2013. július 18., csütörtök

A reinkarnációs terápiáról. Karmaoldás Ezzel a módszerrel dolgozunk

A reinkarnációs terápiát Thorwald Dethlefsen kísérletezte ki, melynek célja, hogy az egyén lelki szorongásait, élete során átélt megrázó eseményeiből adódó lelki zavarait oldja, valamint, hogy hozzá segítse az embert ahhoz, hogy a "véletlen" okozta sorscsapások, szerencsétlenségek hátterét megértse.
A reinkarnációs terápia nem hipnózis, nem is dolgozik a hipnózis módszereivel.
A páciens meditatív állapotban jut el a regresszió folyamatába, tudata a terápia során mindvégig éber marad.
A problémától függően az ember utazhat gyerekkorába,
vagy a születés előtti (anyaméhben eltöltött) időbe,
vagy korábbi életeibe, ahol az adott probléma először merült fel.

A dethlefsen-féle módszer különlegessége, hogy nemcsak utaztat és szembesít a problémával, hanem karma-oldással gyógyít is. ( súlyos betegségekből is meg lehet gyógyulni)

Sok ember tapasztalja, hogy életében időről időre felbukkannak ismétlődő események, ismétlődő problémák, amelyeket bárhogy is próbál elkerülni, mégis hasonló helyzetben találva magát nem úgy reagál le, ahogy kellene.

Ennek az oka, hogy tudatalattink bizonyos eseményeket tévesen kódol, és például egy korábban elszenvedett negatív eseményt felidézve, akkor is beindítja a túlélő programot, amikor arra nincs is szükség. Így hordozhatunk magunkban megmagyarázhatatlan félelmeket, fóbiákat, viselkedésmintákat, amelyeknek az oka gyermekkorunkból, vagy előző életünkből ered.

A reinkarnációs terápia elvezet a probléma gyökeréhez, tudatalattink felismeri a hibás programot, megértjük, tudatosítjuk a probléma okát, amelyet akár több inkarnáción keresztül is megismételtünk. A terápia során egyre nagyobb tudatosságra és önismeretre teszünk szert, lelkünk felszabadul a mélyen eltemetett nyomasztó emlékek súlya alól, és problémánk szinte magától megoldódik

 Forrás: http://karma.shp.hu/hpc/web.php?a=karma&o=karmikus_blokkok_oldasa__0rjk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése