben spirituális érzületű, ám még sokat jelentenek Önnek a kevésbé fontos dolgok is. A múló értékek közt vegye észre a múlhatatlant, befelé figyelve találja meg azokat az értékeket, amik egy teljesebb élet útravalói.

25 és 30 pont között:

- Ön egy igazi spirituális ember! Életét magasabb szempontok vezérlik, képes észrevenni a másokban és a dolgokban rejlő mélyebb tartalmat is. Tartsa meg ezt a szép szokását, éljen mindig boldogabban maga és mások örömére is!

Ha nem dobod el a személyiségedet, akkor nem találhatod meg az egyéniségedet


"Ha nem dobod el a személyiségedet, akkor nem találhatod meg az egyéniségedet. Az egyéniségedet a léttől kapod, a személyiséget pedig a társadalom akasztja a nyakadba. A személyiség által illeszkedsz be a társadalomba. A társadalom nem képes tolerálni az egyéniséget, mert egy egyéniség nem követi őt birkaként. Az egyéniség minősége az oroszlánéhoz hasonló: az oroszlán egyedül jár. A birkák mindig tömegben élnek; abban bíznak, hogy a tömegben otthonra találnak. A tömegben az ember mindig nagyobb biztonságban és védettségben érzi magát. Ha megtámadnak, a tömegben könnyebben megvéded magad. De egyedül? Csak az oroszlánok járnak egyedül. Pedig mindegyikőtök oroszlánnak születik, csakhogy a társadalmi beidegződések teljesen átprogramozzák az elmédet, és végül birka lesz belőled. Kapsz egy személyiséget; egy kényelmes, kedves, szófogadó és nagyon kötelességtudó személyiséget. A társadalomnak rabszolgákra van szüksége, nem pedig olyan emberekre, akik a szabadság feltétel nélküli elkötelezettjei. A társadalomnak azért van szüksége rabszolgákra, mert az őt irányító összes érdekszövetkezet engedelmességet követel."

Merülj magadba és légy tudatos


"Merülj magadba és légy tudatos - másra nincs szükség. Emlékezz mindig önmagadra, úgy kísérjen ez az emlékezés, mint a lélegzés. Elég, ha mindig észben tartod, hogy a múlt értéktelen, eldobnivaló - akkor a jövő is megy vele. A kapu: az itt-most. Az itt-most-on keresztül átléphetsz a világból Isten országába; a külsőből a belsőbe. És akkor hirtelen, akár a piactér kellős közepén, alászáll a kegy temploma: a menny megnyílik, és te feltöltődsz Isten áldásával. Ez bárhol megtörténhet veled. Minden hely szent, minden hely áldott, ha felnyílt a szemed, ha éber vagy, ha éretté váltál."

Soha ne kérdezd senkitől, hogy mi a helyes és mi a helytelen


"Soha ne kérdezd senkitől, hogy mi a helyes és mi a helytelen. Az élet egy kísérlet, magadnak kell felfedezned, mi a helyes és mi a helytelen. Megeshet, hogy helytelenül cselekszel, de szert teszel a tapasztalatra, ami tudatosítja benned, mit kell kerülnöd. Megeshet, hogy valami jót teszel, és azonnal kiélvezheted az áldásait. A jutalom nem ezen az életen túl, nem a mennyországban és a pokolban vár. Hanem itt és most.
Minden tett azonnali eredményt hoz. Csak légy éber, és figyelj. Az érett emberek azok, akik megfigyelték és felfedezték maguknak, mi helyes és mi helytelen, mi jó és mi rossz. És azáltal, hogy ezt felfedezték a maguk számára, mérhetetlen belső tartásra tettek szert. Ha az egész világ mást gondolna, számukra az is közömbös. Megvan a saját tapasztalatuk, ami vezeti őket, és ez elég. " Osho

Mindig abban gondolkodunk, hogy valaki mást szeressünk


"Mindig abban gondolkodunk, hogy valaki mást szeressünk. A férfi a nő iránti szeretetre gondol, a nő a férfi iránti szeretetre; az anya a gyermeke iránti szeretetre, a gyermek az anyja iránti szeretetre; a barátok az egymás iránti szeretetre. De amíg nem szereted önmagadat, lehetetlen bárki mást szeretned.

Csak akkor szerethetsz valaki mást, ha van benned szeretet. Csak akkor oszthatsz meg másokkal valamit, ha rendelkezel vele. De az egész emberiség eszerint a rossz ideológia szerint él, ezért magától értetődőnek vesszük – mintha már szeretnénk magunkat, és a kérdés csak az lenne, hogyan szeressük a szomszédunkat. Ez lehetetlen! Ezért van, hogy annyit beszélnek a szeretetről, a világ mégis csúnya, és tele van gyűlölettel, háborúval, erőszakkal és haraggal.
Ez egy nagy felismerés, ha eljutsz hozzá – hogy nem szereted magadat. Nagyon nehéz szeretni önmagunkat, mert azt tanították, hogy ítéljük el magunkat, és ne szeressük. Azt tanították, hogy bűnösök vagyunk. Azt tanították, hogy értéktelenek vagyunk. Ezért lett olyan nehéz szeretni. Hogyan szerethetnél egy értéktelen embert? Hogyan szerethetnél valakit, aki már el van ítélve?
De el fog jönni. Ha eljön a felismerés, hogy nem szereted magadat, akkor nincs miért aggódnod. Egy ablak kinyílt. Nem leszel sokáig a szobában; ki fogsz lépni a szabadba. Amint megismered a nyitott eget, képtelen leszel tovább egy áporodott világban maradni. Ki fogsz lépni belőle." Osho

Meditációs módszerek


A meditációnak számos értelmezési módja van mind az ezoterikus, mind pedig az autentikus keleti hagyományokban. Az eltérés általában a meditáció gyakorlásának mikéntjében, az alkalmazott technikák működési mechanizmusában mutatkozik meg.

Egy valamiben – általában – azonosak az értelmezések: a meditáció a tudatos gondolkodás (az elme), az érzékszervi tapasztalások „kikapcsolására” való törekvés. Eme célt alapvetően háromféle módon igyekeznek elérni a különféle módszerek: koncentrációval-erőlködéssel, kontemplációval-elmélkedéssel és az előző kettőtől teljesen eltérő automatikus túllépéssel, az „Ön-Transzcendálással”.

E három meditációs típusnak jellegzetes – és egymástól teljesen eltérő – szubjektív (tapasztalási) és objektív (testi) hatása van, kedvenc témámnál, a meditáció agyfiziológiai hatásánál maradva alább ezekről lesz ismét szó.

Prof. Dr. Jonathan Shear a Kalifornia Egyetem filozófia professzora egyike azon kutatóknak, akik a különféle meditációs módszereket vizsgálják. Jonathan professzor 1960 óta kutatja a meditációs módszereket. Egyik, 2006-ban megjelent tanulmányában igazolta, hogy a meditációs technikák egymástól eltérő szenzoros és kognitív folyamatokat igényelnek.
Dr. Fred Travis agykutatóval 2010-ben megjelentközös tanulmányukban arra is rámutattak, hogy a módszerek neurofiziológiai hatásai is egymástól teljesen eltérőek. Egy másik kutatópáros, Dr. David Orme-Johnson és Walton pedig 1998-ban a különféle meditációs módszerek okozta viselkedési eredményeket vizsgálta. Travis és Shear végül 2010-ben a háromféle meditációs módszerre karakteresen jellemző EEG-mintákat, kategóriákat alkotott meg.

A meditációs módszereket kutató tudósok is tehát már tényként kezelik azt az állítást, miszerint nem egyforma hatásúak a különféle meditációs módszerek. Alább a meditációs módszerek három alapvető típusa – működési mechanizmusaik, és az agyfiziológiai hatásaik.

1.: Koncentrációt, összpontosítást igénylő meditációk

E típusba tartozó módszerek (pl. Zen, Buddhista Együttérzés Meditáció) a meditáció tárgyán történő figyelem-fenntartást elmebéli kontrollal, erőlködéssel valósítják meg. Agyfiziológiai hatásuk: béta2 (20-30 Hz) és a gamma (30-50 Hz) EEG-frekvenciasávok együttes aktivitása.

A béta2 és a gamma a figyelem tartós ellenőrzésével, fenntartásával, és a meditáció tárgyára való összpontosítással hozható összefüggésbe. A koncentráció miatt e módszereknél történik meg legnehezebben az elme lecsendesedése a fokozott mentális aktivitás, a meditáció tárgyára történő fókuszálás miatt.

2.: Kontemplációt, elmélkedést igénylő meditációk

A második típusba tartoznak az elmélkedős, vagy éberség-alapú módszerek, néhány ismertebb ezek közül: Zazen, Mindfullness, Vipassana.

E módszerek lényege a meditációs tapasztalatok, a meditáció tárgyának ártatlan, szenvtelen szemlélése, intellektuális analizálás nélküli megfigyelése. Agyfiziológiai hatásuk: elülső agylebenyi théta (5-8 Hz), és emellett (a Vipassanát kutató Cahn, Delorme, és Polich tudósok szerint) több mint 10 év „profi” Vipassana-gyakorlást követően gamma (30-50 Hz) EEG-aktivitás.

Az elmélkedős módszerek bár irányított kontrollt nem alkalmaznak, a mentális aktivitás terén az elme mégis aktív marad, hiszen egy adott gondolaton, vagy valamely megfigyelésen (például a légzésen), magán a meditáció tárgyán kell „ringatózva, szabadon” maradni.

3.: Automatikus, „Ön-Transzcendáló” módszerek

A Transzcendentális Meditáció (TM) technikája, valamint Travis és Shear szerint a Csikung tartozik e harmadik csoportba. A TM erőfeszítést, mentális kontrollt és elmélkedést, szemlélődést vagy megfigyelést sem alkalmaz, a gyakorlatra erős alfa1 EEG-koherencia jellemző. Az alfa1-koherencia a csökkenő, lenyugvó mentális tevékenység és a mély pihenés együttes jelenlétével azonosítható.

Míg a koncentrációs és az elmélkedős módszerek egyaránt igényelnek némi mentális erőfeszítést (utóbbinál: a koncentrációhoz képest könnyedebb kontrollt), az automatikus, „Ön-Transzcendáló” módszerek – így a TM – magát a meditációs folyamatot is túlhaladja, innen a „transzcendentális” szó értelme: túllépni. Travis és Pearson kutatók a TM-et a tapasztalat nélküli éber tudatosságként, az alacsony stressz-szinttel és -válaszokkal párosított transzcendentális, vagy tiszta tudatként jellemzik. A Csikung egy igen lágy és könnyed meditatív mozgásforma, e könnyedség ad magyarázatot az alfa-koherenciára.


Dr. Fred Travis egyik prezentációjában – a rendelkezésre álló EEG-méréseket bemutatván – agyfiziológiai szempontból hívta fel a figyelmet arra, hogy a TM esetében (a tiszta tudat megtapasztalásra terén) nincs kezdő vagy haladó szint, így nem az egyén szellemi képességétől, „kitartástól” függ a TM gyakorlatának sikeressége.

Azért nem attól, mivel a TM nem a kognitív képességeket használja, hanem az elme természetét, tendenciáját, mint ahogy Maharishi, a TM alapítója is fogalmaz, egyben e blog mottójaként használom a lényeget tömören megfogalmazó mondatát: „Az elmét nem kontrolláljuk, hanem elégedetté tesszük”.

Bal oldalt: 18 éves személy, aki a TM-et 4 hónapja gyakorolja. Jobb oldalt: újfent egy 18 éves személy, aki a TM-et 8 éve gyakorolja. Az ábra agyfiziológiai szempontból teljesen egyforma hatásra mutat rá a TM gyakorlása alatt.

A „haladó” szint a meditáció hatásának – a mély csendnek-nyugalomnak – a cselekvésben, a hétköznapi tudatállapotokban történő stabil alapként történő megjelenésével azonosítható:

Bal oldalt: 18 éves személy, aki a TM-et 4 hónapja gyakorolja. Jobb oldalt: újfent egy 18 éves személy, aki a TM-et 8 éve gyakorolja. A 16 elektródás EEG-mérések mindkét személy esetén a TM-gyakorlást követő nyitott szemmel történő ülés közben készültek.

A magyar sajtóban nemrég megjelent számos hír, melyek a meditáció agyra kifejtett hatásairól szóltak. A fentiekkel ellentétben gyakorta használják a kutatást végzők a „gyakorlott meditáló” és a „meditáció folyamata nehéz” kifejezéseket: „az önmegfigyeléssel és önellenőrzéssel összefüggésbe hozható agyterületeket a gyakorlott meditálók aktiválni tudták, viszont a kezdők nem” – olvasható az Origo-cikkben.

„Az emberek gyakran kérdezik, hogy mit csinálok, amikor ülök csukott szemekkel? Nem hiszik el, hogy ez egy kemény munka, folyamatos mentális erőfeszítés, erőteljes belső figyelem” – igazolja a fentieket egy másik Origo-cikkbenEilen Luders kutató.

Mivel az elme alaptermészete szerint elkalandozik, nehéz egy pontra fókuszálni. Így érthető meg a koncentrációt, és az elmélkedést használó meditációk esetén a „gyakorlott” és a „mentális erőfeszítés” szavak lényege, és a specifikus hatások létrejötte – specifikus mentális funkció specifikus, célzott hatást fog kiváltani. Egyetlen általános hatás jelen van, ez pedig nem más, mint a félelem-központ, az amigdala aktivitásának csökkenése. A háromfajta meditációs módszerek mindegyikénél megfigyelhető ez a hatás, és az, hogy a frontális agyterületek kezdenek az adott EEG-spektrumban aktívak lenni.


A széles spektrumú alfa-koherencia = szamádhi

Az elmúlt több mint 40 évben a TM-et gyakorló egyéneken végzett agyfiziológiai tudományos kutatások a tiszta tudatot, a gondolat vagy érzékszervi tapasztalások nélküli éber mély csendet a széles spektrumú, mindkét agyféltekére kiterjedő – azokat egymással szinkronba hozó – alfa-koherenciával azonosították. Ez a „pihenő éberség” fiziológiai állapota.

A jóga-hagyomány fogalmát használva: ez maga a szamádhi. A jóga célja. A különféle meditációs módszerek vizsgálatára fókuszáló agykutatók – a szakfolyóiratokban megjelent publikációikban – a koncentrációt és a kontemplációt használó módszereket figyelembe véve, nem számoltak be alfa-EEG-koherenciáról. Ez érthető a fentiek után, hiszen a meditáció tárgyául szolgáló mentális aktivitások, a különféle kognitív folyamatok aktívan tartják az elmét.

A TM-gyakorlókon végzett hosszú távú agyfiziológiai kutatások azt igazolták, hogy a meditációt több éve gyakorlók mentális kognitív EEG-jellemzői egy igen érdekes mintázatot vesznek fel: egyre több spektrumban alfa1-mintázat, koherencia jelenik meg. Ez a neurofiziológiai magyarázata annak, hogy a mély csend, a pihenő éberség miképpen „kúszik” a különféle aktivitások alá.

A pihenő éberség, a szemtanúskodás az idő haladtával kezd megjelenni a hétköznapi aktivitások felett. A relatív élet kezd kiteljesedni a transzcendentális határtalanságban. A kis én kezd nagy Énné válni. Az egyéni elme Kozmikus Elmévé válik. A szív-érték, az érzelmek kifinomodnak. Nincs jelen a tapasztalat tárgyával történő azonosulás, a Látó csak önön határtalan természetével azonosul, abban megalapozódva szem-tanúskodik minden felett...

Következtetés: mire jók a meditációk?

Azon meditációs módszerek, melyek célzott mentális képességet használnak a folyamat részeként, így az elme utasítását követvén az agyban, mint fizikai szerv végrehajtó funkcióiban, hatásként is megjelennek a módszer sajátosságai, ezek a technikák specifikus képesség-fejlesztésre valók, ezekben viszont – főleg az évezredes tradíciókból származóak – igen hatékonyak. Hatásaik ennek megfelelően – az élet teljességét tekintve – nem egységesek, széleskörűek, hanem elszigeteltek, bár ez az elszigeteltség az erőfeszítések és a kitartás eredményeképp kezd feloldódni. Gyakorlásukhoz, a specifikus hatások megjelenéséhez – mint fentebb olvasható – kitartás és idő szükséges.

Ezzel ellentétben mindazon módszerek – így például a Transzcendentális Meditáció –, melyek valóban beteljesítik működési mechanizmusaik miatt a meditáció autentikus irodalmakban olvasható célját (az elme és az érzékszervek teljes lecsendesítését), nem specifikus, hanem általános és egységes hatásokat eredményeznek az élet minden területén.

A meditáció gyakorlati folyamatának egyetlen célja, a tiszta tudat már a meditáció (a TM) megtanulásának első alkalmával-gyakorlatával teljesül. Nincs a folyamatnak semmilyen más célja, nem számít semmilyen extrém tapasztalás, csak a mély csend. A TM-et egyetlen végcélként azért gyakoroljuk, hogy a meditáció által nyújtott mély csend megjelenjen a hétköznapi aktivitások során is – jelen legyen a három relatív tudatállapot (ébrenlét, alvás, mélyálom) mindegyikében, minden körülmény között. Ehhez viszont a csendet és az aktivitást kell váltogatni, felkészítvén az idegrendszert arra az üzemmódra, amikor egyszerre pihent, és egyszerre dinamikussá válik.


Mindezt könnyedén, nem erőlködve. A csendben megalapozott aktivitás olyan fokú rugalmasságot ad mind az elme, mind pedig a test számára, ami páratlan hatásokkal jár.

Ezzel magyarázható a TM széles körű, az élet minden területét magába foglaló hatása. A TM-re épülő, szó szerint haladó program, a TM-Szidhi viszont már célzott képességfejlesztésre való.

A TM-Szidhi arra tanítja, képzi ki az idegrendszert, hogy a mély csendet megtartva, az elme finom szintjén végezzük a cselekvéseket – a jóga szavait használva, ez maga a szanjama. Így teszi az idő haladtával a TM–TM-Szidhi a tudattalan elmét tudatossá, így ébreszti fel az emberi agy alvó neuronjait – a mély csendben, a rendezettségben történő cselekvéssel...

http://meditacio..hu

Elindult a fénytestek felvétele


"Elindult a fénytestek felvétele. Márciustól kezdve az emberi testek sejtjeinek fényfelvevő képességén dolgoztunk. indez annyit jelent, hogy a sejtek a meglévő "fénytároló" szekvenciák mellé plussz tárolókat kaptak Grálkehely és Sacra Korona formájában, melyek a tórikus rendszer két alapmintázata.

Grál kehely - Ősi Dns minták kódjainak fogadóhelye, melyek épp ezekben a pillanatokban játszanak nagy szerepet. A teljes test egy " Fény tunningot" kap. A Fény ezekben a tartókban tárolódik.

Sacra Corona - mint az Ősfény, az igazság Fényének megtartója.

Elindultak a kitelepítések a Földről. Éjszakánként már minden lélek, kinek gondolatai és ezáltal Fénytest felvétele megtörtént vagy éppen történik más bolygókon ismerkedik Új Hazájával.
A Fénytestet éppen felvevő testekben a Lélek szédül, hányingere lehet. Ilyenkor a legjobb amit tehetsz, hogy átalszod. Eddig három napnál tovább senkinél sem tartott.

Az utóbbi két hétben sokan lettek visszavonva a teremtésből egy hirtelen halállal baleset vagy önkezű cselekedetek által. Az önkezűség most nem úgy értékelődik, mint eddig, mert a teremtéssel és a végső Teremtő beleegyezésével történik. Ezek a testek már nem kompatibilisek az új fénnyel, ezért kivonásra kerülnek, kerültek.

A Hit Ereje határozza meg, ettől kezdve mi lesz a Te I G A Z S Á G O D és VALÓSÁGOD.
Gondolataid és hited most létfontosságúak. Ezektől függ, a Teremtés ezen a szinten együtt működik e Veled és Benne Fény formájában. Épp a hetedik dimenziós Erő kerül beépítésre a testekben mely 47,2 Hrz.

Vannak kik épp most találják meg az ikerlángjukat. Van aki azt hiszi nem találta meg, de közben már lélekszinten össze is olvadt Vele. EZEK A SZEMÉLYEK EGY MÉLY LELKI BÉKÉT ÉS KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGOT ÉLNEK MEG. Ebben a 25.92o éves ciklusban a Teremtés a kor végén két ütemben küldött le olyan lelkeket, kik már az ikerlángjukkal érkezte a Földi világba.

Az első ütem a 8o-as évek, amikor az indigó gyermekek jöttek közénk.
Az Ő aurájuk épp ezért speciálisan egyöntetű indigókék, mert együtt vannak a Teremtő párjukkal és ez által kiegyensúlyozódat egy Istenanyai minőségű burokkal.

Ezek a gyermekek, kik azóta már felnőtté cseperedtek ezért nem mozdulnak a párkapcsolat irányában. Teljes egyensúlyban várakoznak a fináléra.

A 9o-es évek is tartogatott csodákat kristálygyermekek formájában. Ezek a gyermekek egytől egyig már világosodtak meg földi testben, azért "szivárványos" az aurájuk. Olyan mint egy csiszolt kristály, melyen a spektrum összes színe megcsillan.

Gondoljatok csak a Pálosokra, kik az Égi "Menyegzőt" , a megvilágosodást követő Mennyekbe vétetést megelőző aurát nevezték szivárványtestnek.

Ezen energetikai rendszer egy továbbfejlesztett változatával érkeztek a kristálygyermekek.
A legújabb ember aurája a harmadik változat a szivárvány és kristály után. A szívből kiinduló tórusz (prózaian talán az autóbelsőhöz hasonlatos leginkább) elkezd először jobbra, majd balra pörögni. Így lép üzembe.

Ezen művelet után készen áll a T E R E M É S R E .
Ekkor a hét vagy több meglévő csakra (energiacsokor) összeolvad és egy kristályos gyémánt burkot alkot, mely valójában tórusz.



A tórusz felülete mint rombusz alakú csiszolatokból áll.

A tórusz közepe a Teremtés színhelye.

Szívszeretet által itt teremtünk mindent, gondolataink alapján hitünk szerint.
Először legyetek óvatosak majd nagyok a Teremrésben.
istengyermek..hu

2013. szeptember 19., csütörtök

A szeretetlenség visszavonása (osho)


Nem szeretünk. De nem ez az egyetlen probléma. Szeretetlenségben élünk. Ezért először is láss neki eldobálni mindent, amiről úgy érzed, hogy szeretetlenség van benne. Minden állásfoglalást, minden szót, amit megszokásból használtál, de most hirtelen kegyetlennek érzel – dobj el!

Mindig állj készen arra, hogy kimondd: “Sajnálom.” Nagyon kevesen tudják ezt kimondani. Még amikor úgy tűnik, kimondják, akkor sem teszik. Sokszor csupán egy társadalmi formalitás. Valóban azt mondani: “Sajnálom”, hatalmas megértést jelent. Azt mondod vele, hogy valami rosszat tettél – és nem csupán udvarias igyekszel lenni. Visszavonsz valamit. Visszavonsz egy tettet, amelyet elkövettél, visszavonsz egy szót, amelyet kimondtál.

Tehát vond vissza a szeretetlenséget, és amint megteszed, számtalan egyéb dolgot látsz majd – hogy ez valójában nem annak a kérdése, hogyan szeressünk. Csupán annak a kérdése, hogyan ne szeressünk. Olyan; mint egy ág, amelyet kövek és sziklák fednek. Eltávolítod a sziklákat, és az ág virágzásnak indul. Már jelen van.

Minden szívben van szeretet, mert anélkül nem létezhet a szív. Ez az élet lüktetése. Senki sem létezhet szeretet nélkül; ez lehetetlen. Alapigazság, hogy mindenkiben van szeretet, hogy mindenki képes arra, hogy szeressen és szeressék. De néhány szikla – rossz neveltetés, rossz hozzáállás, okoskodás, ravaszság, ezer és egy dolog – elzárja az ösvényt.

Vond vissza szeretetlen tetteidet, szeretetlen szavaidat, szeretetlen gesztusaidat, és hirtelen szeretetteljes állapotban találod magadat. Számtalan olyan pillanat jön el, amikor egyszer csak azt látod, hogy valami pezseg – az volt a szeretet egy rövid pillantásra. És azok a percek lassan-lassan hosszabbá válnak. – osho

A fájdalom csak azért van, hogy éberebbé tegyen


“A fájdalom nem azért van, hogy szomorúvá tegyen, ne feledd. Ez az a pont, ahol az emberek mindig eltévednek… A fájdalom csak azért van, hogy éberebbé tegyen – mert az emberek csak akkor válnak éberré, amikor a nyílhegy mélyen a szívükbe hasít, és megsebzi őket. Egyébként nem ébrednek fel. Amikor az élet könnyű, kényelmes és zökkenőmentes, akkor kit érdekel? Akkor ki törődik az éberséggel? Amikor a barátod meghal, az egy lehetőség. Amikor a szerelmed elhagy… azok a sötét éjszakák, amikor olyan magányos vagy… annyira szeretted őt, mindenedet kockára tetted érte, és most hirtelen nincs többé veled. Magányosságod sírásában… ott a lehetőség; ha jól használod, tudatossá tesz. A nyíl hegye fájdalmasan éget – használd fel. A fájdalom nem azért van, hogy nyomorulttá tegyen, hanem azért, hogy tudatosabbá válj! És ha tudatossá váltál, minden szenvedés eltűnik.” (osho)

Megbocsátás

A félelem gyengítő energiája mellett van egy másik érzés, ami lesújtó erővel hat ránk, meghatározza, sötétre festi pillanatainkat, életünket egészen addig, míg meg nem értjük, s ez által átalakítva azt meg nem szabadulunk tőle. Ez a DÜH, más szóval harag. Érdemes foglalkozni vele, hiszen a félelemhez hasonlóan alacsony rezgésszintet eredményez, amiről már tudjuk, hogy életünk alakulására egyáltalán nem kedvező hatásokkal bír. Ráadásul blokkolja fejlődésünket, tévutakra visz, eltakarja, leplezi a Valóságot.

Amikor dühös vagy valakira, nézd meg MIÉRT tulajdonképpen? Azért, amit a másik tett? Vagy esetleg azért, ahogy a tette rád hatott? Én úgy gondolom, ez az utóbbi az igaz. Soha nem a másikra haragszunk. Gondolj végig egy helyzetet, amiben valaki feldühített, vizsgáld alapossággal, figyelemmel – mi is történt valójában? Tényleg őrá haragszol? Vagy magadra, amiért belevitted magadat ebbe a helyzetbe, nem hallgattál a megérzéseidre, félreismertél valakit, ráadásul nem először, vagy csalódtál, mert nem teljesítette be hozzá fűzött reményeidet, álmaidat, vágyaidat, kudarcot vallottál valamiben újra? Vagy netalán tükröt mutatott, amivel nem szívesen szembesülsz? És sorolhatnám… Gondold végig, mi van, ha igaz, amit mondok, s ilyenkor nem a másikra haragszol, hanem ÖNMAGADRA?

Tudom, nehéz ezt beismerni, elfogadni, hiszen sokkal egyszerűbb a másikban keresni a hibát, másra mutogatni, kígyót-békát kiabálni rá, ítélkezni felette. Ez roppant könnyű megoldás, de nem visz hosszú távon messzire. Amikor vadul másra, másokra mutogatsz, emlékezz a régi buddhista bölcsességre, miszerint: nézd meg a másikra mutogató kezedet, s látni fogod, csupán egyetlen ujj mutat rá, három pedig önmagadra irányul! Tiszta kép… a másikról mondott ítélet önmagadról, önmagadnak szól.



Ha ezt veszed alapul, a harag téma egészen más megvilágításba kerül. Valakire dühös vagy, s ez elvisz önmagad megértéséhez. Persze, csak ha hajlandó vagy szakítani a hagyományaiddal, s mostantól a felelősséget nem hárítani, hanem felvállalni akarod. Ezek után jöhet csak a Megbocsátás.

Ha haragszol valakire, akkor valamikor meg kell érkeznie a megbocsátásnak is, hiszen amíg ez nem történik meg, nem nyughat a lelked, nem lehet béke benned, s így napjaidban sem, hiszen beárnyékolja a Bűntudat. Alaposan megtanultad a leckét, pici korodtól tanították a bocsánatkérést, magadévá is tetted, képes is voltál rá rengetegszer az életedben, csak közben azt nem értetted, miért van az a furcsa, gyomorremegős érzés benned, amikor bocsánatkérésedre válaszul megérkezett a ‘nem haragszom’ válasz. Megértheted, ha megnézed, mi játszódik le, amikor most már felnőtten úgymond ‘megbocsájtasz’ valakinek a ‘bűnéért’.

Amikor nagylelkűen megbocsájtasz az ‘ellened vétkezőnek’, semmi más nem történik, mint hogy burul az egyenrangúság ebben a kapcsolatban. Fölé emelkedsz, lenyomod, s még inkább tudatosítod a másikban, hogy te mennyire nagyon nemes és jó vagy, ő pedig ezzel ellentétben mennyire nem az. Érdemes ezek mentén végiggondolni, hányszor kötelezik a felnőttek a gyerekeket bocsánatkérésre, s hogy miért is?! Hiszen a szülő-gyermek kapcsolat nem hatalmi játszma, ha valami, hát ez nem erről kell hogy szóljon az életünkben, épp elég az, ami kívülről érkezik…

De hát akkor mit tegyél, hiszen a megbocsájtás szükséges, mert egészen addig fogságban tart a düh, harag, egészen addig mérgez, amíg meg nem bocsájtasz. Most, hogy már tudod, a dühöd, haragod, bosszúságod, ítélkezésed tulajdonképpen nem a másiknak, másikról szól, hanem önmagadnak, önmagadról. Így egyszerű a megoldás: nem a másiknak, hanem ÖNMAGADNAK KELL MEGBOCSÁJTANOD! Minden apróságért, minden nagy felismerésért, érzésért, ami egy másik emberen keresztül így érkezik meg hozzád. Csak mondd ki: ‘megbocsájtok magamnak a kudarcomért.. megbocsájtok magamnak azért, mert hagytam, hogy becsapjanak… megbocsájtom magamnak, hogy nem vettem észre… stb. Ha figyelsz, mindig pontosan fogod tudni, mikor miért kell megbocsájtanod önmagadnak.

Amikor sikerül megbocsájtanunk magunknak, akkor születik meg az Elfogadás. Önmagunk elfogadása. Sokszor hallhattál már arról, mennyire fontos a másik elfogadásának képessége, de ahhoz, hogy ez Valóban sikerülhessen, mindenek előtt és felett Önmagadat kell elfogadnod. Ha ez sikerül, nem lesz több düh, gyűlölet, ítélkezés – csak az a tiszta lap önmagad számára, amivel a világra érkeztél.

Hófehér, tiszta lappal érkezel a világba, nincs bűntudat, harag, szégyen, csupán nyitott, befogadó, felszabadult, boldog lelked. Aztán a külső körülmények hatására ez az énkép lassan, de biztosan megváltozik, kialakul a hitrendszered, összezavarodsz, bezárkózol, félsz, már azt sem tudod, ki vagy, ELSZIGETELŐDSZ, mert nem bírod már mások ítéleteit feldogozni, s egy palánk mögé húzódva remegő gyomorral bizalmatlanul pillogsz a világra, az emberekre, s egyetlen dologra vágysz mérhetetlenül: a TISZTA LAPRA.

Hát, itt az ideje, hogy ne várj tovább, ne másoktól várd a vágyott tiszta lapot, hanem teremtsd meg magadnak!

„Az Örökkévalóság szemében nincs vétek. Nem vétkezhetünk, mert ajándékba kaptuk az emberi életet, amelyben felfedezőúton vagyunk. Megfigyelhetjük, mi történik, és anélkül, hogy ítélnénk fölötte, eldönthetjük, hogy rossza az íze, a szaga, vagy az általa keltett benyomás nem felel meg a mi utunknak. Mondjunk rá áldást, és menjünk tovább. Így tehetünk eleget a mindenkit átölelő szeretet parancsának. Ez nem azt jelenti, hogy szeretnünk kell valakinek a tetteit vagy a viselkedését, de ne nevezzük rossznak. Ez nem tartozik az utunkhoz. Ne pazaroljunk rá energiát, se szóban, se tettben, se gondolatban.

Ha ítélünk, akkor meg kell tanulnunk megbocsátani is. Megbocsátani másoknak, megbocsátani a helyzeteknek, megbocsátani önmagunknak.

Ha csak figyelünk és nem ítélünk, nincs szükség megbocsátásra. A megfigyelés kéz a kézben jár a megértéssel, annak a tudásával, hogy mindenben a tökéletes Isteni Rend uralkodik. Csak a mi halandó elhatározásunkon múlt, ha nem nőttünk fel a tökéletességünkhöz. Naponta közelíthetünk lehetőségeinkhez, és velünk együtt lesz tökéletesebb a világ, amíg a csodaszép aranykör szemünk láttára vissza nem tér önmagába.’
Marlo Morgan

2013. szeptember 15., vasárnap

Saját kézbe az irányítás


"Kerüld azokat, akik helyetted akarnak dönteni; vedd saját kezedbe az irányítást. Neked kell döntened. Valójában éppen a döntés során születik meg a lelked. Amikor mások döntenek helyetted, a lelked tompa marad, alszik tovább. Amikor elkezdesz te magad dönteni, élesség születik. Dönteni annyit jelent, mint kockázatot vállalni, azt jelenti, hogy tévedhetsz - ki tudja? -, ebben rejlik a kockázat."Osho

Agyteszt

Agyteszt

Az alábbi egy érdekes jelenség,
és minél tovább gondolkodik rajta az ember, annál meglepőbb.
Csináld végig komolyan az alábbiakat:
Ne kapkodj, kövesd az instrukciókat!
Fejben végezd el a számításokat, a lehető leggyorsabban.
Ha segít, hangosan is számolhatsz.
Egyenként hajtsd végre az alábbi instrukciókat.

Kezdjük!




Mennyi

2+2?


4+4?


8+8?


16+16?


Gyorsan gondolj egy számra 12 és 5 között!



Kész? Menj lejjebb.


























Ugye 7-re gondoltál?



















Ez nem mágia!!!!
A választás sebessége, vagy a neuronok kapcsolása?
Próbáld ki a következő gyakorlatot, meg fogsz lepődni.
Nem trükk, nem csalás.
Kövesd az instrukciókat, válaszolj a kérdésekre egyenként,
a lehető leggyorsabban!
Addig ne menj tovább, amíg nem válaszoltál!







Mennyi
1+5?
2+4?
3+3?
4+2?
5+1?





Ismételd magadban a 6-os számot annyiszor, ahányszor tudod 15 másodpercig,
majd menj lejjebb












GYORSAN MONDJ EGY ZÖLDSÉGET.























Még lejjebb...


















Ugye a répára gondoltál? Ha nem, akkor a közé a 2% közé tartozol, akinek más asszociációkra forog az agya.
98% répára gondol ennél a gyakorlatnál :)



Most számold meg gyorsan,
hány "F" betű van az alábbi szövegben:
FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS.




Kész?


Csak akkor menj lejjebb, ha kész vagy a számolással.... OK?




Nos, mennyi?




Három?











Biztos vagy benne?
Nem akarod még egyszer elolvasni?













A megoldás néhány sorral lejjebb olvasható...


















A szövegben található "F"-ek száma összesen HAT!!! Úgy tűnik, hogy az emberi agy
nem képes feldolgozni az OF szót...


Aki mind a hat F-et megtalálta elsőre az zseni.



A 3 az átlag.
Már a négy is ritka.

Érdekes...



Tudjátok kik a legügyesebbek ebben a játékban? Akik reklámfilmeket készítenek és/vagy TV programokat csinálnak



Ebben a világban semmi sem véletlen, és el se tudjuk képzelni milyen eszközökkel rendelkeznek a gondolkodásunk befolyásolására.




Van még egy meglepő gyakorlat!





Gondolkodtál-e azon, hogy átlagos vagy-e, vagy különbözöl másoktól?


Csináld meg az alábbi feladatot, nem tart soká! Kövesd az instrukciókat, válaszolj fejben a kérdésekre egyenként a lehető leggyorsabban!





ne menj tovább, amíg az adott kérdést nem válaszoltad meg!






itt is meglepő az eredmény...!
















Most gyorsan menj lejjebb!



























Mennyi:




15+6

3+56

9+2

12+53

75+26

25+52

63+32






Nehezebb fejben számolni, de ebben rejlik az igazi feladat,
úgyhogy folytasd..







123+5





















GYORSAN GONDOLJ EGY SZERSZÁMRA ÉS EGY SZINRE!



















Menj lejjebb...

























Még lejjebb...









Még egy kicsit...























............Piros kalapács...!?!?!?!

Tibeti asztrológia

Tibetben az asztrológiát leggyakrabban a lámák vagy a szerzetesek művelték. A tibeti asztrológia bonyolult tudománya négy jól elkülöníthető forrásból merít: a bőn vallásból, a kínai és az indiai asztrológiából, valamint a buddhista Kalacakra Tantrából. Mi a legegyszerűbb változatot közöljük, amelyből megtudja, hogy a nagy tibeti kolostorokban miként jellemzik a különböző évben születetteket.

Tibetben, ha gyerek született, a falu lámája - aki az asztrológus szerepét is betöltötte - elkészítette a baba horoszkópját, és meghatározta, hogy milyen szertartások szükségesek a negatív bolygóhatások kiküszöbölésére, a gyermek életének védelmére. Az asztrológus a házasságkötésnél is fontos szerepet játszott, mert összehasonlította az ifjú pár horoszkópjait, és ha a véleménye kedvező volt, a kérő képviselői látogatást tettek a menyasszony családjánál a "leánykérő sörrel".

Halottak horoszkópja
A tibeti asztrológus elkészítette a "halottak horoszkópját" is, amivel a temetési szertartás mikéntjét és az időpontját határozta meg. A tibetiek számára ez rendkívül fontos volt, mert úgy vélték, ha nem tartják be az asztrológus temetésre vonatkozó utasításait, ennek kedvezőtlen kihatásai - betegség, szegénység és hasonlók - az elhunyt családját fogják sújtani.
Tibetben az asztrológiai tanulmányok az orvosi oktatás részét is képezték, az orvosoknak tudniuk kellett, hogy a gyógyszerek elkészítésének és alkalmazásának mi a legkedvezőbb ideje. Például a XIII. dalai láma uralkodása alatt (1876-1933) Lhászában megalakult az Orvostudományi és Asztrológiai Intézet, amely egészen 1960-ig működött, amíg a kínaiak elfoglalták az országot.

Keresd ki a születési éved alapján, hogy melyik elemhez tartozol!Fehér 1 1927 1936 1945 1954 1963 1972 1981 1990 1999
2008
Fekete 2 1926 1935 1944 1953 1962 1971 1980 1989 1998 2007
Kék 3 1925 1934 1943 1952 1961 1970 1979 1988 1997 2006
Zöld 4 1924 1933 1942 1951 1960 1969 1978 1987 1996 2005
Sárga 5 1923 1932 1941 1950 1959 1968 1977 1986 1995 2004
Fehér 6 1922 1931 1940 1949 1958 1967 1976 1985 1994 2003
Vörös 7 1921 1930 1939 1948 1957 1966 1975 1984 1993 2002
Fehér 8 1920 1929 1938 1947 1956 1965 1974 1983 1992 2001
Vörös 9 1919 1928 1937 1946 1955 1964 1973 1982 1991 2000


Fehér 1 (Parkha Kham)
Jellemzője: Intuitív, beleérző, adakozó, ennélfogva sebezhető és könnyen kizsákmányolható. Olykor a viselkedése zavart, kevésbé ambiciózus. A helyzetekhez inkább passzívan alkalmazkodik, nem harcol.
Szerencsés életszakasz: 35-38. életév.
Egészség: Hajlam gyógyszerfüggőségre, hangulata változékony, érzékeny testtája a veséje, a hólyag.
Anyagi helyzete: Egész életében a középúton halad, nem nagy áldozat tőle szerényen élni, mérsékelten költekezni.

Fekete 2 (Parkha Khön)
Jellemzője: Szeretetre méltó, konvencionális gondolkodású, nem kezdeményez, inkább azt várja, hogy őt szólítsák meg. Kitűnő munkaerő, megbízható, intelligens, a párkapcsolatban ő a figyelmesebb. Ugyan nem tartozik a konyhatündérek táborába, de imádja az édességeket.
Szerencsés életszakasz: 45-47. életév.
Egészség: Emésztőszervi problémák, a háttal, valamint a vérrel kapcsolatos betegségek is kialakulhatnak. Érzékeny szerve a bőre.
Anyagi helyzete: Egyensúlyban van, nem szegény, nem gazdag. Ami katasztrófát jelenthet, az a spekuláció, a tisztesség útjáról való letérés.

Kék 3 (Parkha Cin)
Jellemzője: Független egyéniség, aki tele van optimizmussal, lendülettel, idősebb korában is fiatalokkal barátkozik. A társaság középpontja, remek mesélő, ambiciózus, hajlamos a türelmetlenségre, a makacsságra, és hitvallása, hogy az életben minden lehetséges, csak akarni kell.
Szerencsés életszakasz: 34-38. életév.
Egészség: Érzékeny testtája a lába, hajlamos a visszerek, a seprűér kialakulására. Mentális és idegi problémák is létrejöhetnek.
Anyagi helyzete: Inkább tücsök, mint hangya. Nem tartozik a gyűjtögetők, kuporgatók táborába, amit keres, azt el is költi.

Zöld 4 (Parkha Zön)
Jellemzője: Engedelmes, jóravaló, akinek nagy hibája a döntésképtelenség és a kevéske akaraterő. Csapongó, gyorsan tud egyik témáról a másikra váltani. Stílusa könnyed, kifelé nyitott, mosolygós, barátságos, belül makacs.
Szerencsés életszakasz: 39 éves koráig.
Egészség: Reggelente ingerlékeny, hajlamos a légző-, valamint emésztőszervi problémákra, könnyebben elkapja a fertőzéseket, a vírusokat. A nemi szervek is könnyebben betegszenek meg.
Anyagi helyzete: Ha más osztja be a pénzét, biztonságban érzi magát. Életében többször lopják meg.

Sárga 5 (Parkha Böm)
Jellemzője: Hajlamos a szélsőséges viselkedésre, vagy nagyon kedves, vagy elviselhetetlenül utálatos. Hajlamos a lustaságra, a kicsapongó életre, a romlottságra. Nagy a szeretetigénye, a szerelemben szenvedélyes, a párkapcsolatban uralkodni akar. Szakmájában nagy karriert fut be.
Szerencsés életszakasz: 42 éves kora után köszönt be.
Egészség: Könnyen belázasodik, hajlamos a magas vérnyomásra, a vérkeringési problémákra, valamint az emésztőszerve sem a legerősebb.
Anyagi helyzete: Nincs olyan anyagi csapás, amelyből ne tudna felállni. Hajlamos a szerencsejátékra, önmagával szűkmarkú.

Fehér 6 (Parkha Khen)
Jellemzője: Spontán, spiritualitással átitatott személyiség, aki találékony, kreatív. Vezetői adottságokkal született, hódító, uralkodó személyiség. Hiú, hajlamos a beképzelt viselkedésre, retteg a bukástól.
Szerencsés életszakasz: 28-33. életév.
Egészség: Hajlamos a túlvállalásra, agyonhajszolja magát, gyakrabban jelentkezik nála fejfájás, szédülés, láz. Érzékeny szerve a tüdeje, a szíve.
Anyagi helyzete: Rafinált, ha pénzről van szó. Rendkívül ügyes, bátor, ezért jobban áll anyagilag, mint az átlag.

Vörös 7 (Parkha Da)
Jellemzője: Közlékeny, hajlamos a pletykára, kitűnő szónok, a fellépése magabiztos. Fontosak számára a külsőségek, az első benyomás, gyors a felfogása, odafigyel a részletekre, és pontosan tudja, hogy az érvényesülésben a kapcsolatok a legfontosabbak. Érzékeny, érzéki, ha párt választ, fontos, hogy az együttélés során is szabad maradjon.
Szerencsés életszakasz: 36-40 éves kor.
Egészség: Gyomor-, valamint hasi problémák jelentkezhetnek, a szájüregben is könnyebben alakulhatnak ki betegségek.
Anyagi helyzete: Jelmondata: "Élvezzük az életet, és költsük el, amink van!" Nagy vagyonra nem tesz szert.

Fehér 8 (Parkha Kin)
Jellemzője: Önfejű, makacsul ragaszkodik elképzeléseihez, nézeteihez. Konzervatív gondolkodású, ápolja a hagyományokat, és olykor véleményét másokra erőlteti. Rendkívüli erőt sugároz, kapcsolatai lassan alakulnak, és az élete végéig kitartanak. Hűséges, házassága bizalmon alapul.
Szerencsés életszakasz: 49-55. életév.
Egészség: Idegrendszeri problémák, a hát és a váll területe érzékeny, meszesedés, csontritkulás, székrekedés felléphet.
Anyagi helyzete: Úgy vonzza a pénzt, mint mágnes a vasat, ért a befektetésekhez, takarékos, idősebb korában kevéssel beéri, de van mit aprítania a tejbe.

Vörös 9 (Parkha Li)
Jellemzője: Nyitott, érzékeny, érzelmes személyiség. Irigyelt, fényűző életstílust folytat, amelyben a külsőségek játsszák a főszerepet. Túlságosan kritikus, mert magasra teszi másokkal szemben a mércét. A szerelemben szavakkal csábít, rendkívül színes a fantáziája, hajlamos a féltékenységre, és a másikat a tulajdonaként kezelni.
Szerencsés életszakasz: 24-29. életév.
Egészség: Az idegei, a szíve gyengébb, élete során a szemével problémák alakulhatnak ki.
Anyagi helyzete: Fontos számára a pénz, de nincs elég kitartása a megkeresésére. Ezért ritkán van saját vagyona, legfeljebb a partnere vagy örökség révén jut hozzá.

Fedezd fel éned rejtett titkait!

Színtiszta igazság!
Nézd meg, hogy a te két színed mire enged következtetni!

Gondold át, melyik színt kedveled a legjobban! Válassz egyet a bal oldali színekből, majd a jobb oldaliakból is! Olvasd el a színkombinációhoz tartozó elemzést, ami megmutatja éned rejtett titkait!


Piros + Zöld
Nagyon gyakorlatias vagy, és semmi sem tántoríthat el a céljaidtól. Nyugodt viselkedéseddel eléred, hogy körülötted mindenki megőrizze a józan eszét.

Sárga + Zöld
A gondoskodás természetes ösztönöd. Úgy érzed: azzal tudsz igazán feltöltekezni, ha adsz másoknak Te vagy az, akire a barátai tényleg bármilyen helyzetben számíthatnak.

KéK + Zöld
A kíváncsiságod hajt előre, rendkívül jó megfigyelő és elemző vagy. Kitalálod, miről álmodoznak mások és bíztatod azokat, akiknek szükségük van egy kis támogatásra.

Piros + Lila
A rend kulcsszó az életedben. Akkor vagy a legjobb formádban, ha másokat irányíthatsz. Remek szervező vagy, ezért a társaság nyugodtan rád bízhatja a nagy összejövetelek lebonyolítását.

Sárga + Lila
Egy kis belső üzemanyagcsere, s máris olyan vagy, mint egy vadul száguldó motor! Szeretsz felfedezni új helyeket, új embereket, mert minden új élmény gazdagabbá tesz belül.

Kék + Lila
Mindig a figyelem középpontjában találod magad, körülvesznek a barátok, ismerősök és az ő ismerőseik... Nagyra törő álmaid vannak, amiket nem félsz megvalósítani.

Piros + Narancssárga
Mindig a saját utadat járod, még véletlenül sem akarsz beállni a sorba. A szabadságvágyad és az igazságérzeted hatalmas, és mindig kiállsz a magad és a barátaid igazáért.

Sárga + Narancssárga
Folyamatosan megújulsz és újítasz. Kreativitásod egyedülálló, remekül hasznosítod a tehetséged a művészi területeken. Nem szeretsz egy helyben topogni, mindig új kihívásokat keresel.

Kék + Narancssárga
Az egyik pillanatban szárnyaló fantáziáddal és művészi gondolkodásoddal hívod fel magadra a figyelmet a következőben pedig a rend és a logika vezérel. Nagyon sokoldalú vagy!

Mit árul el rólad a kedvenc színed?


Minden színnek megvan a maga jelentése. A színek leírását színtan és különböző cikkek elolvasása után írtam, tehát saját írás. Nincs más dolgod, mint a kedvenc színedhez tartozó leírást elolvasni.
Ha elviszed a kedvenc színed jellemzését az oldaladra, írd ki mindenképp, hogy tőlem van. Köszönöm!


Arany: Jól látod az élet dolgait: meg tudod különböztetni a jót és a rosszat. Vidám, nyitott személyiség vagy. Nehezen leled meg az Igazit, viszont, ha megtalálod, akkor nem fogod elengedni soha!


Barna: Nem vagy valami kitartó, ha valaminek az elérésében akadályokba ütközöl, gyorsan feladod. Aktív, játékos ember vagy. Könnyedén szerelembe esel. Szereted érzelmileg és anyagilag teljes mértékben biztonságban érezni magad.


Citromsárga: Képes vagy apró dolgokon rágódni, panaszkodni róluk, könnyedén féltékeny leszel, ennek ellenére alapvetően nyugodt személyiség vagy. Nem áll távol tőled a hit világa.



Ezüst: Fantáziád határtalan, pedig visszafogottabb, félénkebb típus vagy. A tanulás könnyen megy, nagy érdeklődéssel vagy az új dolgok iránt. Szerelmi életed sajnos bonyodalmas. Vonz a misztikus, fantasy világ.


Fehér: Realista vagy, nincs előtted rózsaszín köd, kevés dolog hat rád igazán. Két lábon állsz a földön. Nem szereted a rendetlenséget, érzékeny vagy a tisztaságra. Igazán sokoldalú vagy, harcolsz a békéért.


Fekete: Bátor vagy, imádod a kihívásokat. Ha valamit eldöntöttél, akkor ezt a döntésedet bármi áron megvalósítod, senki sem akadályozhat meg benne. Néha szeszélyes vagy, ennek ellenére mély érzelmeket táplálsz. Minden vonz, ami eltér a megszokottól.


Kék: Önbizalomhiányod van, válogatós vagy. Könnyen esel szerelembe, de inkább az agyaddal, mint a szíveddel. Művész típusnak tartanak. Imádsz segíteni, az őszinteség számodra a legfontosabb.


Krém: Jókedvű típus vagy, mindig az igazat mondod, szeretsz szórakozni járni. A szerelem igazán fontos az életedben, viszont nem hiszel a szerelem első látásra dologban, nem szeretsz bele akárki fiába :). Amennyire imádsz versenyezni, épp annyira utálsz veszíteni.


Lila: Kíváncsi, érdeklődő típus vagy. Igazi hangulatember vagy, olykor nem a helyzethez mérten viselkedsz, néha el is felejtesz dolgokat, viszont igazán népszerű vagy a barátaid körében. Igazi művészlélek vagy, imádsz kreatív dolgokat művelni, érdekel a misztikum világa.


Narancs: Jól tudsz bánni az emberekkel, felelősségteljes vagy. Küzdő típus vagy, megdolgozol a kitűzött céljaidért. Nem bízol meg akárkiben, ezáltal nincs túl sok igazi barátod, viszont bennük megbízhatsz teljes mértékben. A flört a lételemed, mindaddig, míg nem találsz rá az Igazira.


Olivazöld: Jókedvű vagy, más sikerének is tudsz örülni, nagyon jó a kapcsolatod a barátaiddal, családoddal. Kedves, melegszívű ember vagy.



Piros: Igazi szerelmes alkat vagy, szeretsz másokat boldoggá tenni, igazán szerethető típus vagy. Ennek ellenére kissé válogatósnak és szeszélyesnek tarthatnak. Mindig tele vagy energiával, szeretsz főnökösködni: parancsokat osztogatni.


Rózsaszín: Segítőkész vagy, mindig a legjobbra törekszel. Elégedetlen típus vagy, néha hatalmukba kerítenek negatív gondolatok, érzések, de sokkal inkább a pozitív dolgoknak élsz, barátságos vagy. Minden apróságnak tudsz örülni.


Sárga: Megbízható és kedves vagy, de az ártatlanság mögött ott lapul némi irigység mások sikereivel szemben. Nyitott, okos, sikerorientált személy vagy. Mindig erősnek mutatod magad, mégha belül remegsz is a félelemtől. Ez a tulajdonságod a szerelemben is jelen van: csak valós, mély érzelmeket mutatsz ki.


Szürke: Ami a szíveden az a szádon: mindig kimutatod az érzéseidet. Elítéled az igazságtalanságot, szeretsz a figyelem középpontjában lenni, jól tudod használni a szavakat, a humorérzéked is kiváló. A tisztaság és a rend nagyon fontos számodra.


Tengerkék: Nagyon szereted az életet, erőteljes érzelmeid vannak. Ha valaki megbánt, nem bocsátasz meg neki könnyen.



Vízkék: Ahogyan a hangulatod, az érzelmeid is az egyik pillanatról a másikra változnak. Túlságosan megbízol másokban, így sebezhető vagy.



Zöld: Gyorsan megtalálod a közös hangot az új ismerőseiddel, könnyen barátkozol, segítőkész, megértő ember vagy, viszont a nyitottságod ellenére, néha megbántasz másokat. Szereted a szerelmet, viszont inkább az a típus vagy, aki a nagy Ő-t várja.


Zöldeskék: Nagy hangsúlyt fektetsz a külsőségekre, magas elvárásaid vannak partnereddel (leendő partnereddel) szemben. Mindig megfontoltam cselekszel. Barátkozó típus vagy.

Karhossz-teszt lényege-Tedd fel a kérdést és hagyd magad belemélyedni (meditáció)


Ez a teszt nem egy újabb ezoterikus divatjelenség, hanem egy idegválasz, amelynek során a test egyik oldalán ellazulnak, a másikon pedig megfeszülnek az izmok. Emiatt lesz a karok hossza eltérő.
Ez izomrendszerünk egyik válasza a stresszre. Az agy ekkor egy neuropeptid, a másodpercenként 1500 méteres sebességgel (5400 km/óra) terjedő P-anyag által úgy szabályozza az izomműködést, hogy az addig erős izmok hirtelen elernyednek.

A teszthez az elmére és a megérzésre egyaránt szükség van. A megérzés-tudatalatti ugyanis olyan igazságokat súghat meg a kétkedő elmének, amelyek logikus gondolkodással fel sem foghatók. A válaszok sokszor éppen az ellenkezői annak, amit az emberek gondolnak.

Általában csak a saját szemszögünkből tekintünk egy tárgyra,s így a valóságnak mindössze egy kis szeletét látjuk. Ráadásul mindenki mást és mást. Ha így nézel, a karhossz-teszttel kapott válaszoknak csupán mintegy nyolcvan százaléka lesz helytálló. Ezért van Szükség a teszthez a látásmód-váltásra, hogy biztos eredményeket kapjunk.

A térre kell összpontosítani, hogy minden irányból láthasd ami benne van. (egyébként a jobb agyféltekés rajznak is ez a lényege) Némelyek számára ez a karhossz-teszt legnehezebb része, hiszen a tesztelőnek az összes teszt során ebből a szemszögből kell néznie.
Csak akkor bízhatsz igazán a tesztben, ha megtanulsz így látni. Vagyis nem az elme korlátozott nézőpontjából tekintesz ki, ítélkezel és vetsz össze, hanem a saját szándékodtól függetlenül.

A teszt bármikor és bárhol végezhető ha megjelenik valami rossz, stresszet kiváltó érzés. A megérzés a karok által súg. Tedd fel a kérdést és hagyd magad belemélyedni (meditáció) képzeld el magad a helyzetben és felbukkan a válasz.

Tényleg akarom?
A saját valóságunk az elménkből jön létre a programjai, félelmei és mintái alapján. Ha elakarjuk engedni a minket akadályozó észrevétlen blokkokat elsőrendű fontosságú, hogy közvetlen kapcsolatba kerüljünk a tudatalatti valóságunkkal. Ezt a karhossz-teszt segítségével könnyedén megtehetjük.
Igen vagy nem? Uwe Albrecht

2013. szeptember 14., szombat

Válozásról-"hívás" érzése is a változás jele


"Bizonyos fokú nyugtalanság tölt el benneteket, mert semmi sem marad ugyan az, mint korábban, és ezt mint nyugtalanság érzékelitek. Éppen ez a változás lényege. Ideje megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy az állandóan változó sejtrendszer a lelki - szellemi fejlődésben lévő ember természetes állapota. A szellemi felemelkedésnek azért ez a neve, mert folyamatos emelkedést, fejlődést jelent. Ebből következik, hogy állandó változásban lesz részetek. Amit ma még nem vagytok képesek megtenni, holnap már természetes lesz.

Mély megbecsülés illeti azokat, akik megérzik az ösztönzést és lépnek egyik helyről a másikra! A"hívás" érzése is a változás jele! A változás pillanataiban a dualitásotoknak köszönhetően bizony lesznek olyan gondolataitok, amelyek vissza húznának legszivesebb, bölcsebb részetek, amely a fényt hordozza viszont most már egyre erősebb! Használjátok ki és bízzatok benne!"Kryon

VÁLTOZÁS


Az emberek nem szeretik a változást. Mit szólsz a változáshoz, ha az a gyógyulásodat hozza?Mit szólsz a változáshoz, ha békéssé változol amikor problémáid vannak?

Ellenzed-e a változást, ha az meghozza a választ és a megoldásokat a megoldhatatlanra? Ti vagytok a katalizátor, és ti féltek a változástól? Ez olyan, mint amikor a szakács a konyhában félne, hogy elkészül az ebéd! Ez egyáltalán nem logikus!....Kryon

Leküzdted a drámát vagy -Drámát teremtesz?


" Az emberi lényeknek gyakran van szükségük arra, hogy maguk körül olyan energia tevékenységet teremtsenek, amely elvonja a figyelmüket a spiritualitás keresésétől. Némelyek olyan sikeresek ebben, hogy eltérítik magukat egész életükben. Ugyan olyan sokan vannak , akik alkalmazzák a drámát,, mint akik nem, és ez teszi az életet olyan érdekessé.

Sokan közületek már túlléptek ezen, és próbálják kiküszöbölni a drámát az életükből, rájöttek arra, hogy ellenőrizni tudják saját helyzetüket, de állandó ostrom alatt állnak a körülöttük lévők által, akik teremtik a drámát. És nem tudjátok megállítani őket, mert mindenütt ott vannak. Valaki közületek meg is kérdezte: " Mit tegyek azzal az emberrel, aki ettől erősödik?" Nos, hadd áruljak el valamit az ilyen emberrel kapcsolatban. Ez az emberi lény talán olyan fénymunkás, aki most egész idő alatt olyan valamit akar tenni , hogy a többi emberek ne tudják megvizsgálni az ő spiritualitását. Ez része egy védelmi mechanizmusnak és ez számára intuitív. Ezért teremt drámát , és ebben igen jó. Életeken keresztül megtanult érvelni, vitatkozni, szemben állni, és ő ezt szereti. A drámák a barátai. Úgy gondolom, tudjátok, kiről beszélek....Mindenki ismer olyan valakit , akiről tudja, hogy ilyen. .tehát, ha te az a fénymunkás vagy, aki megpróbálsz menekülni ettől, a tanácsom ez: " Soha ne bíkózz a malacokkal. Először is piszkos leszel, másodszor, a malacok ezt élvezik. " Tehát a te választásod, hogy bírkózol- e , vagy sem!. "Mit tegyünk az energiákkal, amelyek ránk szakadnak az ilyen fajta embertől, és azokkal a helyzetekkel,amelyek bekövetkeznek körülöttünk a harag, a gyűlölet, bizalmatlanság, irígysé és haonlók?

Itt egy módszer, amire biztos nem gondoltál azelőtt: Emlékszel a csővezetékre / metafóra/ amely eljuttatja az információt, az isteni bölcességet hozzád? Eszedbe jutna-e megfordítani? Ez egy isteni tulajdonsággal bíró porszívó. Ez fogja elvinni azokat az energiákat és kiszívni őket a te energiádból. Vannak - e dolgok, amiket szeretnél kiszippantani? Semmi mást nem kell tenned, mint rákapcsolódni a csőre! folytatjuk.......Kryon

Minden napra egy kis segítség, mit üzennek neked az angyalok naponta kérd és segítünk.

Minden egyes kártyát jó okkal, nem véletlenül húzunk ki. angyalaink és a spirituális vonzás törvényének jóvoltából a kihúzott lapok jelenlegi gondolataitokra és érzelmeitekre hangolódva tükrözik. És mivel a jövőnket jelenlegi gondolatainkkal és tetteinkkel teremtjük meg, ezért ezek a kártyák képesek arra, hogy megmondják a jövőnket.

Ha kéred tőlünk emailban:  forditsdmegasorsod@gmail.com
az adott napra elküldjük angyalod üzenetét,hogy segítse napodat.

Legelőször egyensúlyt és békét kell elérni, ezt követi majd a felismerés és a teljes megoldás


"Az első, amit az új korban élő emberek megtesznek, hogy elemzik, miér létezik a gond.

A szellem elé ülnek, és meditálnak., és megkérdezik " Mit kellene ebből tanulnom?" Nem megoldásért , hanem békéért imádkoznak! Nagyon bölcs kérés ez. Legelőször egyensúlyt és békét kell elérni, ezt követi majd a felismerés és a teljes megoldás. Az aggodalmat megszünető béke alapvetően szükéges a társteremtéshez.

A második dolog, amit egy megvilágosodott ember tenne az új világrendben az a felelősségvállalás , tekintet nélkül arra, hogy mekkora nehézségről van szó, függetlenül attól, hogy a felmerülés véletlennek tünik-e, vagy sem. Tudják, hogy egy adott színten ők tervezték meg , ezért felelősek érte, és mivel a sajátjuk, meg is tudják oldani. A nehézség nem csak úgy megtörténik velük , hanem sokat lehet belőle tanulni.

A harmadik lépés a cselekvés. : hozzákezdenek a megoldás társteremtésének folyamatához. Ez a felfogás megváltoztathatja a gondolkodásotokat az új korban élő emberről, gyakorlati jelentőségű felismerésekhez juttathat hozzá benneteket, segíthet igényeket kifejezni valamire, ami valóságos, segíthet vizualizálni valamit, ami valóban létezik".

A semleges gondolatminta engedély a múlt semlegesítésére


" A semleges gondolatminta engedély a múlt semlegesítésére. Olyan eszköz, amit azért adományozott nektek az Univerzum, hogy ha kívánjátok, élhessetek vele. Ez teljes mértékben, legapróbb elemeiben megváltoztatja az interdimenzionális DNS-eteket, melynek felépítését egy, a régi energiára jellemző feladat, a karma megoldásának ( a karmátok kidolgozásának ), szándéka határozta meg. Amikor a semleges gondolatmintáért folyamodtok, egy mély, és mindegyikőtök esetében más módon lezajló folyamat veszi kezdetét. Vannak akik érzik, hogy történik velük valami, és vannak , akik nem. Karmátok abban a pillanatban törlődik, amikor kifejezitek szándékotokat a változásra. De azok is változnak, akiknek veled volt karmájuk.. Ez a te szempontodból talán nem tűnik "helyesnek", - pedig már egy évtizede tanítjuk nektek, hogy "egy csoport vagytok".

Semmi, amit önmagatokért tesztek, nem független a többiektől. Minden, amit önmagatokért tesztek, megváltoztatja magatok körül az energiát. Azt a példát hoztuk nektek, hogy ha rendszeresen egy bizonyos teniszpartnerrel teniszeztek, és egy naptól kezdve teniszpartneretek nem jelenik meg többé a megbeszélt időben a pályán, akkor egy bizonyos számú eset után, már ti sem fogtok megjelenni a pálya mellett.

A KARMA összetett dolog, de valóban így működik.. Ha saját karmádat törlöd, akkor azoké sem marad érintetlen, akiknek a karmája veled kapcsolatos volt.Kryon

Utolsó napod, az első napod


..."Talán itt az ideje, hogy örömet találjatok azon a helyen, ahol dolgoztok. Ha képesek vagytok ott megtalálni az örömöt, ahol éppen vagytok, akkor az önbecsülésetek növekedni kezd, félelmeitek pedig elillannak.. Beköszönt életetekbe a bőség, működni kezd a társteremtés. Itt minden arról szól, miként élitek meg , hogy ott lehettek, ahol éppen vagytok, és nem pedig arról, hogy hol szeretnétek lenni.

Tegyük fel, hogy ez az utolsó napod, az első napod, az egyetlen napod- mihez kezdetek vele? Tegyétek minden egyes napotokat értékessé!

Ha békében vagy mindazzal, amid van, akkor megteremted életedben a változások lehetőségét! Ne érezd úgy, hogy ott ragadtál egy rossz munkahelyen. Most csak egyszerűen "átdolgozod" magad a helyzeten, és azért vagy ott egy ideig, hogy pozitív hatást gyakorolj az ott élők életére, és a munkádat övező energiákra. Legyél tudatában, hogy a rossz munka úgy megváltozhat, hogy az kész csoda! Mi van, ha a munkádat övező energiák teljesen megváltoznak? Akkor is ott akarnád hagyni az állást? Mi van, ha a béke és a megelégedettség , amit az addig tűrhetetlennek tartott helyzetben tanúsítasz, felkelti valakinek a figyelmét, aki egy jóval kellemesebb munkakörbe pont ilyen békés embert keres... Érted már, miként teremti meg az energia megváltoztatása valami jobbnak a lehetőségét?

A dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak, és csak is beállítódásaidtól és félelmeidtől függ, hogy valamit jónak, vagy rossznak ítélsz meg. Ezek a helyzetek gyakran pont azért jönnek, hogy dolgozd át magadat rajtuk. Az energia olyan, mint az anyag. Készülhet belőle akár egy gyönyörű szobor, vagy heverhet továbbra is a padlón. Bármelyik eset is legyen, az mind a te választásod......"Kryon

Teremtés alapfelvétele

Teremtés alap feltétele

Csodálatos hatalommal rendelkezel, s e tekintetben még sok felfedeznivaló áll elôtted.





Csodálatos hatalommal rendelkezel, s e tekintetben még sok felfedeznivaló áll elôtted.

Ha egy adott pillanatot szeretnénk kifejezni, azt mindig csak MÁnak vagy MOSTnak hívjuk. Ezért mindig a MOST, a JELEN a valóságunk, a múlt és a jövô pedig csak fogalmak. Vagyis mindig a JELENben vagyunk.

A LINEÁRIS idôhöz szoktunk hozzá. Számunkra a TEGNAP az, ami megtörtént, és soha többé nem ismétlôdhet meg. A MA az, ami most történik velünk – a valóságunk –, és a HOLNAP ismeretlen, csupán egy reményekbôl kirakott fogalom. Ám ezek a fogalmak a MOST pillanatainak végeláthatatlan sorozatában válnak valósággá.

A lineáris ember sajnálkozik a múlt fölött, és próbálja megfejteni az értelmét; kiegyensúlyozottságra törekszik a jelenben, és fél a jövôtôl. Ehelyett a JELEN lévô ember békés és nyugodt, mert tudja: „Minden, ami valaha voltam és valaha leszek, a saját energiámban van JELEN. Ezért megvan hozzá minden eszközöm, hogy bármelyik lehetôséget kiválasszam és megvalósítsam, amit valaha teremtettem és teremteni fogok.”

Az ismeretlen félelmet szült, a félelem kétségeket hozott magával, és összeesküvési elméleteket gyártott – mint oly gyakran az életben.

Az ÉN VAGYOK egy szent köszöntés, amely lényed magasabb részeit üdvözli.

Az, aki kifejezésre juttatja igényét belsô isteni mivoltára, és ezáltal társtermtôjévé válik saját valóságának, igazság szerint irányítója annak, amit nem ért, ami látszólag rejtve van elôtte.

Azért vagyunk itt a földön, hogy rátaláljunk az emberben élô Isteni Szikra szeretetére és együttérzésére, ami próbatételünk részeként el lett rejtve bennünk.

A jelent meghatározza a MI VALÓSÁGUNKNAK hívott energia, amely a jelenbôl, a múltunkból és jövônk lehetôségeibôl áll össze.

Aki érti az isteni JELEN idôt, érti, hogy bármi is történjen, az képességei keretei közé fog esni, mivel ô maga teremtette meg azt a valóságot.

A JELEN idôben létezésed egy teljes kép, amely a létezô múlt, a létezô jelen és a jövôhöz megteremtett létezô lehetôségeid energiájából áll össze. Vagyis létezik egy kiegyensúlyozott, teljes kép arról, hogy ki vagy, és kivé válhatsz. Ennek a képnek az önismeret, a képességek és a bölcsesség szintén elemei. Ez a MOSTBAN való létezés olyan embert eredményez, aki képes együtt élni a múlttal, mert ismeri a miértjeit, és képes békében élni a jelenben, mert ismeri a jövô lehetôségeinek miértjeit.

Tudatosságotokkal és szándékotokkal meg tudjátok változtatni a jövôt, és ettôl fogva a világ soha többé nem lesz már ugyanolyan. A ma energiája nem olyan, mint a holnapé. Ez a megvilágosodott Föld alapvetô vonása.

Az emberekben mindig létezik egy horizont, egy szemhatár, amelyen nem látnak túl, így mindig van, ami rejtve marad elôttük. És amíg léteznek rejtett dolgok, azok az emberek félelmeit és aggodalmait táplálják.

A félelemnek, az aggodalomnak, az önbecsülés hiányának el kell tűnnie, ha elkezded magad teremteni a jövôdet és megváltoztatni a valóságodat.
Kryon

A Hét MAGIC gyógyító energiák Kryon


KRYON David Brown

Fordítás: Hector Santos Ramallo

(Edit: Anita Manasse)

(Áttekintés a hét energiák már közvetített céljából gyógyulás a belső gyermek könnyen.)


Az első energia az az energia, a felelősség érzékenységet. A gyermek így van, mert nem tudja, hogyan reagáljon rá, hogy hála a csodát az isteni és az ajándékot a felelősség az energia az univerzum fog benneteket és adja meg az információ, a tudás, bölcsesség, hogy képes legyen kezelni ezt a gyereket. A felelősség összefügg korona csakra.

A második energia az az energia, a bocsánatkérés. A gyermeknek meg kell tudni, hogy hallható, az energia a bocsánatkérés, megnyitja a gyermeket, hogy fogékony. Tudod, amikor a gyermek nagyon fájt, mindent, amit akar az álljon ki, ne akarja, hogy megérintett, amit

csak tolja magától. Az energia áramlását a gyermek bocsánatot kér, és eloszlatni a lendületet, hogy álljon rajta. Ez a szempont a gyermek, hogy törekszik távol az isteni, nem teszi lehetővé az isteni szeretet áramoljon befelé. A bocsánatkérés korrelál a harmadik szem.

A harmadik energia az az energia, a megbocsátás. Ezért, mivel a gyermek bocsánatkérés nyílik megbocsátani és bocsánatot nyerhessünk. Megbocsátás összefügg a kommunikációs központ.

A negyedik hatalom az energia a szeretet és mindig hivatkozhat ezek az energiák megköszönte az isteni a csoda és ajándék bármilyen erő, a szeretet ebben az esetben. Ne hozzátok az Isten elég nagy ahhoz, hogy gyógyítani ezt a gyereket, hogy hagyja abba ezt

viselkedésminta, hogy nem működik már. Szeretet összefügg a szív csakra.

Az ötödik energia az energia megváltás az átadásra az összes ilyen viselkedés, hogy nem működnek. Render nyerni. Adsz fel, mi nem működik. A Surrender jön napfonat központ - a központi hatalom. Minél többet adsz, annál erősebb leszel.

A következő az az energia, a hála és az energia soha nem szabad alábecsülni. Hála a kegyelem, az egész, hogy köze van a teremtés. Minél több jön létre az isteni nincs több öröm, a boldogság és a boldogság az életben. Természetesen ez az

Chakra az alkotás.

A végső energia az az energia, az elengedés. Ez olyan, mint egy fa őszi levelek megy levelek. Ha a fa nem hagyja el a levelek, legalább ne a növekedés. Végül, a fa meg fog halni. Ezért az energia az elengedés az életelixír. Elengedés nem nyomja ki semmit, nem engedve, hogy mi már nem szolgál. Elengedés szép, csak hagyjuk, hogy elmúlik. Meg kell nyitni, így mi is szabadok. Elengedés összefügg BASE csakra.

Channelled Meditáció: A HÉT MAGIC gyógyító energiák KRYON.

Csukd be a szemed, és bemenni ... olyan, mint egy szivacs, úgy, mintha te egy szivacs, és minden energiájával Kryon itt. Saját angyalok veled, a lélek az útmutató a lábad.

Tedd a lábad a földre, és csatlakozzon a Földanya a talp, és kap a kapcsolatot ... kapcsolatot a mennyei Atya a Korona csakra ... Hogy ezek az energiák áramlását rajtad keresztül, az energiák az Atya Ég és Föld Anya ...

Úgy érzi, hogy mit érzek ... megfigyelni a levegőt ... hagyja, hogy az érzések jönnek és elengedték őket. Hogy érzed magad, amikor jól vagy? Ez pontosan úgy azt jelentette, hogy elfogadja az érzéseiket ... ... ha úgy érzik, fáj, ha úgy érzi, dühös, ha úgy érzi, szomorú, oké, ez egy normális emberi tapasztalat ... Amikor a szeretet elkezd folyni, talán tudja indítani, amelyek mindenféle furcsa gondolatok, de ezek a te felszabadító minden gondolatot, amely nem barátságos úgyhogy ezek a gondolatok jönnek és mennek, rendben van. Mit gondol igaza van, hagyja, hogy a gondolatok jönnek, és elengedték őket ... Nyugi, majd egyre mélyebbre és mélyebbre és mélyebbre. Bármit is érzi, hadd jöjjön, és elengedték őket ...

Nézzünk közvetlenül a szemébe az anyja és a kapcsolatot, mi van a szemében az anyja, bármi legyen is a szemében az anyja már csak elfogadni, elfogadást felelősséget azért, amit választott. Ez az, amit választott ebben az életben, amit látnak a szemében anyja a tanulságokat az élet, amely el tudja fogadni, hogy felelősséget, és végül elengedte. Ez a tanulság. Hagyja, hogy a érzések jönnek, és hagyja, hogy az érzések el ... míg hivatkozva a hét mágikus gyógyító energiáit Kryon az ő szíve a szíve az anyja.

Az első energia az az energia, a felelősség, nem csak intellektualizálni felelősséget, hogy az energia áramlását.

Ne feledje, hogy az élet egy érzés, nem intellektuális gyakorlat.

Jöjjön tényleg az az érzésem, az energia a felelősség. Hagyja, hogy a érzések jönnek és elengedte.

Ön vállalja a felelősséget, hogy válasszon az anyjuk, mindazt, amit az anya és az összes ajándékot, hogy ő. Ez az, amit én választottam ezt az életet.

Most hogy az energia áramlását bocsánatkérést. Lehet, hogy kérdezze: "Miért bocsánatot az én anyám?" Mert kellett viselkedik egy bizonyos módon, hogy az életed tapasztalat, és elnézést kérek pídanse magukat ... hogy az energia áramlását bocsánatkérés szükség esetén ... Enged

energiák áramlását szükség esetén mindig folyni, mint ezek az energiák emlékszem, hogy mit éreznek a normális.

Hagyja, hogy a érzések jönnek, és hagyja, hogy az érzések menni. Hagyja, hogy a érzések jönnek és elengedte.

A harmadik az energia a megbocsátás. Hagyja, hogy a megbocsátás energiája átfolyik a szíved, hogy a szíve az anyja, és ahol szükség van rá, hogy áramlás, őseik vissza az anyák anyja ... Szükség esetén hagyja folyik folyik. Mi jut eszembe, vagy úgy érzi, hogy szükség központja megbocsátás, hagyd, hogy megtörténjen.

Mi végül is bocsánatot? Ebben az esetben, ez a része, hogy pontosan volt az anyja, mint te lesz az anya és elfogadja az érzelmek közted és anyád átdolgozása, ami az, ami valójában a megbocsátás, azért, hogy ne tartsák, nincs harag, nem árt, nem szomorúság, csak ott.

A következő energia az az energia, a szeretet és biztos vagyok benne, ez az egész, hogy az anyja azt akarja, hogy szeretni és szeretve lenni. Ezért, hogy szeretni és szeretve lenni. A szeretet áramlását a szív a szív az anyja, és ahol további erőfeszítésekre van szükség áramlás, hogy a mély, mély kapcsolat az édesanyjával kapcsolatban anyja a kapcsolat a Föld Anyával. Falling egyre mélyebbre és mélyebbre a testét ... igazán köszönöm az Isteni a csodát, az ajándék és a szeretet erejével. És tudta, hogy ez egy elektronikus univerzum, ez egy közvetlen visszatükröződése az anyja, az utolsó atom.
Most a következő energia az az energia, az átadás. Az átadás mindazon energiákat, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy csatlakozzanak az anyja ... az anya, ha nem a táplálkozás, a gondozás és a szeretet ... származik a bőség. Mint egy fa egyre gyökerei mélyen a Földanya ugyanaz az Ön számára ... ismét az érzések jönnek és hadd menjen, az átadás minden viselkedés, minden érzelem, minden gondolat, hogy távolítsa el őket az anyjuk.

A következő energia az az energia, a hála. Adjatok hálát az Isteni a csodát és a hatalom ajándékát hála. Legyen hála áramlását a szív a szív az anyja, és töltse meg a hála. Köszönjük anyád az ajándékokat adta ... , és nem ad nekik ajándékot ... minden a bázisok ... llénenlas hálával ... lehetővé teszik az áramlás ... lehetővé teszik számukra, hogy olyan, mint egy szivacs, amely elnyeli a hála ... igazán a hatalom a hála, az energia a teremtés, aki hálás lesz több ... többet, mint az anyád, több, mint a kapcsolat a Föld Anyával, még rengeteg, több szeretetet, több öröm és a szabadság.

A következő energia az az energia, az elengedés. Köszönjük az Isteni a csoda és ajándék az energia az elengedés. Ismét hadd átfolyik a szíved, hogy a szív az anyja, ahol el kell menni ... hadd töltse ki a szerelem, a szeretet és vidd. Az életelixír elengedni ... így, bármi is az, hogy nem működik ... hagyjuk, hogy, száz százalékban az idő jobban ... így jön ...

Mi az álmod? Legyen az álmod valóra, és abba, hogy az a hely, amit hátra. Ismét, annál az álom jön a szervezet több izgalmat kell küzdeniük érzések ... elengedte, hadd az érzések el ... elengedte, és jön az érzéseket ...

Most a tetején egy csigalépcsőn. Van egy jel a tetején a csigalépcsőn, és a plakát van írva: "Én nagyon-nagyon dühös Istennel, nem fogok megbocsátani Isten". Hagyd, hogy menjen fel a lépcsőn, ebben a csigalépcsőn, majd egyre mélyebbre és mélyebbre és mélyebbre ...

Alján a lépcsőn egy aspektusa a belső gyermek már nagyon fáj, és hogy törekszik a kisfiú el az isteni. Le több és több és mélyebb meg, hogy eleme a belső gyermek. Mi történik a mi gyermekkori, hogy töredék minket? És mit csinálunk most, hogy hozza a gyermeket, hogy részévé válik ... menj mélyebbre és mélyebbre és mélyebbre le a lépcsőn, hogy megtalálják a részét a gyermek. Kérjük, nyugodtan kérdezz, hogy menjek veled Kryon a lépcsők ... hagyja Kryon van veled, és a belső gyermek ... Kryon megállás áramlás között minden sejt, és minden a DNS-, töltő magát Kryon és a szeretet ..

Miután megtalálta a kisfiú az alján a lépcső lehetővé gyógyulás a hét energiáinak Kryon, a hét mágikus gyógyítás ... Elszámoltathatóság, Bocsánatkérés, megbocsátás, szeretet, Surrender, hála ... hála minden szenvedése a gyermek, hála, mert ez a gyerek kellett bántani az Ön számára, hogy a tapasztalat.

Lehet, hogy a gyermek dühös Istennel, és a gyermek is haragszom rád ... és talán ha a gyermek nem haragszik rád, akkor haragudni rá kis gyermek ... akkor legyen ez a hét mágikus gyógyító energiáit Kryon az összes ezeket a kérdéseket ... hagyja, hogy az érzések jönnek és elengedték őket ... Ha a gyermek haragszom rád, és haragszik a gyermek nincs szigetelés, és soha nem kap, amit igazán akar az életben. Úgyhogy az érzések jönnek és

hadd menjen ... Ebben az energia, gyógyulás lesz könnyű.

Amikor a gyermek biztonságos, szeretett és biztonságos, akkor hadd a szívedbe ... hagyja, hogy az érzések jönnek, és hagyja, hogy az érzések el ... hagyja, hogy az érzések jönnek és mennek ... az érzések a kapu a szabadság ... mit éreznek, és elengedte elment örökre ...

Aztán, ha úgy érzed, készen állsz jön lassan, hogy felébressze a lelkiismerete